Fullspäckad dag

Idag har det minsann hänt grejer! Klev upp, softade lite och gick sedan in till stan. Huuur jobbigt som helst för det var ruggigt hett i solen plus att jag gick i rask takt och det var 3,7 km. Mötte Fanny i badhusparken och vi gick upp på Åhléns och jag köpte en hätta som man anväder när man slinar håret, och en hårspray. BRA DÄR. Äntligen kan jag fixa en frisyr igen! Följde med Fanny upp på Gamla Teatern för hon hade fått erbjudande om jobb som frukost värdinna där. När jag satt och väntade ringde ALEX! JAAAaaaa!! Gissa vad glad jag blev då! Mötte henne på busstorget och vi satt i solen och pratade lite, och shit vad bra det kändes! Har faktiskt saknat henne mer än vad jag trodde. Hon ska börja rida på unghästarna i helgen och jag funderar på att  åka dit faktiskt och kanske ta mej en ridtur på underbara Kelly!
Hursomhelst.. Fanny kom tillbaka och Alex åkte vidare. Fanny började få kalla fötter angående jobbet så jag bestämde mej för att ge henne ett ordentligt PEP-talk.
Vi gick till Tehuset och beställde Panini i vanlig ordning. Men trots allt mitt peppande så blev det inget frukostvärdinne-jobb för henne.
Gick ut till Frösön och satte oss framför teven och Fanny fick fortsätta fylla i min nya Vänner-bok. Kollade på extreme makeover och spelade buzz, sen kom christopher hem. Det blev inget slingande i håret idag alltså... Vi åkte till Krokom och jag gick till momma å moffa. Visade momma möblerna jag vill ha, och vi bestämde ett litet lån jag ska ta av dom sen när lägenheten blivit såld.
Känns skönt att veta att jag kommer kunna köpa allt jag vill ha sen när vi ska flytta in i lägenheten faktiskt. Så jag får ha det så fint och perfekt som jag vill!
Visserligen kan inte livet bli annat än perfekt bara jag får bo med min älskling!

Gick över till Erica och Nicklas och snackade lite skit. Erica misshandlade mitt ben med nån jävla maskin som drar upp hårrötterna. Fan vad ont det gjorde! Även hon fick fylla i vänner-boken.
Sen åkte jag med moffa hit till lugnvik. På vägen stannade vi på statoil i dvärsett och moffa bjurrade på glass! Smaskens!
Här i lugnvik så tömde vi balkongen på skrot, dammsög den och torkade den. Sen fick moffa spacka igen alla hål och sen mätta vi lite i köket. Ska riva kaklet och sätta dit en slags skiva i kakelimitation. Ska tydligen kunna bli ganska snyggt...
Har ställt min träkista under vardagsrumsbordet just nu, och kattern tycker det är hel festligt. Dom jagar varandra runt, och gömmer sej på andra sidan å leker som två små barn. Hur gulligt som helst!

Upptäckte idag att mitt tredje par av hörlurar har blivit uppätna av lillskiten. Grattis Jenny för att du lät skiten ligga framme! Hur dum får man vara..

Drömde en mardröm inatt om att jag var otrogen, blev på tjocken och fick tvillingar. Helt sjukt var det! Uscha.. jag kan lova att jag aldrig kommer att vara otrogen! Men varför skulle man vara det mot en sådan underbar människa som Bische.. Jag kan för allt i livet inte förstå hur jag kunde få en sån underbar kille! Men jag antar att all smärta man genomgått i livet äntligen tar ut sin rätt!

Nu ska jag ta en välbehövd dusch och raka mina ben med en rakhyvel, gör inte ont och funkar alldeles utmärkt! Har förresten börjat spara naglarna igen. Ska göra ett sista försök. Imorron ska jag sätta mej med en massa telefon nummer och ringa runt inne i Örnsköldsvik och jaga ett extrajobb nånstans! Livet känns så bra! Så perfekt och bara sååååå underbart! Jag längtar, vill att dessa drygt 80 dagar ska springa förbi fort som satan!

Shit katterna är helvilda.... ödskjgahvd...

Slinga Hår

Idag ska jag och Fanny slinga håret på varandra.. Ska faktiskt GÅ till stan och möta henne alldeles strax. Sen går vi hem till hennes fina lägenhet. Undrar jag om man ska ta med sej nåt att äta till lunch.... ÄÄH skitsamma orkar inte bry mej så hårt. Jag skriver mer sen och rapporterar om resultatet!!

"Joggingtur"

Jag skämdes så mycket över att jag var så slö förut så jag tänkte att jag var tvungen att hitta en orsak till att vara trött ikväll. Drog på mej alldeles för mycket träningskläder och gav mej ut på elljusspåret. Har ju som inte tränat så mycket i sommar som jag hade hoppats på! Och nu när jag får på mej mina gamla jeans igen så borde jag ju faktiskt skaffa en kondition och lite muskler också.
Sen om jag joggade så mycket som jag borde det är en helt annan fråga! Tog dryga 20 minuter att power-walk-a 2,5an och det är jag faktiskt inte alls missnöjd med. Alldeles lagom för mej, för svettig och andfådd och trött blev man iaf!
Jag har kommit på att jag ska skaffa sim-kort sen när jag flyttar till Övik, och åka och simma nästan varje morron på badhuset. Då får man minsann muskler! Och simma e inte så jobbigt just när man gör det heller, som springa. Då blir man ju helt svettig å varm å andfådd. När man simmar känner man inget av det där förrän efteråt. Och då spelar det ju ingen roll längre för då har man ju redan orkat gjort det jobbiga!
Ska äta ett äpple, duscha och sen kolla på tv nu tänkte jag. Sen ska jag ringa och skryta för alla hur duktig jag har varit! Funderar på att GÅ in till stan imorron och möta upp Anna när hon slutat jobba. Och ta med mej och göra mat åt dom=) Hon kan nog behöva nån som hjälper henne lite med ungarna! Dessutom har hon bjudit mej på mat så många gånger.
Fick pengar idag iaf. Inte så mycket som jag hade behövt,,,, men det får räcka ändå. Har ju mat så jag bör klara mej närmsta månad åtminstone.

Kollade på Mio efter tv-bänken jag ville ha idag. Men jag kunde inte hitta den! Dom andra möblerna i samma serie kunde jag minsann hitta, men inte den där förbannade bänken! Hur ska man få tag på den då?? Måste ju typ beställa den.. Ska ringa och prata med moffa om det där nu. För jag tror att jag dör om jag inte får den bänken. Ärligt.... Sen skiter jag fullständigt i om resten blir ett jävla budget-hem, men tv rummet ska vara perfekt, det är ju trots allt där man är den mesta tiden man är vaken!

