Just be simple

Har just kommit hem efter hårt arbete i 13 timmar. Först på badet, sen på Gamla Teatern. Dagen har varit bra, en helt okej dag då det inte händer så mkt och tiden rullar på...

Why put a new address on the same old loneliness

Welcome

En helg i Umeå med min vackra Desirée Edlund. En bättre vän finns inte! Gjorde ont att lämna henne igen, men jag kommer kunna leva på dom här 48 timmarna med henne länge!! Skärpning på båda när det gäller att ses! Men som ni kanske förstår, nu är jag hemma. Umeå gav även en del shopping, bilder på mina fynd kommer senare! Men lite finsaker från Lagerhaus hann jag ju givetvis med, och här har vi resultatet, eller ja, ett av resultaten!!=)
 Orkar inte riktigt skriv, har alldeles för mycket irritation i kroppen. Hämtade mitt paket från comhem idag och försökte installera skiten, men förståss så fungerade det inte. Fanny ska få supporta mej imorron!!!
I övrigt blir det dubbla arbetspass imorron, 8-16 på badet och sen 17-23 på Gamla. Klirr i kassan!!!




Den där reklamen

Ni vet den där bregott- reklamen där en kossa berättar om sitt liv. Äter gräs, idisslar och mjökas. Äter gräs idisslar oh mjölkas. Så känns mitt liv nu. Jag åker hemifrån typ varje tid varje jävla dag. Gör samma vanliga jobb, vare sej jag är på badet eller gamla teatern är det ju samma sak jag gör där varje gång. Jag hde lika gärna kunnat vara blind och gjort samma sak ändå, så väl vet man vart allting är. Sen åker jag hem ungefär samma tid varje kväll. Kollar på scrubs, surfar på datorn och sen csi på femman 00.20. Varje dag nästan!
Livet kanske ser så jävla lätt ut när man tänker efter. Men ändå. Nånting fattas!!

Nu har jag iaf bestämt mej för att åter igen skaffa en till katt som kan vara Lucys sällskap. Får så himla dåligt samvete när jag är borta så mycket och hon måste vara ensam... Utöver den tid jag sover kanske jag är med henne 3-4 timmar om dagen liksom! Det är inte okej...

Sen måste jag lära mej att begripa VARFÖR vi tjejer vill ha dom vi inte kan få? Eller.. rättare sagt, varför vi dras mer till den svårflörtade bad-boyen än till den ursnälla nice-guyen??!!! En ursnäll niceguy är ju vad alla tjejer drömmer om, men när han står där väljer vi den andra idioten istället. Visserligen har jag inget potentiellt pojkvänsmaterial någonstans just nu, men varför vill jag ha HAN, som beter sej som en idiot och som jag jag inte vill ha mej? Nu får jag fan lägga av! Ut och öppna ögonen och leta efter en svårflörtad nice/bad boy. Så jag får jaga lite innan jag får honom. Eller så nöjer jag mej med en katt till.

Nu ska jag göra nåt annat. Kanske kryssa av nr på min "Att göra" lista:

1. Klippa Lucys klor
2. Tömma diskmaskinen som stått med ren disk en vecka nu.
3. Skaffa ett liv.

Ciao!

Mindre bra

Så jävla värdelöst.

Hämtade förresten mitt körkort idag. Så jävla osnyggt. Men ok.

Bara fär att man är ledig en dag så tänker man. Förbannat onödigt. Men imorron så ska jag jobba, hoppas värken har gått över då. Är trött på det mesta, men kan ändå inte komma på vad.. Förvirrad.

Pain

Har ännu inte smält detta med att min hårddisk är kraschad. Fuck. Så mycket minnen- helt borta! Hur kan nånting bara bli så?

Utöver det har jag mensvärk XL idag. Inte skönt.
Har bestämt mej för vilka nattduksbord det blir för mej såsmåningom!! LIVA serien från jysk, hade ett riktigt snyggt, så två sånna får det bli! =)


Tårta

Jag och tessan har ätit tårta hos Jimmy ikväll. Om ett par veckor fyller han år och då blir det våran tur att göra tårta åt honom. Och vad kan bli bättre än en penistårta åt självaste peniskungen??
Googlade, och hittade denna urtjusiga bakform.

 
Grattis i förskott jimmy!!

En liten sliten tös

Min momma skickade just sms till mej och skrev att hon skulle göra köttfärspaj till middag och undrade om jag ville komma och äta hemma! Himla sötmomma!
Har jobbar jävligt hårt sista tiden, men det kommer antagligen visa sej på lönen i slutet av oktober. Dock har jag inte arbetat fullt lika mycket i augusti så det blir inte lika fet lön nu.. :-(

Byggde ihop min ena möbel från IKEA idag, den kunde dessvärre inte stå där jag hade tänkt mej, men jag hittade ett annat bra ställe att förvara den på=) Bara lite småfix kvar i lägenheten nu, jävligt skönt! Nån tavellist som ska upp, en krok nånstans osv..
 Nu ska jag göra mej fin igen och åka till krokom och ladda hem massvis med filmer eftersom alla mina nuvarande är borta!!!!

Hösten kom, och den tog med sej lyckan

Ja, mycket har hänt. Hösten är här. Och för första gången i mitt liv så kan jag säga att den här årstiden har bringat mej mycket lycka! Jag har en lägehet, som jag bor i. Och det är lika fint och perfekt som jag föreställde mej att det skulle bli. Jag är fortfarande ensam, men ändå inte.
Jag tycker om någon som inte tycker om mej lika mycket. Men det gör ingenting, det gör mej inte ledsen eller nerstämd. Jag visste ju att det skulle bli så.

Det absolut enda jag känner mej väldigt nerstämd utav är det faktum att min externa hårddisk har totalcrashat och alla mina bilder, musik och filmer är borta. Alla foton från kameran som inte går att återskapa.. det känns himla jobbigt faktiskt.

Ni får nöja er med detta sålänge!!

Things that...

And if you have a dream
You'd better hang on for dear life,
And when that cold wind blows
Just let it pass you by.

Vad är en bal på slottet?

Det blev Jimmys axel som fick ta emot mej ikväll. Även en tröstpasta på The Rock. Dom "bjöd mej på vattnet". Tack för den! Har hosta, men i övrigt mår jag bra. Kvällen har fungerat som terapi för mej och jag han knappt tänkt på Honom... Vilket känns gudomligt. Det finns så mycket annat!
Har just kommit hem efter denna trevliga kväll, då jag till och med fick träffa kåte Conny! Vi diskuterade bojngkning. Himla trevligt samtalsämne.

Nu är det sängen och några timmars sömn innan jag ska KÖRA till jobbet imorron=) Sleep tight sweeties!


Ormen i lustgården

Det är precis det du är.. Ormen i lustgården. Du lockade mej med att få uppleva vällust och till slut gick jag på det. Jag är så himla dum!
Men vi lär oss av våra egna misstag, och trots att jag så gärna vill ha dej, att du ska vara här hos mej och hålla om mej, varenda dag resten av livet, så vet jag att det inte är kärlek jag känner den här gången, utan det är ensamheten. Det är inte dej jag vill ha, det är någon. Du bara råkade finnas där. Så. Du utnyttjar mej, men inte mer än vad jag utnyttjar dej! Även om det är jag som hör av mej, även om jag sjunkit lägre än jag borde, så har jag kontroll över mina egna begär- Har du det?

Det är fredag kväll och jag är ensammen igen. Hur ska jag bota den den här gången? Försöker få tag på Jimmy för han brukar ställa upp när det behövs en axel att luta sej emot. Men han svarar inte, så jag måste hitta en annan axel. Men inte din.

Host, host

Jag hade på känn att en ordentlig förkylning skulle komma förr eller senare, och det blev förr. Samtidigt är det så himla mycket som ska göras! Ska till exempel helst ha packat allt jag vill ha med mej i flytten innan söndag, så idag har det blivit ett par lådor. Har tänkt att lämna så mkt som möjligt hemma också så det inte känns så fruktansvärt tomt när jag kommer hem... Har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra med den här stora datorn dock.. Har ju inga högtalare och grejer till den bärbara... Jaja, ett så himla litet problem så det kan lösas senare...

Har tydligen hostat hela natten och morgonen så momma tyckte jag skulle hinka i mej lite räser-hostmedicin men jag tror jag hoppar över det faktist. Funderar på att ignorera sjukdomen och åka in till Jysk och köpa den där jävla bänken jag har spanat på, innan dom tar slut!! Men det är inge kul att åka själv... Nu när man KAN, så vill man helt plötsligt inte..

Ska väl fortsätta göra nåt med värde i nu.. Trots att jag borde bara ligga och vila.. SEE YOU!


En natt av 1825

Fem år. Det är 1825 dagar/nätter/dygn om man räknar bort skottåret. På dom 1825 nätterna fick jag 1. Och det var så jävla värt det!

Jag mår bra, alla bitar ligger på sin plats. Jag får börja flytta in i lägenheten såfort jag hämtat nyckeln i princip. Efter det har jag Allt, och som du sa.. Hade jag inte varit ensam och stark hade jag aldrig kommit såhär långt! Mitt liv hade inte varit såhär bra, för jag hade låtit min respektiva förstöra, så som jag alltid gör.
Jag har mitt kökort nu. Jag har en bil. Jag har ett jobb, jag har allt jag behöver. Jag har pengar. Jag är oövervinnelig!!

Idag är jag sjuk, antar att det är den utsatta miljön man befinner sej i dagligen blandat med den alldeles för lilla sömnen man fått senaste dagarna... Så imorgon stannar jag hemma från jobbet och kryar på mej lite! Nu ska jag sitta och skriva av mitt schema. Ciao!

Grattis till mej!!

Äntligen har lilla jenny tagit körkortet!!!!

Frestad..

Blev så frestad när två av de bloggar jag läser dagbligen hade den här listan, som man bara får besvara med ett ord.. Enjoy!

1. Din mobiltelefon: Trsig
2. Din äkta hälft: Okänd
3. Ditt hår: Brunt
4. Det bästa du vet: Sovmorgon
5. Din dröm inatt: Vaken
6. Din dröm/ditt mål: Lycklig
7. Rummet du är i: Sovrum
8. Din hobby: Tänka
9. Din skräck: Ensamhet
10. Vill du vara om 6 år: Mamma?
11. Var du igår kväll: Nervös
12. Vad du inte är: Lugn
13. En sak du önskar dig: Pengar
14. Var du växte upp: Krokom
15. Det sista du gjorde: Kissade
16. Dina kläder: Smutsiga
17. Din TV: Klumpig
18. Ditt husdjur: Lucy
19. Ditt humör: Orolig
20. Saknar du någon: Många
21. Din bil: Carina
22. Något du inte har på dig: Jeans
23. Favoritaffär: Gina Tricot
24. Din sommar: Kort
25. Älskar någon: Pass
26. Favoritfärg: Grå
27. När skrattade du senast: Jobbet
28. När grät du senast: Nyss
29. Favorit grogg: Grasshopper
30. Ditt toapapper är: Vasst

Peace is free


Don't you bring your sadness down on me


Var ska jag börja?

Anledningen till att jag bloggar så sällan är egentligen inte den att jag inte har tid, utan jag har helt enkelt inte lust att sitta och bråka med en sida som funkar bara hälften av gångerna man försöker logga in, och där en bild tar 5 min att ladda upp. Jag har aldrig varit särskilt berömd för mitt tålamod, och det vet dom flesta redan.
Helgen var riktigt rolig, har spenderat en hel del tid med Tessan, både på fredagen när vi jobbade tillsammans och satt i skiten och skrattade åt det så jag iaf nästan låg och vred mej i skrattkramp på golvet tillslut... Efter det bestämde vi oss för att vi förtjänade massa alkohol. Det blev till en tur ner på Gamla Teatern, ett par bärs och sen vidare till Olearys. För ovanlighetens skull fick vi gå före kön med mitt green card, och även skippa inträdet, hallelujah.
Drack: Öl, järn, öl, järn, massa skumpa, drink. Jag blev skitfull, och tappade bort min skjuts hem, tog nattbussen och slutligen pissade i diket påvägen mellan bussen och hem där vid 03:20 snåret på morgonen...
På lördagen mådde jag riktigt illa, en rejäl skumpa-bakfylla.
Men det hindrade inte mej och tessan på kvällen! Det blev macdonals och alkohol igen, guitarhero hemma hos jimmy och sen en otroligt lam korridorsfest på nåt hemskt studentboende inne i stan. Vi begav oss till G3 för att dränka sorgerna ytterligare och hittade Petter bakom baren. Trevligt tyckte vi!
Efterfest- planerna blev lite sisådär... Kebab och taxi. Sen åkte vi till Tessan och vi somnade som två stockar bådatvå.
Söndagen spenderades som sig bör med att göra inte ett skit.

Idag har jag jobbat, började 7:30 och var grymt trött efter bara två timmars sömn inatt... Körde lite bil och backade lite hörn inne i stan innan jag åkte hem, och börjar känna mej lite tryggare i körningen igen. Har dock blivit lite toyotaskadad i foten...

I övrigt tror jag att jag mår rätt bra, det händer ju liksom massa saker hela tiden som gör mej upptagen och jag har inte tid att tänka så mkt. Hinner inte känna efter lika mycket längre!

Och nu till den absolut saftigaste nyheten av alla! Jag har äntligen fixat så jag har någonstans att bo! Med hjälp av min älskade Fanny som lät mej hyra hennes lägenhet nu när hon fått jobb i Åre! Helt underbart!! Jag kommer ha ett eget hem igen!!!! Att bara få börja använda sina egna möbler igen, få skaffa fina prydnader och gardiner och bara ha nåt eget igen, känns helt underbart ju!! Jag jobbar ju dessuom bara mer och mer nu och det känns som att pengarna kommer räcka till! Visst kämpar man ju vidare för att få den där efterlängtade fasta tjänsten nån jävla gång och verkligen ha en säkerhet, men det kommer!! Nu ska jag läsa lite och försöka somna igen, bussen till jobbet går 06:55 imorron :-S

Nattinatti mina vänner!!


Inte lika trevligt

Igårkväll gick jag och tessan ut på premiären på Olearys. Grymt roligt! Drack skumpa, därav mår jag inte fullt lika bra idag...

Nya banor

Nu kan jag inte slösa mer pengar, utan måste jobba och betala HYRA! Ja!! För jag ska flytta in i Fannys lägenhet på Frösön. Jippi!!!!!
Har jobbar idag. Ska jobba imorron. Tjäna massa pengar som jag ska betala hyran för. Ciao!

Workiworki

Jag trodde att jag skulle vara ledig hela veckan, men det blir inte riktigt så... Ska jobba ikväll på GT och sen blir det nog det senare passet på badhuset på fredag.. Roffe ville vara hemma...
Men vaddå, jag sparar ju pengar när jag jobbar genom att jag inte har tid att  göra av med nånting, haha!! Nu ska jag ta och trycka i mej nåt ätbart (som inte finns....) innan jag åker in och går på stan med Fanny och pärtan nån timme innan jobbet. DESSUTOM så fixade pärtan min dator igår, Guld guld och ännu mera guld värt!!!!!!

Relax

Idag ska jag åka på badet och relaxa!! Sen simma några längder så jag känner mej hälsosam och duktig. Undrar bara hur jag ska lyckas med det utan att tuttarna bokstavligt talat trillar ur bikinin.

Paj a la Fannys mamma

Har tjatat till mej det utsökta receptet på Fannys mammas blåbärspaj. Det är kanske den godaste pajen någonsin i världshistorien. Och en sån bakade jag idag!! SÅÅÅÅÅÅ förbannat gott blev det. Är så mätt nu att jag knappt kan röra på mej utan att få kräkkänslor. Men det är värt det. Mums!!

I övrigt ringde jag till fucking telia idag och försökte mej på lite support. Nån himla charmig kille från långt norrut svarade. Så mysig dialekt att jag flörtade lite med han i telefonen också, haha! Tyvärr kunde han dessvärre inte hjälpa mej med mitt helvetes mobila internet, utan bad mej ta med både dator och modem till en teliabutik och få hjälp. Sagt och gjort. Tog en timme inne på butiken innan både jag och teliakillen insåg att det här funkar fan inte. Det går inte att göra nåt åt helt enkelt. Så imorron får Pearl formatera om hela datorn åt mej och så får vi hoppas att det fungerar som det ska sen igen. Så himla typiskt bara att nya saker slutar fungera bara för att jäklas lite extra. Kharma. Nu har jag väl gjort nåt dumt igen förståss....

Försöker tanka hem en film som jag så himla gärna vill se. Går trögt. Men som Backup fick jag idag hela första säsongen av Greys anathomy på Dvd för endast 99:-!! Love it! Har dessutom inte sett så mycket av första säsongen heller.
På posten kom även ett till paket, min nya ÖL-bok som jag beställt från adlibris. Nu ska jag läsa mej till att bli ölproffs;-) Det är kul att kunna lite historia bakom också.

Nä nu ska jag fortsätta att sitta och inte vara kär.
Puss och kram!

Inte ett öga torrt

Jag kollade just på filmen PS. I Love you. Efter tio minuters film började jag gråta, sen fortsatte det igenom hela filmen. Efter en timme fick jag panikångest och grät högt och vaggade fram och tillbaka. Det gjorde verkligen ont i mej att se filmen, hur så äkta kärlek kontras av död och sorg.
Hur ska jag någonsin klara av att förlora någon jag älskar om jag inte ens klarar att se en film där någon dör??
 Jag som längtar så otroligt efter kärlek, min hunger hindrades tvärt och jag vill inte bli kär längre. Jag vill inte vara sådär löjligt lycklig. För tänk om jag förlorar honom sen? Att stå där ensam och tvingas fortsätta ett liv utan honom....

Jag hatar mej själv för att jag känner så, men jag tror helt enkelt inte att jag klarar av det.... Kanske är jag bara sådär extra känslig ikväll, och imorgon är jag lika hungrig igen. Men jag tror faktiskt inte det. Jag måste bygga upp mej själv lite till innan jag vet.

RSS 2.0