SLAAAPPPPPPonsdag!!!

Jag kan bara inte komma på nåt mer jag möjligtvis KAN göra just nu.. Väntar på att världens sämsta tv serie ska sluta.. Jag hatar verkligen seinfield.
Hur som helst, när den där skiten äntligen har slutat så ska jag kika på csi miami. Allt för att fördröja tiden så mycket som möjligt... Alltså jag klev ju upp elva idag, dvs jag sov sju timmar. Det är ju som medelsömn, då borde jag väl vara trött och slockna åtminstine före ett??
Jag tänker för mycket...

Nu börjar jag verkligen sakna Johannes, på allvar. Och det som är det värsta är att jag vet att det blir värre... Men lite drygt en vecka till borde jag väl klara av... Men när det brinner till lite innanför böstet när man tänker på någon, och varje ynka dödtid som man får går till att tänka på hur underbart det ska bli att ses igen.. Ja då har man nog fallit...

Kvällning

Till dej som anonymt kommenterade och frågade vart mina svarta skor var köpta: På eurosko i östersund och märket är I.C.U.. Good luck!

Jag har just gjort en del vanliga eftermiddagssysslor, och funderar på vad nästa drag ska få bli... Blir annars räddad av Vänner som börjar på femman om fem minuter.
Lyssnar på Lars Winnerbäck och längtar till storsjöyran dit han ska till sommaren.

Skor skor skor

Jag har varit på stan idag med underbara anne, ätit kebab med massa vitlök, försökt ätit en morotskaka och köpt två par skor! WEEIIIiii vilken underbar dag!

image262

image263

OOh lala, solen skiner!

Och jag likaså!
Snön gnistrar så man får huvudvärk av att kolla ut.

Och jag ska in till stan och träffa anne och försöka övertala henne att äta kebab, för fuck vad sugen jag är på det!!

Något tips?

Klockan är bara tolv, jag har storstädat hela min kaos-garderob så det ser riktigt välsorterat och prydligt ut, ja nästan som om det vore en pedant som ägde skiten. Alla lådor med kläder är sorterade, linnena är tom sorterade i :smala axelband, breda axelband och partylinnen. Sockarna är ihop parade vilket verkligen är att överträffa MEJ själv, tror inte att nån av mina vänner sett mej med ihophörande sockar fler än en gång...
Trosorna är sortade i boxer, string och bikini.

Kaste ungefär en miljard klädesplagg som är så förskräckligt fula eller för små att jag aldrig kommer bära det igen. Har fortfarande inte bestämt huruvida jag ska plåga andra med att skänka skiten till kupan, eller om jag ska göra världen en tjänst och helt enkelt kasta skiten eller låta moffa elda upp det. Bomull brinner väl bra? eller??

Hittade några dammtussar under sängen när jag letade efter mobbade borttappade sockar, men kan inte dra igång dammsugaren förrän imorron eftersom gamlingarna har gått och lagt sej för länge sen. Så morgondagens mission är att göra fint där under och kasta allt bråte man har därunder som man bara inte vet vad man ska göra av det..
Så vad faan ska jag göra nu? måste köpa ett nytt pussel imorron.

Har någon nån bra idé på vad en stackars rastlös dagsovare ska göra ensam på natten? Blir ju så jävla uttråkad av att kolla på film.. :-/

Jag har inget att göra

Så jag fördriver tiden och bajsar ut lite onödigheter i skrift sålänge.. Kom på att jag ska göra en jävligt kreativ sak, jag ska städa min garderob och kasta all skit som jag inte använder.  ÅÅÅ det kommer ta tid. Men vad gör man inte för att fördriva tiden

Frusna män...

Vilken puttinuttig wannabee "bonde söker fru" program idé som kanal fem har kommit på. Men dom är bra charmiga dom där frusna grabbarna, hade jag inte varit upptagen hade jag lätt sökt, inget går upp emot en riktig karlakarl som längtar efter att bli kär.
Och vi vet ju att norrlänningar är dom ända riktiga karlarna.


image261

Färdigborrat för iår

Det bästa med tandläkaren är när man får gå därifrån och möts i receptionen utav ett - "Hejdå, vi ses om ett år!"

I övrigt så har jag ondare i käften nu än innan, men det är ju standard när man ska till käftis. Lucy ligger över tidningen jag försökte läsa, Ozzy kom ner och tog sej en smakbit ur kattens låda men övergick sen till torrfodret som jag just öst upp. Så nu är Lucys sista man slut och hon börjar tugga på sina egna baktassar och svans. Hur kan en katt vara så förbannat hungrig HELA TIDEN???

Jag känner mej lite ensam, den här dötiden är nog värst av allt näst efter när man ska sova.

Min mamma

Nu ska jag berätta lite om min mamma.
Hon är den som bara ringer till mej när hon absolut inte har nånting annat att göra och det är skit på tv, alla tvätttider är fullbokade, katterna kammade och hon bara måste berätta allt onödigt skit hon tänker på.
Idag ringde hon för att berätta att hon hade klippt sej, fast såg fortfarande likdan ut, att min pojkvän är snygg och bra, hon vill ha en pitbull, hon vill sälja en massa böcker och en jävla massa annat skit.

Jag orkar bara inte lyssna så jag kommer alltid med dom bästa bortförklarningarna. Kissnödig, blodstopp i armen eller att det ringer på mobilen.

