Aktiv afton!

Har nyss kommit hem efter fyra effektiva timmar på nyöppnade boda borg!
Och shittarns vad skoj vi har haft det!! Har kutat å ryckt å tryckt å krypit å stressat... Fem banor klarade vi! WEEIIiiii!!*
Det var jag Fanny Simona Och Adam. Najs as hell!
Har typ inte pysslat me nåt annat än att prata och äta idag.. Har vart en grymt överlag bra dag! Gör jag gärna om=)
Studenterna stirrar runt överallt och dom där vita mössorna är vart man än kollar. Lite avundsjuk är jag, men jag kan ju alltid vara med och festa på ett hörn det är väl själva lättnaden av att gå ut skolan och ha hela livet framför sej som lockar... Nä ont i fötterna å fullt me tvätt som måste hängas! Bytte förresten gardiner idag! Skitsnyggt!!

Träffat spöket

Idag träffade jag spöket. Jag sov istället för att göra allt viktigt idag och sen träffade jag spöket. Eller först åkte jag lastbil med moffa till Krokom, kollade på tapeter med mamma. Hittade några läckra tapeter som skulle kunna funka som fondvägg. Men kan inte bestämma mej riktigt... Men känns bra att man ska få ändra lite! