Weddingcake=)

Igår jobbade jag ,som sagt. Och ett bröllop, eller ja, en bröllopsfest hölls uppe i Ordensalen och det var en himla trevlig tillställning. Det är nåt lite speciellt med bröllop, alla är så förbannat glada och positiva. Och tårtan!! Tjuvsmakade lite och den var riktigt god faktiskt Ungefär en sån här tårta var det..:



Slutade jobba vid halv fem imorse, och idag är jag helt otroligt trött.. Har även träningsvärk nästan överallt efter att ha möblerat och så i salongen. Sov inte så himla länge idag med tanke på att jag kom hem halv sex och somnade sex imorse.. sov väl typ 6 timmar?

Nä fy fan nu ska jag ta mitt tråkiga liv med mej och lägga mej under en mjuk filt och mysa vidare och drömma om mitt eget bröllop. Puss och kram!

Ont, det gör ont

Jag har fått henne, min fina rosa dator med blommor på! Bless dell for having it!
Men dock har mitt mobila internet fuckat hela dagen och support ere inte ens tal om att ringa till den här tiden på dygnet. Eller att ens ta sej fram i telias jävla tryck hit, säg så, system... Röststyrda supportlinjer är ÅT HELVETE!!!

Har jobbat i tre dagar, och det har gått jättebra, speciellt dom sista två då jag fick jobba med roffe! Hårdaste mannen i världen!
Imorron är det Gamla som gäller, så vi hörs väl på söndag då!
Och kika vad posten kom med idag:


Myskofta!!

Projekt badhus

Idag har jag arbetat ett svensson-pass på 9,5 timmar, och gjort väldigt, väldigt lite. Det absolut enda egentliga jobba momentet i arbetet är att stängningen. Hade mycket hellre öppnat och slutat kl 16. Istället blir det dom där sista timmarna mellan 18-21 som går sååååååååååååå segt!!! Och man får inte stänga av och städa köket förrän 20.00

Men! Trots att det låg minus i kassan, så har det gått bra! Har alltid sån ångest när det äär minus..

OCH! Alla som ligger på schema på badet får träna och bada och relaxa gratis! Hallelujah!

Ett gott skratt..

Jag sitter fortfarande och fnittrar åt annes kommentar åt mej nyligen:
- Men Jenny, vad har jag sagt om att hångla med Jesus?



Idag har vart en riktigt bra dag. Kanske summerar ihop nåt sagtigt om den imorron men några ledord är: 135 framkallade bilder, yatzy, Fanny och Pär, Eastern, Bio Arn Riket vid vägens slut, mobilsmycken.

I can hurt myself, I know I could
I guess I got Saved by the bell

Back TO the old days

Var faktiskt på mitt gamla jobb på Gamla Teatern och jobbade idag och det var såååå himla underbart! Fattar inte hur jag kan ha saknat det, men det har jag. Hur mysigt som helst att komma tillbaka till allt snusk och galenskaper som sker där! Kul att få försonas med sina gamla arbetskamrater faktiskt.
Har faktiskt inte så himla mycket mer att säga.. Hade tänkt att kika på en film nu när jag kom hem, men det blir nog till att lägga sej och läsa lite. Bara ett par dagar kvar innan arbetet på badet startar lite smått. Härligt! Och dessutom, som det ser ut nu, är jag ledig i helgen! Niiiice!

Känns som att jag är påväg in i min årliga höst-svacka. Jag hatar den, den kommer vare sej man mår bra eller inte och bara fördärvar tillvaron totalt. Jag är så trött på att ha det såhär, men för första gången i livet tänker jag inte krympa och vara svag och ge efter och tro att mediciner kan bota mej.. Den här gången ska jag bekämpa den! Sug på den ni!!



If you fall I'll catch, if you love I'll love,
And so it goes, my dear, don't be scared, you'll be safe,
This I swear. If you only love me

Anouk

Sitter i ensamheten och lyssnar på Anouk och har gåshud och känner efter lite. Vart står jag? Vad är nästa steg? Vad ska jag jobba med resten av livet? Ska jag kolla upp det här med barnskötarutbildningen? Vart ska jag bo? Klarar jag körkortet nästa gång? Och om inte, vad fan ska jag ta mej till?? Man kuggar inte FYRA gånger för guds fucking jävla skull!!!
Så förbannat många frågor och inte ett enda vettigt svar...

Ett ständigt återkommande faktum här i bloggen är ju min ensamhet... Jag tror att jag har varit ensam mycket längre än vad jag tror. Hela juli hade jag ingen tid att känna efter. Hela juni var jag för självupptagen för att märka någonting. Hela maj gick jag och tänkte på om jag gjorde rätt som gjorde slut med J och sen gjorde som jag gjorde. Plus att jag njöt av försommarvärmen!!
Men faktumet kvarstår som sagt. Läste Nemi i ÖP imorse då Cyan gick igenom samma fas som mej, och precis när hon tänkte igenom dom där klyschorna om att "han kommer när man ger upp" och "men jag klarar mej själv, jag behöver ingen.. bla bla bla" och då dyk hetingen upp där i sista rutan och ville bju på en drink. Det kommer hända mej också! Och det absolut värsta är att det finns en chans att det är precis det som hänt.. Han dök upp- helt oväntat och förbannat oplanerat!! Och vad kan jag göra åt saken? Inte skit! Helst borde jag inte svara på smsen ens!
Hur kunde det bli såhär bökigt mitt uppi allt?

Ska kontakta Lärcentrum imorron och se igenom mina alternativ. Skola är ju hur som helst inte aktuellt förrän VT-09 men det vore skönt om man kunde sätta ut lite punkter här i livet. Nu gör jag det här- sen det där liksom. Nån som fattar???

Jag är så jävla proppis efter att ha tryckt i mej ungefär en påse ostkrokar. Jag vill kräkas, men avstår pga att det enda som är värre än att må illa är halsbränna! Och kräk= Halsbränna! Lika bra att ta sitt svullarstraff och må illa nån timme. Kikade just på nyaste Irene Huss filmen, ganska bra faktiskt. Men det är ju faktiskt alla dom där. Jag blir så jävla film-nojig när jag sett en bra film och vill bara ha fler och fler.. Sätter mej och googlar filmnyheter på en gång när filmen slutat. Snacka om ett löjligt ha-begär.

Har funderat på den där situationen med mitt x igen. Kanske är hon rätt för honom, eller dom för varandra... Äh jag vet inte. Jag borde inte ens bry mej! Bara så himla orättvist att han inte är ensam längre, men jag är det mer än nånsin. Det är nog det de sitter i, ren avundsjuka. En synd är det dessutom! Idag har jag alltså ägnat mej åt två synder, frossa och avund. Two down, five to go så att säga...

Ledig då..

Blev helt plötsligt ledig ikväll istället, jävligt skönt för jag ville verkligen inte jobba! Har ätit läx nu, och nåt med maten tålde jag inte, så nu mår min mage skit.. Hatar det här.. Och sen fattar jag inte vad det är jag inte tål heller! Blir galen!
Har ingen som helst aning om vad jag vill göra heller, johanna är i östersund sin sista kväll nu innan hon åker upp till Piteå igen, och det hade känts bra att få umgås med henne en sista gång. Men hon ska också vara med nån barndomskompis som jag inte är riktigt överförtjust i.. Visst jag känner henne inte riktigt, och borde skämmas för att jag inte VILL heller... Men vissa personer ser man helt enkelt inte nåt intresse av att lära känna, och hon är en sådan.

Blir nog kanske en trist hemmakväll för mej.. Drygt eftersom jag ska spendera närmsta fyra dagarna på samma sätt, om jag inte hänger med Ville till sthlm på måndag. Trist bara att jag bara hinner en enda hel dag där eftersom jag börjar nya jobbet på onsdag.. Kanske funkar om jag ringer typ idag och säger att jag inte kan börja förrän torsdag, men jag behöver verkligen jobba dom där stackars timmarna, annars kommer jag verkligen få piss i lön i slutet av september...

Det här inlägget kan snarare liknas att tänka högt i skrift, ni får ursäkta, men mer spännande än såhär blir nog inte mitt liv idag.

AAAAAAAAAHHHHHHHHHHGgggggggggghh.

KNARKAR DU? Sömn

HUR MÅNGA AV SAMMA KÖN HAR DU HAFT SEX MED? Räknas jävligt feminina killar som man tror e bög?
GILLAR DU HÄSTAR: Absolut. Fina djur
ÄR DU VEGETARIAN: Nej, men skulle lika gärna kunna vara för kött e rätt så äckligt.
OM NEJ, VARFÖR INTE: Hahaha, ja jag antar att jag redan svarat på den här frågan.
HAR DU NÅGOT JOBB: För många just nu. Eller ja, ett för mycket.
TRIVS DU MED DET: Jag vill inte jobba! Man blir så jävla bekväm när man vart ledig ett tag!
NÄR GJORDE DU SENAST NÅGOT RIKTIGT DUMT: Jag ljög i onsdags i ett sms.
FAVORITFIK: Pause, lätt!
VILKEN VAR DIN FÖRSTA FESTIVAL: Alltså, typ Storsjöyran 93 eller nåt
VAD TYCKER DU OM SEX FÖRE ÄKTENSKAPET: Fy fan vad äckligt
PROJEKT JUST NU: Fisa, har sånt jävla magknip
BARNDOMSIDOLER: Oj, det rann nästan till där när jag såg att Leas svar tidigare var Axl Rose, men för mej är det snarare nåt aslarvigt som Robyn eller Backstreetboys eller nåt annat pinsamt
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: Gubbsnopp
VEM RINGDE DU SENAST: Telefonbakne, och innan det Chefen
SENASTE SAKEN DU KÖPTE: Pommes på donken och en bussbiljett hem
VAD HAR DU PÅ DIG JUST NU: Svart boxarLinne å rosa sidenpyjamasbyxor. Sexy asss mothafocka!
NÄR VAR DU SENAST RIKTIGT FULL: Lördag för en vecka sen
VILKEN KILLE HÅNGLADE DU SENAST MED: Hahaha, jag skriver det här på liv eller död faktiskt, men Tommy.
VILKEN TJEJ HÅNGLADE DU SENAST MED: Lotten
NÄR OCH VAR GRÄT DU SENAST: Lördags när jag kom hem och pratade i telefon med the great one..
NÅGOT BEROENDE: Sova hemma

NÅGON
- FAVORITLÅT: Stone sour- Through the glass
- VÄN SOM SPELAR I ETT BAND: Ja säkert
- SOM FÖRSTÅR DIG: Gummi, oftast i alla lägen
- SOM KROSSAT DITT HJÄRTA: Klas
VEM
- HÅNAR DU:
SKRIKmänniskor, samt helt friska människor som ändå inte begriper ett skit
- DELAR DU MEST MINNEN MED: Fanny
- STÖR DU DIG PÅ: Tröga människor
- GOSAR DU MED: Katten

VILKEN
- TIDNING LÄSER DU: Aftonbladet, på jobbet när jag har tråkigt
- BUSS ÅKER DU OFTAST: 150 mellan Krokom och Östersund
- FRISYR HAR DU: Ingen alls
- DAG FYLLER DU ÅR: 29 mars

VAD
- GÖR DU NU:
Ganska uppenbart va?
- GÖR DIG TILL EN BRA MÄNNISKA: Jag tar mej alltid tid för mina vänner på ett eller annat sätt
- GÖR DIG TILL EN DÅLIG MÄNNISKA: Ibland ljuger jag i onödan
- HAR DU FÖR SMINK IDAG: Gårdagens
- ÄGER DU FÖR SKOR: Gyllene
- HAR DU FÖR STORLEK I SKOR: 39

NÄR SPYDDE DU SIST: EEh.. undrar om det va när jag var på G3.. i en sopkorg på toa medans jag pissade.
TYCKER DU OM INDIEKIDS: ÖÖh vad e de?
RÖKER DU: Blä
DITT LÄNGSTA FÖRHÅLLANDE: Inte ens 1 år. Jag är värdelös
ÄR DU EN BRA FLICKVÄN: Ja, kanske den bästa
VILL HELST HA NU: Någon att vara kär i
BORDE MAN FÅ RÖKA PÅ KROGEN: Nej nej och åter nej
ÄR DU FLÖRTIG: Speciellt när jag dricker alkohol

DAGENS
- FILM: Jumper (för den ska jag snart se...)
- SÅNG: Dokken- alone again
- BAND: Alltid Guns and roses
- BOK: Bibeln

VILL DU
HÅNGLA
: Ja, myshångel i sängen hela dagen så jag är pepp på att jobba sen...
EN KAKA: Mmmm ja varför inte?
VAD LYSSNAR DU PÅ NU: Shuffle

- Denna lista är ärligt stulen från Leas bilddagbok!


Easy come, easy go

För två år sen var jag såååå förbannat jättekär. Toklycklig. Kunde gjort och offrat precis vad som helst. När han ville spela dataspel satt jag vackert och tittade på och smsade med Lotten, eller målade målarbok bara för att ha nåt att göra. Jag kollade på varende dvdfilm jag hade ungefär 40ggr om. Jag tog till och med med min dvdspelare från Östersund till honom där han bodde 35 mil bort och ute i ingenstans. Jag fattar inte hur jag kunde göra så? Jo, jag var kär förståss. Jag sålde min lägenhet i Lugnvik för att flytta dit, till en liten skitstad där jag i princip inte kände en käft! Medans han antingen jobbade eller spelade dator.
Visst gjorde han saker för min skull när han inte gjorde allt annat. Men alltså.. det är svårt att få det att räcka till faktiskt. Hur ett spel kan ta över en människas hela liv är för mej totalt obegripligt! Inte ens proffisionella hockeyspelare spenderar så mkt tid med spelet som dom gör... Dom som fallit totalt för World of worldcraft.
Honom var det faktiskt inte så svårt att släppa när det äntligen tog slut, och jag har inte tänkt så mkt på honom sen dess heller. Men nu när jag vet att han har någon ny så måste ju en liten del av mej börja bry sej lite. Mestadels för att jag vet vem tjejen är- och att jag faktiskt alltid tyckt bra om henne! Hon förtjänar inte det som kommer komma... Det kommer piska henne i ansiktet tills hon inte orkar längre, hon kommer spendera så många arga timmar i onödan. Man tror att det går att "bota" spelberoendet med massvis och kärlek, men det gör inte det sötnos...
Jag grät tills det i princip kom blod, jag skar mej i badkaret i stekhett vatten, jag mådde så dåligt! Visserligen tror jag du är starkare än mej, och han har faktiskt ett gott hjärta.. Men en dag snart kommer du se sanningen i vitögat och inse att det verkligen inte är värt allt....
Han är en bra kille innerst inne, men hans jävla spelberoende gör att han inte är värd en flickvän över huvudtaget- och i synnerhet inte en bra sån!!!

Önskemål

Efter önskemål av mina kära Anne, kommer en bild på bl.annat sminket jag köpte igår, samt alla andra mina make up store- ögonskuggor å sånt! Alla helsvarta dosorna är nya!



