Jag är världens sämsta vän

Jag självutnämner mej till den sämsta vännen någonsin i världshistorien. Min nära och kära vän andra Anna, fyllde 23 idag och jag totalglömde hennes födelsedag. Visserligen gav hon ingen direkt påminnelse, men ändå!!!!! Fan vad jag skäms!!! Bara för det måste jag köpa en skitfin blomma imorron och choklad. Och en diamant. Och bjuda på en heldag med bowling, bergsbestigning och allt sånt där som hon tycker om. Och massa lax ska hon få också. Och åka dodge. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN Hur kunde jag glömma den?????

God damn it!

JAG HAR TRÄFFAT GUMMI!!!!!!!!!!!

arbetar i övrigt, enda lediga kvällen idag och det ska firas ordentligt.

hej å hå

Nu är jag lite mindre argbigga, men jag är fortfarande lite less på lite olika saker. Min sista lediga dag imorron, sen blir det 3 dagars jävligt hårt arbetande,,, Hur ska jag orka det egentligen? Jag som är död efter typ en??

Men imorron ska det blir fint väder, och jag ska sola och må gott.

I övrigt så ska jag upp relativt tidigt imorron och åka till stan med min kära mormor. Trist bara att lönen kommer först på fredag, men jag får se det positivt, jag kan inte göra av med den på en gång ;-P

Har väl egentligen inte mycket mer att säga, skaffade en rullgardin idag som jag och moffa monterade upp. Tjusigt om jag får säga min mening.

ilsken!!!!

Jag har en jävla massa att vara ARG på just nu!!! Först och främst är jag arg på fucking HM, man kan inte ens beställa på internet eftersom dom är efterblivna. Jag orkar faktiskt inte ens ta upp hur och varför för jag begriper inte själv, men min momma kan inte beställa via internet, punkt slut. Jag ska skicka hotbrev till dom!!! Eventuellt en smärre brevbomb.

Sen är jag arg på mej själv för attjag är så slö och lat! Jag vill bara sova, känner inte för att göra ¨ånting alls. Kanske delvis kan bero på att min kropp tydligt bestämt sej för att lida av kronisk menstruation, vilket i sin tur givetvis gör att jag lider av kroniskt värk samt pms. Ska det vara såhär?? "kroppens sätt att säga att allt är som det ska" IN MY ASS!!!! Världens sämsta mens-tröst!!

Och nu kommer den största vreden, Lars Winnerbäck-vreden! Fan ta jävla lasse som ska på yran, och ännu mer fan ta mitt jobb som tar mej för en riktig anställd och tvingar mej jobba när något jag längtat efter över ett halvår kommer till yran och ska spela för mej! CP JOBB!!! Låt mej få se Lasse! Det känns ju inte ett dugg skoj att tvingas jobba hela yran när man egentligen vill vara någon annanstans, ingen gör ett särskilt bra jobb då.. Plus att man kommer vara så jävla trött och less. Och inte ens supa till får man göra! Skit.
Och när jag ändå håller på med jobbet-vreden, vart ska jag ta vägen när uteserveringen tvingas stänga den 3e? Ska jag börja sälja min kropp på gatan? Jag förstår bara inte hur jag ska lyckas fortsätta livet. Inget jobb har man att söka heller, bara skit ute på ams.

Nu ska jag fortsätta min cp dag med att vara arg på allt och alla jag ser.
So long fuckers!!

INLOVE!

Jag är så förbannat nyförälskad! Och det är i serien Queer as folk som dom börjat sända på femman! Bra gjort femman! Äntligen någonting att se fram emot om kvällarna. Nästan som att ligga sked och mysa, så bra är det!

Idag minsann, har det hänt saker ska jag säga. Och det involverar varken jobb eller fylla. Jag och anna tog en liten roadtrip till Åre, kikade på stationshuset som jag inte sett förr(jag har bott i åre 2 år och hittar ta mej fan inte alls i byn längre), åt macka på subway, hämtade annas motionscykel, och sen blev det chokladfabriken. Köpte en blandpåse med choklad i smakerna jordgubb, apelsin och citron, skitsöta är dom små chokladplupparna.. Ser ut som små hamstergodisar! Jag har nu tryckt i mej så mycket choklad att jag är svälld i magen och har halsbränna, men det var så gott att det var definitivt värt det.

