Brus

Det brusar så mycke i teven så jag orkar inte titta.. om den går sönder nu avlider jag ju!

Nycklar återfunna

Jaha, då har man hittat nycklarna men inte fått tillbaka dom. Nån granne hade hittat dom i tvättstugan (där jag även har letat) (och nu vet jag att anne sitter och skrattar...) men grannen snodde med sej dom upp till sej.. Jävla häxa. Visst snällt men alltså jag letade ju där, men när hon snott med sej dom så fanns dom ju inte. Skit. Fuck...
Måste dit sen och förklara hur dom ser ut så jag fåt tillbaka dom.
Suck.

Min Cissi kommer hit snart.. Sen ska vi jobba! Jag borde gå till bängen och fixa nytt leg.. Men orka!!

Panik.. igen

Så mycket som ska göras och så lite tid till det!!! Jag har allvarligt talat yberpanik. Jag har sån panik att jag inte ens vet var jag ska börja....

Mysitiskt

Ville bara meddela att mina nycklar är spårlöst försvunna. Jävla skit.

Konstig

Jag känner mej så konstig idag. Lam och okänslig. Jag bryr mej bara inte. Jag orkar bara inte. Kanske blir det bättre när jag kommer på jobbet.. Men förmodligen inte.
Har sökt ett annat jobb. Men med mitt missflyt så kommer det väl gå till nån efterbliven mupp eller nåt.

Jag har fått konstiga utslag överallt.
En av katterna har kissat på mina byxor.
Lägenheten är kaos.
Jag behöver pengar.

Fredag

Försökte byta mitt pass idag men utan att lyckas. Men fick börja nio istället.. Känns pyttelite bättre, men ändå inte skitbra.
Bisches lillebrorsa stefan kommer hit från Östersund ikväll. Skulle ha vart skoj att slippa jobba iaf en kväll. Får se om jag kan byta passet imorron istället.
Pojkvän står i duschen. Jag har fixat skitsnygg frisyr. Och fått lön.
Som kommer gå åt till en jävla massa hyror och andra blä-iga räkningar.

BLÄ BLÄ BLÄ

Tuffa stuff!

Har surfat runt lite och hittat ett gäng skittuffa saker som jag måste skaffa mej!
Skithuspapper med soduku!! Hundra spänn förpackningen, men asså, helt oslagbart!


skithuspapper
Och här är vårat framtida duschdraperi! MÅSTE HA!!
53846-88
Perfekta dörrmattan för mej..hallmatta

Och tuffaste badrumsmattan!
matta
Och tändsticksasken Lotten aldrig skulle kunna leva utan...
tändstickor

Shoppinglista torsdag 22 februari

Gratis kartonger från MIO
Sopsäckar
Grovt snöre
Strimlat kött
Äppellådor
+ Mera tvättmedel, jag har tvättat slut på ett paket på två dagar (behöver jag söka hjälp??)

You were ment for me...

Dreams last for so long
Even after you're gone
I know you love me
And soon you will see
You were meant for me
And I was meant for you.



Önska önska runt i ring!

Jag har bestämt vad jag vill ha av momma och moffa när jag fyller år, jag vill ha IKEA möbler!! Så jag ska köpa ett set med LACK möbler till nya lägenheter så har vi det problemet ute ur världen sen. Känns skönt faktiskt. Jag äslkar möbler!! Har redan hittat sittkuddar som jag ska ha på bänken=)
Eller om vi ska ja teven på den.. Va får se hur det blir jag är riktigt osäker på möbleringen i lägenheten faktiskt.

Men en malm byrå blir det också minsann! Kan inte leva utan denna byrå alltså!! LOve love love!
För övrigt håller jag på att tvätta.. Torktumlar kisstäcket så det luktar sura Gubbfötter i hela trapphuset hahaha.. Fan vad kung alltså!
Vill att Bische ska komma hem NU!!!!!! Måste åka och handla lite mat och kika på byrån på Jysk och köpa sopsäckar och kolla efter äckliga banankartonger. Jag hatar alla kartonger som redan finns.. Locken och underdelarna i ett jävla virrvarr. Nej den biten lämnar jag åt min kära pojkfriend.  Det är dessutom dags att börja skruva ner saker från väggarna IGEN. Idag har jag gjort äcklig teori hela dagen. Alltså, jag blir ju godkänd hela tiden men jag ger mej inte förrän jag får ALLA rätt!! Då vet jag att jag är redo. Inte länge kvar till uppskrivningen heller.
Bye bye!! En vacker ros till alla jag älskar speciellt till Anne för jag saknar henne mest en sån här dag. Alltså en TVÄTTDAG!! Puss på dej gumman!
53846-69

Förbannat...

