Gott folk!

Eftersom jag är lite trög på att uppdatera så har min dåliga kharma gett mej ett sår i kinden som uppkommit på så sätt, att en visdomstand vuxit upp alldeles för långt in och kinden kommer i kläm. Absolut enda dåliga jag gjort på sista tiden är att jag håller efter bloggen så otroligt dåligt, så det måste vara därifrån kharman kommer.

Sitter fortfarande i sängen (visserligen typ påklädd, men ändå) och ska jobba ikväll men vet ännu ingen tid. Känns inte bra att leva i ovissheten! Men jag gissar på tidigast fyra, antagligen senare. Ikväll spelar soundtrack of our lives på Gamla Teatern och jag hoppas på ett jävla hålligång! Blir lite irriterad på att dom vill ställa mej i 64an (där jag inte stått på ett år) under kvällen och dessutom så hittar jag inte i den där jävla baren sen dom flyttat om allting! Är det inte bättre att ställa Freddan eller nån annan som iaf kan restaurangen? Jag kan ju inte ett jävla skit!

Nu är det Oprah på tv:n. Jag hatar Oprah.

Håller för fullt på med min framtidsplanering, men det går sjukt trögt. Vill plugga men det jag vill plugga till helst finns inte här utan det närmsta är elevassistent. Vill jag verkligen bli det? Vette faan...
Men skitsamma för jag fattar inte ens hur man fyller i ett jävla ansökningsformulär så hur fan ska jag då fatta hur man pluggar? Känns jävligt tungt att bära allt det där på sina axlar just nu. En annan jävligt tung sak är att om jag inte ska plugga måste jag fylla i papper och fixa arbetsgivarintyg för senaste året och skicka in med mina kassakort. Men jag har inte fått ett enda jävla intyg! Hur fan då ska jag kunna få pengar? Nu har jag en månad tills jag egentligen behöver några pengar men jag måste ju ändå styra upp det i tid...
Alltså det här jävla pappers sverige!!!

Blev trött och less bara av att skriva här, och jag lär väl få dålig kharma över det också, men det skiter jag i just nu. Kommer dessutom att tvingas sova ensam inatt eftersom jävla Fredrik ska upp tidigt imorron och ska lira volleyboll och måste vara i toppform. SUCK!!!

CIAO!

Lycklig!

Har lösnaglar och är full. Men. Jag har varit med jobbet i vemdalen. <försöker göra det bästa av mitt skrivande. Kul hade vI. mEN DEN ABSOLUT BÄSTA nyheten ever är att MITT GUMMI, MIN DESSAN fått sin underbara vackraste finaste baby ever! misstänker att lillbääsen är min faktiskt, iaf lite! för den lär vara så söt att alla vill ha den!


GRATTIS min älskling! Är så glad att jag får tårar som vanligt! Älskar dej och lillknytet! Kan knappt förstå att den här tjejen som jag älskar så mycket fått en liten tös som jag redan (utan att sett den eller så...) älskar lika mycket som jag älskar dess mams! Pussar till er!.


JÄVLA BLOCKMONGO!!!

Kör man in i nåns bil så nåt går sönder så säger man till!!! Om jag får tag på den jävla horan/bocken som gjort det kommer den personen lida jävligt mycket!!! HELVETES HELVETE!!!!! Har ju just fått en 5000:- räkning på bilen som jag backade in i för ett par veckor sen... å nu måste jag kosta på mej reparation på det här också!!!!
JÄVLA BLOCKMONGO!!!!

Jävla munsår.

Jag har dödsångest över mitt munsår. Eller egentligen är det inte ens munsår utan som en fläskläpp mer.. Och en liten blåsa som klias. Enligt läkaren är det stressrelaterat eller bara en helt vanlig förkylningsblåsa som dom man får i munnen, fast på läppen istället. Spelar ingen jävla roll vad det är, det ser förjävligt ut och jag har ångest, så mycket vet jag. Vill knappt visa mej bland folk så jag åkte med svansen mellan benen till Krokom idag och har suttit där och umgåtts med momma hela dagen. Rena rama julafton, har fått massa saker, en stegräknare (en asdålig gratisskitgrej) fyra kaffekoppar med fat, en BH som jag beställt från Haléns, ett par leggings i vitt, och hon hade tvättat mina sängkläder som jag tog med mej sist jag var hem. Känns lite småjobbigt att boka tvättider i ett helt annat hus när man bara ska tvätta sånt skit så hon gör det istället, så himla snällt!!
Imorron ska vi åka på Willys hela familjen och handla i vanlig ordning. Ska bli skönt att få fylla kylen och frysen igen med massa gott! Blir hungrig bara av att tänka på det. Har bara ätit en måltid idag så det kanske är läge att fixa nånting ätbart... PYTTIPANNA! Ja, fan vad gott.

I övrigt är allt riktigt bra för en gångs skull, jag börjar misstänka att jag håller på att bli kär, i en kille som är riktigt snäll, eller ja iaf mot mej ;-) Mycket mer smaskigt än så har jag nog inte att bjuda på dessvärre...
Arbetslös kan man kalla mej också, mer eller mindre iaf, och det som ser mest aktuellt ut just nu är faktiskt studier. Att plugga upp gymnasiet skulle verkligen sitta fint just nu. Eller bättre läge än såhär får man nog inte, så bara att hoppa upp i sadeln ännu en gång och kämpa mej igenom det här.

Nu är det pyttipanna dags för fröken Granlund, sen nya avsnittet av desperat housewives! Ciao!

Normal jag?

Idag kom jag lyckligtvis upp i tid från den dyndsköna sängen, tack vare min övernattare Anna. Och jag somnade inte om!! Grattis till mej. Och ännu mer grattis till Tessan som klarade körkortet igår! Hämtade henne i metropolen Vilhelmina efterår och vi roadtrippade hem. Kul, kul! Ikväll ska detta firas med två varianter mousserande och med trevligt sällskap. Tjo hopp, nu ska jag locka håret!

Hallå, vintern?

Jag har aldrig någonsin i mitt liv tidigare upplevt att våren ska titta förbi i mitten på januari? Och det värsta med detta vädret är att man vet att jag inte är på väg mot vår, utan snart kommer kylan slå till igen, lite hårdare och lite kallare med en jävla massa mer snö! Jag vill bara hamna i ett arbetslöst koma och vakna upp i vår igen. Gå i ide ordentligt.

Till råga på allt har jag fått den värsta mensvärken jag haft på sjukt länge, och jag tror fan jag dör snart. Nu är det mycket gnäll, men förhoppningsvis kommer marängerna jag just impulsköpte att göra det lite lättare;-)

Filmkväll med mej själv.

Sitter äntligen hemma och golvet är dammsuget, disken diskad, sängen bäddad (sådär...) och till och med spisen rengjord. Jag är en riktig hemmafru alltså! Kanske på både gott och ont.. Lika bra att hålla efter nu när de ser rätt bra ut..

You me and Dupree började just på teven så jag ska dyka ner i godis skålen och gosa in mej under filten och kika på den och hoppas det kommer lite sällskap senare. Börjar som kännas svårt att somna ensam av nån knepig anledning ;-P

I övrigt kan jag upplysa om att bubblan sprack inatt, backade in i en bil på en parkering igår och inatt bar rasade allting på nåt sätt, pengarna, jobbet som inte finns, att Hanna är arg på mej, bilen jag backade in i och pajade, och ja, det liksom bara sprack. Jag är glad att jag har en rejält stabil klippa att luta mej emot just nu.

Blåbärspaj och brandlarm.

Idag bakade jag min efterlängtade blåbärspaj, och lyckades vispa fyllningen för mkt tror jag, så det blev för mycket i formen och det rann över. Och det rök. Och brandlarmet gick. Och fan vad det tjöt! Jag är ju så jävla dum så jag fattar ju egentligen inte hur man får av det men jag stog under och viftade med en tidning ett tag och tillslut tystnade det. Men nu efter över en timme så är det fortfarande osigt här inne trots att jag haft ett fönster och balkongdörren öppen.. Att det ska bli ett sånt fasligt liv över lite ungs os! :P

Har just tagit en dusch och funderar över vad jag ska hitta på ikväll egentligen. Har ett par förslag men inget känns sådär dunderlockande, jag vill väl helst bara ligga inne och toffla, fast jag borde inte göra det. Man kan ju ledsna till slut...
Har storhandlat massa mat med Moffa idag, det var så förbannat mycket folk på Willys så det fick bli matpiraten. Under tusenlappen iaf, men det var så jävla dåligt med kött,... Det är ju sånt som kostar...

Nä, slutpladdrat som vanligt, ska återgå till mitt värdelösa vardagsliv.

Ciao!

Periodare

Jag är ledsen anne att jag inte prioriterat att uppdatera på sista tiden, helt ärligt har det kännts lite tomt att inte sitta här och spy galla över allt och alla så det är dags att sätta igång igen!
Senaste typ 4 dagarna har jag varit riktigt dålig och hostat nåt så in i helvete och inte ens cocelana (eller hur de stavas..?) har fungerat! Idag är jag så himla trött på allt jävla hostande att jag funderar på att sluta ur lungorna ur kroppen och dö en lång men ändå mindre plågsam död..

Såg nyss den här mc donalds reklamen där dom skryter om att dom sänkt priset på cheeseburgaren till 10 kronor. Ä rdet bara jag som minns när den kostade 9 kronor 5 dagar i veckan, men tisdagar och torsdagar lyxade dom till det ordentligt och den svettiga burgaren som vi alla älskar kostade bara 6 kronor! Herre gud vad man skulle ha ätit  "fisburgare" i dagsläget om den kostade 6 kronor!? Kanske lika bra att man var för ung på den tiden..
Jag har insett det extremt värdelösa med att fylla 23. Lika värdelöst som 17 nästan.

Nyårsafton då, jag blev så less på allt tumult här hemma i Östersund och ringde annica och sa att jag skulle komma dit. Jag är dessutom extremt glad att Tessan följde med ska jag säga! Vet inte hur jag överlevt utan henne... Middagen var supergod, annica hade gjort ett jättebra jobb! Fint dukat, och allt var perfekt. Trevliga människor, men dock lite blyga ungkarlar som inte är vana att föra sej i kvinnor sällskap skulle jag gissa! Man blev ju som automatiskt utanför eftersom man inte kom ifrån trakten och inte heller var med på dom fina presenterna som dom fick.. Men efter tolvslaget när alla började känna av alkoholen ordentligt så lättade det ganska mycket och vi hade riktigt trevligt i två timmar innan vi bestämde oss för sängen och lite härlig sömn. Sov rätt bra hela natten faktiskt. Åkte hem någon gång efter ett och är extremt glad över att vi inte mötte några poliskontroller trots allt. Jag vill Tacka Annica så fruktansvärt mkt för den goda maten och det (till slut) trevliga sällskapet! Du är bäst!

Sitter ensam hemma för ovanlighetens skull och kollar på film på tv. Försökte rädda reklamen med att uppdatera men det tog lite längre tid än väntat.. Hoppas på att mitt sällskap känner att han orkar ta sej hit och krama om mej lite sen till natten. Och att min hosta kanske ger sej nån jävla gång.
See ya!!




RSS 2.0