Tandläkaren..

.. kl 17:40

Räknar minuterna till helvetet. Tur att min tandläkare är en rolig prick, men synd att det inte hindrar han från att plåga mej ... =/

Misstag



"Your birth is a mistake you'll spend your whole life trying to correct"

Tv- lyx

image260

Äntligen kan jag vara så lat att jag kan kolla på tv både när jag ligger i sängen trots att vardagsrummet är tre meter ifrån, och kolla på alla serier på tv om dagarna medans jag sitter och surfar vid datorn.

Kollar på nåt riktigt udda på femman. Börjar undra vart i helvete våran värld är påväg...

Check this...

image259

Lite Ha-begär får man ju...

Need skor!

ÅÅH alla mina skor är trasiga och jag hatar att köpa nya skor... På sin höjd ett par söta sandaler som jag sen upptäcker att dom skaver för mycket och så använder jag dom inge mer.
Jag måste ge alla mina pengar till min morfar. Annars kastar han väl ut mej på gatan eller nåt.

Jag måste alltså både skaffa jobb, ge bort alla mina pengar och köpa skor.

There is nothing i wont do

... nananana.. Idag känner jag mej som en riktigt dunka dunka prinsessa och lyssnar bara på dom där klassiska nattklubbs- dängorna. Men man får ha en sådan dag ibland!

Jag är lite små deprimerad eftersom man ser i solljuset att Lucy egentligen inte är svart, utan brun. Fuck... Jag vill ju ha en svart jävla katt.
I- land problem.

Sket i moffa när han kom och väckte mej nio imorse och sov vidare till klockan ett och missade allt jätteviktigt som skulle göras idag. Så nu sitter jag fast i krokom ännu en gång. Ännu en kväll. Men det gör inte ett dugg för momma har bakat skitsmaskiga havre/nougat rutor. Och jag måste vattna blommorna.


Ännu en söndag avklarad

Ja, idag har inte så mycket hänt om jag ska vara helt ärlig. Spelade ett par efterlängtade omgångar Yatzy med momma och åt lite makaroner.

Åkte till frösön och grattade den stora pojken, som fick så fucking mycket presenter att jag bara ville ta skiten av han och kasta ut genom fönstret och skrika att han var en bortskämd snorunge, men han är så tacksam till allt han får så jag kunde inte....
Hade dock ganska skoj med hans bilbana som han fick, och i veckan ska jag dit och spela Buzz spelet som han fick av mej med robotar.

Jag ägnade mej mest till att äta onyttigheterna som det bjöds på, och jag ska säga er att hemgjord marängtårta är inte att leka med!

image254
Storkillen öppnar paket
image255
Lilltjejen visar upp en teckning
image256
Kak- och tårtbordet visar upp sej för mej
image257
Min kära mor och Tove
image258
Grabbsen testar bilbanan

Årka med Å

Jag orkar inte ens komma ihåg om jag redan bloggat nånting idag... Är lite slapp i skallen efter för mycket sömn. Gick bra att sova utan J inatt, eftersom jag var fullt upptagen med att spotta katthår eftersom Lucy bestämde sej för att fälla lite extra mycket hela natten. I sängen. Vid mej. Helst på kudden, tydligen.

Ska åka till Frösön nu alldeles strax och fira Anton, och jag har faktiskt till och med klätt upp mej och sminkat mej, dagen till ära. Har med mej kameran och ska vara lite paparazzi och ta kort på snorungarna. Har alldeles för lite bilder på dom.

Beställde ett skitläckert linne från La redoute förut idag, LÄNGTAR!

image253

Till min pärla

image252

En katthamock som hängs på elementet! Mysigt värre för min lilla pärla.

Ja, vad säger man?

Har klarat av fyra timmar hemma utan Johannes, och fem timmar på tåget.
Lite jobbigt.
Men inte jättejobbigt... Än

I övrigt så laddar jag batterierna inför imorron, ska ju gratta min kusin och gudson, Anton som fyller 7 år! Jag kan inte begripa att han blivit så stor! Känns som att man bara vill att han ska vara sådär liten och puttenuttig så man fick hålla i han sådär jätteförsiktigt medans han åt på en bit reklam från Coop och jollrade lite mellan salivattackerna. Han kommer aldrig mer att vara så liten igen...

Och jag måste sluta vara så fucking baby- sentimental. Uscha. Nä bäbisar är fula och äckliga och luktar illa.

1916 - Motörhead. Ingen kan sjunga som Lemmy....


Alone again

Jag är hemma, nybäddad säng, satt upp sänglampan, moffa kollar på sport med högsta volym på tv:n och dricker cognac för whiskyn va slut, och Lucy hårar mer än vad jag gör och äter på mitt avlagda dumlepapper. -

Med andra ord, allt är som vanligt

Materialist- javisst!

Löning= Massa nya saker till MEJ!

Och nu gott folk, läs och bli avundsjuk för här kommer en lista på allt nytt jag köpt här i sthlm!