Att det ska vara så himla svårt att få några jävla piller!!!!

Lyckligare förr?

Läste gamla inlägg. Jag har aldrig varit så lycklig som i våras och somras.
Hela våren var ett enda långt festande med Gummi och vi gjorde allt, och ingenting! Alla dagar var fina dagar, alla minnen fina minnen. Jag minns alla lama tycka synd om dagar med Anne då vi var onyttiga och kollade på pinsamma filmer.

Alla krogenkvällar med Dessan. Vi kunde gå nyktra utan ett öre och komma hem dyngfulla och bara ha så förbannat skoj. Allt var kul. Allt var så ljust. Nu är det som att allt det där luddats bort för att försvinna med tiden. Jag kan inte ha det så! Jag måste göra någonting åt det här alltså!

Allt var bara så himla kul jämt!!!!!!!

Min hylla

Min hylla
Jag vill så gärna ha den här bokhyllan från MIO!!!! Den e ju bara sååå snygg!

Jobbiga dagar..

Har haft det grymt svårt några dagar nu, allt började i måndags. Nu ska jag ta alltihop från scratch!

Jag letar ihjäl mej efter mitt sista recept på medicinen. Jag river och sliter och nästan gråter av frustration när jag inser att det finns ingenstang. Ställer om väckarklockan på åtta för att ringa Vårdcentralen här i Domsjö och träffa en läkare som kan skriva ut nya.
Klockan åtta börjar jag ringa. Telefonisten svarar och jag förklarar mitt dilemma. Hon kopplar mej till en sköterska. Men kopplingen blir fel och efter 25 min har jag fortfarande inte kopplats fram så jag lägger på och ringer upp igen. Telefonisten suckar och tycker uppenbarligen att hennes jobb är det jobbigaste i hela världen och att sånna som mej borde ligga inspärrade.
Jag blir kopplad igen och det funkar. Sköterskan som svarar är ganska trevlig men låter trött och sliten. Hon förklarar för mej att hon bara har "akuttider idag". Jag svarar att det ÄR akut! Då säger hon att hon inte kan hjälpa mej förrän dom fått journalerna ifrån Östersund. Hon ber mej ringa igen när jag fixat det. Jag frågar vad hon heter så jag vet vem jag ska fråga efter när jag ringer upp, hon undviker att svara på frågan och säger att jag bara kan ringa igen och säga samma sak till telefonisten IGEN så kopplar hon mej till nån som kan hjälpa.'

Jag suckar över allt det krångliga och börjar ringa runt till vårdcentralerna i Krokom, östersund och till Östersund sjukhus. Får bara tag på Krokom och dom lovar att faxa sina journaler till Domsjö.
Mren eftersom inte Östersund och UPM skickat journalerna kan jag inte få hjälp. Idag. (måndags)

Dennis ringer och säger att han är i Övik. Jag guidar honom till mej och vi umgås lite sen drar vi in på stan och fikar lite med Cissi och Marcus. Caldon kommer försbi en sväng också och berättar snuskiga historier.
Vi pratar lite om sånt som varit och jag och Dennis börjar diskutera Ericas och Nicklas förhållande. Helt plötsligt bara sprutar bajset ut ur min mun. Det går inte att hålla tillbaka längre! Aööt skit hon gjort mot Nicklas bara sprutar ur mej, det går inte att låta bli. Dennis förstog redan innan att det var så läget hade legat till.
En del av mej ville inte att Nicklas skulle såras mer, en sån ödmjuk och underbar människa...
Ursäkta mej Erica, jag har förstört all våran vänskap men det gick inte. Jag lider verkligen med Nicklas. Jag är inte ens hälften så dålig vän som du har varit dålig Flickvän! Förlåt mej...

Nu när allt det där bajsiga kommit fram finns det inte så mycket att göra längre. Jag har förlorat en vän men jag kanske har räddat en underbar killes framtid.
Men jag känner mej ändå bara urusel.