Tänker på min älskling hela tiden.....♥
53846-49

Mätt och trött

Trots all sömn inatt så är jag sååå himla trött! Men ändå.. Jag har ju inte sovit speciellt mycket de två nätterna innan den här. Känns som om jag borde vara pigg och alert, nyttig har jag dessutom varit idag också, men ändå är jag bara trött och slö. Orkar inte kolla på teven för jag orkar inte engagera mej i det jag kollar på, och jag orkar inte sitta här för jag får ont i huvet av att kolla på skärmen. Plus att det är tråkigt.
Tänker på Bische hela tiden. Efter två dagar känns det som om jag trots min trötthet lätt skulle kunna cykla till honom 30 mil bara för en endaste kram. Det är väl ändå äkta kärlek?

Jag har trott så många gånger tidigare att jag upplevt äkta kärlek, men först nu inser jag att det har jag inte. Inte förrän nu! Nu när det finns någon som verkligen gör allt för mej, som ställer upp och varken bryr sej ifall han inte orkar eller inte har råd eller inte har lust. Han gör vad som helst ändå, om det är för min skull. Då känner jag mej värdelös. Jag KAN inte skjutsa honom överallt för jag har inget körkort. Jag KAN inte köpa allt han vill ha, för jag har inga pengar. Jag KAN inte göra nånting jag hatar för hans skull för han säger aldrig någonting, eller han säger aldrig ifrån heller. Han vill bara att jag ska vara glad och må bra. Och det gör jag! Så fruktansvärt bra är mitt liv just nu.

Men ändå så stakar orden fast sej i halsen på mej utan att kunna dyka fram, fastprintade i mitt huvud. Jag tänker det hela tiden, och känner känslan så himla starkt men ändå kan jag inte säga det....
Jag vill verkligen att det ska vara äkta när det kommer. Att det inte blir som med alla andra jag sagt det till, som jag sen upptäckt att det inte alls var så. För den här gånger är jag så säker.
Och ändå kan jag inte säga det....

Sömn!

12 timmars intensiv sömn. Vaknade inte en enda gång. Förrän posten druttade in, det dånar ju som satan då! Ska snart in på stan och leka med fanny! Ska bli skoj att få se deras nya lägenhet sen också.

Jag fick på mej mina fornarina jeans som legat och möglat i garderoben hela sommaren! !!! Och snyggt sitter dom dessutom. Ska försöka hitta en våg idag som jag kan kika nya vikten på. Undrar vad det kan ligga på... Ska dessutom träna ikväll tänkte jag, om vädret håller i sej. Ska gå elljusspåret. Känns som om jag ändå inte skulle orka jogga ens halva. Min pojkvän kommer få lätt snyggaste tjejen i sverige!

Christine

Christine hette den nya serien. Som börjar typ nu! Ska kika på det sen zappa över till trean och Cityakuten... Ska försöka kliva upp före nio imorron tänkte jag! Ska ringa och be momma om att få låna deras dvd så jag kan hyra Babas Bilar! Funderar på att åka till Anna imorron kväll och umgås med henne och ungarna lite! Nu börjar skiten på tv. Orkar nog inte skriva mer sen..
Längtar efter min älskling och hans röst, hans hår på bröstet och hans mjuka läppar... ÅÅÅååååh

Tv kväll

Jag bara ääääälskar tisdagar! Femman har hela eftermiddagen uppbokat av en massa bra att kolla på! Greys anathomy, vänner, joey, gilmore girls, desperate housewives, joey IGEN och sen en ny serie som heter chatrin??eller?? jaja jag ska ta å kolla upp det där!

Har just testat mitt nya balsam i duschen och sitter här med håret droppandes och har just insett en sak... (förutom att ica reklamerna rockar!) och det är att det är inte hälsosamt för mej att ha mycket mat hemma! För då är jag så himla sugen på mat hela tiden, går och småäter tills jag mår så illa att jag spyr upp allt. Och det är så himla otrevligt! Vette faaan hur jag ska bli av med det här ständiga matsuget.  VAD SKA JAG TA MEJ TILL????? ska ta å toorka håret nu innan allt blir ett risigt fågelbo..

Älskling sitter och spelar ikväll.. Orättvist att han ska få göra det han gillar när jag e borta, medans det enda jag gillar riktigt mycket är att vara med honom!
Nä får se om jag plitar ner några väl valda ord om mitt sjukt lyckliga liv senare!

förresten målade jag en jättesöt prinsessa i mitt målarblock idag!

Shoppinglista:
Nya färgpennor (alla bruna och röda är slut)
Hårspray
Ingen mer mat.

Pasta ...+ Köttfärssås såklart!

Åt alldeles för mycket, gör jämt det när det e så god mat!
Lea är här men hon är på bajserian och läser om Orlando Bloom=)
Jag vill sååå gärna gå och hyra Babas bilar men jag vet inte om jag vågar.. Måste ju dessutom glo på datorn isånnafall eftersom jag har skickat min dvd till Mellansel. Ska sno momma å moffas nya dvd som dom aldrig använt och som dom säkert inte ens vet hur man använder... Nä nu ska jag glo på aftonbladet och kolla väder och läsa om den stackars Natascha som var kidnappad i åtta år... Det där är ju helt sick!
Och ikväll är det Desperate Housewives!!! LOVE TUESDAYS!
Ja som sagt.. ska göra nåt vettigt nu! Byyeee

Hemma igen.

Snagg bloggar lite bara för att få det sagt, hemma igen. Fulla kylen med mat, ska bjussa lea på lunch. Kissarna ligger ena i knät på mej och andra framför tangentbordet.  Allt är som vanligt, men inget är detsamma!
Har köpt en Mina vänner-bok för vuxna. Apskojjig...
Längtar redan tills nästa gång jag får vara med min älskling, få hans kyssar, smeka hans kropp och när våran hud klibbar ihop under täcket på natten...

Orkar inte

Orkar inte skriva nånting direkt.. är i mellansel nu igen, blev en tidig kväll för mej och en sen för dom andra. Roadtrippen var bäst, och att träffa dessan var hur underbart som helst,. Bussresan från umeå gick bra å snabbt och min älskling bjöd på pizza...
Jag är sååå lycklig.

Roadtrip

Idag så ska jag åka bil med dennis till umeå, faaan vad skoj vi ska ha det i bilen då! Ska väl åka om inte så länge... håller på å stresskäkar frulle nu.... Men snart, snart får jag träffa min älskling igen!!!

