Efterlängtad pizza&minigolf

Idag sov jag läänge och väl. Man får det när man e sjuk=)
Åkte till stan och mötte upp Lea och Anneli på Captain Cook och satt i solen och kisade medans dom drack bärs. Vi hade långa och djupa diskutioner om långhåriga snubbar och gamla goda minnen. Efter nån timme kom Jimmy och vi pratade lite till, hade så himla trevligt! Sen gick jag och Jimmy och åt min efterlängtade pizza. SÅÅÅÅååå god. Lite ont gjorde det att tugga den men det var det värt!

Efter den middagen så gick vi till DEnnis och mobbade han lite sen ner till badhusparken och mötte upp Anna och hennes mamma och vi spelade minigolf. Tjejerna mot killarna. Men anna den tönten gjorde så vi biches förlorade... Jag var ju i klass med golfproffsen ju!
Det blåste som satan... Gick till Dennis och väntade på bussen. Åkte hem och har pratat med min bästaste vän Annica♥ - du och jag den 27;e!!


Sjukhusvistelsen är ÖVER

JAG ÄR HEMMA!!! Hemma i MIN lägenhet!!! Jag älskar min lägenhet!!!! Älskar min säng, min soffa, min tv, min dator, min musik, mitt kök, min mat!! Jag älskar allt jag äger!! Älskar mina kläder!!

Ska hämta katten och det nya penicillinet senare idag sen ska jag baaara vara hemma!! Äta min glass, beställa pizza, knapra piller i oändlighet.

Okej.. såhär var det. I söndags fick jag utslag på heeela kroppen. Å då menar jag verkligen HELA. Åkte ner på hälsovårdscentralen. Dom skickade mej vidare till stan. Jaha det var 350 spänn på taxi det... IN MY ASS att man kan söka vård vart man vill i det här skitlandet... För då får man minsann inga sjukresor. Ta bussen vettja med utslag överallt blåsor på händer och läppar och en feber på strax under 40 grader. Ja men ta bussen. Så funkar alndet. Ja, visst. Om DET HADE GÅTT NÅN BUSS SÅ!
Blev alltså taxi på sjukan... Fick ligga på en bår som en annan sjukling. Fick träffa tre olika läkare för att komma fram till det JAG visste innan jag kom dit ens. Jag tål inte penicillinet och bevövde dropp för att komma igång. Fick nya piller. Lila kapslar. Voltaren och alvedon.
- Vill du ha stolpiller??
- NEJ FÖR FAN då tvingar jag hellre ner dom vanliga pillren genom halsen hur ont det än gör.
- Brustablett då??
- FY FAN VA ÄCKLIGT.

Låg nån timme å svettades på avdelningen och led mej igenom en hel fotbollsmatch. Sen kom moster me kläder och ( praise the lord) deodorant.
Efter det kom dom tre BÄSTAASTE vännerna i hela världen, Anna, Jimmy och Dennis med glass och gott humör! Fan vad glad jag blev då! Såg väl ut och luktade väl träsktroll men det sket ju dom i.. Som Jimmy sa innan (tyckte jag var lite fint) ; Jenny, du är vacker hur ful och svettig å vårtig du än är!
Glassen må ha vart smält och inte lika god som jag föreställt mej, men jag blev så glad.

Sen har jag sovit och haft ont i halsen hela natten.  Dom där nötterna på sjukan låste ju in min journal inatt så jag fick bara alvedon.. Mmmm... Visst jävligt bra. Funkar ju inte alls.

Men skitsamma för nu är jag hemma!!!!

Dixie Chicks

SJUK

Jag är fortfarande sjuk. Sen jag fick mediciner har jag nästan blivit värre,,, jävligt normalt...
Låg på lasarettet fredag-lördag. kom hem igår eftermiddag.

Orkar verkligen inte längre...

I'm not dead

Pinks nya skiva.. Wonderful!!