Från HM
Hipstertrosa med rocknroll motiv
Turkos tshirt
randig stickad tröja i svart och ljusgrön
L.O.G.G. mjukisbyxor som är mossgröna

Gina Tricot
3 par hipstertrosor i spets
2 par ankelsockar
1 par naturvita stickade benvärmare
1 vitt långt brottarlinne
1 turkos oversize partytröja med svarta fjärilar på sidan

Vero Moda
Jeans, low waist och med svaga pressveck

Lindex
2 st BH:ar en svart och en röd som var på halva reapriset (!!!)

Ja och grattis Lotten & Micke

Et stort grattis till min gamla goda vän Lotten och hennes pojkvän Micke som fick en liten flicka den 21 januari! På Lottens blogg finns en bild på den lilla sötsaken.

Sitter och fiskar

Eftersom jag ändå var vaken och pigg som en mört fem imorse så tänkte jag att det var onödigt att somna om, så idag har jag vart en söt liten flickvän och fixat frukost och kaffe, och nu har jag suttit på Internet och spanat lite sen min sötnos åkte på jobbet. Sötnos låter iofs ganska feminint. Men skitsamma, han är ju söt.

Längtar hem till min lilla kissemiss nu, riktigt mycket! Nästa gång ska hon följa med hit...

Ska vila ögonen nån timme nu sen ska jag göra mej iordning och åka till stan och shoppa en massa snygga kläder för min lön. Den blev ju mer än vad jag förväntade mej...
Sen så har jag ju faktiskt vart lite duktig redan idag och e-mailat till Övikshem samt bokat om tandläkartiden för 9865387421965 gången.

tv såpa-eftermiddag

Sitter nyduschad med mina nya trosor och sockar från Gina Tricot ( Love love love) och kollar på tv och väntar på att min karl ska komma hem så jag kan laga middag åt honom. Fy fan vilket värdelöst liv jag har just nu. Dags att skaffa ett ordentligt jobb! So long suckers!

Förlåten

Jag har förlåtit ville för min fylla i tisdags och ska möta honom för att få en ärlig åsikt om hur mitt ass ser ut i jeans

Dan före löning

Jag vill ha mina pengar NUUUUUUUUU!!!

Äre onsdag?

Jag har helt tapat bort tid och rum, vet inte vad klockan är eller vad det är för dag men det skiter jag iofs i. Jag funderar på att sluta umgås med Ville, för varje gång vi umgås så super han ner mej så in i helvete. Igår så missade jag sista pendeln som gick från Jakobsberg till södra station, dvs jag fick GÅ ifrån centralen och hit mitt i natten. Tacka gudarna för att det var en slö tisdag före löning då ingen har råd eller ork att vara ute på stan och antasta stackars unga ensamma kvinnor.

Hur som helst så överlevde jag. Och fick mej en redig promenad. Jag vågar inte ens föreställa mej hur full jag hade vart när jag kom hem annars....

Så idag låg jag i sängen och halvsov till klockan två, jag borde skämmas riktigt ordentligt över det, men jag var inte i form för att vara uppe och hoppa tidigare. Hade verkligen behövt tagit mej till ett hm eller nåt och köpt nya underkläder innan jag måste börja vända ut och in på dom jag redan använt.
Och jag längtar tills löningen!

Nu ska jag återgå till mina hemmafru-sysslor.

Riktigt vågat

Ja då ska jag äntligen våga mej till att åka tunnelbanan (ensam of course) in till city och försöka hitta Ville. Jag varnade honom redan innan att jag kommer förmodligen int hitta till en eventuell mötesplats, utan han får gott leta reda på mej! Haha.... Good luck baby,

Dom kutar runt som galningar här i kåken och mäter luft och ventilationer och sånt, jag blev väckt i tiotiden när en trevlig gubbe plingade på. Han berättade att det här är den 5:e smutsigaste gatan i EUROPA. Och sen skulle han promt ha upp fönsterventilationerna och ville att dom skulle vara öppna resten av veckan. Han vill alltså förgifta oss. Fan vad jag längtar efter frisk jämtlandsluft nu.

Long long time ago

Försökte uppdatera bloggen i fredags men lyckades självklart klicka ner allting så jag gav upp och återgick till min fredagssyssla- att spy upp allt jag ätit och druckit under dagen. Jag tackar det vita vinet som förstörde hela min fredag. Och pesto pastan. Tack tack.

I lördags gjordes inte alls mycket, jag gick ut och tog en öl med Annika men var inte särskilt road så jag gick hem och åt godis och kollade på Catwoman med Johannes. På vägen hem var det ruggiga Bajjen anhängare som kastade en ölburk efter mej. Jag hatar den här staden.

Igår var en väldigt intensiv dag full med familjeangelägenheter så att säga...
Ja, och sen kollade vi på en bedårande liten en månadersbäbis som heter Molly också. Så sjukt söt!!!!!!
Nu är det färdigkollat på söta små bäbisar för min del, nästa måste fan vara en ful rynkig och skrikig sak som luktar mycket bajs och spya.

Idag har jag gjort inte ett skit, eller jo jag bokade om tandläkartiden - IGEN för fjärde gången. Sen sov jag alldeles för länge som vanligt och nu är det snart dags att handla mat och göra nåt hopkok.