Lars Winnerbäck

Ikväll så är jag sådär djup och sårbar igen, eftersom jag tog tag i mina rädslor och lyssnade på Lasse. Lasse, som fått mej gråta så många ggr, som fått mej le och som fått mej att vilja skrika och hoppa ut från balkongen. Lasse som VET hur det känns, han vet hur det bränner i hjärtat vid varje svek. Och han kan dom bästa meningarna om hur ett slitet förhållande är. Och om hur patetisk våran värld har blivit.
Och när jag tycker som mest synd om mej själv, då plockar han fram allt som legat längst inne i mej och tryckt så länge och då gör allt så ont.
Värst av allt är att Lasse påminner mej så mycket om saker jag upplevt.
Och att varje låt plockar fram ett eget minne.

Men idag så plockade jag alltså fram herr Winnerbäck och lyssnar på hans röst, hans toner, hans sång och hans hjärtas meningar...
Och det gör ont, jag får gåshud, jag får tårar i ögonen. Men det är på ett bra sätt. Jag får säga hejdå till allt som grott i mej under så lång tid. Nu försvinner allt och det finns plats för nya saker. Nya upplevelser och nya minnen ska bildas.
Nu är jag ännu mer redo för allt som väntar.....
"när varje dag känns likadan, när det skymmer över stan,
när du tröttnat, kom ihåg mej då"




Kvälls-frittar

Eftersom idag har vart en förbannat mat slarvig dag, och jag hoppade över lunchen och åt middag fyra så är ju jag självklart hungrig nu igen, och det ska jag fira med pommes! Ungnen håller på å stekar som attans på mina små frittar.
Följde med moffa på ortopedtekniska idag, sen har vi gjort lite andra ärenden, bland annat åkte vi till OnOff och var jättearga för att min mobil inte blivit färdig ännu, och det resulterade i att jag äntligen fick mej en lånatelefon. En skitful panasonic, men vafan jag ska ju bara ha den till å ringa å skriva med så det ska nog funka tills efter helgen!
Och vilken helg som nalkas då! Jag ska åka med Dennis imorron till Umeå, och i Umeå ska jag få träffa dessan! Och efter det tar jag bussen till Övik och där är min älskling!
Och på söndag ska jag åka med Kattis till Ikea och kolla ut en massa fint som jag ska köpa till våran lägenhet sen!
Åker tillbaka till östersund på tisdag igen och då hoppas jag verkligen att min mobil är färdiglagad!
4 september ska jag börja en av arbetsförmedlingens Söka-jobb kurser. Nä nu är det färdigskrivet! Nu ska jag äta mina pommes, sen jäsa och kolla på fyran på det där programmet som jag inte kommer ihåg vad det heter nu igen-..... AAgrr... Jajajaja--- sen ska jag duscha och sen packa färdigt! pöss å kram!

Sovmorgon...

Var så himla skönt att sova idag! Och innan jag ens klivit ur sängen ringde min älskling! Dagen var alltså räddad., Idag är jag på riktigt poppigt humör! Yeeeah...

Usher - U got it bad
Shakira -  Don't bother
Wycleaf Jean - Perfect gentleman
Sean Paul - Never gonna be the same
Rihanna - SOS
Pussycat dolls - Buttons
Nelly - Ride with me
50 cent - Candyshop
D4L - Shake that laffy daffy
Outcast - Roses

Läggdags

Nu jävlar går jag å lägger mej....... Trodde att jag skulle orka hela Cityakuten men shit... Orkar knappt hålla ögonen öppna. Och jag e så himla sugen på en macka dessutom!!!

Dagens playlist;

Phantom planet - The local black end red
Five for fighting - Superman
Patrik Park - Something pretty
Weeping willows - While I'm still strong
Aaliyah - Miss you
Little Angels - Too little too soon
Sean Paul - Never gonna be the same
Offspring - Gone away
Creed - One last breath (min och min babes kärlekslåt)
Bowling for soup - Girl all the bad guys want (måste handla om mej...)

Jag känner mej alldeles för slö i hjärnan egentligen för att skriva nåt med vett... Har haft en himla massa att göra idag. Klev upp tio och bara tasslade runt här hemma och mådde gott. Åt två knäckebrödmackor och fick klippa sönder tuben som pålägget var i för att få ut det sista. Duschade och stängde för en gångs skull inte dörren, jag menar vem fan ska komma när jag duschar? Å dörren var låst. Och jag ville höra musiken. Men tro på fan att moffa kommer och överraskar mitt i duschningen. Som tur var gjorde korsdraget att toadörren blåste igen... Men ändå!!
Åkte och blev bjussad på donken (synda synda) och sen följde jag med som sällskapsdam åt moffa när han åkte runt och gjorde sina ärenden. Klockan 15 var jag på plats för mitt möte, och det gick sååå bra! Känner att det här är vad som är meningen, det är det här som är min väg i livet! För annars hade inte allt flytit på så himla bra som det gör!
4 september ska jag gå en av arbetsförmedlingens söka-jobb kurser. Det fixade dom in mej på på en sekund typ. Sen blir det praktik. 75% Alldeles lagom för mej! Till att börja med iaf... Får variera praktikplatser både i Övik och här i östersund = mer tid med älskling.
Efter det lyckade mötet så följde jag med moffa igen. Poppade mora träsk för fulla muggar! Handlade lite mat. När det egentligen var BARA Balsam jag skulle ha. Och tro på fan att jag glömde balsamet.. typiskt mej!
Här hemma har jag städat, som bara den! Och tvättat. Men åter till städningen. Drog fram sängen (eftersom jag äntligen fick nya dammsugarpåsar idag så jag faktiskt KAN dammsuga igen)  och kastade allt som fanns där under, en flaska sprit, tusen gamla gummisnoddar och pennor som katterna lekt med, en kork till en salv-tub, gammal reklam och en förbannad massa Nemi tidningar som nån av katterna hade pissat på...=S
När jag ändå höll på så passade jag på att dra fram soffan och dona där, och sist så fick sej mattan en omgång. Blev helt svettig av allt det där våldsamma städandet! Sen dammsög jag resten av lägenheten också. Rensade avloppet på toan gjorde jag också....
Imorron blir det dammtorkning och moppdansning sen är lägenheten i sitt bästa tillstånd igen! Ska bli skönt att åka bort och sen komma hem igen till ett väldigt rent och städat hem!

Idag bestämdes även att min älskade lägenhet ska säljas när jag flyttar. Känns tungt att göra sej av med nåt som jag älskar så mycket, som jag själv format... Men jag vet ju att jag hade ändå inte kunna bo i en etta ensam resten av livet... Så det är bara att bita i det sura äpplet. Sen så får ju momma å moffa en himla massa pengar som dom går plus, det är ju bra. För mej också=) Jag kommer ju som sagt behöva nya möbler... Tssss....