Åkte till stan till elva och mötte min älskade Momma.. Hämtade ut hennes nya glajjer, gick till Lindex och jag köpte mej två par hotpants och två par sockar. Ni vet, sånna där sommriga ankelsockar (så min tattis syns!) Köpte också nya rakblad och raklödder. Välbehövt... Gick och sundade och åt kebab. Hur många har en momma som fullkomligt ääälskar kebabtallrik??
Efter det hittade jag världens snyggaste sandaler på Din Sko. På torsdag är den sandalen MIN! Det kan ni lita på! Följde med en kompis på ungdomsmottagningen. Jävla massa nyknullade studenter var där och testade sin oro...
hjärta

Åkte med momma till Krokom och softade... Kollade på Pirates of the Carabien och kollade på när moffa lagade kåken med en domkraft.. Haha... Kollade på Fotboll med moffa. Varför blir fotboll enbart intressant när man kollar på det med honom?? Jävla grymt...
Fick stuvade mackisar och körven till middag. Satt å hjälpte moffa sortera papper och leta räkningar. oooh så skoj va.. Hittade mina försäkringspapper. Jag har en försäkring som täcker dom där förbannade ärren från kattbettet! Blev så glad!

Åkte hem hit, hämtade alla förbannade skräpburkar och åkte och pantade skiten. Typ hundra spänn... Köpte yoghurt och kattmat. Jag har nog blivit en vuxen kvinna!

Hemteleräkning;325:- (fett nöjd!!)

Har städat (dvs bäddat sängen och sopat upp alla tomglas jag råkade krascha i stressen när vi hämtade panten) diskat och tvättat sängkläder. Ska lägga mej i sängen och njuta av att bara få ligga ner ett tag!!! Kanske får besök senare.. Man vill ju inte vara ett vrak..

Counting crows lindrar mensvärk.

Har sovit ca 4,5 timmar inatt. Jaja ibland måste ju jag också få känna mej som en småbarnsmamma och förberedas på det där dryga ansvaret!
Har enorm  mensvärk och lyssnar på counting crows. Och praise the lord! Det fungerar! Ska snart ta bussen in till stan och möta momma. Ska faktiskt bli grymt skönt att få spendera tid med bara henne.. det var så himla länge sedan! Iaf på stan! Ska på Lindex och shoppa sockar och trosor. Varför är det så, att huuuur mycket trosor och sockar man än har försvinner allt på en gång?? Tillslut spelar det ingen roll hur ofta man tvättar man har aldrig några sockar eller trosor ändå..?? Varför är det så? Ungefär som detta eviga mysterium med hårsnoddar och hårnålar. Spelar ingen som helst roll hur enormt många man köper så finns det ändå aldrig några...

Hatar denna jävla sommarbusslista. Nu går bussarna liksom max två ggr i timmen. Jävla drygt fenomen alltså... Tur att man ytterst sällan har tider att passa!

Ska följa med en kompis till ungdomsmottagningen idag. Jippi... Undrar om jag ska ta mej i kragen och firra nya piller..Kan ju inte skada?? Nä, nu ska tänder borstas och skor knytas! Har fyllt mp3:n men en himla massa Gavin Degraw. Fråga mej inte varför, jag var på grinahumör inatt när jag gick elljusspåret. Men min underbara underbara vän Therese gjorde mitt liv mycket ljusare idag genom att bjuda på kalas på midsommar. Grillning och flotte-åkning. Huuuur soft som helst! Hoppas vädret blir kanon!

Besvikelse..

Ibland, vissa dagar, känner jag mej så fruktansvärt besviken på vissa människor. Jag blir besvikna på dem som kallar sej för mina vänner men som ändå gång på gång gör med besviken, dom gör det med flit, dom bara förstår det inte! Kan ni inte försöka tänka er för innan ni gör vissa saker? Tänka igenom vad ni lovat mej, innan ni lovar andra saker? Försöka förstå hur ont det faktiskt gör i mej att bli så sviken gång på gång... Jag kanske verkar vara en stark människa i era öron, det kanske låter trovärdigt när jag säger "det okej, det gör ingenting", men jag ljuger då! Det gör visst nånting! För det gör grymt ont i  mej! Måste jag spotta orden rakt upp i era ansikten för att ni ska förstå det?? Näe för det lär ju knappast fungera det heller! För då tänker ni bara "ja men jag gör väl som jag vill".
JA människan har makten att få göra som man vill, men ibland sårar det ändå...

Jag känner mej så trött i själen.. Så mycket löften som bryts, så mycket som händer runt omkring mej som jag inte har ork att ta itu med. Så mycket att göra men så lite kraft...