Jaha hela fredagen förstörd

En gång för lääänge sen så var det ett jävla puckor till kille som sa såhär till mej "ni tjejer gnäller om mensvärk, men vet ni vilket helvete det är när pungen hamnar fel och det klämmer och skaver"

Om jag fick tag på honom idag, när jag ligger och har ondare än någonsin (men så känns det iofs varje gång) och äter värdelösa värktabletter som inte hjälper ett skit, men jag äter dom bara för att skulle man råka nämna i bland folk att man hade skitont och mensvärk så skulle dom bara säga "te en alvedon eller nåt så ska du se att det går över" SKITSNACK, nån jävla receptfri tablett har aldrig hjälpt förut men visst jag kan förgifta min kropp lite extra i onödan bara för att ni ska få se att jag har rätt...
Ja hursomhelst, skulle jag få tag på honom idag skulle han definitivt aldrig mer behöva oroa sej över att bollarna kom i kläm, för han skulle nämligen inte ha några kvar.

Jenny goes Carrie

Känner mej som Carrie i sex and the city i sista avsnitten när hon strosar runt i Paris helt själv hela dagarna och försöker passa in... Kliver i hundbajs och hela det där köret.
Jag hittar ingenstans och alla bilar vill köra på mej, även om det är grön gubbe så kommer dom ju som jävlarna.

När jag kom tillbaka efter att ha käkat lunch i slussen med Ville (förresten, tacobar suger, man blir fan inte mätt för fem öre) så stank det sopor i hela lägenheten så då fick jag kuta upp och ner för trapporna- IGEN. Jag har aldrig vart med om att andra våningen vart så långt upp! Eller, ja de e ju tredje egentligen.

Jag köpte ett decilitermått och en filt till sälen för mina sista pengar. Det är han värd.♥


Uscha

Jag känner att den är på väg.. Menvärken. Fuck jag som ska gå och äta onyttigt på tacobar med Ville.
FUCK FUCK FUCK

Den stora frågan för dagen:

Heter det MIN eksem eller MITT eksem?

Ja idag är jag uppe i tid och det är- om möjligt- ÄNNU tråkigare än att sova bort hela dagen. Men jag kommer åtminstone att vara trött i tid ikväll!
Ska ladda batterierna och ringa och sjunga unibet för Ville klockan elva, tills dess ska jag göra följande:

Blogga färdigt
Äta två eller tre mackor
Pilla naveln
Duscha och allt som hör till
Lösa dom sista korsorden i knep & knåp så jag vinner en espressobryggare

Jag kommer förmodligen inte att få mina pengar idag eftersom jag har förväntat mej det.. Det suger riktigt rejält. Fick jag tag på den där chris-vad-han-nu-heter så kommer han inte kunna njuta av livet länge till. Jag ska packa på han både tandläkarräkningarna och den nya tandläkartiden. Han ska få ligga där och borra utan bedövning och samtidigt veta att man kommer få betala minst en tusenlapp för lidandet. En tusenlapp som man sällan har.


Åh, dom spelar Timbuktu på MTV, så nu måste jag upp och dansa, so long suckers.


Fit for foght

Jag har, hör och häpna- både fixat håret och sminkat mej nu. Allt för att jag ska gå ut genom porten, till tunnelbanan, åka tre stationer, av och gå från tunnelbanan till Johannes mamma. Allt som allt kommer det ta drygt tio minuter. Väl där ska vi tvätta och äta, dricka kaffe och vänta på att tvätten torkat. Sen samma procedur på hemvägen.
Jag har alltså sminkat mej i onödan, men det gör ingenting ibland behöver man få känna sej lite snygg

BRRRrrrrr

ÅÅÅ vad tiden går långsamt!!!!

Unibet reklamen

Jag hoppas verkligen att jag aldrig mer behöver höra eller se den där fucking unibetreklamen. Den ena värre än den andra.. Och till råga på allt så går Johannes runt och nynnar på skiten hela tiden också!

Min lilla förkylning börjar äntligen släppa lite. Men precis som man tror att man mår helt prima så får man torrhosta eller slem i halsen eller nåt annat vedervärdigt.
Idag skulle jag möta Ville vid slussen kl ett men han är bög som vanligt och svek mej... Han kanske gav igen för att inte jag ville krångla mej till SOLNA igårkväll och dricka hans äckliga importviner eller limelikörer och allt va fan de va... Och sova där. Hur skulle jag kunna sova utan sälen? Helt sjuk idé. Det går ju inte.

Ska göra mej några mackor nu och fortsätta kolla på alla skittrista program på tv och inte göra ett skit. Eller jo jag kanske går och köper en filt och dl mått....

Också dom där jävla smurfarna

Stockholmssmurfen, tacosmurfen, smörsmurfen, nannysmurfen, marängsmurfen, raketsmurfen, racingsmurfen, tandläkarsmurfen, fiskesmurfen, havssmurfen, annasmurfen, johannessmurfen, hanssmurfen, easterbunnysmurfen, modellsmurfen, cementsmurfen, byggsmurfen, danssmurfen, skansensmurfen, sälsmurfen, sverparsmurfen, issmurfen, kosmurfen, cowboysmurfen, gummismurfen, hamstersmurfen, svettsmurfen, rynkigasmurfen och bröstsmurfen.

Lista...