Saknar min pojke, självklart men ändå inte så otroligt mycket.. Jag känner att det här funkar, det är ju bara temporärt och jag får även den tiden jag behöver för mej själv, samma sak för hans del.. Men klart att det e tungt, när man ska sova, när man vaknar, när det händer nånting roligt som man vill dela med sej av... Men vi ses ju halva veckorna... Och det är ju mer än vad en del som bor i samma stad gör!
53846-40

Morgonstund

Blev inte en lika tidigt morgon idag som igår... Men jag har åtminstone inte sovit bort halva dagen! Kollade på tv igår ganska länga innan jag somnade och låg och bara toksaknade min pojkvän.
Idag är det mycket som ska göras minsann så det är bara att sätta igång... Körskolan väntar på mej...

Äntligen

Desperate Housewives på femman!!! Äntligen! Det är nästan så att man tror att det finns en gud ändå, som besvarat mina böner! Äntligen är tisdagarna värda att leva igen...

Pärlan sover i mitt knä

Och jag har inte ett skit att göra... Ska snart tömma spargrisen och gå å köpa godis tror jag-... Problemet är bara att jag inte vet vad jag e sugen på riktigt men jag tror minsann att det är shoklad. Ska bara göra ett tappert försök att dämpa godissuget med en banan... Men jag gissar att det inte kommer att gå någe vidare. Vill ha batterier så jag kan ta kort å lillskiten nu! Hon e såååå himla söt nu! Ligger på röda kudden som en utslagen hjälte.
Glömde skriva att när jag kom hem idag hade katterna rivit ner en vas i köket som var FULL AV SAND. Så hela köksgolvet var täckt av blå sant och glassplitter. Ett under att ingen av dom hade skurit sej ordentligt. Nä nu är det dags för grisen att få sej en omgång!

LOVERBOY:

Now I'm fallin even more in love with you
Letting go of all I've held onto
I'm standing here until you make me move
I'm hangin' by a moment here with you
I'm living for the only thing I know
I'm running and I crash
Oh where to go?
And I don't know what I'm diving into
Just hangin' by a moment here with you


Min playlist idag

Lite smådeppig playlist men jag har kommit på att jag e en riktigt sucker för akustisk gitarr! Jag bara älskar det!

Brand New- Play crack the sky
The Weepies- World spins madly on (älska älska älska)
Replacements-Here comes a regular
Phantom planet- Lonely day
FeFe Dobson-Everything
Velvet revolver- Loving an alien
Matchbox 20- Freshman

Plus en massa annat lite poppigare som tex,
Akon- Keep on calling
Kelly Clarkson- Breakaway (en riktig kioskvältare)
Offspring- Gone away


Sådär ja! Nu har jag gjort min viktiga roll här i världen... Tippat folk om en sjysst playlist. Aningen kort men fortsättning följer. Skicka eran skönaste playlist till mej!

Jag har fått en hel del gjort idag, när jag tänker efter. Vaknade faktiskt typ kvart över fem... Varför har jag ingen aning om faktiskt.. Va huuuur pigg som helst. Sen ville jag inte somna om heller eftersom jag ville ta tillvara på den väldigt lilla tiden med min älskade pojkvän.
Åkte till stan och jag köpte en macka och efter många pussar å kramar klev jag motvilligt på bussen och åkte hem. Blev hämtad av moffa på busstorget, och vi åkte hit och jag kockade ihop lite lunch åt oss. Sen till min kära moster och mina gulliga kusiner. Gungade lite, drack lite kaffe och tryckte i mej en singoalla för mycket. Åkte med moffa runt i stan. Kikade på Rondellen efter nåt antikt snyggt i obehandlat trä. Såg ett runt matbord som jag gillade SKARPT. 750:-
Tål att tänkas på... Sen kom jag på det ultimata att använda som datorbord till min dator, en sån där gammal symaskinsbänk. Ni vet en sån där med smidesben som symaskinen brukar sitta fast på.. Fat det satt ingen maskin på den här bänken med en massiv ek skiva i mörkbets. Huuuur snygg som helst 150:-

Åkte på ÖB å letade efter det där torkstället som dom annonserat ut. Slut, självklart. Moffa fipplade lite med gasolgrillarna men bestämde sej för att ÖB var skit, sen åkte vi hem.

Gjorde lite thaimat som jag smockade i mej sen har jag tvättat sängkläder och nu ska jag se om det finns nåt annat nyttigt att pyssla med så jag glömmer bort mitt sötsug.......... ååååå socker...-...


Klockan: Sluta jobba

ÅÅåååå nu sitter han i bilen, trampar på gasen och är snart hemma med mej igen, så som det ska vara!

Har just målat i min lilla My Little Pony målarbok, värsta snyggt målade jag. Och nu är jag också skitless på my little ponnysar. Fuck them... Kräks om jag måste kolla på en sån iegn närmsta månaden. Fan, har ju inte tillräckligt med färgidéer till allihopa.......för dom kan ju inte se lika ut allihopa å det är larviga små hjärtan över allt och den röda pennan är SLUT. Kaputt...

Lyssnar just nu på min fjortisskiva och har städat på Bisches rum, eller vårat rum eller hur fan man ska säga... Blev rätt stor skillnad faktiskt... Men rummet är så tomt å opersonligt.Därför längar jag ÄNNU mer till lägenheten... så ska han få känna hur ett riktigt eget hem känns!

Ville ju skriva för att fördriva tiden maximalt men när man ändå inte har så mycket intressant att dela med sej av så är det ju lite boring.. Sitter och väntar på mina pengar som verkar ha ett eget liv och trillar in precis när dom vill, och det stör mej som fan. Jag hade verkligen verkligen velat kunna bjuda min darl på restaurang såhär sista dan jag är här... Skulle vara så mysigt och så gott!! Eller nåt annat, typ bio, eller hyra film åtminstone! Eller en godispåse... Nånting!! Pengajävlar!!!!!

Sitter så förbannat oskönt framför den här datorn.. nu l'ängtar jag ännu mer efter min egen.

Hade tagit en himla massa fina bilder på darl och svärfar och självklart katterna också men jag satt å fifflade med kameran igår å då försvann hela skiten! Så nu har jag megaångest över det där...
Nu har en kvart gått sen han slutade jobbet. Bara en klvart kvar då tills han e hemma... Och det lär ju bli den drygaste kvarten nånsin i mitt liv!

Nä får väl sitta å fortsätta kolla efter möblerpå ikea.se eller nåt. Har ju hittat sängen å stolarna men hur fan jag ska ha råd med dom, det vette fan. Aja so long suckers for now!!!