Efter chokladfabriken så åkte vi vidare till Annicas blivande hem i Kall, jag är SÅÅÅÅ impad på den kåken! Stort som ett hotell och vackert som i en saga. Ett stort gammalt hus som är K märkt och har underbara målningar i tak och på väggarna... Finns nog många spännande planer i fröken Erikssons huvud nu!
Efter ett tag där var vi tvugna att åka hemåt igen eftersom hurtig-anna skulle åka och simma på badhuset. Jag åt middag och sen bestämde jag mej för att sova ett LIIIIIITET tag, men det blev typ två timmar.. var så himla slut. Så nu kan man väl inte somna ikväll igen! Inte så bra jobbat Jenny!

Jag fick veta IDAG att det är klassfest för gamla klassen som jag gick ut sexan med, på fredag. Ja NU på fredag! Hur kan dom vara så dum att dom inte ens kan berätta det i tid! Finns ju inte en chans i hela helvetet att jag kan ta ledig, speciellt inte eftersom det kommer vara finväder och massa jobb. Lever lite på hoppet att jag får sluta tidigare om kvällarna i helgen, men eftersom en av dom extraanställda bara stack till skåne mitt i schemat så vi sitter lite mer i skiten, så lär det väl bli en jävla massa slit.

Nej, nu ska jag kika på bög teve som jag tydligen avgudar. Hade jag vart kille hade jag definitivt vart bög.

Bosse & Lilly



Jag tror inte man kan älska några så mycket och innerligt som jag älskar mina morföräldrar, dom gör allt för mej, älskar mej och ställer alltid upp i alla lägen. Jag tror inte jag hade levt om det inte vore för dom!!

Snacka om!

Har jobbat ett par dagar, jag är trött och less och har ont i magen. Lägger ut lite nya bilder på bilddagboken om ett tag, så kika där och ge mej trevliga kommentarer!!

Update

Ja, ska göra en liten kort summering om vad som hänt senaste dygnt: Uppkörningen gick skitbra, ända tills jag körde mot färdriktningen, dvs inget körkort den här hången heller. Man verkligen såg hur djävulen (aka uppkörningsnissen) led av att behöva kugga någon som egentligen är mer än redo för lappen. Jag kör ju som en gudinna liksom!! Men nervositeten tog över, och misstaget hände. Fine.

Tröstsöp med Jimmy, Nicke och Hans. Supernajs. Jimmy gjorde margaritas, vilket innehåller den hemliga ingrediensen tequila=cp fylla och ordentlig bakfylla nästa dag. G3 vad oväntat bra, mkt trevligt folk ute på galej.
Drack nåt järn, tog nån öl, efterfestade och sen tror jag faktiskt att vi kan förklara det lättast med att säga sen Dog jag nog. Vaknade med kläderna på och till ljudet av en gräsklippare. Underbart. Godmorgon bakfylla. Och inte blev det bättre heller. Mår fortfarande skit faktiskt.

Åkte till stan till sex och käkade middag på Simon och Viktor med familjen, förbannat gott och trevligt, trots bakfyllan. Försökte ta en återställare men det blev inte bättre.
Äntligen hemma igen, och nu ska jag låta sömnen ta över.

Nervös

OOOOH jag brukar inte bli så nervis men den här gången pirrar det faktiskt!

Hurt so bad



Why does it hurt so bad?
Why do I feel so sad?
Thought I was over you
But I keep crying
When I dont love you...



Wonderland

Jag undrar om det är det faktum att jag sover till halv två på dagen och alltså halva dagen gått till spillo, som gör att jag är på så dåligt humör. Känner mej trött och slö. Och ovanligt deprimerad.

Kuvertet



Till min
Underbara
momma




Tjusigt eller hur??

To the edge..

Sitter hemma nu igen som alla andra lediga kvällar och börjar fundera över om jag inte är lite för hemmabekväm.. Har umgåtts med Fanny idag och uträttat lite ärenden på stan. Fikade på Pause som alltid och det var ju trevligt, tills det började ösregna ute och folk bara strömmade in och skrek i mun på varann. Sen letade jag en present till Momma ifrån moffa, det blev ett pärlarmband och ett trevånings kakfat. Jag hoppas hon blir glad!