Och DU... Varför ljuger DU?? Det gör mej också väldigt ledsen för att jag har koll på mina känslor, jag har kraft att ha hand om detta denna gång, och jag vill det. Jag vill göra den här goda gärningen, varför i hela världen vill du förstöra det?? Why?? För jag orkar inte gå in i en vägg hela tiden och vara tvungen att förklara mej för saker som inte ens är sant.. Bara för att DU inte står ut med att inte stå på förstaplatsen längre!!!!!

Alldeles för mycket känslor den här dagen.. Alldeles alldeles för mycket.

Änglarnas stad.

Såg just Änglarnas stad på trean. Alltså.. Jag grät.. Satt och snyftade i säkert tio minuter för mej själv. Jättefånigt. Men men...
Känner mej sådär allmänt ledsen ensam å olyckligt förälskad. Fast jag inte ens är det.  Kanske är det som är problemet? Att jag för en gångs skull inte har några känslomässiga bekymmer.. Då tar jag åt mej så lätt utav allt annat.

Duschade och sminkade mej, enbart för att få känna mej lite fräsch och inte lika äcklig och sjuk.. Har ingen feber längre iaf! WEEIIii.
Nu fattas bara litte fet sliskig mat och trevligt sällskap. Ska ringa och terra dennis nu och kolla vad dom gör..Om de e nån som kör..

Jobbig natt..

heartNatten har vart enormt jobbig, har legat och vridit och vänt på mej hela natten, orolig, varmt, kallt, irriterad och törstig. Ont i halsen som bara den...

Och du.. jag bryr mej verkligen.. Men gör inte dumma saker.

Man ska aldrig slösa en massa energi på att må dåligt eller älta saker. Inte ens jag gör det längre. Vad är meningen i det?? Man slösar dyrbar tid och gör att man själv mår dåligt...

Feber fredag

Har haft feber hela dagen.. Mår som en jävla kratta. På en fredag. Jag minns inte ens när jag låg ensam hemma en FREDAG senast.. Men det kanske är en ganska bra grej?? Eller... Äh orkar inte bry mej faktiskt, det finns ändå ingen rolig människa att leka med, Gummi har flyttat, Pottan ska till sundsvall, Anna har ungarna, Erica är i bulgarien. Och här sitter jag. Trött, sjuk och febrig.
Moffa kom hit med glass och godis å halstabletter å alvedon och brög... Så nu känns livet lite lättare. Ska ligga i soffan och kolla på smöriga filmer ikväll. Kanske klottrar lite mer senare om feberhelsiket kan gå över.. Gör den det ska jag ta mej en soft promenad också. Men solen försvann spårlöst så det blir ju inte samma sak.. Hoppas finvädret dyker upp imorron!

Scorpions- Under the same sun

Frooozen.

Jag sitter här och fryser, kan inte avgöra om de e för att de e kallt, jag e trött, hungrig eller om det är PMS... Håller på att göra frittar i ugnen nu...

Jag va på så grinigt humör att Anna inte ville att jag skulle va med henne någe mer. Tryckte typ ner stämningen på The Rock ner i botten när jag satt där.. haha... Undrar hur de hade vart om ja dragit på GIII också... Åkte hem å har suttit här och tjurat. Ska stoppa i mej lite mat sen får jag se om ja orkar kuta elljusspåret idag igen...

oväntat scenario...

Ibland händer saker som man absolut inte hade förväntat sej, en gammal bekant kanske hör av sej, man blir dökär i en barndomskompis, man smakar surströmming och upptäcker att man faktiskt gillar skiten...
Et "typ" sån sak hände mej igår. Jävligt skumt. När man vaknar nästa dag är man fortfarande osäker på om det var en knepig dröm eller om det faktiskt hände.
Om jag ska vara ärlig vet jag nog fortfarande inte riktigt hur det ligger till...

Somnade sent, vaknade strax efter ett. Har käkat yoghurt men ska göre en ordentlig lunch istället så jag inte blir hungrig sen igen!  Ska möta Anna tre när hon slutar... Får väl se vad vi hittar på för skoj.

Pöss å kram!!