Ensam hemma

Det är måndag och jag är hemma i Mellansel.. Och Anton har börjat skolan och är alltså inte hemma, Janne har just vart hem å krubbat lite lunch och gett sej iväg till jobbet igen, och min älskling är inne i stan och sliter på sitt jobb....
Och jag saknar honom! Han steg liksom upp sex imorse och jag klev upp halv tolv.. det är ju typ så man skämms!! Åsså idag måste jag åka och hämta ut pengar och köpa nåt att äta på bussen imorron.. Sånt är viktigt! Längtar hem till mina katter, men jag hade helst velat att min darling skulle följt med... Vill inte vara utan honom! Får se om jag kan åka hit nästa helg igen samtidigt som tobbe så vi kan hitta på en massa skoj saker igen! Typ gå på krogen!!
Orkar inte skriva mer.. för de finns för de första inte så mycke å skriva för mitt liv e förbannat boring just nu.. Och det är faboulus life of LOndon på tv. Ofta slänga ut 200 000 på en natt på ett hotell... Sjuka människor med sjuuuukt mycket pengar.

Mautai

Igår, efter världens drygaste busstur kom jag äntligen fram till Övik och min älskling igen! Vi kramades länge, sen åket vi på donken så jag fick köpa en couscous sallad. Huuuur smaskens som helst, fast dom glömde fritera kyckligen så den va slajmig å vidrig. UUuäää...
Åkte hem och här satt svärfar å pimplade vin. Sen börjades det.. han plockade fram en flaska Mautai och för er som inte vet vad det är så är det Kinas national dryck, Och den e INTE att leka med!
Två små pyttesnapsglas. Gånger tre. Sen va karlarna riktigt kalas! Å det luktade verkligen helsike! Hellre biter jag av mej stortån än dricker nåt gift som luktar sådär.

Idag så drog vi in på stan och gick på bolaget och älskling köpte så vi kan göra Vanilla sky! Som är såå gött!

Och nu har han startat skotern också...

Ska softa vidare i solen till Paris Hiltons-Stars are blind och blanda mej en iskall drink, senare ska vi göra pizza med Pepperoni! Mumma! Och jag är med min pojkvän... Kan livet bli bättre??
Tror fan knappt det....


Nu är jag redo.

Har fixat å haft mej ända sedan jag steg upp.. Vill faktiskt att allt ska vara fint å städat när jag kommer hem sen igen.. Nån av katterna hade dessutom bajsat under min säng. ÄCKLIGT!!!
Jaja snart bär det av, ska möta Annika och sedan momma. Sen åker jag och åtta får jag vara i min älsklings armar igen...

Mera kissar

53846-54
53846-53

Perfekt!

Linnet sitter jättefint! Synd bara att den där lilla prylen som behövs för att göra min behå till halterneck är i Krokom... så jag får gå runt med ett kors i ryggen..

Åt just ett äpple å när jag så gott som va klar upptäckte jag att det var MASKÄTET längst uppe där stjälken varit. Snacka om skitäckligt! Nu lär väl jag dö eller få salmonella eller nåt annat äckligt.

Mitt nya linne

53846-52 Från Haléns


hubbelebubb



Jag längtar tills imorron!!
Nu ska jag gå å duscha för jag e fuckin dirrrrty!!


Har just städat unden en full soppåse med skrot som fanns lite överallt i lägenheten..
Varför samlar man på gamla telia-kuvert å reklampapper under sängen?? Jag förstår bara inte...


"Där uppe finns ljuset, där uppe finns du"


Mätt och belåten *

Har ätit makaroner och köttbullar. Och istället för gamla vanliga tråkiga ketchupen som tillsats så använde jag sweet shili sås. Jag har det på allt (och i allt) nuförtiden. Det är ju bara sååååå gott!
Har tvättat ett par maskiner idag och har inga fler ställen att hänga kläder på nu, så jag får vänta tills antingen ikväll eller imorron bitti innan jag kan fortsätta.. Ganska drygt.
Är aningen bitter över att min granne har lånat min tvättstuge nyckel och sen bytte nummer och åkte typ till Boden. Grymt störigt, för det känns ju som om tvättstuge-nyckeln e lite halv-viktig. Shit vilka crappiga sär skrivningar jag gör...

Har typ gjort förbannat lite annars idag.. Hade gärna viljat haft slingor i håret men ingen jag vet kan komma hit å göra det så jag får helt enkelt vänta...

Gör lite ont i hjärtat att lämna katterna hela helgen...
Men det gör ont att vara utan sin pojkvän också... Så jag får helt enkelt göra mitt bästa och försöka pussla ihop båda parterna..
Känns som om jag vill göra nåt ordentligt, typ städa byrålådorna eller nåt, men jag vet så himla väl att om jag ger mej på att göra det kommer jag ledsna efter en halv låda, och kvar blir en massa saker utslängda i hela lägenheten som jag inte orkar ta rätt på.

Orkar inte ens duscha för jag har inge balsam...

JAG VILL HA PINGVINLAKRITS.....
Ska ta å läsa ut min veckorevyn nu sen ska jag duscha och resten utav dagen lär ju gå åt att försöka borsta ur håret..... TYP....

Man kanske ska samla lite vuxenpoäng och laga en massa mat och stoppa i frysen.. Så slipper man laga så himla mycket nästa månad?? Och handla... Kommer få typ två tusen över efter att ha betalat räkningarna och dom vill jag ju inte slösa allt på mat, ska försöka spara till den där säng stommen ju.. Och köksstolarna! Shit, bara dom går ju loss på 2000...
Även om man har allt när man ska flytta behöver man nya stuff... Det är ju sjukt, fattar inte riktigt hur det går ihop. Jag kasta å packa ihop en jävla massa prylar som jag ska ställa in i förrådet när jag flyttar, orka ha med sej alla gamla 90-tals skivor.. när man har allt man lyssnar på i datorn... Och alla dessa jävla papper å brev som man skrapat ihop under alla år... För att inte tala om allt skit som jag fått ihop under bara ett år. Helt sjuk. Nästan så man skulle ha traderat ut allt..

Ska åka på auktion såfort jag hittar nån... Ska försöka hitta en gammal fin skänk, ni vet en sån där gammaldags...

kissekatter

53846-50
53846-49lillapanalice
alice

i a m a w i n n e r §

Vaknade av mej själv.. Har funderat mycket inatt... Och jag åker till Ö-vik imorron istället. Mycket för att vara snäll så att alla parter blir nöjda.... Jag känner inte att jag lider speciellt mycket.

Ska ta å göra iordning litte frulle nu... Ska äta bananyoghurt med skivad banan i.. Smaskens!
Undrar vad man ska göra idag då.... Funderar på att åka och vara med Anna och ungarna faktiskt. Men ändå.. det är så himla skönt att bara bara vara hemma..... Kanske blir en städa dag istället...

