Perfekt.

Tv, brödrost, vattenkokare, lösnaglar, presentkort, tjocksockar, parfym. That´s it! Ska fira att julen snart är slut mer erica ikväll,
Mycket har hänt men ändå inte ett skit. Jag är less på allt men jag vet inte vad. Mitt liv är ju bara för perfekt..

Arbetslös, jag?

Det närmar sej januari och inget jobb. Jag kommer bli en fattig gammal kyrkråtta som måste börja låna pengar av moffa igen för att kunna betala hyran med... Och inga jobb finns det att söka heller.. känns sådär jobbigt meningslöst med allting just nu. Att pengar alltid ska vara en så viktig grej.
Idag har jag gått på stan med momma och är glad över att jag plågade mej igenom det utan att ta strypgrepp ens en gång på henne. Mer energisk gnälltant får man ju leta efter.. Undrar när hon blev så bitter? Och korkad? För hon kan ju inte alltid ha vart såhär, det är ju omöjligt.
Väl hemma i krokom så stog en bil så jävla fuckat parkerad utanför huset och blockerade alla möjliga utvägar och jag bleb så jävla galen, likaså moffa så vi skrev en arg lapp och satte på bilen. Blir fortfarande arg när jag tänker på bilen med tanke på att moffa för tillfället är handikappad och att grannen åker in och ut från sjukan med ambulansen hela tiden, man behöver ju ta sej fram!!!! Hade bilägaren gått förbi hade jag gått ut och haffat henne och gett henne en rejäl omgång  för jag har en hel del att få ur mej just nu!
Var tvungen att lämna tillbaka mammas julklapp också för dom var trasiga allihopa på hela affären! Sjukt störigt. Sånt gör mej också förbannad. Och ikväll var det planerat med en utgång, men ingen svarar i telefonen så det blir väl inge antar jag. Dom är väl för trötta.... GGRRRrrrrrrrrrrr!!!
Lika bra man gör mat och svullar i sej för att dränka all ilska.

Skit på er.

5 dagar-

Jag har inte uppdaterat på fem dagar, och det kanske visar hur jag haft det senaste dagarna, skapligt fullt upp. Och all annan tid har jag spenderat på mest värdefulla sätt. Igår jag jag däremot ledig och åt julbord med familjen, mamma var full, och en pinsam kyrkokör kom och sjöng mitt i alltihopa. Satt bara och önskade att det skulle vara sista sången under hela uppträdandet. Hur mycket jag än uppskattar musik och fin sång, så tycker jag det var jävligt störigt när 25 pensionärer kommer intågandes och kacklar Saaaantaaaaa luuuuciiiiaaaaaa bla blaaa bla blaa blaaaaaa.., medans jag mular köttbullar.
Sorry!

Efter det såg jag en film på bio, The day earth stood still eller vad den hette. Helt okej, sevärd mest pga den egentliga handlingen! Nu idag har jag vart och grattat mosters sambo och ätit smörgåstårta och småkrusa och lekt med småflickorna. Så himla söta ungar!!! Men energin dom har tår kål på mej:-P Sen körde jag moffa till lasarettet, känns lite jobbigt att han ska opereras, en operation är ju aldrig nånsin 100% säker, och det finns ingen viktigare människa i mitt liv än honom! Ska gå åka dit imorronkväll med en kortlek och spela lite med han och prata om lite olika världsliga problem! Ska ta med momma också, hon blir väl knasig om hon bara ska sitta hemma!!
Nu ska jag fortsätta mysa med min katt som varit så ensammen ett tag nu.. har planerat in en städdag på dan imorron.
Sköt om er!
Puss och kram.

Vintertid.

Idag när jag gick ut ur huset, och skulle till bilen såg jag inte ens skillnad på ploghögen och bilen. Det tog en halvtimme att plocka fram den ur all snö. Och nu slog det mej, att det är verkligen vinter. Snön kommer inte töa bort och ungarna kommer åka i pulkabacken i månader framöver. Jag kommer sladda runt i carina och antagligen ner i minst ett dike. Och det är kallt, så förbannat jävla kallt!

Imorgon har jag en massa jobbigt framför mej, och förhoppningsvis en trevlig ledig kväll. Idag har jag stått i disken hela jävla tiden, avslappnande och ok men inget jag vill göra varje dag direkt, stackars husse!! men de gick smidigt som fan.