Vilken svordom använder du mest?
Jävlar
Äger du en iPod?
Nope, men en minst lika bra, hälften så dyr!
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
12:00 (hahaha)
Hur många resväskor äger du?
En stor som man drar efter sej
Använder du flip-flops?
NEJ, fan det gör så jävla ont, och är riktigt oskönt
Var köper du dina matvaror ifrån?
Ja, är jag hemma så handlar momma på Ica i krokom och nu när jag befinner mej i fjollträsk är det olika eftersom man har alla affärer runt hörnet.. Men närmast och mest besökt av mej är nog Coop Konsum.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Jag tar nog hellre, men ändå önskar man ju att man hade fler kort på sej själv...
Vilken var den senaste filmen du såg?
Nån kass film vi hyrde i lördags
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
Med en vän skulle jag tro.. Kanske var tionde gång med en familj =P
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Nya skor och snyggare bröst
Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja, varje dag, gärna flera ggr.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej, men ibland skulle man ha haft sej ett dunderpiller!
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
ÅÅåååh vad svårt.. Tror det är nån guns n roses och nån Lars Winnerbäck.. Spelaren är nämligen nerpackad...
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?
Åh vad svårt... Måste nog svara Lars Winnerbäck
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Nja, svår fråga nästa tack
Vad åt du till middag senast?
Spagetti och pastasås som jag gjorde idag
Använder du huvtröjor?
Ja, när det är kallt eller när jag är riktigt slapp och mysig... Har johannes bajsbruna på mej nu
Kan du vissla?
Jajjamensan, men inte busvissla dock
Vem var den senaste som ringde dig?
Skvättis
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Det som ser farligast ut! Eller kort och gott bergochdalbanan!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?

Ja, förmodligen varje dag, men vad gör det?
Vilket riktnummer befinner du dig i?
08!! Hell yeah!
Tittade du på tecknat när du var liten?
Liten?? FORTFARANDE! Gör inte alla barn det?
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Oj, vet inte har inte varit där än... =/
Hur många syskon har du?
Tre, vad jag vet om.
Är du blyg inför det motsatta könet?
Ja, faktiskt ibland när man träffar nån man blir lite småintresserad utav...
Vilken film kan du alla replikerna till?
Måste härma anne där... Bara bea!
Äger du några band t-shirts?
Hade en melody club tischa, men det vet jag inte alls vart den har tagit vägen.
När flög du senast?
Hem från sthlm efter att ha varit på Kos. 9 september 2007,

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Två, och en kökssoffa
Läser du för skojs skull?
Ibland, när det är sista utvägen att ha nåt att göra.
Pratar du några andra språk?
Engelska och knackig tyska, också jämska förståss!
Diskar du din egen disk?
Jag diskar antingen ingen disk eller allas disk. Oftast det förstnämnda dock...
Har du gråtit offentligt?
Ja, det händer väl lite titt som tätt
Har du en stationär dator eller en laptop?
Stationär is the shit!
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Det är kul att lära sej nya saker, speciellt sådär jätteonödig fakta...
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
En ny tatuering skulle inte vara så tokigt faktiskt!
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nej, gud vad pinsamt!
Kan du kasta macka?
Yes, kan nog vara bäst i världen på det! För att vara tjej alltså...
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.
Vad har du med dig in på bion?
Sprit. Annars klarar jag inte av att sitta still.
Vem var din favoritlärare och varför?
Magnus, han brukade man träffa på fyllan när det var dans i Laxsjö
Har du dejtat någon av en annan religion?
ÖÖÖööööh, nä men en som var omskuren. Fast jag såg den aldrig =P
Vad har du för väder?
Mörkt som satan och lite småruggigt
Har du en favoritblogg?
Japp, just nu är det bitterfittan som leder där!
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Servering
Gillar du att flyga?
Flygplan eller själv? För det sistnämnda kan bli svårt....
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor!
När sov du senast på golvet?

Efter nån vild efterfest på yran för en herrans massa år sen!
Vilken är din favorit drink?
Mojito
Vilken är din mammas hemstad?
Östersund.
Din pappas hemstad?
Uppsala (tror jag...)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Minst 10 ungefär
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nää va, kunde inte vart slappare just nu!
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Typ hela tiden. Det är tråkigt att sitta tyst och lyssna på tråkiga saker...
Vilken är din favoritfrukt?
Banan
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nja, kanske en gång av tusen.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
22 år.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Beror på....
Tror du på liv på andra planeter?

Nej
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Andreas
Tror du att Gud är man eller kvinna?
En fisk
Vad var det senaste du åt?
En bit choklad!
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Lika bra med båda nu förtiden men förut var det mest grabbarna.
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Bläddrade i en almanacka, blundade och pekade.
Gillar du senap?
BLÄ
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Tänk på barnen i somalia
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Lätt!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Karin i sanning eller konsekvens
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Nope, fattar inte hur de funkar!
Tycker du om att krama folk?
OOOOoooh ja!
Skulle du säga att du är trendig?
Nja, kan jag väl inte påstå.
Äger du en digitalkamera?
Ja, en rosa liten sak
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Jennifer Lopez och sen är det väl mest en massa feta djur som flodhästar och sånt.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Nej, jag brukar ofta glömma sånt själv. Skulle det störa mej så ringer jag väl upp.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?