Motion och rostade mackor

Idag väcktes jag någon gång mellan tolv och halv ett av Fanny. Så jag klev upp, gjorde mej iordning, käkade lite frulle sen kom hon hit. Hon fick kika på alla bilder från Balen. Sen åkte till Krokom, jag hade sån fruktansvärd längtan efter momma och moffa! Och mina Veckorevyn, och mina kläder. Sen så åkte hon vidare till Vålådalen medans jag läste mina tidningar och provade min nya BH.. Satt prima! Man kan ändra den till tre olika lägen, och jag ser ut att ha mindre titts i den! Äntligen...
Åkte på EuropaMöbler och kikade efter nåra snygga stolar.. Utan resultat. Allt som var nånting att ha kostade ju skjortan!
Åkte hem igen, åt mommas goda mat! Sen till stan. Skulle upp på Bonus, men det var stängt. In på Jysk men utan resultat där också.. Jysk har väl aldrig vart speciellt kända för att ha kvalitet på sina möbler.. Kolla bara på dom här skitstolarna som inte ens duger åt katterna!
Åkte till Moster och drack kaffe. Hjälpte Anton att bygga ihop en lego-räserbil. Kollade på deras semesterbilder sen hem hit.. Städade å tvättade lite sprang elljusspåret gjorde situps. Duschade och peelade kroppen, smörjde å donade så nu är jag len som en babystjärt!!=)
Fikade lite nyss och pratade med Andreas.. Men han e så dryg... Orkar inte dryga mej nu.

Min brödrost har typ pajjat... Man måste trycka ner den där grejen typ 986235892316 gånger innan den fasnar.. Jävla skitrostjävel. Håller väl på å rostar ihop...

Uppdrag Husfru

Katten jagar en fluga. Om hon inte får tag på den snart kommer jag ärligt talat att dö. Ofta man kan sova med en fluga surrandes...
Har fått en hel del gjort idag faktiskt. Jag och Lea har suttit här och diskuterat och kollat på en himla massa bilder på Åre, och Järpen människor... Var ganska skoj.. fick ju en del Flashbacks...

Har grymt ont i huvudet vet inte om det beror på regnet eller allergin eller tröttheten... Börjar dessutom se ännu sämre nu!

Kom hem vid nio och började städa hejvilt i garderober och köket, vek tvätt, hängde tvätt, rensade avlopp (BLÄ) dammsög diskade och har nu fikat lite också!  Känner mej föga stolt! Ska kliva upp skaplig tid imorron också sen ska jag till Krokom, hämta lite sommarkläder och kolla om jag får beställa lite nytt också.. Har ju inget som passar nertill!
Har hittat ett par capri på MQ men dom går loss på 500 spänn.... Jag har inte ens nio spänn till bussen..Haha skrattretande...
Har åtminstone inte fått in några otrevliga räkningar på ett tag det är ju ett gott tecken. Kanske lika bra att lära sej livet utan pengar...

Tuesdays gone..

Är lite seg idag, är typ mer allergisk än vad en människa kan bli.. Har fått snuskiga utslag på händerna och är snorig å tung i skallen.... men de e finväder!! Jippiii.... Orkar inte tvätta sängkläder... det är ju så fucking boring!
Funderade på att åka till Krokom en sväng idag men jag vet inte riktigt.. Skulle ha vart med moffa och kikat på nya stolar typ på Europa Möbler eller nåt... För dehär funkar inte längre!!

To see you,
when i wake up is a gift
i didn't think could be real.
To know that you feel the same
as i do is a three-fold utopian dream.

You do something to me
that i can't explain.
So would i be out of line
if i said, i miss you.(?)

I see your picture,
i smell your skin on
the empty pillow next to mine.
You have only been gone
ten days, but already i'm
wastin' away.

I know i'll see you
again, whether far
or soon.
But i need you
to know that i care
and i miss you.

Nu har hon åkt..

Ja idag 17.20 åkte min ängel och Isak hem. Innan hämtade vi ut alla kort.. Snacka om att senaste två åren i mitt liv har gett mej mycket, vad alla människor gjort mej glad. Trots att jag inte gått i klassen eller skola på ett år så känns det ändå tråkigt att alla liksom splittras och vissa flyttar, börjar jobba, blir vuxna och bara.. Flyter iväg på livet.
Jag har ont i magen...