Sen kom moffa in och hämtade mej och vi var ute och körde i ösregnet, gick regelmässigt riktigt bra, jag kan det där nu.. Men min pedalfot var inte den bästa idag och det blev till och med motorstopp! Herre gud, hur fan lyckades jag med det egentligen????
Men backa runt hörn, parkera och rondeller sitter som handen i handsken nu. Stopplikten kommer jag inte bryta igen, knappast hastighetsbegränsningen heller... Och en spärrlinje till lär jag nog knappast korsa! Vet ju vart alla finns vid det här laget ;-)
Nä, det känns rätt safe... Sista lektionen på torsdag före uppkörningen ska jag göra alla fordonskontroller. Har dessutom ett papper på dom som jag ska plugga in ikväll eller imorron. Jag har verkligen förberett mej ordentligt för det här nu! Det bara måste gå bra! Sen blir det ut och tukta pärlan, och sist på kvällen har jag dragit ihop så många kompisar jag bara kan som ska släppa loss och gå på G3!

Fick mitt bankomatkort med Lucy på idag, min sötnos!

Nej hörrni, nu ska jag göra nåt lite vettigare. Hade tänk att avlägsna nagellacket från mina naglar och fila till dom lite innan natten tar slut för min del.

Puss och Kram!

Give me...

Jag har haft en riktigt tråkig eftermiddag/kväll precis som vanligt. Man lär sej uppskatta dom få vänner man har när man väl får träffa dom och få lite normalt umgänge. Gick även en långpromenad med hunden vid tiotiden och fick ca 40 myggbett. Underbart.

Jag hoppas på att Fanny ska höra av sej imorron så hon och jag kan hitta på nånting, ska bara komma på vad. En bränna-fläsk promenad runt frösöberget blir det ju iaf garanterat. Synd att vädret ska vara trist, annars hade det vart perfekt med lite minigolf eller så, men icke.. Ska dubbelkolla smhi igen innan jag lägger mej, men det ser ju inte särskilt positivt ut.
I övrigt är livet som vanligt, vilket jag börjar tröttna på, behöver verkligen ett boende. Ska skärpa mej och verkligen satsa stenhårt på att få tag på nåt bra, har ju två stycken som jag vet att någon kommer flytta ifrån såsmåningom, men frågan är ju om man orkar vänta så länge!!?? Samtidigt är det ju så himla bekvämt som det är nu, att inte ha hyra och slippa betala mat. Kanske man skulle ha stått ut liiite längre och spara ihop en rejäl summa pengar??
Jag har några småbeslut att ta nu, men i slutändan blir det nog bra ändå. Kanske skulle ha försökt hitta ett rum att hyra ett par månader? frågan är ju vem som står ut med mej som bara kommer och går, duschar sover och äter på natten?? Suck.. allt känns lite körigt.
Saknar Anne! Behöver dej vännen!!

En helg har passerat

.. Utan att det hänt någonting särskilt såklart. Jobbade ett 13-timmars i fredags. Det är jävligt tungt dom tre sista timmarna, särskilt när man jobbar med att plocka glas och sånt i restaurangen. Visserligen var det jävligt bra folk som var hos oss och inte bara en massa jobbigt folk. Kunde åka hem med nattbussen i fredags, vilket var jävligt skönt. Igår började jag inte jobba förrän nio på kvällen, och jobbade till tre. Lagom många timmar.

Nog pratat om mitt jobbande liv. Har inte gjort många tum idag, var tvungen att åka hem till krokom istället för att åka på jobbet och städa, annars hade jag inte tagit mej hem ikväll. Kommer inte på så mycket mer att skriva, återkommer senare inatt när jag sitter sömnlös och inte Anne sällskapar mej på msn.

Sökte nytt jobb idag förresten, eller jag ska skicka in ansökan imorron...