En jättehemsk bok om en liten flicka som blev lurad, våldtagen och mördad av en snubbe och sen fick man följa hennes syn från himlen...
Vad är du allergisk mot?
Fula människor och fötter.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej kan jag väl inte påstå.. Gör det så sällan!
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Tomas....
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om?
Alla


Dagens:

Känsla: Jag fryser och det finns ingen filt

Att göra: Handla bacon och pasta och försöka göra nånting ätligt av det

Tv program: Inget, längtar tills Carolina Gynnings program börjar kl 21.00 imorron istället!

Låt: Ingen, jag får huvudvärk av alla ljud

Problem: Hål i skorna


Humör: Frusen trött och lättretlig...




Annika Therese

Min nära vän annika har gjort det! Hon har designat ett linne som finns att köpa på tjallamalla här på söder,

image251


Sjuk och jävlig

Så förbannat typiskt att jag ska bli sjuk när jag väl åker nånstans, det slår fan aldrig fel. Kommer ihåg när jag och fanny var yngre, mycket yngre, och vi hälsade på en kompis i skövde och jag fick tandvärk och höll på att avlida, sen blir man ju förkyld varje gång man är utomlands, det är ju inget ovanligt. När jag var på Sweden rock s2004 så blev jag apsjuk, ja och helt säkert alla andra jävla gånger också jag har åkt bort.

Så nu sitter jag här, som vanligt och vill verkligen gå ut men bör undvika det, för isf blir jag ju bara ännu mer fucking sjuk. Också spelar dom nån jävla skitlåt på VH1 dessutom. Åttiotals disko. UUuueeww, jag vill bara kräkas.
Men eftersom jag har absolut nada att göra, så ska jag platta håret. Jippi vad skoj.

Jag fäller så jävla mycke hår nu överallt, stackars Johannes hittade till och med hår på hans kaffepanna, som jag knappt ens har rört vid.
Ska gå och handla lite mat. Lär ju bli mer upphetsande än att sitta här iaf!!!!!

Lördag...

Ja då har man avklarat tre dagar i den stora staden, och jag har överlevt! Och fått träffa Annika, mitt underbara hjärta! Ska på ett av henns fyra jobb och dricka kaffe nu snart. Sen ska vi på middag och slutligen kanske på bio... orkar inte skriva så mycket mer ska gå och pussa på min godbit!

El stockholmo

Jag sitter mitt i smeten och vill inte ens gå utanför dörren. Den här staden skrämmer mej lite faktiskt! Går jag utanför porten hittar jag nog inte tillbaka heller, så det är nog kanske lika bra att jag stannar inne... Bli ärligt talat vettskrämd av alla jävla ambulans sirener som tjuter förbi stup i kvarten. Är det verkligen så många som behöver det i den här stadsdelen?? För i sånna fall blir jag garanerat påkörd om jag går ut. Så jag stannar inne och roar mej med att kolla på allt skumt folk som trippar förbi på gatorna och går in på Judits second hand, haha...

Johannes bor jättefint, hans hem får min gamla lägenhet i lugnvik att kännas som om det var en soptipp. Men no bad feelings, huvudsaken var att man trivdes! Jag har suttit och löst snuskiga korsord sen jag vaknade. Stackars tanter som sitter och löser dom där korsorden oventandes om vad som komma skall, undrar hur många som egentligen satt katteklunken i halsen när dom inser att det ska stå saker som "anal" "suga" "slicka" och "orgie" i ett och samma korsord.

Ja hur som helst, jag sitter här i staden som aldrig sover, och har ingenting att göra.. Eller där överdrev jag egentligen. Det finns massvis att göra. För en gångs skull kan jag bara ligga inne och slappa och kolla på tv en hel dag! Och läsa en bok, lösa korsord, spela mitt spel på mobilen och döda blomflugor. Inte så tokigt egentligen. Vill ju ingenting hellre än att han ska komma hem nu, snart. Och sååå länge är det ju inte kvar heller. Och genom att sitta här och döskriva så har jag missat nästan ett helt avsnitt av Vänner som jag inte sett förut.. god damn it!

För övrig vågar jag ändå inte skriva mer eftersom det här är det i särklass äldsta datorn jag suttit vid senaste decenniet.. =P

Och musen har ingen scroll!!!! OMG

Min goseknul

Kommer bli jobbigt att behöva åka bort från Lucy en hel vecka.. Hon har verkligen varit min gogumma senaste dagarna... Och hon har börjat snarka lite när hon sover.. =)

image250

Det är en stor dag imorron, så egentligen borde jag försöka sova nu. Tidigt i ottan kommer anticimex hit och ska ruska runt i alla avlopp och fuktiga utrymmen för att kolla att allt är som det ska. Efter det ska jag börja göra mej startklar och åka in till stan... I tvåtiden ska jag infinna mej på tingsrätten och vittna om nå fjantigt bråk som ägde rum för en evighet sen. Drygt drygt... Och sist men inte minst ska jag hoppa på tåget och åka till stockholm. Och där finns en alldeles speciell mysig människa och väntar på mej.
Längtar!

Känns lite sugit att vara därnere utan pengar.. Alla underbara affärer med prylar och kläder.. dregel dregel..

Värdelös

Alltså... jag tycker att våran kära folkidol Byz borde sluta sjunga på engelska.. han suger verkligen på engelska! Det låter sämre än nån ryss försöker prata med brittisk accent. Uscha. Om du nu absolut måste fortsätta med dina kassa texter, så sjung åtminstone på svenska, bespara oss... Please..