Nu ska jag kika på ett par avsnitt av privileged och sen sova några få timmar innan jag ska upp och åka till krokom och få fläktmotorn bytt. Sov gott! Ciao!

Måndag, älskade måndag!

Man kan börja undra varför min avsky för måndagar inte försvinner med åldern som så mycket annat gör. Jag hatar tex inte potatisgratäng och koka morötter längre. Broccoli går också bra, samt att jag kan använda glasögon bland folk. Men det där med måndagar kommer nog aldrig försvinna.
Har jobbat hela helgen, och det har gått helt okej, visserligen var man ganska sliten igår och idag vill jag inte ens kliva upp.. Men nu börjar jobbet om drygt en timme..

Jag köpte förresten en ny telefon igår, och är sjukt nöjd faktiskt. Den är blå och det går att skicka sms;)
Imorron ska bilen fixas i krokom och sen är det ledigt för mej igen! Skönt att kunna ladda batterierna inför den kommande helvetesveckan ons-lör. Jag drömmer om julbord om nätterna liksom...

See Ya!!!

Torsdag


Ikväll blir det äntligen utgång igen. SKOJ!! Ses efter helgen. Kram

Pain!

Jag lider nog av den groteskaste varianten av mensvärk som finns. Jag har nästan lust att leta reda på den vassaste kniven och skära upp magen och ta ut allt vad fan det är som gör så jävla ont.
Och Lucy fattar precis när det är jag har såhär ont och är så himla gosig då... Hon har legat undet täcket jättehårt tryckt mot min mage när jag legat på sidan så det blivit varmt och skönt.. Har faktiskt hjälpt litegrann!
Så nu ska jag göra mej iordning och försöka få tag på Tove sen åka till närmsta apotek och köpa painkillers. Sen ska jag gå på stan och köpa lite julklappar.. Nu när jag har så fint papper och allt. Och etiketter...

AJ!

Julmys hos Malin

Har köpt min första julklapp idag, till min moster och hennes pojkvän. Visserligen bara del 1 av två men ändå! Nu ska jag bara klura ut vad jag ska köpa åt alla övriga.. Momma och moffa vet jag vad dom ska få, ska dela med mamma. Men ungarna och mamma blir svårt... Tove får ett presentkort på Barnens hus av mej i födelsedagspresent så får hon åka dit själv och välja vad hon vill ha tror jag.. Det eller kläder... Ska kika på flickkläder imorron på stan och se... Drygt när ungen fyller år 21a och det e julafton tre dagar senare.. Känns som om det var alldeles nyss hon var nyfödd på julafton nere hos Viveka och Svenne... Lilla sötnosen... Usch vad jag babblar på.

Imorron ska jag få träffa den här braiga killen igen.. Hade lovat ut mej till Jimmy imorronkväll så vi får väl hitta på nåt skoj flera stycken då helt enkelt. Bowling lockar mest för mej iaf, lär ju gå skitdåligt men det kan ju bli sjukt skoj ändå!=)

Köpte mej även den efterlängtade vågtången från OBH Nordica idag! Sjukt nöjd, ska använda den imorron. Och ett fat med doftljus från Ixo blev det också... Och en Viktigpärm. Nu är det dags att sluta babbla och återgå till att ha mensvärk. ciao!

Snor och sånt

Ligger hemma och är fortfarande förkyld, trots att jag tagit det så förbannat lugnt så märks ingen skillnad. Självklart. Funderar på att inte göra ett skit idag och bara vara hemma och rensa kattlådan och torka spisen. Dom två grejerna jag skjutit upp alldeles för länge nu! Men jag skulle behöva åka och köpa lite julklappar, bara det att de e lättare när man VET vad man ska köpa, så man slipper kuta runt och bara hitta en massa saker till sej själv istället :P

Igår och i förrgår har jag haft turen att få umgås med den bästa killen jag träffat på evigheter.. Kanske den bästa någonsin. Så jävla mysigt. Skulle kunna skriva flera meters blogginlägg om hur den här killen får mej att känna, men jag sparar det för mej själv den här gången. Ska försöka ta tag i mina två jobba dagssysslor. Kram på er alla!

RSS 2.0