Trasiga jävla tevedosa!

Det slår fan aldrig fel. Allt jag köper nytt går sönder, nu är det tur är bara en funktion på dosan som inte funkar, dock den viktigaste- att byta kanal!!!!! Skit skit skit skit.

Fick min nya braiga stegräknare idag, men har redan sabbat hela grejen genom att gå 4000 steg och inte 12 000 som är meningen. Inta bra alls! Egentligen borde jag gå ut och traska ikapp dom 8000 som saknas, fy skämms! Så vi får hoppas mitt arbete lönar sej dom två närmsta dagarna så det går ihop. Och att jag gått minst 8000 idag under dagen. Har typ bara gått till bilen, från bilen, till bilen osv.

Nu har jag varit med Anne ett par timmar såhär på kvällningen. Skulle promenera men det var kallt och det blev ca en kilometer, Sen en glass. Ska kramas med katten och hänga tvätt nu. Ciao!

Svull i soffan

Började jobba tre idag, blev överlycklig över budskapet om städning som nalkades pga vädret. Vi har storstädat och möblerat hela eftermiddagen, och vid åtta tiden så blev det lottdragning om vem som skulle få gå hem, alla tre ville givetvis hem men mitt namn drogs! Får lite dåligt samvete eftersom Hanna verkligen verkligen ville gå, men vem vet när jag får chansen att få slappa i soffan en lördagkväll och kolla på Eurovision?
Åkte med Tove och åt glass, kom hit och kikade på den där jävla musikfestivalen på tv, skjutsade Tove till både mackar hem och blå center, hem och tryckte i mej en massa godsaker. När jag insåg att Sverige låg jävligt risigt till i Eurovision stängde jag av skiten och slog på säsongsavslutningen av Greys Anatomy, ett dubbelavsnitt till och med! Och det absolut bästa jag sett på länge, hände så sjukt mycket, och självklart slutade det utan att man fick veta slutet. Jag kommer sitta på glödade kol tills nästa säsong kommer!!! Antingen sprutar det floder av tårar eller så kanske hjärtat äntligen lugnar ner sej. Så fruktansvärt spännande!

Imorron är jag ledig, och förhoppningsvis måndag också, sen drar det igång med massa middagar och baler nästa vecka. Och för varje vecka som går nu kommer det fyllas mer och mer på våran urtjusiga uteservering! Jag har inte kommit in i det jobbet riktigt än, men om några veckor sitter det nog!:-)

Nu är det dags att knyta sej, antingen det eller vara vaken i 30  min till. Lite jobbigt det här när man vet att chansen att få vara ensam ökar om man ber efter sällskap. Vrickad teori.
Middag i krokom följt av bilbingo imorron, känns sjukt kul! Sol ska vi få också. Sköt om er.

Bäst i världen ANNE!

Min goda vän Anne har gjort ett smärre underverk med min blogg. Tack hjärtat! Nu ska vi åka och äta lunch!

Ögonfrans- myt?

Jag drar ofta i mina ögonfransar och det lossnar alltid en massa. Jag har hört en myt om att när man tappat en ögonfrans växer ingen ny ut. Är det någon som vet om detta är en myt eller om det är sanning? För på ett sätt känns det som om jag borde vara utan nu om inga nya växte ut, men å andra sidan har jag jävligt lite ögonfransar.

Sitter hemma alldeles uppstressad efter att ha jobbat en sjukt lugn kväll. Sålde bara 17 mat. Men en del öl och whisky. Men tiden gick relativt fort och det är skönt!

Jag är hungrig. eller mest godissugen tror jag. På choklad! Men inte direkt sugen på att sätta mej å äta kakaopulver direkt ur kartongen. Så jag får nog försöka hålla mej tills imorron. Och nu var det slut på intressanta saker som händer i mitt liv. Nu ska jag fortsätta prata med Anne på msn och glutta på 2 ½ män. Skit på er!

Hemma

Efter nästan en veckas latande har jag idag jobbat igen, ett ordentligt pass den här gången, och det känns rätt skönt. Var med Hanna mestadels av kvällen inne i 64an och serverade a la carte, inte så vanligt numera, men det är som fröken falkelind säger - Nån jävla gång måste du ju lära dej. Ja det stämmer. Men det är ju liksom inte där det "händer". Skitsamma, kvällen är över och det gick bra.Hanna var visserligen där rätt mycket också. Eller mer än mej. Brukar ha en tendens att fastna i disken och pyssla på med att sortera när folket blir för mycket för mej.

Idag började vi prata om en gammal gflört jag hade för en jävla massa år sen, och också min fjortiskärlek. Alla har väl en fjortiskärlek? Hur som helst så fick ju jag min fjortiskärlek till slut och det visade sej vara inte riktigt vad jag hade tänkt mej. När man bygger upp en enorm fantasi om hur en kille ska vara och sen visar han sej vara så jävla okarismatisk och tråkig och känslokall. När jag öppnade mitt lilla fjortishjärta för honom och förklarade hur mycket jag tyckte om honom en gång i tiden, så svarade han bara " jo jag tyckte väl du va rätt snygg också". Jävla IDIOT, jag va DÖÖÖÖÖkär i dej i tre år för fan. Jag var smart nog att inte ens påbörja det jag drömt om i flera år, han var en idiot, en känslokall sådan.
Då är man lite extra tacksam att man har det man ar nu.