Så jag passade på att tömma mobilen på lite andra bilder också, en hel del ego, men det får ni leva med!

I Fannys bil, påväg till Lit. Egobildsexperten tipsade om fenomenet som sitter i solskyddet- spegeln! hur smidig som helst att använda och ta snygga bilder, synd bara att det guppar en del i en bil bara...

Testade även spegeln hemma, medans Fannyn lockade mitt hår!

Inne på News på kvällen. Vad fina och rosa vi är!!

Jag  i Lördags innan middag på Eastern och party hos Isak

Samma kväll, Lotten kör bil inne på Willys

Sist en egobild tagen på fyllan nångång när jag kommit hem från krogen. Så tjusig så.

Jag lämnar er med det så länge!!!

News of the week

Igår var så grymt trevlig. Åkte först upp på badet och diskuterade jobb närmsta tiden, ser grymt positivt ut! Och sen så mötte jag Fanny och vi åt lunch, natchotallrik, och sen shoppade vi en massa. Jagade leggings till mej, och jag hittade ett par perfekta på Rut m.fl, en stickad tröja, massa smink och en väska. Grymt nöjd och mycket fattigare. Men jag älskar Make Up Store, så hur kan man låta bli att handla där??
Sen åkte vi till Krokom och åt middag och gjorde oss snygga. Åkte till Lit och hämtade Fannys Pär/ Pärtan /Pärlan/Pearl (kärt barn har många namn...) och hem till dom på Frösön och lämnades bilen. Bussen tog vi iaf in till stan, till Johanna och där tog vi en öl i trevligt sällskap. Promenerade till News och efter många om och men så blev allt bra. Orkar inte pladdra på, men Fanny hade glömt sitt leg, så första timmarna spenderades åt att lösa det problemet...
Taxi hem och god nattmat: Makaroner och köttbullar. Smaskens!!

Idag har jag haft så grym mensvärk att jag knappt kunnat existera, låg i sängen och halvsov här hemma till fyra på eftermiddagen, efter det kunde jag börja röra mej igen. Åt pannkaka, och sen har jag beställt hela 135 bilder på framkallning. Tog ett tag att ladda upp.. men men det är det värt!
Här kommer en bild på hur tjusiga vi flickor var igår!!


Saknar

Jag saknar faktiskt en person. Så grymt mycket. Fast jag varken borde kunna, eller får. Det är som förbjuden frukt som man vill smaka på, fast den växer i ett fjärran land.

En hemmatisdag

Har bara gått utanför dörren en enda gång idag, och det var för att borsta bort massa hundhår från mina leggings. Jag låg läääänge imorse i hopp om att kunna somna om, utan större resultat. Men klev ändå inte ur sängen förrän efter tolv. Pinsamt, jag vet. Sen kom mina kära kusiner på besök. Vi fikade och drack kaffe (dom vuxna då såklart...) och sen spelade vi tre omgångar UNO-. Fick nästan slita spelet ur näven på Anton till slut och kuta iväg och gömma det.. Han vill liksom ALDRIG sluta!

Imorron blir en bra dag, men på vilket sätt, återkommer jag med imorron. Nu ska jag mysa ner mej med en film och kramgo katt!


Nytt jobb??

Ska in på badhuset imorron och skrivas upp på ett schema i fiket! Så himla underbart!!! Nytt jobb, underbara arbetskamrater, perfekta tider!!!

Emot min inre vilja

Jag hade inget annat val än att till slut installera winamp på min stackars sargade datorjävel. Varje gång wmp användes krashade hela skiten ihop och jag fick slå av strömbrytaren för att få igång skiten igen. Så nu, efter ca 5 års vägran har jag slutligen fallit för frestelsen. Min längtan efter att kunna lyssna ostört på musik dygnet runt utan att det börjar staka sej och man måste avbryta alla sysslor på nätet, tog övertaget. Och fan vad bra det är! Me like!

Sen ikväll har jag reflekterat över mina val här i livet, och insett att det faktiskt inte är förrän nu, utan mediciner eller pojkvänner, jag kan ta egna vuxna och vettiga val. Kanske hade jag vuxit upp fortare om jag avstätt från ovanstående och kämpat på egen hand, men å andra sidan hade mina livserfarenheter inte präglat mitt liv och gjort mej till den jag är idag. Jag saknar inte så mycket från tidigare i livet, utöver vänner och impulsiva äventyr. Det enda jag egentligen saknar i mitt liv just nu är kärlek. Man kan komma så förbannat långt på det. Att vakna med fjärilar i magen på morgonen. Få gåshud när du inser hur lycklig du är. Att le så mycket när din kärlek ska kyssa dej att det knappt blir en kyss. Att ligga så nära varann i sängen att man klibbar ihop, men ändå är det inte tillräckligt nära.
 Om alla människor på hela jorden fick uppleva de här känslorna dagligen kan jag slå vad om att kriminaliteten skulle minska, deprissioner botas, arbeten skulle göras bättre och framförallt, befolkningen skulle öka på andra ställen än typ Namibia.
Alltså, min reflektion över detta är: All we need is love!