Har solat idag på österäng, brände litte fläsk men jag blir ju inte röd, jag blir ju brun men de syns inte förrän på kvällen så nu börjar det skimmra lite guldbrunt på mej. Älskar äkta solbränna!!
Efter solningen med Lotten och Anna tog vi en snabb sväng på stan, hämtade ut tre filmrullar fikade och sen åkte dess och isak... Jag och lotten åkte hem till mej och jag bjussade på Mat. Tog en snabb tupplur, sen gjorde ja negerbollar, och sen gick vi till stan. Stannade och kikade på solnedgången. Så obeskrivligt vacker....
sunset

Gick hem igen, pratade med en killkompis.. Jättehärligt! Sen fick jag rensa tankarna lite. Tog omvägen genom Lugnviks fina villaområde. Här skulle jag faktiskt vilja att mina barn växte upp. Det är jättemysigt.

Ska fika varma mackor nu! Sen sova.

Desireé...

53846-35
Mitt lilla Gummi... Måste du åka ifrån mej?? En heeel sommar och kanske mer utan dej.. kommer jag klara det??
Nej!! Vill inte att du åker min prinsessa, You belong to me!! Vem ska jag då skratta med när jag gråter, vem ska då få mina smällar när jag e hungrig och grinig??? Vem kommer då ringa och väcka mej när jag är bakis, eller vem ska jag då gå nykter på krogen med?? Det här känns verkligen jättejobbigt, kommer gråta en flod sen när jag inser hur tomt det blir utan dej!
Några prinsessor har jag ju ändå kvar men den vackraste lämnar mej...
Hur ska jag nu kunna bli bjuden på krogen? Det e ju alltid du som fixar det ju! We've gotta hold on to what we got, doesn't matter if we make it or not...

Idag är det sådär snuskigt härligt väder igen... Satt ute en sväng men har ju ätit frulle, tvättat och duschat också.
Andreas ringde å väckte mej tio idag. Jag trodde ju att det var dödsviktigt men han ville bara ha namnet på en jäkla låt! Sååå störigt. Och sen kunde man ju självfallet inte somna om. Lika bra det. Ska fixa mej nu litte snabbt sen ska jag sola nånstans med Lotten och Anna och Dessan Och Isak. Ska hämta ut balbilderna idag! Och krogbilderna från samma kväll.. haha sjukt... Bye byeee

Stuck on you

Stuck on you
Ive got this feeling down
Deep in my soul
That I just cant lose
Guess, Im on my way
Needed a friend
And the way I feel now I guess
Ill be with you till the end
Guess Im on my way
Mighty glad you stayed
Im stuck on you
Been a fool too long I guess
Its time for me to come on home
Guess Im on my way
So hard to see
That a woman like you could wait
Around for a man like me
Guess Im on my way
Mighty glad you stayed
Oh, Im leaving on that midnight train
And I know just where Im going
Ive packed up my troubles
And Ive thrown them all away
Because this time little darlin
Im coming home to stay

Im stuck on you
Ive got this feeling down
Deep in my soul
That I just cant lose
Guess, Im on my way
Needed a friend
And the way I feel now I guess
Ill be with you till the end
Guess Im on my way
Im mighty glad you stayed

