Dålig dag?

Ni vet dom där dagarna när man bara vill gråta? Man vet inte varför men ändå vill man helst bara ligga hemma och hata allting och bara gråta. Ingenting känns skoj att göra och när man inte orkar laga nån mat. Idag är min dåliga dag. Vet inte vad jag vill äta, och skulle jag komma på nåt så orkar jag ändå inte laga den maten. Jävla skit allting!!!!!

Ladida!!

Sitter hemma, ensam, uttråkad och förbannat rastlös men ändå på sjukt bra humör. Ska åka in till stan och ta en fika med sötMoa och hennes lilla Damien om ett tag, men jag e så jävla hungrig!!! Kan inte vänta.. tror jag.

Skitsamma, jag får försöka fördriva tiden på bästa möjliga tvätt, typ tömma diskmaskinen och hänga tvätt. Jippi!!!! Jag skka definitivt stänga av trean iaf för där är det oprah och massa feta människor som går ner i vikt. BLÄ.

Pengar

Jag är så förbannat trött på pengar! Jag avskyr att allt kostar, till och med fucking jävla vatten på Mcdonalds! Och ber man om kranvatten (alltså inte det vanliga iskalla vattnet från syrupmaskinen, utan vanligt hederligt kranvatten, så får dom inte ens servera den skiten utan MÅSTE servera det vattnet som kostar pengar.,
Jag är less på att vissa saker är svindyra. Jag vill kräkas på räkningar som ska betalas, som exempelvis tandläkaren; vem fan i helvete har råd att betala en tandläkarräkning på 2600:- när man har en inkomst som mej på fan jävla 7000 efter skatt som den här månaden!!!?? Eller fackavgiften. Den betalar jag i princip enbart pga hemförsäkringen som ingår. Och vilken jävel bestämde att bensin ska kosta så mycket? Nu ska jag kanske inte gnälla på bensinpriserna nu när dom gått ner ett par kronor, men det är ta me fan fortfarande alldeles för mycket pengar för en liter illaluktande sörja som får bilen att rulla några meter.
Och el, som också kostar skjortan! Min elräkning nu är på 300:- mer än för två år sen och då hade jag en större lägenhet med TVÅ datorer igång dygnet runt.

Jag hatar att jag känner mej mindre värd för att jag tjänar hälften av vad mina vänner tjänar.
Jag hatar att jag vill börja gråta när jag krockat bilen bara för att jag vet att jag inte har råd att betala lagningen själv.
Jag hatar att ha dåligt samvete när jag äter ute.
Jag hatar att jag blir snål och inte kan bjuda mina vänner på saker på krogen.
Jag hatar att inte ha pengar på kortet varje gång jag ska betala nånting.
Jag hatar att inte kunna spara pengar.
Jag hatar att inte längta till lön bara för att jag vet att allt går till räkningar.
Och mest av allt hatar jag att inte ha råd att betala tillbaka min moffa alla pengar jag är skyldig honom!

SKITJÄVLAPENGAHELVETE!!!!

Storstäd.

Idag när jag vart ledig hela dagen så har jag passat på att städa ordentligt. Men jag gjorde badrummet grundligt, och sen var jag jävligt less på att städa. Åkte till krokom och spelade yatzy med momma och åt köttgryta och nu är jag hemma idag. Städade undan städprylarna så jag slipper ha ångest över att jag inte städade överallt.
Måste åka på affären också egentligen men jag är så jävla oinspirerad. Hade egentligen inte ens lust att åka till krokom. Vill bara ligga inne och vara sjukt lat idag.
Men jag ska göra dom där jävla sit upsen ändå. Ångestdämpande ;-P

Har en skåplucka i köket som totalt vägrar att fastna när man stänger den. Den är så förbannat störig att jag inte ens kan kolla på den. Hur man än bär sej åt stängs den inte.

Ja det är ungefär det som händer i mitt liv just idag. Ciao!

Ledig lördagkväll!