Och vanligtvis är det alla dom här nykära, dumma, naiva människorna som resonerar som jag gör just nu, vilket är lite lustigt eftersom jag är så långt ifrån lyckligt kär som man bara kan komma. Men jag VET vad kärlek är, och det är så många stackare som inte gör det.. När jag ser mina vänner så kära och puttenuttiga blir jag illamående. Inte pga slisket och smörandet, utan av avundsjuka. Jag blir så avundsjuk att jag bara vill spy och gå under jorden.
 Min nästa fundering blir ju såklart hur jag kommer reagera på nästa person som visar intresse för mej? Kommer jag fortsätta vara vuxen och smart och ta det lugnt och se om det är RÄTT eller inte innan jag inleder någonting? Eller kommer jag (mest troligt) falla pladask och bli så fruktansvärt kär i kärleken att jag lever i en liten bubbla kommande tre månaderna när jag börjar upptäcka att min love of my life-to be inte alls var vad jag hade tänkt mej. Jag har mina tre första nykära månader, alltid! Sen börjar man ha lärt känna varandra ordentligt. Sexet börjar bli monotont och skittråkigt, vardagen hinner ikapp och toapappers-diskutioner av olika slag tar form, smågnabb bildas och såsmåningom finns absolut ingen annan gnista än hoppet om att det ska bli som dom tre första månaderna igen.
Nästa gång jag träffar nån ska jag alltså:
- Vänta MINST tre månader innan jag ens går med på pojkvän- flickväns namnen
- Sova ensam MINST 4 nätter i veckan
- Aldrig gå med på sex i sängen strax innan man ska sova
- Absolut inte presentera stackaren för min familj för tidigt (vanligt förekommande i min släkt över huvudtaget faktiskt)
- Längta. Om jag inte längtar så jag döööööööööör efter en vecka, så ska jag fan vänta en vecka till innan jag träffar honom! Det ska vara så man knappt kan existera, då ska man äntligen krypa upp i varandras famn igen.
- Inte flytta ihop på en gång. Minst ett jävla år ska det ta.

Nu har jag spenderat tillräckligt med tid idag på att fundera över det här, vilket betyder att min hjärna äntligen får lite semester från funderandet och kanske äntligen kan slappna av.

En sista sak innan jag avslutar detta jävligt känslosamma och kärleksfulla inlägg- Hur kommer det sej att min mp3 BARA är fylld med låtar som väcker minnen på nåt sätt? Tex:
Matchbox 20- Dear joan (en låt som mitt x/friend with benefits, Toffe, älskade och som han spelade varje gång jag hade tagit upp det sedvanliga "jag vill va din flickvän nu-tjafset". Även första låten i bilen när han var påväg på jobbet varje morgon.
Teddybears sthlm- Cobrastyle ( när jag gick gymnasiet gjorde tre killar en skoterfilm med den här låten som soundtrack, och hela processen var ju bara så himla skoj. Det var tider det! )
Joakim Färdig- Hallelujah (ja, say no more...)
Jason Wade- You belong to me (min och Klas sång)
Peps Persson- Oh boy (allsång på Gamla när vi hade after work i 64an med allt för byn)

Varför utsätter jag mej för detta??? Jo! För att kunna minnas med glädje!!

Och glöm inte- All you need is love!

Tidvis

jag har saknat ditt skratt   
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

Jag är SÅÅ arg!!!

Häromveckan beställde jag min nya dator från Dell. Trodde jag!! Fick ett e-mail till svar där det stog att en del som behövdes i datorn fattades och jag fick välja en annan del istället, detta skulle innebära en prishöjning på 80:- Jag svarade på mailet, precis som man skulle. Detta email finns spara i min "skickat" korg på hotmail. Nu imorse hhade jag fått ett nytt mail ifrån fucking Dell att eftersom dom sökt mej men inte fått svar (på mailet då antar jag) så har dom avbrytit min beställning. HUR FAN TÄNKER DOM??? Kan dom inte öppna ett email? är dom så jävla förståndshandikappade?? Hur kan jag ha det sparat i skickat om det inte blivit skickat då? Svara på den frågan CPFUCKING DELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHH: Så här är det jämt, när jag verkligen längtat efter nåt, sett fram emot nåt, så går det åt pipsvängen. JAG HATAR DELL. Jävla cp danskar, dom e fan dummare än norrmän.


En sån där lite sämre dag

Jag har sån jävla skräp-ångest. Mitt yttepyttelilla rum ser ut som ett smärre slagfält, och jag orkar verkligen inte ta tag i det idag. Eller egentligen ingen annan dag heller, men den tanken gav mej bara ÄNNU mer ångest eftersom jag då insåg- hur skulle jag orka städe i en egen lägenhet om jag inte ens orkar städa det här pyttelilla rummet? Ångest ångest ångest. Så det fick mej att bestämma mej för en rejäl storstädning härinne imorron.

Sen har jag legat här och svullat lakrits och chips hela kvällen, vilket i sin tur givetvis bidrar till ännu mer ångest av annat slag. Men det var länge sen jag slutade bry mej om vad jag egentligen stoppade i mej. Jag föredrar att må bra och stoppa i mej det jag tycker är gott helt enkelt. Slutdiskuterat.