Vidare till resten av den bajsiga veckan. Har vart jävligt slött fram tills i fredags. Jobbade häcken av mej  jag slet verkligen som ett djur! En timmes längre öppet gör verkligen jävligt mycket.
På lördagen ville jag sova. Men Bische ville spela. Jahopp, det var den välbehövda sömnen. Åkte och käkade hamburgare innan jag skulle på jobbet. Började jobba men redan på vägen dit mådde jag jätteilla. Jag sa till Bische innan jag kom till jobbet att jag kände mej som när man är åksjuk. Tänkte inte mer på det utan jäktade in och bytte om. Skakis.
Trodde att det var stressen.
Första som händer när jag börjar jobba är att jag inte begriper vad jag ska göra, känner mej bara allmänt tafatt och vimsig. Tar ut nån nota. Får räkna växeln tillbaka tre-fyra ggr innan jag fattar att det stämmer.
Bär ut nån mat. Orden sakar sej i munnen. Jag förstår inte vilken mat det är trots att jag egentligen VET så himla väl....
Bär ut en bricka med öl och en cosmopolitan. Cosmon når upp till två cm på glaskanten. Jag spiller, spiller och spiller. Kan inte bära brickan. Fattar inte vad jag håller på med. Alla röster runtom är som en luddigt grotta. Jag måste ringa mamma. Mamma måste ringa sjukvårdsupplysningen. Jag måste få bort det där, jag kan inte jobba när jag själv inte kan kontrollera vad jag gör, eller förstår det ens.
Måste in på akuten. Fort som satan. Inser att jag har blivit beroende. Jag är beroende av en medicin och kan inte leva utan den. Utan den blir allt sådär luddigt och jag bara skakar.

Jag hoppas att alla psykiskt deprimerade ungdomar därute läser det här, och förstår att Medicin är långt ifrån hjälpen till era problem. Börjar man med ett läkemedel slutar det snart fungera och läkarna packar på en Zoloft och sertralin och lovar bättre tiden. Sanningen är den att en del av personligheten äts upp av Zoloft. Den äts upp och spärras in.
Ingen kan leva på Zoloft för evigt men tro mej, ingen kommer ha det lätt att sluta! För att inte ens en vecka utan klarar man, det förstör tre dagar efteråt för mej. Tre dagar av ångest blandat med en vilja och ovilja som slåss och det bildas ett krig i hjärnan.  Ett krig som jag inte ens hur mycket jag vill kan stoppa. Det håller på tills Zoloften börjat verka igen och äter upp kriget. Och allt annat.
Jag har insett att jag omöjligen kan leva utan Zoloft, men kan inte ha det så hela livet. Jag längtar inte till den dagen min läkare vill att jag slutar. Då det hemska luddiga kommer tillbaka och illamåendet. Och mitt teprament som åker i en hemsk berg och dalbana.

Snälla alla som äter cipralex, citalopram och alla dom där, fortsätt med er medicin, tro INTE att zoloft och sertralin gör det ännu bättre, för i det långa loppet är det så hemskt att jag inte ens önskar min värsta fiende att uppleva det!

Melodifestivalen goes Övik

Ja, hur otroligt det än låter så ska verkligen en deltävling gå här i Övik. WHY?? Asså.. den här stan har ju inte ett skit! Förutom Arenan och Modo. Antar att det är just de två faktorerna som avgjorde...

Hursomhelst, hårt jobbande innebär det för mej hela helgen. Ikväll får man inte ens ha Cissi som stöd när det går bajs...=( Hon kom hit idag och vi fikade lite te och mackor och sen har vi fixat med flyg och grejjer till Kos i Augusti.
Men hon var tvungen att åka.. Jag som hade velat haft kvar henne här... Men snart kommer min kärlek hem iaf..

Har bokat teori prov nu. Känns faktiskt skönt att ha pressen med ett datum.

Nä, nu ska jag ladda lite inför ett grymt tuff helg. Men jag hoppas på dricksen... Känns som att för första gången har det varit Bisches pengar som gått åt. Medans jag bara lever på han.. Känns väldigt illa.

Matlagning

Håller på att laga mat. Men väntar på att Bische ska komma hem med krossade tomater..

Skulle ju visa lägenheten idag men det sket sej. Lika bra det.. Måste börja få plocka undan en massa saker... Har slitit fram några lådor som jag hittade i förrådet så jag kan börja redan ikväll. Men jag e så sjukt less på att flytta runt så jag kräks...

BARA BEA ÅTERFUNNEN!

Ja, det är nästran för bra för att vara sant.. jag har hittat bara bea!!

Hjärtedagen

Jag har passat på att ringt till Gummi och berättat att jag älskar henne... Och Bische såklart. Ska fortsätta med min äckliga körkortsteori nu.

Blåsan består

Jag har konstaterat följande idag; Dom är dumma i huvudet på vårdcentralen i den här fucking byn. Jag får fan inte ens boka tid med en läkare och få ny medicin. Eller kolla upp min läpp som upperbarligen är på väg att ruttna bort. Allvarligt talat så är blåsorna nu i det läget att det är mest snuskiga variga sår som är allmänt äckligt. Trots detta har jag gått på stan.
Köpt ett "jättefint" vykort som jag skickat till Fanny (med ett sexigt motiv utav skalman) och en tröst present till mej, världens snyggaste sminkvästa! I svart lack imitation med en döskalle på. Och helt underbara fack inuti!
Ännu en liten tröst (tidig alla hjärtansdag present till mej själv) var ögonskuggan jag trånat efter som jag äntligen köpte! SÅÅÅÅ fin!
Men mycket vill ha mer!

Mindre skoj var att våran nya hyresavi kom. Lagom lägligt. Dubbla hyror är ju aldrig direkt någonting man hoppar och studsar utav glädje när man måste betala.

Men som sagt. ag har iaf äckliga blåsor på läppen. Har tagit efter annes underbara påhitt att dricka med sugrör. Ärligt talat funkar det mycket bättre än att klibba ner varenda glas med Anti. (har för övrigt i ren frustration använt upp nästan en hel tub idag, det står på tuben att man ska smörja på ca 4-5 ggr per dag.. Muuahaha)

Oj, måste nämnas att Desperate Housewives är tillbaka, LOVE LOVE LOVE!!

Vad ska man göra imorron då? På kärleksdagen?? Ingen aning.. AAAGH jag fvår spunk. För mej kommer dagen likna följande, ungefär....
- Sova för länge och få dödsångest
- Försöka hitta en lämplig tvättid till att tvätta täcket med kattkiss
- Diska mardrömsberget som bildats i köket. Fy mej
- Hata Lucy för hon kommer garanterat göra nåt jävla sattyg imorron precis som alla andra dagar.
- Planera en lämplig middag. ( Bische önskar lasagne, så lasagne får det bli!)
- Planera lämplig present till Både min pojkvän, och min flickvän Cissi. (tror hon ska få en semla och en sån sminkväska jag köpte idag)
- KÖPA dessa matingredienser och presenter... HUGA!

Sen när allt det är klart är jag öppen för förslag!

ÅÅÅ vill hem!!

Jag vill hem! Hem till min Lotten, Erica, Anne, Anna, Therese och Mogge, Annica (och sam) Fanny, Ville, Moster Anton Tove, Momma moffa... Och alla andra....

BLÅSJÄVEL!!

Har fått äckliga blåsor på underläppen så jag ser ut som ett allmänt freak.. Och det är inte herpes.. så jag måste till doktorn. Måste ändå dit för 923745782 andra skäl. Som tex att det klias så mycket på mej under natten att jag numera har helt slamsiga ben.. Eller så illa är det väl inte men det känns ju alltid värre än det är när man tycker synd om sej själv.

Jobbade bara 2,5 timmar igår, men det är iaf nånting! Gjorde mest en massa skitgöra, men det var okej. Hade kunnat vara värre! Louise kom och åt och var krånglig också. ÅÅ fan vad hungrig jag blev nu rå...

Visning

Har nyss visat min otroligt dammiga och katthåriga lägenhet för ett par som ville flytta in. Kunde knappt hålla mej när dom brast ut i ett " ÅÅÅÅH vilken fin underbar perfekt lägenhet"
HAHAHA, dom skulle bara veta... Stackare...

Hur som haver..
Satt och tänkte på alla chanser man haft här i livet, vilka vägar man valt, och vilka vägar man valde bort. Hur hade livet sett ut för mej om jag valt andra vägar? Och vilka människor hade jag gjort lyckliga och vilka olyckliga? Hade jag förstört någons liv, eller räddat någons? Skaffat andra vänner, Hade JAG varit lyckligare? Jag kommer aldrig få veta men jag kan ju ändå få fundera.

Alla kärlekar men trott sej haft men som visat sej bara vara ett rop på hjälp eller ett allmänt fiasko. Alla människor jag fortfarande älskar, och som älskar mej men som jag aldrig kommer tillbringa tid med igen. Hur hade allt kunnat vara?

En sak vet jag iallafall! Och det är att jag hade aldrig kunnat vara lyckligare än vad jag är nu vilka vägar jag än hade valt! <3 Älskar dej gubben!

Jobbig helg

Har jobbat sammanlagt 20 timmar i helgen. Jävligt tufft men sen får man ju vila flera dagar efteråt så det är definitivt värt det. Ska jobba på måndag igen.

OBS!!!!! VIKTIGT!!! JAG GLÖMDE INTE BORT ANNE NÄR JAG VAR I ÖSTERSUND, FAKTUM ÄR ATT JAG TÄNKTE PÅ HENNE, BÖRJADE TOKLETA EFTER BARA BEA FILMEN I ALLA KARTONGER OCH I REN FRUSTRATION KASTADE JAG SAKER KORS OCH TVÄRS SÅ MOMMA BLEV GALEN! mEN NÄR JAG INTE HITTADE FILMEN SÅ BLEV JAG SÅ BESVIKEN OCH MITT I ALLT BESVIKNA SÅ GLÖMDE JAG RINGA ANNE..
DETTA VAR HISTORIEN OM NÄR JAG INTE GLÖMDE ANNE.

För övrigt är allt bra, jag känner mej allmänt kramig och jättekär. Och trött.

Lucy är kåt. IGEN

Och hon har spytt på golvet. Så nu ska jag gå och torka spya.

Back in town!

Ja, då var man tillbaka i Örnsköldsvik igen efter en KÖRig vecka i sötersund.
Har kört bil tre dagar i sträck, det tar sej men jag är inte direkt där riktigt än. Behövs nog en hel del till innan jag är klar för proven. Men det är bara att fortsätta nöta!

Har passat på att umgås en hel del med Erica.. Hon har behövt lite roltigt umgänge, som mej=) Jag tror att alla behöver en liten dos av Jenny lite då och då för att överleva den tråkiga vardagen.
Vi provade 98735829 konstiga skor och kläder och kände oss allmänt som Marit Bergman. Jag hittade i detta virrvarr av kläder faktiskt nånting som jag bara var TVUNGEN att ha och min älskade pojkvän gav mej pengar.. Men dom kom in försent!! FUCK Internetbank!!! FUCK!!

Betalade in anmälningsavgiften till Bartenderutbuldingen igår också. Det sved till lite i plånboken...

För övrigt låg nåt riktigt spännande på sängen idag när jag kom hem! Ett par handklovar med ljuslila ludd!! MMMMM ME LIKE!!! Fortsättning följer för nu ska jag in till stan och dricka latte med cissi!!

Nu är det klippt

Oj, vad nöjd jag blev med håret! Jättetjusigt! klippte upp det mycket, mer lugg, tunnade ut det som satan. Färgade i en jättemörk färg, inte svart men nästan. Sen ljusa och röda slingor i under håret=)

Ikväll åker jag till Östersund. Eller ja om typ tre timmar.. så jag ska se om jag kan få nåt vettigt gjort nu igen.

Klipp klipp!

Börjar få panik. HUR SKA JAG KLIPPA MEJ!!!!!!!!

Jag hjärtar google!

Google är det bästa som finns! Vad man än letar efter, vad man än undrar så fixar google biffen på nolltid!
Jag sket i vänner. Ska underhålla mej med Cribs istället om några minuter. Och äta muffins. Jag gör nog faktiskt dom godaste muffinsen i hela världen.

Undrar hur imorron blir? Hursom helst....
KOMMER JAG VA SNYGG I HÅRET!!!

Klipptid

Imorron ska jag klippa och färga håret.. Har tid nio på morgonen och det lär ju säkert ta ett tag... Men jag hoppas på att det blir jävligt snyggt!
Känns lite motigt att måste ta bussen med 93592 skolelever på morgonen men jag ska väl på nåt sätt lyckas överleva det också.
För övrigt e allt lugnt... Läser lite drinkböcker och så. Håller även på att läsa Camilla Läckbergs fjärde bok Olycksfågeln. Den verkar vara precis lika bra som dom tidigare böckerna... Jag kommer bli missbrukare av hennes böcker..

Bische ligger och tar en powernap i sängen. Och vad ska jag göra? Vänner börjar om tio minuter.. Får väl ta å kika på det då.

RSS 2.0