I.M I S S .U

När man känner att nacken börjar krångla å ögonlockarna börjar klippa fortare, då är det dags att lägga sej.

Teven idag har vart skit skit skit. Fotboll på trean. Varför förstöra en så bra kanal som trean med en jävla fotbollsmatch? Alltså, alla fotbollsfanatiker i all ära- men varför ska man kolla på matchen när man ändå får reda på i slutet hur det går? Då kan man ju lika gärna läsa på text tv eller nåt....
Kör tio avsnitt på raken med sex and the city istället!

Efter att ha ringt 9372164801 gånger så ringde min kära pojkvän äntligen upp så jag kunde berätta för honom att jag tänkt komma och hälsa på honom imorron och bara tok-kramas. Men när han ringde upp hade jag ju sugit på karamellen så länge, då var det alltså inte lika smaskigt längre...

Uscha, längtar verkligen inte efter att få sitta där på bussen å platta till arslet igen, men det är det verkligen värt för att få spendera tiden med sin kärlek i några dagar!

Ni vet den där känslan man får varje gång man skaffar kille, att man får fjärilar i magen å längtar så mycket? När man förstår att man är kär.. Ja känslan av att vara kär helt enkelt? Den känslan är ju nästan helt oslagbar. Jag säger bara till alla er som upplevt det- Vänta bara tills ni träffar rätt. Känslan man har då kan inte ens förklaras med ord, och då inser man att man inte alls varit kär förut, inte på riktigt. För då vet man.
När man ska överväga en persons för-och nackdelar till exempel.. Typ "han tuggar med öppen mun ibland" eller "han snarkar" eller liknande. När du inte kan komma på en enda sådan sak.... då inser du att han är den enda. Det är bara honom du vill ha!

Shit, jag får typ ont i magen när jag tänker på hur stor grej det egentligen är att skita i livet här och flytta till en ny stad och börja om från scratch... Jag har aldrig gjort någonting sånt förut! Och ändå så längtar jag mer än vad jag har ont i magen! Det känns typ skitspännande.
Ö-vik....-Here i come...

Grew up in a small town
And when the rain would fall down
I'd just stare out my window
Dreaming of what could be
And if I'd end up happy
I would pray

Trying hard to reach out
But when I tried to speak out
Felt like no one could hear me
Wanted to belong here
But something felt so wrong here
So I'd pray
I could break away

I'll spread my wings and I'll learn how to fly.
I'll do what it takes till I touch the sky.
Make a wish, take a chance,
Make a change, and break away.
Out of the darkness and into the sun.
But I won't forget all the ones that I love.
I'll take a risk, take a chance,
Make a change, and break away

Wanna feel the warm breeze
Sleep under a palm tree
Feel the rush of the ocean
Get onboard a fast train
Travel on a jetplane
Far away
And break away

I'll spread my wings and I'll learn how to fly.
I'll do what it takes till I touch the sky.
Make a wish, take a chance,
Make a change, and break away.
Out of the darkness and into the sun.
But I won't forget all the ones that I love.
I'll take a risk, take a chance,
Make a change, and break away

Buildings with a hundred floors
Swinging with revolving doors
Maybe I don't know where they'll take me
Gotta keep movin on movin on
Fly away
Break away

I'll spread my wings and I'll learn how to fly.
Though it's not easy to tell you goodbye
Take a risk, take a chance,
Make a change, and break away.
Out of the darkness and into the sun.
But I won't forget the place I come from
I gotta take a risk, take a chance,
Make a change, and break away
Breakaway
Break away

Breakaway.

Jag har hämtat mitt paket nu från haléns, med ett linne och en tröja i samma stuk. Skitsnygga! Måste bara komma på nåt bra tillfälle att ha det på mej... 
Är helt slut efter en promenad hem idag efter att ha vart i badhusparken med anna och ungarna i nån timme. Kände att en promenad skulle vara på sin plats med tanke på hur jävla lat man har blivit på senaste tiden när man åkt bil på affärn som ligger 400 meter ifrån... Det är ju så man egentligen borde skämmas...

Funderar på att köpa Vita långa gardiner som man kan ha i vårat sovrum i den nya lägenheten.. Men det känns som om jag vill se den lila färgen på tapeterna innan jag köper någonting.. Kan ju hända att nåt annat skulle bli bättre. Men jag har ju det mesta.. Det är bara jag med min vanliga shopping-mani när det gäller inredning.. Kanske bäst att vänta tills man fått dit alla sina saker innan man börjar planera.. Men ändå!!! Jag vill ju!

FUCK varför svarar inte min pojkvän i telefonen när jag ska ringa och ge han goda nyheter!!??


Älskling

Jag måste ju bjuda alla flickor på mitt ögongodis!!!
Och nu saknar jag bara ÄNNU mera.....



Älskling



förresten...

Olyckssyster- Lisa Ekdahl hade tankats klart inatt!! ÅÅÅååå jag bara älskar Lisa och i synnerhet det här albumet!!


Uppe i ottan

Ska möta moffa och få lite papper som jag kommer behöva idag... Och idag var alltså första morgonen som jag snoozade sen jag gick i skolan, och shit vad skönt det var varje gång man fick somna om! Jag ska fan börja snooza varje morron och sen till slut bara stänga av och somna om tills jag vaknar av mej själv!  Nu ska jag ringa min kärlek och berätta hur underbar han är!! Sen ska jag ut å hämta grejerna sen ska jag somna om! ! (om det går för katterna är helvilda)

So long suckers!!!

Grattis Lea!

Idag fyller ju Lea 20!!! Och jag som knutit ett paketsnöre å krussidullat det runt midjan på Betty som en överraskning till henne, men då svarade hon inte när jag ringde!!
Så jag sket i Betty och åkte till Anna och kollade på Tom&Jenny med jonna sen åt vi vårrullar. OOHHhh shit asså anna ska ha en riktigt stor eloge som är ensamstående tvåbarnsmamma och bara 22 år gammal! Jag blev riktigt imponerad idag av hur bra hon klarar av att vara en så ung mamma... Jag hade fan kastat ut ungarna från balkongen för länge sen...

Hadlade massor med god mat idag, och ändå fick jag med mej vårrullar hemifrån anna! Shit vad jävla mätt man blir av dom! Efter fyra stycken höll jag fan på att avlida! Å trött är jag också! Ska upp sju imorron och möta moffa och få lite papper och sånt. Sen ska jag till soc vid två.. Vad jag ska göra mellan det och efter mötet har jag ingen aning om.. Men en sak e säker! Att trött är jag, så jag lär nog kojsa snart..