Nu ska jag gå och äta en ostfralla, sen blir det att kura ner sej igen och kika på en film. Komedi faktiskt. Efter det ska jag bläddra igenom telefonboken och skicka sms till alla jag känner och hoppas på att åtminstone nån svarar så jag får känna mej lite populär iaf! Sist men inte minst ska jag bädda rent i min säng.. (eller det kanske är smartast att göra nu först....?) och bara mysa så himla mycket med lucy och somna som en liten prinsessa.

Senaste dagarna har ju som varit lite speciella, ooch jag inser hur himla ensam jag är, och hur förbannad utnyttjad jag blir av killar pga det. Men kruxet sitter ju i att min ensamhet gör att jag låter mej utnyttjas bara för att få den där lilla lilla stunden av oensamhetskänsla. Är det någon som förstår den onda cirkeln?

Igår



Igår drack jag jäger. Jag tänker inte dricka det på väldigt väldigt länge nu.. Inte heller shot material som tex minttu minttu black, sambuca, osv. Fy fan vad jag mår illa idag.

Otålig

Här kommer ett degigt och grymt ointressant inlägg, men jag bara måste få skriva av mej lite! I väntan på att få smaska i mej massa eastern palace mat kan jag inte låta bli att fundera lite över kärleken.

Hur vet man att man hittat rätt person att leva tillsammans med hela livet? Och hur länge ska man behöva vänta? Borde jag leta efter honom, eller kommer han dyka upp framför näsan på mej vid rätt tillfälle? Tänk om någon därute väntar på mej?

Det finns en kille nu då som jag fått viss kontakt med, ett gammalt ex till en av mina bästa vänner faktiskt. Dom är fortfarande riktigt bra vänner, och stackars fröken Viklund får ju agera bollplank nu till alla mina förvirrade tankar. Jag kan knappt minnas när en person fick mej att känna mej yr och ge mej fjärilar i magen sist.. Jag sitter och håller mobiltelefonen i ett krampaktigt grepp och nästan råglor på den i väntan på nästa sms, som är precis som underbart sött som jag förväntat mej. Att någon ger mej komplimanger och tycker jag verkar vara en sån bra tjej... Jag hoppas verkligen jag får chansen att visa att jag är det också.
Ok, jag är inte perfekt på nåt sätt, men kanske kanske är detta den personen som kommer se förbi mina brister? Jag har en ständig impulskänsla som säger att det är honom jag saknar och borde vara tillsammans med. Är det min "kär i kärleken" impuls som talar, eller är det kanske verkligen så att han är Han? Jag måste ta reda på det! Jag tänker inte ge upp förrän jag vet!!

Annars så sägs det att när man slutar leta så dyker det upp. När man minst anar står han där. Kanske är det så, men hur fan ska man stå ut med ensamheten tills detta tillfälle bestämmer sej för att komma?
Jag är så trött på att inte krypa ihop bredvid nån när jag ska kika på film, kyssa någon godnatt på kvällen eller ha nån att gnabba om vardagliga problem med. Nån man älskar helt enkelt, när inte vänner och familj räcker till längre.
Jag mår bra nu, men jag vill må bättre! Och det stannar inte ens där, för jag tänker må bäst!!

Lördag?

Idag är det alltså lördag säg det, och jag ska faktiskt ut ikväll. Med min LOTTEN!!! Massa bilder ska tas, i vanlig ordning, och jag ska ha ordentligt roligt. Jag vaknade faktiskt ganska rimlig tid imorse, jag var vaken 10:30 ungefär, men låt och mös med Lucy i sängen ett bra tag. Nu ska jag försöka få tag på Anna och sen lägga ut bilder på bilddagboken hade jag tänkt.
Här är en vacker bild utöver dalen i norge-


Gåva

Jag sitter och äter ostfralla. Jag kan äta ostfralla till frulle, lunch och middag varje dag hela dagarna. Jag älskar ostfralla kan man säga... Och idag inser jag att det är guds gåva till mej. Han gav mej ostfrallan så jag kunde uppleva njutning i den allra högsta graden.



Guds gåva till mej- Ostfrallan.

En riktig..

Kanske är dags för en riktig uppdatering också.. Har kommit hem ifrån Norge idag, eller rättare sagt en liten vacker by längs snillfjorden som heter Mjønes där min gammelmormor föddes och växte upp. Vi bodde i hennes gamla familjehem uppe på ett litet berg, med gudomlig utsikt över fjorden och hur den grenade sej. Vi gjorde inte så mycket i Norge, umgicks med släktingar mest hela tiden, sen igår tog vi en liten utflykt till Hitra och Frøya. För att ta sej dit måste man åka i en undervattenstunnel under haven som är 240 meter under havet, riktigt tufft och mäktigt. Tunneln är även 6 km lång. Vi åkte runt och kikade på fina hus, vacker kust, stora fabriker och flera fiskeodlingar. Landskapet därute är så otroligt vackert!

Här hemma känns allt som vanligt. Jag är trött och lite besviken.
Jag känner mej tom och väldigt ensam.
Jag saknar någon jag inte känner och knappt träffat. Det känns som om denna människa är perfekt för mej, men det går inte. Men så länge chansen finns tänker jag inte sabba den...