Kvällen ar ganska kul ändå, älskar att jobba med både Tove och Fisen. Vi är som ett litet dreamteam som alltid stannar till sist och plundrar kylskåpen på godsaker. Imorron är det någon viktig middag, och helt ärligt känner jag att jag hoppas jag får vara i 64an. Skulle vara skönt att slippa pressen som vi kommer ha på oss, att alltign ska vara så fruktansvärt perfekt.
Apropå perfekt är Fredrik i umeå hela helgen. Inte för att det egentligen gör så mycket när jag ändå ska jobba hela helgen och har kurs på söndag, men ändå... Känns ändå att han är någon annanstans. Jag älskar verkligen helgerna när vi får sovmorgon tillsammans och kan ligga och mysa i flera timmar, men nu kan vi inte det. Men vad gör en helg egentligen, när man har hur mycket tid som helst i framtiden att spendera med varandra? Jag börjar bli lite rädd att vi är med varann för mycket, att vi snart kommer ryka ihop och ha det där hemska första storgrälet. Usch hoppas verkligen inte det....

Nu är det fan dags för john blund. Sköt om er alla!

Bio

Ikväll ska jag på bio. Killbio faktiskt. Jag kommer inte ens gilla filmen, det känner jag på mej, har man inte sett de två första filmerna, varför skulle man då fatta den tredje? Men jag offrar mej, sällskapet är iaf trevligt.
Jag hatar den där känslan när man sitter på bion och börjar bli rastlös, man har skitont i sittbenen, man fryser om näsan och händerna och man bara önskar att skiten ska ta slut snart....
Sitter och kikar på AFV, älskar när det är hundar och katter med! Dom vet hur man är rolig;)
Väntar på att han ska komma och hämta mej... Vill hinna gå på godisaffären och köpa vaniljpraliner! Har vart så sugen på sånna sen igår morse! Hela dagen på jobbet, sen hela middagen och momma och moffa, promenaden med malin och sedan kvällen i soffan. Och suget satt fortfarande i imorse när jag vaknade. Hade ångest över klipptiden jag tänkte skita i hela morgonen. Somnade äntligen om och vaknade 10 av ett sms. Från salongen! Det var en påminnelse om klipptiden. Då satte ångesten in igen och jag kunde inte somna om. Så efter en halvtimme ringde jag och avbokade. Att jag hade avbokat gjorde inte saken bättre, jag somnade inete om mej bestämde mej däremot att ha en lat dag i sängen med alla mina heladdade serier och chips till frukost. Efter två serier tog en annan ångest tag i mej. Det var så ljust att man såg dammet som låg precis överallt! Bara att hoppa upp och städa hela rummet. Och varför nöja sej med ett rum när det finns 5 st i lägenheten? Så jag städade alla rum grundligt och åt sen lunch. Fortsatte lata mej och sen tog jag en dusch och nu sitter jag här och gissar att fredrik inte ens satt sej i bilen än, och han sa att han skulle vara här halv. Skitunge.
Puss och kram!

Hallå i blåbärsskogen

Jag lever! Var i umeå i måndags och gick barista kurs, mycket givande och lärorikt, men i ärlighetens namn var det någonting annat som lockade i Umeå. Nämligen min underbaraste underbaring Dessan och lilla bäbis Joulina!!! Hon är så söt att jag tror hon kommer klå sin mor med hästlängder, och det är minsann inte illa!
Jag glömde ta kort, puckad som jag är. Men jag kommer mycket snart åka hem till min älskling och hälsa på.

Nu väntar jag på kärlek och chips. SEE YA!!

Balkongmys

Sitter på min soliga balkong och skriver några rader. Jag är ensam eftersom min kära är ute och krattar volleybollplaner, och det är ju bra annars finns ju ingenstans att spela beachvolleyboll på i sommar. Det är sjukt jävla stekhett här och jag övervägar att byta om till nåt som ger mej en sjysstare bränna, för säga vad man vill om boxarlinnen, men dom ger inte den ultimata solbrännan! Ska även hänga ut Lucys katthammock...

Sådär ja, kutade iväg lite snabbt och hängde upp den åt henne, så nu sitter och och myser i den.. Hon är ju som lite utsikt när hon sitter i den också=)
Känns lite som att man inte vill gå miste om det här underbara toppenvädret faktisk, så jag måste komma på nån klipsk idé om vad jag ska hitta på.. Förts anhalten blir att plocka fram Fannys utemöbler till balkongen, så man har nåt bättre än en skrivbordsstol att sitta på. Men jag behöbver min händiga karl till det, annars får jag kuta 3 ggr alla sex väningar ner till förrådet, och jag vet inte om jag tycker det känns som en särskilt prima idé!
Det är ehlt seriöst medelhavsvärme ute på min balkong nu! förbannat jävla skönt!!!

RSS 2.0