Jag sov på tok för länge idag också. Har typ världens stördaste upplevelser att berätta om just nu.. Natten var helt sjuk! Ni skulle fan inte trott på mej om jag skrev allt.. Men jag kan ju börja med att jag och Andreas åkte härifrån typ två på dagen. "Vafan bolaget stänger ju snart." (andreas som för övrigt var för full igår och jag hade lovat ut en sängplats så klockan 23 fick min studentkväll sluta.) Åkte in till stan, Andreas stack iväg till sina bögkompisar från Järpen och jag hittade på Erica Nicklas och Ericas söta lillebror Simon. Var med dom ett litet tag, hann ju gå på stan i en halvitmme drygt innan allt stängde. Då åkte dom hem och jag åt pommes med Gummi. Hem till Anna gick jag sen.. Sjukt varmt ute! Jättehärligt. Åt ännu mer mat hos anna. Vet ju hur god hennes mat är jämt och det ville jag ju inte missa! Tog en bärs.. En till. Sen cider för hela slanten. Ville kom dessutom och tog ett par svepare.
Gick på krogen i mjukiskläder. Stapplade in på The Rock och guess what! HAN var där. Flirtade järnet med honom hela kvällen... Min jacka å tröja och väska försvann. Jahopp.. Då hade vakten skyfflat ner det i köket haha!! Jimmy hämtade skiten... Jag var på toa. När jag skulle öppna dörren gick de skittrögt så jag trodde att någon höll för eller nåt så jag matade ju på med en rejäl knuff och VIPS så satt inte dörren fast i gängorna längre!! Jobbigt läge.. Rymde snabbt ifrån.
När vi gick ut vid stängningsdags så nyper ett jävla pulverhuvud tag i villes kraga när jag hamnar i mitten och börjar käfta på. Jävla cp alltså.. att man kan hålla på sådär. Tror jag bad honom släppa ville å sluta kalla han saker typ 98364591836 gånger men puckot fattade ju inte det.. Slutade med att jag knäade han på hans "grej" och han gav på mej en smäll (menat till ville) på käken så mitt huvud flög bakåt och knockade villes skalle. Jahopp.. Tillslut slet nån bort pulvret och vi kilade iväg till Gamla Teatern för att hämta oss efter händelsen. Jag fick liksom en smäll på käften av en kille. Normalt... Ville tyckte jag skulle hänga med honom hem men jag pallade inte utan ville sova hemma. Det räckte liksom med att jag hade vart på krogen i mjukiskläder hela kvällen. Jag ville inte gärna sova i dom också... Gick hem å pratade i telefon med den ena och den andra.. Ja ni vet ju hur man e när man e full å ska fylleringa.. Dessutom ville jag ha nån på andra sidan luren ifall det skulle hända nånting. När jag kom till lugnvik så hittar jag en charmig igelkott som gick omkring på gångvägen. Satte mej och diskuterade livets meningar med honom. Ragnar heter han. Kallas för Ragge. Haha.. Filmade stackarna lite, petade på han med en maskros och tog lite bilder. Jävla söt alltså! Han dreglade på backen. Å skrek å fräste å pep när han gick.
Jag gick vidare och när jag kom hem hittade jag Lucy utelåst på ballen. Där hade hon suttit hela jävla dan sen vi åkte vid två. Jag är verkligen en hemsk mamma. Fyllesnackade med Bische ett tag sen somnade jag. Vilken jävla kväll. Jo förresten så fylle lagade jag lite mat också, ris och en wok med grönsaker och sötsur sås. Vaknade idag vid fyretiden när mina telefoner ringt tusen gånger... Fick ångest över finvädret och åkte och handlade med moffa sen till Anna sen ner till Minnesgärdet och grillade solade och spelade kubb. Samma sällskap som igår. Fruktansvärt grymt trevligt!!  Näe nu ska jag hänga tvätt!!

Studentdagen -06

Idag tar typ alla man känner studenten... Och skitväder fick dom också.. Det var ju lite synd. Jag sitter här hemma nyduschad och ska försöka utmana alla studenter i att bli snyggast i stan. Lycka till Jenny!
Vad skönt att längta efter nånting sååå många år sen kommer äntligen den dagen där det verkligen gäller!? Otrolig känsla den här dagen ska medföra... Men vad tom dom ska känna sej imorron?? Alltså vad ska man längta till då? Stackare...
Ska skynda MEJ att klä på mej innan Therese kommer sen ska vi locka håret på mej=) ska bli kul att träffa tessan det är ju typ en evighet sen!

Små svarta änglar - Kalle Bah är definitivt dagens låt.

So long suckers!!

blääee

53846-37

Jag är riktigt trött, har inte ens städat upp ordentligt sen i måndags. Har just klivit upp och insett att om jag ska supa ikväll med alla studenter måste jag 1.vara fullast för att palla med alla 2.duscha och åka på bolaget typ.. NU. 3. duscha utan balsam för det är slut.
Har nån här sett mej när jag duschat utan balsam?? det ser förjävligt ut. Kommer aldrig mer kunna dra en borste genom ruffset.

Är grymt irriterad för att min teve dosa är spårlöst borta. ÅÅåå vad drygt.


Party party

(som anna skulle ha sagt!) Håller på för fullt och styr upp kvällen i all ära. Sla supa till ordentligt. Ska både dricka grogg och svepa sambuca... OJOJ!! Vi ska ha spymaraton från ballen, sjunga tills fönstren spricker och dansa tills golven repas sönder!! Och stackars Lucy kommer sitta mitt i smetan och vara allmänt utsatt... Undrar om man kanske ska kolla om vi kan ha henne någon annanstans eller nåt... har städat och tvättat idag. Tvätt i hela lägenheten å vette faaaaan hur allt ska hinna torka... Och fulla balkongen också för den delen...