Hemma, har min älskade kissekatt inte lämnat mej för en sekund, och det värmer hjärtat att någon varelse älskar en så mycket.
Nu ska jag samla ihop mina känslor och försöka få ut nåt vettigt utav det. Som min goda vän Annica säger, jag borde skriva en bok. Synd bara att det skulle gräva fram ännu mer känslor, i övrigt är det en grymt bra idé för att få ut med allt som ligger inom mej och bara växer just nu.
Jag gör mitt bästa för att sopa bort mina vackra minnen med min stora kärlek som återvänt efter en flera år lång resa ute i världen. Jag vill inte falla dit igen, men alla skratt och ömma tillfällen han gett mej förr gör mej så sårbar och förvirrad.

En svår och jobbig grej?

Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot.
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot.
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå.

Den perfekta bananen



Den perfekta bananen är inte ett dugg grön, börjar få några få bruna prickar och ett veck uppe vid skaftet som gör den lätt att bryta av och skala. Inuti har den inte blivit någa brun av skador eller övermognad. Och den är sådär smaskigt perfekt i konsistensen och riktigt söt och god!! MUMS!!!

Fnasket i plasket

Som alla gävlebor vet, och de som varit där ofta eller bor i närheten också vet, finns en fontän vid rådhustorget i gävle. Den fontänen tömdes på vatten måndagen för en vecka sedan, och efter det kom vårat galna Ovikentältet"gäng" och byggde en 50 meter lång bar runtom denna stackars stenstaty som pryder fontänens mitt. Dinna dam kan man säga heter i folkmun tydligen Fnasket i Plasket. Den baren stog jag i och skruvade upp perflaskor så det stod härliga till.

Jag åkte bil ner i tisdags med en trevlig tjej som jag träffat förut också, Jessica. Med i bilen var även Malin och vegMicke. I sundsvall hämtade vi Jessica, som senare blev "buffétjejen".
I Gävle bode vi på ett ganska mysigt hus, förmodligen byggt av papp alternativt playwoodskivor. Huset hade ett namn, som var Gävle bed and breakfast (stavas det så??) och hade väl en ca tio rum. Jag delade rum med jimpan och vegmicke. Vilket jag ångrar nu när jag vet hur mycket jimmy snarkar. Men hursomhelst! Förbannat fina rum och trevligt sällskap.
Onsdagen, då började jobbet. Jag hamnade i den nedre neutrala baren första kvällen, bredvid min nyfunne vän markusson som är dj. Vi hade grymt kul och sålde jävla massa öl. Tyckte vi. Sen kom torsdagen, sår i händerna och golvet som gällde för min del för att reparera handskinnet. Ösregn men ändå nästan fullt hela tiden. Grymt trevlig stämning.
Ständut var något som drog otroligt mkt människor, och det var så himla kul att folk uppskattade ovikentältet eller som vi fick heta "rådhustältet"....
Fredagen, ösregn igen jag jag gjorde ett mördarpass på 14 timmar. Blev inte som vi tänkt det, utan jag hamnade i fnaskbaren. Och jävlar vad jag sålde och jag var så jävla bra!! 3000 personer som skriker och diggar ständut blakk så man trodde det var en jävla maiden konsert nästan. Regn på lördagen igen, nästan hela dagen och hela kvällen men det hindrade inte folk, utan va hade en kö som var ungefär lika lång som gågatan genom gävle city. Man rös av att det var så grymt med människor som ville vara hos oss för vi var BÄST!!! Delade bar med jimmy nästan hela kvällen och det gick helt otroligt bra.. Har sår fulla händerna, och kan inte öppna en flaska själv längre!!
Vi städade ihop nästan allt i hela tältet på natten, och drog en trevlig efterfest med våran frukost som nattmat... Så himla trevligt!!! En timmes arbete på söndagen, sen en trevlig hemfärd. Natten till idag sov jag över 14 timmar. Idag har jag inte gjort ett smack, utöver att ätit och tagit en dusch nu på kvällskvisten. Ja och beställt datorn då såklart;-)
Nu är det sängen som gäller, och sen en bildfärd till Norge imorgon. Jag har planerat ett stopp i Åre på chokladfabriken, sen ett lunchstopp på lämpligt ställe. försöker även tjata till mej en shoppingtur i Trondheim!
Tills vi hörs igen, sköt om er alla mina söta läsare, och ge mej gärna massa kommentarer!


Utöver detta, har han varit hemma en dag och inte hört av sej. Det kommer göra ont med tiden, det vet jag. Just nu är det mest bekvämt att inte ha tid att tänka på det....

Nya pärlan

Denna pärlan har idag blivit beställd, och kommer inom snar framtid tillhöra mej!