Besviken

Det är så trist när man vart insälld på att man ska göra en sak sen går allt bara åt helvete.. Man blir så himla besviken och tappar verkligen lusten till att ens existera. Det hände idag. Och jag blir lite skrämd över min egen reaktion faktiskt.

Kärlek,

Jag läste just en artikel i Damernas Värld (jag vet, kanske för tantigt för mej, men det var intressant) om att olycklig kärlek är som att gå in i en djug deprimerande psykos. Hjärnan fungerar inte som den ska och man glömmer saker som egentligen är viktigt, för man är för uppagen på att tänka på vad som gick snett. Vi kvinnor / tjejer är ju expert på att söka efter felen vi gjorde.
När ska kvinnorna sluta kalla män för "jävla karlar" och männen samma sak mot oss? Det är allas fel, alla har brister, vi kvinnor är ju mer eller mindre känslomässigt handikappade på ett eller annat sätt, och detsamma gäller ju grabbarna. Jag är precis som alla andra singeltjejer, jag längtar efter någon, vill ha lite bekräftelse då och då och tror att jag blir kär i alla killar som visar minsta intresse. Är det känslomässigt handikappad- eller en psykos?
Ska man kunna börja skylla på olycklig kärlek nu när man är ofokuserad eller gör fel?
- Jenny, vilket skitjobb du gjort idag!
- Jag vet, men jag är olyckligt kär och därmed har jag en bra anledning. Eller vaddå? Kan vi bli sjukskrivna när vi är olyckligt kär? Svaret på den frågan är ju faktiskt Ja.
Jag är glad att jag inte är kär just nu, nästan lika glad som jag är över att ingen är kär i mej. Men ändå.. Det är ju någonting som fattas i mitt liv.

Idag är jag sugen på Rosé!

Ja, idag är jag sååå sugen på rosévin!!! Hoppas på att min vapendragare Tove har tid med en cpfylla med mej ikväll!


Tuesdays gone

Jag uppdaterade aldrig riktigt igår om hur dagen blev. Jag åkte in kvart över elva och hade körlektion med gammgubben på körskolan, gick kalasbra på alla sätt och vis och jag fick höra att jag egentligen inte ens behövde en lektion till innan uppkörningen. Blev lycklig ända i i själen och bokade en lektion innan ändå för säkerhets skull, bättre en för mycket än en för lite som man brukar säga i sammanhanget.

Efter det mötte jag upp Linus, min long lost friend och tog igen förlorad tid, handlade kläder åt honom på zerosix och kikade på tårtfat åt momma. Tog även en lång mysig fika på Pause och hade nån timmes deep talk. Jag skaffade internetbanken och kan nu betala mina räknar helt på egen hand. Känns ju grymt bra om jag får säga det själv ;-) Visserligen kostade skiten ungefär lika mycket pengar som jag hade på kontot så nu är jag pank, Eller inte pank heller men nu är det dags att börja smeka den sista tusenlappen som jag hade tänkt spara...

Köpte stuff så jag kunde göra ett eget födelsedagskort åt momma på hennes födelsedag. Riktigt nöjd med resultatet blev jag också. Sen jobbade jag ett par timmar och åkte hem halv tio. Väl hemma så gjorde jag som vanligt inte ett enda skit som var viktigt.
Nu ska jag börja ladda inför lite arbete, ska ta bussen kvart över fyra. Håller tummarna att det är skitgod personalmat som jag kan slänga i mej innan jag börjar. Igår var det ju lugnt tills halv sju ungefär, lär väl bli samma visa idag skulle jag tro. So long!!

Jag saknar Anne Sjödin

ANNEEEEEE!!!!! Vad är det för stil att svika mej en perfekt msn kväll som denna??? Jag grååååter!!!!!!!!!!!!!