Shakira- Don't bother poppar på för fullt i mina högtalare och jag ska snart på läskbutiken och köpa.. SAMBUCA!!!!!!! Me Gummi and erica.. Yeah yeah! Ska knäppa skapligt me bilder också...
53846-45

Hallooo

Hej hej! Sov till halv sex idag jag och gummi. Grymt tragiskt men ack så skönt!!! Lär ju knappast somna i tid inatt om man säger så...
Har kollat på en massa teve och gjort smaskig mat. Har vart onyttig. Skämms....

Orkar inte skriva om nåt sånt där världsviktigt just nu faktiskt. Känner att livet är lättsamt just för stunden. Har en liiiten sak att fundera på men det orkar jag inte ta nu. Orkar inte tänka på känslor...

Men dock så är jag väldigt sorgsen över att mitt älskade Gummi kommer att flytta ifrån mej om en vecka och blir borta typ nästan hela sommaren! Ska försöka komma till henne... För jag kommer inte att överleva annars... Vem vill att ens bästa vän ska flytta så långt bort? Man vill ju ha dom nära... så man kan få dom där kramarna och pussarna på kinden!
Få höra henne lägga till "lajnen" efter varje ord så allt låter som på finska... Att få skratta åt hennes sexiga morgonfrillor och hennes tokiga fyllor...  Hur ska detta gå??

Aeroplane - Tal Bachman

snYggva

snYggva
snyggast i byn!! sitter å bärsar.. e skitpissis men dessan skiter ihjäl sej på toa tror jag.. Men här e vi iaf!! Pratade me isak nyss han ska kanske komma ner på stan å leka med oss också..
näääe nu pissar jag faaaaan i diskhon. Matade lucy me skinka nyss. smaskens tyckte hon. Helt vild... aja bye bye!!!!

Igår Fredag.

53846-35
Sitter och lyssnar på den genom tiderna töntigaste och styggaste låten... The pojksnopps - Saknar dej Henry.
Igår så åkte vi in och åt mongolisk buffé på Eastern Palace, Jag Gummi, Evert, Dennis, Håkan, Jimmy och en kompis till jimmy. Jag åt lätt mest av alla! Och då var det liksom fyra karlar till som var med! Orkade inte efterrätten som för övrigt är det godaste som finns... Har ultraångest över det idag.
Åkte hit och hämtade bärsen och sen tillbaka till stan hem till Dennis. Svepte en och en annan öl och sen mötte jag upp Mamma och Linus på stan. Var på The Rock och där var ju självklart Jimmy och hans kompis. Mamma satt väl och smörade in sej hos Jimmy och försäkrade han om vilket kap han var och att jag och han skulle passa tillsammans.. Ja hon är duktig på sånt där min mamma. Hon vet bättre än mej...=P
Ingenting floppade ur den här gången men jag svinade i mej en pizzaslice. Skulle på toa på pizzahaket men var så full så Gummi fick öppna och stänga byxorna åt mej! Fatta hur tragiskt det är!! Haha!
Gick hem till Dennis och drack upp deras sprit. Typ. Svinade runt lite och fick höra talas om en kompis till mej lika gammal som mej pippat med en 47 åring. Det var faktiskt ganska äckligt.... Det är liksom tio år yngre än min MORMOR. Skitäckligt.

Jag och dessan fick sova på fyllemadrassen tillsammans men det gick bra. Hade ett täcke på oss och ett täcke som kudde. Kudden hade Dess kastat bort eller nåt.. Men vi sov gott ändå!

Vaknade imorse av att det var såååå olidligt varmt att vi höll på att smälla av allihopa. Dessan gick till förnstret å ropade åt en kärring att kolla när nästa buss till Lugnvik gick. Haha det var lite skoj. Åkte hem å la oss. Klev upp klockan halv fem typ... Snacka om att vi sovit och slappat bort hela dagen. Har kollat på typ 100 avsnitt av top model av olika slag, chattat med Bische och försökt tvinga upp honom hit till studenten men han ville bara tjata om sina diverse organ... Haha...