Ikväll är inte som alla andra kvällar, jag är LEDIG! Jag ska iväg på min goda vän Pias födelsedagskalas, men jag är nu tre timmar sen och det känns inte ett dugg bra. Jag jobbade nämligen till 18:30 vilket blev till närmre 19 innan jag kom iväg från jobbet, då körde jag min goda arbetskollega Katja och hennes make till festen och åkte hem och piffade upp mej. Törstig som jag oftast är så kunde jag inte hålla mej nykter och själv köra till festen direkt när jag var redo, utan sitter och tjurväntar på att världens bästa fredrik  (eftersom han köpte cider åt mej till ikväll :-X) ska komma hem till stan och köra mej till kalaset. Även att DJimmy ska dj:a ikväll. Kan bli otroligt trevligt. Eller rättare sagt, dom har säkert förjävla trevligt redan.

Ja vad finns det mer att berätta? Blir nästan uttråkad av mitt eget liv just nu, händer mycket lite utöver arbete och att vila ut efter arbetet, krocka bilen och vara allmänt irriterad på olika människor vilket verkar vara min främsta hobby just nu. Idag jobbade en ny tjej på jobbet (och jag hoppas verkligen att hon ALDRIG skulle råka läsa detta!!) men det var det sämsta jag arbetat med någonsin. Alla har sina dåliga dagar, som när man tappar saker, krossar glas, är vimsig och gör lite fel osv, men denna människa är fan helt jävla otrolig. Tydligen har hon jobbat på ett snabbmatshak i 5 år, och ÄNDÅ kunde människan inte ens fritera pompa. Vart sitter felet? Folk som aldrig nånsin stått i ett kök fattar ju för helvete hur en fristös funkar, och hon har jobbat i FEM ÅR med detta och begriper inte...
Men jag är lite för snäll för att våga ge kritik medans man jo0bbar, och jag antar att jag får skylla en viss del av min irritation på det...

Fast det är rätt skönt när livet inte är som en enorm berg och dalbana, utan att allt bara är och det är bra! Har inte så mycket att klöaga på utöver stopp i avloppet i badrummet och kanske att jag önskar mej en stor platt tv i vardagsrummet. Katten mår bra. Dessans bäbis är helt gudomligt söt. Lyktan på bilen är lagad. Klockan går långsamt.
Vi hörs när jag har nåt vettigt att berätta igen!
kram kram!

Typiskt!

Min momma är som vi alla vet lite virrig. Igår när jag var och hälsade på säger hon; oj då, jag har glömt att berätta att farbror Jonas har dött.
VA?? Hur kan man glömma det? Hur som helst har gubben (får man säga så?) som bott dörr i dörr med oss hela mitt liv tydligen gått bort. Världens hurtigaste gubbe, långpromenader och skotta snö, sånmt sysslade han med ända till slutet. Lite grinig ibland, men ändå! Brukade plocka sniglar till honom och hans fru Agnes när jag var liten, dom var förståss överförtjusta! Nyckelpigor fick dom också=)

Så, vila i frid Farbror Jonas.

Idag har jag haft fullt upp, kört momma till och från spakliniken, ätit lunch på donken, fått nytt smink från lindex bortskämd som man är, kört momma till krokom,tankat bilen och sen tränat i nästan en timme, skapligt slut man börjar bli.. Ska dessutom jobba imorron, tidiga passet så jag börjar klockan åtta imorrnbitti så det kanske är tur att man hållt igång hela dagen så man somnar i tid ikväll, som ett litet barn efter bollibompa!

Ja annars händer inte så mycket, har lagt studieplanerna på hyllan tills vidare eftersom jag inte ens begrep hur man sökte till skolan. Så nu sitter jag och skickar iväg lite olika ansökningar på spännande och ospännande jobb. Ett jobb är ett jobb helt enkelt.
Ciao!

Ack så trött!

Efter en helt ärligt talat tuff vecka är det äntligen vila för mej. Imorron blir det en härlig sovmorgon och förhoppningasvis en ännu härligare dag, imorron ska jag börja mitt nyttigare liv.  Så säger man visserligen varje vecka men imorron ska jag faktiskt försöka.

Sköt om er! Kram

MAT!

Det är nåt allvarligt fel på mej, eller ja det är väl inte allvarligt egentligen men situationen kommer bli sjukt allvarlig snart om det inte går över. Jag är sjukt hungrig hela jävla tiden. Jag vet inte vad jag ska ta mej till riktigt, jag vill äta allt! Inatt låg jag och längtade efter allt ifrån knäckebröd till semlor.
Ska jobba idag på badet, börjar vid fyratiden. Men innan dess ska jag ligga här och må gott ett tag. Skulle egentligen träffa moa, men hon har inte svarat så det kanske skjuts upp någon dag.
Igår bowlade vi, jag Fredrik, Jimmy och jimmys nya kap Isadora. Jag förlorade givetvis.