Imorron, 17.07 går mitt tåg! Räknar timmarna! Minuterna och sekunderna...

Har packat på nu och donat å nån timme, har faktiskt gjort en smart sak, hör och häpna. Istället för att släpa med mej en full flaska med duschkräm tog jag en gammal en gångs-schampoo flaska. Nu har jag inte tid att skriva mera, so long!


Dagens:

Dagens mat: Spagetti och köttfärssås till lunch, (fast jag ville ha soppa) och köttgryta och ris till middag.

Dagens låt: Stone temple pilots- Big empty

Dagens frestelse: En chokladkaka som ligger i kylen

Dagens "att göra": Så jävla mycket. Tror jag skiter i allt förutom att packa!

Dagens lukt: Smörkola. Yummy!

Dagens skit: Telefonbanken och Polar event och hur kassa dom är på att betala ut löner. Jävla assholes.

Telefonbanken

Jag la på i samma sekund som jag hörde att min plats i kön var 137...

Uppe och hoppa!

Ja, helt otroligt, ja ni ser rätt, klockan är före elva och jag är vaken och uppe och donar på! Har fått mer gjort senaste halvtimmen än på hela dagen igår, haha....
Dåliga nyheter är att jag måste ta om hela körkortstillståndet. Kanske lika bra, så slipper jag stressa. Största chansen för mej att klara körkortet är ju att ta det lugnt men ändå satsa stenhårt nån månad....
Goda nyheter är att jag åker till sthlm imorron! Kan bara stanna en vecka, men ändå! Den veckan kommer jag kunna leva på läääänge!

Nä, nu ska jag göra mej nån soppa eller så.

Sälsjuk

Jag saknar dej raring... Riktigt mycket!

Att helt plötsligt försöka klara av att sova utan dej är riktigt tungt faktiskt, jobbigare än vad jag trodde.


Jag har just kollat klart på 2 filmer, jag är trött men jag kan bara inte sova... Det är iskallt här, alldeles för tyst utan dina andetag och bara så fruktansvärt ensamt! Lucy vägrar ju ställa upp som sällskapsdam idag dessutom. Hon ligger och tjurar på sin prinsessbädd, sträcker på sej och gäspar lite då och då.
Och du är över 60 mil ifrån mej och sover djupt, förmodligen... Jag trodde jag skulle klara dom här få dagarna utan att fälla en tår, men det kommer bli riktigt svårt.

Men det är väl som dom säger, att det ska kännas riktigt ordentligt för att man ska veta att det är på riktigt....

Förkylningsbesvär..

Usch känner att det är påväg, snorig och hängig och sån där jättejobbig rethosta. VILL INTE!!!
Suttit och kollat upp uppkörningstider. Absolut enda tiden som fanns var i bräcke på torsdag. IN MY ASS!! Ofta i bräcke.. Men jag ska prata med Moffa imorron så får vi väl se. Men jag känner mej inte redo... Men med min otur får jag väl inte skjuta fram körkortstillståndet heller och blir utan körkort i fyra år till eller nåt... Känner verkligen INTE för att göra om teorin, hade verkligen kämpat och det känns jävligt dumt om det ska gå bortkastat.

Kanske lika bra om jag inte finns på vägarna och fördärvar och kör över gamla pensionärer... Man kan ju försöka intala sej det iaf!

Nu ska jag lägga mej och kolla på en gammal go Tim Burton film, Beetlejuice. Älskar Tim Burton. Önskar jag fick träffa honom någon gång i detta livet och ta reda på vad som egentigen sker i hans skruvade skalle....

Massage skulle inte vart helt fel heller...

50 situps, here i come!

Reminder

Jag vet inte hur alla andras skolgångar gick till, men här där jag bor så bytte man skola vart tredje år i grundskolan, dvs 1-3 på en skola, 4-6 på en och slutligen 7-9 på en skola.
Min klass fick hänga ihop så länge som tills vi skulle börja sjuan då en massa andra skolor i kommunen slogs ihop. För att kunna mixa ihop en klass som alla var nöjda med så fick vi alla i slutet av sexan välja två personer som vi ville gå med sen när vi började sjuan. Av dom två var man garanterad minst en som man fick vara med.
Jag som alltid var lite utstött på nåt sätt valde bara en person, som i sin tur inte valde mej, givetvis!
Av ca 25 elever som gick i samma klass, som hängt ihop i sex år, fanns bara 1 person som valde mej, och det är min ärkefiende i dagens läge.

Jag förstår inte hur barn kan vara så hemska emot varandra.. Jag var aldrig taskig, eller äcklig eller nånting. Jag var smart, men inte på ett störande sätt. Jag var syskonlös och bodde hos min mormor och morfar. Ska ett stackars barn behöva bli utstött för det? Jag förstår mej inte på hur mobbingen är funtad. Vem startade det överhuvudtaget? Jag är förbannat glad över att jag klarade mej igenom hela grundskolan och fortfarande i ett stycke, och med helt okej betyg. Jag vågar inte ens föreställa mej hur de riktigt utstötta barnen klarar sej.. Dom borde få guldmedaljer hela bunten!