Har gjort nån värdelös pastasås som vi tryckt i oss och sen jäst vidare i soffan. Har bestämt oss för en slapp utgång ikväll igen på The Rock. Det bästa plejset i stan garanterat!
Ska hoppa in i duschen nu. Men funderar på att tvinga Dessan att dusche först för hon e alltid segast annars.. Tror inte hon vet innebörden av ordet stress... (tvingade in henne i dushen nu men hon skulle tydligen tillverka nåt brunt först.. bläää)

Jag vart skitsotis igår när En kompis pussade mitt gamla strul på munnen. Typ en jättetöntig puss på munnen. Visserligen framför mina ögon men vilken rätt har jag att bry mej?? öööhh.. Typ ingen! Blev irriterad på mej själv för att jag ens brydde mej. Fick tänka lite på saken. Det där med känslor är ju nåt jag verkligen försökt undvika på sista tiden! Suck!!!

Aja kyss å kläm ska halsa bärs nu!


Bakisteve all day long

Vaknade tidigt imorse och va skitfull. Gick och pissade satte på fläkten, halsade nåra liter vatten hämtade ett brev som kommit men såg att det var från Arbetsförmedlingen så jag kastade det på golvet igen och la mej i sängen. Lucy var asjobbig ville bita mej på halsbandet och armbandet. Såå dryg. Kastade säkert ner henne 82134869135 gånger innan jag somnade igen. Nåra som ringde men jag va för trött för att orka bry mej. Typ svarade och lät som en zombie.
Två kom Gummi inskuttandes hos mej och väckte mej till liv. Vi skrattade lite åt gårdagens bravader och bestämde oss för att kolla på Bakisteve och äta bakischirre.
Jimmy kom en sväng å pillade Gummi i håret.
Vi bestämde oss för att svulla Mongolisk Buffé på Eastern Palace senare. Så nu ska jag snygg till mej sen ska vi tigga skjuts av Dennis lite överallt och utföra alla våra missions.
Ska på Bolaget också tänkte jag...
Åååå ska göra mej vacker nu. Me and my rubber!!

Solsken

Idag är det äntligen solsken och jag sitter fortfarande inne i sov t-shirt och ingen behå.. Haha..
Men jaaaa... tänkte jag skulle ha lite tid över till att skriva lite den här gången men det verkar som de blir lite klent med tid som vanligt ska in till stan och möta Erica som ska vaxa benen! Ååå vad ont det kommer göra på henne! Jag kan känna hur ont det kommer göra.
Men varför varför har vi tjejer som krav på oss att inte ha too much hår mellan benen och inte ens en ynklig stubb på benen? Vem kom på det?? Inte fan tycker jag de e äckligt med snubbar som har hår på benen?? Snarare tvärt om ju! Skitskumt med en kille utan hår på benen ens! Visst att man inte behöver vara oframkomligt hårig på den där andra stället, men vaddå? Lite hår är faktiskt bra eftersom det håller vår hygien lite bättre. Det är faktiskt så att helrakade tjejer får oftare svamp... Dessutom ser man ut som en liten barnunge! DET är däremot äckligt att vilja efterlikna ett barn för att man vill vara mer attraktiv!

Idag hade jag tänkt mej att besöka Robbans Grav.. Ska försöka kolla om jag får med mej Dessan eller Erica eller båda. Men jag är rädd att jag kommer bryta samman. Men det kanske är bra. Men jag har fortfarande inte riktigt lokaliserat varifrån det sorgsna kommer. Jag är självklart väldigt ledsen över att han har lämnat oss men jag tror att det som gör ont är det att min mamma förlorat den enda man hon någonsin älskat på riktigt.. Sin bästa vän som alltid fanns där för henne JÄMT. Det första hon sa till mej när han hade gått bort var "Vem ska ta hand om mej nu". Och bara den meningen får mej att få tårar i ögonen nu!

Mitt spöke vet jag inte vad jag ska säga om. Jag får gåshud när jag tänker på honom och jag blir så arg på mej själv när jag inser att jag har förlåtit honom för allt ont han gjorde mot mej! Han förtjänar inte en vän som mej.. Absolut inte! Men ändå vill jag hjälpa denna stackars människan. För det är det han vill ha av mej.. Annars hade han inte hört av sej. Han kanske har ändrat sej och äntligen vill ha hjälp....

Nu ska jag stressa vidare. Ser ut som en påse skridskor ju!! Kyss i krysset som han sa!!