Katterna älskar verkligen varandra... så himla söta! massvis med kärlek till dom! Och till min Bische... Som jag saknar jättejättemycket!

1 December

Ja då bor jag inte längre här! För då får vi våran nya fina lägenhet som har lila tapeter i sovrummet!! Blev så glad när älskling ringde efter att ha kikat på lägenheten å va så positiv! Han gillade den jättemycket och tyckte den var perfekt.. Åsså är det på bottenvåningen=stor uteplats!! Och katterna kan vara ute om dom sitter fast.. Det är jättebra, speciellt för dom!
Ska bli kul att flytta och få inreda en helt ny lägenhet...Jag längtar jättemycket. Och mest längtar jag efter att få bo i en egen lägenhet med min alldeles egna underbara pojkvän!
Ska köpa nya stolar... Och sängstomme.. Och en tv bänk (jag har redan bestämt vilken!!) Och ett litet vitrinskåp vill jag också ha.. Har sett ett jättefint som IKEA har som man fäster direkt på väggen, åsså är det lysen inuti, två sånna ska jag ha... OJOJOJ... kommer kosta skjortan innan jag fått allt som jag vill ha... Och vart fasiken dom pengarna ska komma ifrån har jag ingen aning om..
Får väl sälja min kropp eller nåt=P

Hoppas kärringen som bodde där nu flyttar tidigare än vad det e menat så vi kan flytta in fortare! Känns som värsta evigheten till  första december ju! Hur ska vi kunna bo ifrån varandra så länge?? det är över tre månader ju! suck... Inte coolt.

Visst kan jag vara hos älskling en massa innan det också men då måste vi lösa det här kattproblemet. Och jag vet definitivt ingen som kan ta hand om dom, för momma å moffa vägrar.. Det vart för mycket... Och helst vill jag inte sära på dom heller men i värsta fall får lillskiten vara hos dom och jag tar med mej Lucy.. Men det känns jätte elakt! ÅÅåå hur ska vi lösa det där...?? Hade det inte vart för att svärfar störs så himla mycket av katterna så hade det ju gått jättebra ju å pendla emellan om dom var med hela tiden..

Idag ska jag iaf till Anna och göra vårullar! ÅÅÅÅååååå så himla gött! Hon är bäst på att göra mat!!

Uppätna hörlurar

Japp, mina nya hörlurar är ett minne blott, för Alice har minsann käkat upp dom också. Och Lucy glufsade i sej en halv kycklingfilé inatt som jag hade ställt fram för att tina... Så är det att ha katter! Ingen ska säga att det inte händer nånting iaf! För det gör det

Just i denna stund kikar min älskling på våran lägenhet.. Eller det som förmodligen kommer att bli våran lägenhet. Jag är jättenervös! Önskar att jag kunde se jag också.. Men jag får lita på hans omdöme helt enkelt! Och dessutom blir det ju en överraskning sen när jag flyttar in. Men han på bostadsförmedlingen ville dessutom ha 1000 spänn för att han förmedlade lägenheten. Vilken lurifax va??

Längtar efter att få flytta in, köpa nya saker, pyssla å fixa... Å kanske få måla om lite om det inte är fräscha väggar. Det kommer ju inte gå att jämföra med den här lägenheten eftersom den här är allt jag vill ha, förutom dom pissgula väggarna. Och till och med dom har jag lärt mej att tycka om.
Nu kom Alice förresten och la sej i mitt knä! Första gången hon gör det självmant! Nu blir jag så glad! Antar att katter känner när någon älskar dom.. Speciellt när det är så mycket som jag gör!

Livet är påväg att göra en väldigt drastiskt och jävligt positiv vändning just nu!

Tjoo!

Ska skriva litte mer nu.. Lär ju bli ännu mer skrivet när jag kommit hem igen.. Åker tio i sju imorron bitti! Kommer bli riktigt skönt att komma hem, men skitjobbigt att åka ifrån pojkvännen... På obestämd tid dessutom...
Uscha vill inte ens tänka på hur jobbigt det kommer att bli att sova ensam varje natt... Kommer att sakna att ligga och läsa i sängen medans han sitter och spelar.. Nä nu kom svärfar hem så jag ska vara lite sällskaplig! Puss å kram till alla ni därute!

Hörlurar i örnsköldsvik

Hoj!har just kommit tillbaka efter en spännande jakt, på först en bankomat och sedan hörlurar, Måste ju ha nya eftersom min yngsta kissekattskitunge har tuggat sönder dom som jag hade... Drygt att ha en mp3 på bussen i 4 timmar, men inga hörlurar=/

Lördag

Jag insåg nyss en sak. Snart är jag inte jämtlänning längre.. Eller joo visst i blodet är man ju självklart det men snart bor jag inte i jämtland längre... Jag har ALLTID gjort det förut! Jag kommer sakna det jättemycket ju! Men det är förbannat fint och härlig natur här också.. Och jag har ju alltid ett hem hos momma och moffa, jag har ju rummet och allt där.. Men ändå! Det är ett jävligt stort steg för mej att flytta ifrån hela mitt liv och starta ett nytt här, med Bische...
Men jag tycker så mycket om honom att jag lätt gör det, att jag offrar allting och lägger det bakom ryggen. För livet han har att erbjuda mej är bättre än någonting jag någonsin skulle kunna få någon annanstans.

Nä nu ska jag sluta babbla på som om det var jordens GREJ..

Ska ta å steka litte körv nu! Och sen ska jag våldsmysa med min älskling, för det e vi bäst på!!
Fuck vad jag är kär...........

ÖÖööööööööööö

Shit asså vad förbannat tråkigt det kan vara att sitta som en jävla mupp här... Nä nu ska jag hoppa in i duschen.. Mycke snack å lite verksta som jag brukar säga!!

Fredag fredag!!

Idag ska jag åka med svärfar in till övik och hoppa av vid älsklingens jobb och sen ska vi åka runt och gå in på olika bostadstjosan och tjata efter en lägenhet. Efter det ska  vi köpa en massa gott till oss själva, kanske hyra nåra filmer eller så och sen ska vi hem och ha en ensam myshelg bara vi två!!! Hoppas på att få en lägenhet SNART så att man kan ha myskväll jämt... Att inte behöva planera att man ska in till stan till exempel, fan vad skönt det ska bli!  När jag har tråkigt finns det miljoner saker att göra, plus att jag förhoppningsvis kommer att ha ett jobb också...
Jaja nog tjatat om mitt perfekta underbara liv.. Jag ska ta och ringa runt och väcka litte folk nu så jag får nån att snacka skit med. Åsså ska jag ta en lååång skön dusch!! Och ta hand om mej själv, fila fötter och naglar, måla naglarna, peela kroppen och smörja in mej med en massa lukta gott!!!
Tack och hej från mej på ett tag!!