Puss och kram på er.

Slarvigt.

Jag har varit slarvig tillräckligt länge med bloggen nu, så dags att skärpa sej. Kom till onsikt med det idag. Jag kom även på att jag måste verkligen anstränga mej för att få tillbaka min bra kharma annars vet man ju aldrig vad som händer. Så idag ska jag vara snäll och godhjärtad mot alla som kommer i min väg.

Det här med grannar har jag funderat på. När man bor så som jag gör nu, i ett stort bostadshus med över 20 lägenheter i samma trappuppgång, så bör man väl verkligen vara noga med att alltid hälsa i trappan? Är inte det vanligt vett och etikett? Jag har aldrig gjort någon av mina grannar någonting ont, jag parkerar aldrig ivägen för folk, jag har aldrig haft en fest och väsnats tills långt in på natten, ingen av vare sej mej eller mina vänner har skrikit i trappuppgången, jag skräpar inte ner, sorterar mina sopor, överbokar aldrig tvättstugan etc etc. Men ändå finns det de som bor här som inte hälsar när man säger hej! Varför? Hur kan man leva ett så bittert liv? Jag tycker synd om de människorna som inte kan heja på sina grannar! Jag hejar iaf alltid på alla jag träffar på i trappen, sura som glada, gamla som unga. Det finns ett äldre par som bor på våningen under mej, det är halvvåningar så dvs dom har fyra trappor. Dom är lika gamla och slitna båda två, den ena har en käpp och den andra klänger längs räcket hela vägen upp, men lik förbannat hälsar dom alltid och ler stort när man möter dom. Hur mysiga som helst verkar dom, fast det tar dom 20 min att gå upp till sitt hem är dom glad när dom träffa mej ändå! Det gillas skarpt.

Jag har fått ett nytt favoritdjur. Har glömt vad det heter på svenska, men det heter Mudskipper på engelska.

Sweet!♥

Nu ska jag åka iväg på jobbet och poppa ikapp med alla andra till Hello Saferide. So long!!

Dålig kharma.

Jag begriper inte vad jag gjort för att förtjäna allt skit som händer mej hela jävla tiden! Igår krockade jag bilen, Starkt jobbat, stackars moffa måste ju betala allt hela tiden eftersom jag inte har råd... Hatar att ha det såhär, önskar jag kunde ha en stabil säker ekonomi och allt det där, är så less nu!!! Iaf en ny lykta till bilen kostade 1250:-. Jippi. Vi får ta kofångaren senare till sommaren för jag orkar inte ens tänka på det just nu.
Jag vågar knappt gå ut till bilen för jag är rädd att jag fått böter för att ha stått för nära kanten till en korsning, skulle vara så jävla typiskt. Och idag börjar jag jobba klockan sex, det positiva är att det är ett grymt bra band som ska spela där ikväll och förhoppningsvis en massa roligt folk som kommer och lyssnar!
Och det negativa är att jag måste stanna hela natten lång på jobbet och samla ihop timmar för att ha råd att existera.

Nu ska jag fortsätta ligga och slappa i sängen och kolla på den sista av de fem filmerna jag hyrde i söndags.

Har inte en bra period i livet just nu alltså!!!!!! Och dessutom hatar jag att Fedrik måste kliva upp tidigt på morgonen för att åka och jobba när jag inte vill nåt hellre än att han ligger kvar och håller om mej. Till och med snarkar i örat på mej!

Skinkmacka.

God morgon! Min pojkvön Fredrik ringde och väckte mej för en timme sen och jag skäms lite eftersom jag somnade före ett igårkväll. DVS jag har sovit över 12 timmar. 12 timmar fullspäckad av härliga drömmar! Och jag drömde att moffa hade köpt en prillans ny Golf åt mej! Inte illa.
Nu blir det att dra sej upp ur den grymt varma sköna sängen och göra en skinkmacka och åka till krokom med ett paket åt moffa! Har lite papper som ska hämtas också, och sen betala den där härliga elräkningen.

En bild på söt Lucy i sin nya myssäng!


RSS 2.0