Känslokall

Jag är så rädd att allt jag varit med om hittills i mitt endast 22 år långa liv, kommer göra mej känslokall tillslut om inte saker och ting tar en ordentlig vändning. Jag måste hitta en rutin i vardagen. Jag måste skaffa ett riktigt jobb. Värdera mina vänner och familj bättre, och ställa upp mer. Jag måste sluta tänka på mej själv ibland, och börja tänka efter innan jag pratar.
Detta är saker som gör mej till en mindre perfekt människa. Men jag har ju faktiskt vänner, jag är ganska lycklig. Men som alltid så saknar jag någon ganska ofta.
Tänk att bara få ha någon som står en nära som man kan ringa när man måste lätta lite på hjärtat. Någon att få krypa intill när det är kallt och som kan värma en eller bara ge lite närhet som fyller hjärtat så man klarar några dagar till i detta kalla ensamma liv.
Som jag känner nu kommer jag springa in i en vägg, och sen inte vara kapabel till att känna värme i bröstet när jag träffar någon jag tycker om... För jag kommer inte vilja tycka om någon, allt annat kommer ta över. Den här jobb-oron att aldrig kunna ha en strukturerat liv och jobba dåliga tider och inte kunna planera i förtid.. Körkortet som vill trilskas så otroligt, alla personer man tyckt om i sina dagar som inte tyckt om en tillbaka...

Jag vet allt allt detta kan verka väldigt förvirrande, och det är precis så som jag känner också..En stor förvirring som bara blir kallare och kallare...

Back 2 basics,

Hemma igen för att sedan resa vidare efter ett dugn. Känns som om dessa senaste månader har gett mej så mycket erfarenhet som jag inte trodde jag skulle klara av. Jag har aldrig arbetat så hårt som jag gjort senaste tiden, och jag har klarat av det galant! Känner att jag är redo till 100% med att påbörja ett vuxet liv ute i världen någonstans, något jag inte varit tidigare.. Inser jag nu!

Reser vidare till Norge och hälsar på släkt och fiskar lite på tisdag. Förhoppningsvis blir det en lång sovmorgon imorron, och sen en mer detaljerad berättelse om mitt liv som fetivaltjej. Bakom baren då, givetvis. Gävle cityfest var en hit, och jag älskade det, trots alla krämpor man känner av idag!

Verkligheten sprang ikapp mej...

.. Och någonstans där på vägen insåg jag hur mycket jag lurat mej själv.

Jag är en feg människa. När jag verkligen tycker om en person på riktigt så vågar jag inte riktigt berätta det.. Utan jag gör, så som vi tjejer gör. Jag viskar orden på natten när vi blir omhållna och tror att han har somnat...

När när jag låg där en natt, och mådde sådär extra bra, så kom det. Jag älskar dej. Jag blev så rädd. Jag visste inte om hade hade hört eller inte. Det var spännande, skrämmande och skönt att äntligen fått säga som jag kände. Jag låg vaken flera timmar. Nästa morgon klev han upp, som vanligt och gick och gjorde sej redo for att åka på jobbet, stökade på och åt frukost och allt det där... Det var på sommaren så solen var nästan helt helt uppstigen, och letade sej in genom persiennen. Jag var tvärvaken, men låtsades vara trött och halvsovandes. I själva verket låg och och funderade på om han betedde sej annorlunda på nåt sätt och därmed hade hört vad jag sagt på natten och nu kände sej obekväm med det. Till slut började jag bli lite dåsig igen. Då kom han in och lade sej över mej och kysste mej, och viskade: Säg det igen. Det var första gången vi berättade för varann att vi älskar varann. För mej är känslan lika äkta än idag trots att vi knappt sett varann på 6 år.

Försök nu berätta för mej hur jag ska tackla att han kommer tillbaka????

Plågeri, slaveri, alkoholist?

Sitter hemma och har en lugn kväll för en gångs skull idag. Min första helt lediga dag sen förra måndagen, då jag tog till flaskan istället för att vila upp mej. Inte bra alls. Igår var jag och jobbade på badet för första gången, himla trevligt hade jag trots bakfyllan. Att hålla mjukglass kan vara så jävla stimulerande, det hade jag ingen aning om. Och att norskar älskar flottig mat har jag ännu en gång fått erfara.

Senare på kvällen åkte jag in till stan och gick med några av mina kära kollegor och åt på Marité. Först en vegetarisk pasta, hur gott som helst! Sen en chokladfudgetårta till efterätt. Den tårtan är inte att leka med, men det gjorde ju vi förståss. Började en "du vågar aldrig" lek mitt i desserten vilket slutade i en hel del kletande ;-)
Kvällen slutade dock tidigt för mej, och hann på vägen hem till anna både ramla i en lerig slänt och klampa ner mej i en 10cm djup vattenpöl på tennisplanen. Jävla skit också kan man tycka!

Samtidigt som jag badade mina fötter där i vattenpölen bestämde jag med min goda vän Jimmy att jag ska åka med han till Gävle och jobba i hans tält på Cityfesten. Kommer bli en riktigt trevlig upplevelse!! Så imorgon 09:20 åker jag ifrån Krokom och kommer åter på söndag.

Söndag som för övrigt är den tionde. DEN 10:e. Känns tungt, spännande och ont. Och om jag inte gör helt rätta sakerna, kommer det göra ännu ondare.
Bearbetar mej själv med You Belong to Me med Jason Wade och gråter INTE!

RSS 2.0