Lucys älsklingställe,


och jag gör situps för att dämpa min fetmaångest

Bankkort a la Lucy, tack

Har idag ansökt om Kort på Kort, alltså en bild på mitt bankomatkort. Det blev en liten Lucy;-)


Smurf-lover-jenny

Solariesmurfen, pilatessmurfen, festivalsmurfen, kändissmurfen, rullstolssmurfen, altzeimerssmurfen, hawaiismurfen, krabbsmurfen, skotersmurfen, maxburgarstjälarsmurfen, spelsmurfen (som är spelberoende) slugsmurfen, ljugsmurfen, negligésmurfen, erektionssmurfen, aptitsmurfen, matochsovklockesmurfen, kongosmurfen, gorillasmurfen, godzillamsurfen, slaktsmurfen, kaktussmurfen, blåbärsskogssmurfen, smurf-Allan, luftsmurfen, cowboysmurfen, pruppsmurfen, gargamelälskarsmurfen, glassmissbrukarsmurfen, amfetaminsmurfen som langar knark i den västra delen av skogen, och sist men inte minst, smurfsteve läckrast av dom andra (efter önskemål av Stefan)

Burp,.

Oj, idag är man en mätt flicka! Har suttit och funderat och funderat på hur fan jag ska lösa problemet den 18:e när momma fyller år.. Jag begriper verkligen inte hur det ska kunna lösa sej och imorron måste jag boka bordet och maten på S&V... FUCKFUCKFUCK!!!!! Önskar det var som på Gamla Teatern när det bara är att lyfta luren och fixa nån annan som kan jobba åt en, men det funkar inte riktigt så längre.. På både gott och ont faktiskt.

Nä nu ska jag försöka sluta se problemen och ladda lite inför körlektionen imorron, och längta efter att få träffa Linus, äntligen!

Busig;-)

Nu har jag busat lite... Beställt en grej till min vita carina! Så himla töntigt och helt underbart tufft!

Har hjälpt momma att baka krämbullar nyss, ska bli jävligt gott att sätta tänderna i senare..

Cold and empty

And this whole world seems
Cold and empty
Someone please turn on the lights
Lord if theres an angel you could send me
I could use one here tonight


Aningen bättre

Mår lite bättre nu.. Dämpade min ledsamhet med godis och äppelpaj med alldeles för mycket marsansås! Och det satt alldeles underbart... Har kikat på Wimbledon filmen på trean med familjen faktiskt, varvat med ett zappande till den riktiga finalen, som självklart även den gick till spanien.

Lucy har lagt sej på sängkanten för att tjura lite över att jag legat uppe och myst med Ozzy istället för henne..
Jag har skittråkigt och längtar efter Anne!! Vart är du my dear!!??

Dålig dag

Idag har jag en sån dör extrem-dålig dag. Har sovit ganska mycket ändå inatt, trots att jag blev väckt och inte kunde somna om på ett par timmar efter det. Jävligt onödigt om jag får säga min mening.

Som jag känner mej nu är jag bara ännu tröttare och ännu mer less på det mesta. Tycker det är riktigt trist att Anna åkt till Gotland så jag inte kan umgås med henne på ett bra tag nu.. =( Jag tycker det känns jobbigt att jag inte har en helt egen lägenhet inne i stan som jag kan bo i. Jag tycker att det känns tungt att jag har uppkörningen så snart och inte kan köra hemma nånting eftersom jag jobbar på helger och kvällar, och moffa jobbar om dagarna. Inte alls bra.

Jag är otrevlig mot min familj idag, för jag orkar bara inte, jag har lust att bara lägga mej och gråta tills jag somnar, men jag vet att gör jag det kommer jag absolut inte få sova någonting inatt. Så nu återstår bara att försöka bli glad genom att beställa lite nya kläder, och att kolla på film tills ögonen trillar ur. Kanske kanske eventuellt en promenad med Ozzy senare men jag känner inte för att visa mej ute.

Skallebank

Trött, huvudvärk. Orkar inte skriva!!

SOLEN!!!!

Nu är det äntligen finväder igen, och med andra ord, dax att arbeta igen!

Just for the record...

Satan vad bra filmen var! Bäst EVER! Skulle kunna gå igen imorron om det var så ;-)

I övrigt har jag och Fanny traskat lite på stan, köpte sockar, nagellack och två ögonskuggor från Make Up Store (me like) och en påse sour mix också så jag kan göra mumsigaste drinkarna hemma. Har inte så mycket annat att tillägga just nu faktiskt.

Jag tänker på honom så mycket nuförtiden. Precis det jag inte villa, har hänt. Han gav mej för mycket hopp...

RSS 2.0