Trööööökigt!!

Har läst och läst och läst nu... Kommer liksom ingen vart. Känns som att jag tävlar med mej själv om att kunna läsa mycket på kort tid, dessutom så har jag ju redan tjyvbörjat på ännu nästa fortsättningsbok, och den verkar nästan ÄNNU bättre än den här... Snart slutar min älskling jobba,och efter en halvtimme är han hemma och då ska jag ta me faan krama sönder honom och kyssa dom där mjuka härliga läpparna!

Hur som helst.. Är skithungrig å längtar efter att janne ska komma hem så det börjas med någon mat... Det ligger en falukorv på bänken men jag vet inte riktigt vad han har tänkt sej med den... annars hade jag börjat göra mat för länge sen för jag är minsann vrålhungrig.

Känns ganska skönt ändå att veta att Anton är hemma här på dagarna också... Han är som ett stort lugn som får en att känna sej som sej själv, och att man hör hemma här. Att en elvaåring kan vara så förbannat mogen och smart, det förstår jag faktiskt inte!

I helgen blir det bara jag och älskling här, undrar vad vi ska hitta på för skoj... Jag vill gå på stan! Trots att jag inte har några pengar direkt... Men mamma kan nog sätta in en slant om det är så.. Annars kanske vi går på bio eller nåt... Det är ju så svårt när man inte riktigt känner till allt man kan göra. Och det skulle inte vara nåt riktigt tjusigt väder heller i helgen så det blir nog inget sola och bada....

Nu kom svärfar hem tror jag...  Ska gå ner och kika... Och vänta på min snygging!!
         

Snart är det helg!

Japp,det äralltså snart helg igen, och vi har förhoppningsvis hittat oss en lägenhet! Ska väl kika på den nästa vecka... Men jag är ju så himla petig...Jag vill ju ha nyrenoverat, nya tapeter å jätte tjusigt... Åsså har det bott en kärring där, men hon lär ju knappast haft det speciellt modernt... Jaja... Man måste ju börja någonstans...Och är det skabbigt får väl hyresvärden göra nånting åt det innan vi flyttar in. Har dessutom hittat någon som ska hyra min lägenhet.
Fick min bok igår, fortsättningen på Isprinsessan. Predikanten heter den, och verkar vara minst lika bra-om inte bättre! Ska lägga mej och sträckläsa lite innan min kärlek kommer hem.. Sen lär jag väl läsa hela kvällen eftersom han ska spela ikväll också..  
Suck.... Men det är sånt man får ta... Det dom har i bagaget menar jag.. Kunde ju vart värre! att man absolut vill spela tre dagar i veckan är väl nånting jag kan smälta, speciellt sen när vi har våran egen lägenhet med egen tv, ens eget hem, egna saker och allt.... Då finns det lite mer frihet till att göra som man vill också! Dessutom får vi den här lägenheten så kommer jag bo jättenära min enda bekanta i den här stan.... Det kan ju vara en fördel. Ska bara se till att ta körkortet nu då sen är livet perfekt!

Satte på en tvättmaskin för ett tag sen som kanske är klar snart... Ärligt talat börjar jag bli less på att vara här ute i Mellansel och inte ha ett jävla piss att göra... Ska faktiskt bli sköntatt få åka hem, men förbannat jobbigt att vara utan Bische i nästan två veckor... Men kanske kanske kanske har han spelat sej less då när jag kommer hit igen=) 

Skulle typ kunna sitta här och döskriva hela dagen om jag så ville men jag får så jävla ont i nacken och svanken av att sitta här.. Saknar min egen dator jättemycket nu!! Och mina kattor!!!♥ ♥
Ska ta och läsa lite nu som sagt... Och fundera lite över livet och hur mitt liv så drastiskt håller på att förändras...
.


Onsdag...

Jag har följt med min älskling varje morgon den här veckan när han vart på väg till jobbet och stannat hos anna som är i Domsjö hos sin kompis Katarina och umgåtts med dom. Annas jättesöta dotter Jonna ärockså med. Men idag behövde jag faktiskt stanna hemma (hör här... jag kallar stället för hemma!!) och få sova lite, sen ska jag ringa alla åtta miljoner bostadstjosan och försöka hitta en lägenhet som vi kan bo i så jag får hämta alla mina saker,mina möbler och allt! Saknar ju till och med min egen stekpanna.. typ...

Har tänkt väldigt mycket på sista tiden, och egentligen.. Vad är det som håller mej kvar i östersund?? Mina vänner.. OK.. Men Dessan har ju flyttat, Lotten ska flytta... Erica jobbar ju hela tiden.-. Och anna... Jaa anna får helt enkelt komma hit ofta och jag får komma till henne ofta!

Vill så gärna hitta en lägenhet som är fin...Lika fin som min hemma i lugnvik, fast den ärstörre såklart.. Den ska varasådär att man får inreda själv och köpa nya gardiner å mattor å dukar å krukor å grejer, det tycker jag är så himla skoj...  Kommer att bli jobbigt att packa alla mina saker hemma och flytta alla dom hit men det ska nog gå bra... Jag menar, visst jag gör en uppoffring för bische, jag flyttar hit,lämnar allt och är med honom. Men det är det verkligen värt, för ni skulle bara veta vilken underbar kille det här är... Och det tänker jag absolut inte släppa taget om. Sorry girls, ni har haft era chanserförnu är han MIN!!!

Lite ögongodis åt svenska folket

53846-5253846-5153846-5053846-4953846-4853846-4753846-4653846-4553846-4453846-4353846-4253846-4153846-53


En vecka avklarad

Här sitter jag, i en håla utanför örnsköldsvik som heter.. Mellansel.. Och här finns inte direkt mycket att göra förutom att vara kär, jättekär faktiskt.
Har vart och badat på paradisbadet i lördags och imorron blir det en havsutflykt till nån populär badstrand. Vi ska få bisches pappa och ragga på en massa heta MILFar. Haha...
Fick köra hem katterna i tisdags, det funkade inte för dom var så förbannat jävla vilda!Hämtade teve och dvd och en massa filmer när vi åkte till östersund. Och nu är man alltså här. På obestämd tid.. För jag kan inte vara utan min älsklade baby...
Orkar fan inte skriva för de finns inte så mycket att skriva.. när ens pojkvän är grovt beroende av world of warlocks finns inte mycket att göra när han spelar. Typ läser... Kollar på Heja björn. Men vad gör man inte när man är sådär förbannat kär.. Ska lägga in alla nya bilder senare ikväll så ni får se hur stor Alice har blivit och hur snygga jag och bische är tillsammans.

RSS 2.0