Vi vuxna är verkligen hemska mot varandra, skriker och slår, stöter ut arbetskamrater, tar varandras pojk och flickvänner är otrogna och hela kalaset, men ändå finns ingenting som klår barnens elakheter mot varandra!
Jag hade tur, jag hade vänner utanför skolan som jag kunde rymma till under helgerna och glömma dom hemska veckodagarna på en skola där till och med lärarna hatade mej. Tack vare dom vännerna klarade jag mej riktigt bra och har idag mycket skinn på näsan och kan ignorera mentalt störda människor nu.

Nu ska jag sitta här i min gröna säng som jag totalvägrar att bädda om eftersom all johannes-lukt försvinner då... Ska ta tag i allt annat och tvätta lite kläder. Och borsta håret. Och rensa kattlådan...

Vänskap

" Love is blind but friendships closes it's eyes "

image249

Skämmes!!

FYYYY mej. Jag har inte ens klivit ur sängen.. Jag tror moralsmurfen borde komma och besöka mej snart... =P

TÄNKVÄRT...

There's no sense in coming to your senses

Natten

Ja, då kom den där natten jag verkligen inte längtade efter!! Natten då jag blev ensam igen, och får ligga ensam under täcket och frysa.... När jag bullar upp kuddarna runt mej för att slippa känna mej så ensam, och jag kramar om allting och önskar att det var någonting annat än ett täcke eller kudde! Natten då jag jagar Lucy överallt och tvingar henne ligga under täcket med mej. Hon ligger förresten redan i sängen och sover. Hon är så himla söt. Det är som om hon förstår att jag är lite nere och behöver sällskap.

image248

.............

En bild säger mer än tusen ord.....

image247



Here it comes...

Ja, senaste veckan / veckorna har jag slackat efter lite med bloggandet. Skyller på mellandagsstressen och min nyfunna säl Johannes <3
När Anna och kompani kom hem på lördag för drygt en vecka sen så blev det ju givetvis parta av. Kommer knappt ihåg vad vi ens gjorde.. Har nåt minne av att det innehöll en massa cider och sprit. Ja, och jag lockade håret också. Tror minsann att vi var iväg på Olearys en sväng. Nya olearys ser helt okej ut, skönt med öppna ytor stället för smala trappor!

Söndagen var vi alla lite småslitna, men det hindrade oss inte ifrån att dra iväg och bowla lite. Och jag blev lite småkär i Nalle.. Har inte kunnat släppa honom riktigt än...
Efter bowlingen åkte vi alla motvilligt till Torvalla och försökte oss på en rejäl fylla. Tvi stycken deckade, och det legendariska korspelet "ge och ta" spelades för fullt. Fullast utöver sömntutorna blev nog jag efter som en viss stolle envisades med att hälla i mej klunk efter klunk av karategroggar. Några Turkiska slank ner också..


Hämnades på Anders och hans eviga slarvande med systempåsar överallt i Annas lägenhet. Vi tog alla bolagspåsar vi kunde hitta ifrån annas lägenhet (dvs typ en miljard stycken) och bäddade ner dom i Anders säng! Mycket populärt!
Tog oss hem till anna på något mystiskt sätt och jag somnade nog illa kvickt! Inte så konstigt, man sover ju som en prinsessa brevid Johannes!

Måndag. Dagen D. Nyår... På nåt konstigt vis fick vi ändå tiden till att räcka till, vi hann till och med på bolaget! Eller ja.. Anna hann på bolaget åt mej! Jag stog hemma hos henne och friserade Andra anna för fulla muggar, medans Hans låg och njöt i sömnen i vardagsrummet... Haha... Efter det somnade jag, kanske lika bra det så sliten som jag var! Vi gjorde oss redo och kom en timme försent till knytkalaset hemma hos Tony och Martina. Men på den timmen hade inte så mycket hänt faktiskt... Anna började kocka och jag gjorde till och med några snygga vårrullar! Vi åt, och vi drack. Vi sköt raketer och skålade in det nya året. Sådär som man alltid gör varje jävla nyår! Åkte ner på GIII och insåg att vi inte var dom enda idioterna utan liv här i stan... Drack en drink och en cider. Gick förbi jobbet på hemvägen och sa Gott Nytt år till alla.

Hem och åt upp en massa matrester sen middagen, sen somnade jag och Johannes så sött, sida vid sida så som det ska vara.
Dagarna sen det har vi varit endera i Krokom, eller i Hoting. Och min underbara underbara säl fixade och bil och körde mej ända upp till Storuman så jag fick träffa ingen mindre än GUMMI!!! Jag hann dit innan hon flyttade! Och jag inser mer och mer för varje gång jag träffar henne hur mycket jag älskar henne och hoppas vi kan hålla ihop som bästa vänner livet ut.. Hon betyder så mycket för mej. Fällde en tår i smyg på vägen hem...

Åkte hem till Östersund och Krokom igår på dagen, och vi bestämde oss för att spara den lilla tiden som fanns till att bara mysa.. Så det gjorde vi.
Och nu har han åkt hem... Det känns väldigt tungt, och jag är glad att jag hittade någon så fin som honom. Jag blir varm i hjärtat som varit fruset så länge....


Javisst glömde säga att...

.. Fortsättning följer!!!! Och observera färgen på vätskan i absolutflaskan....

Senaste veckan..

.. Låter bilderna tala för sej själva...

image244

image245

image246


Till anne

Jag lever-

RSS 2.0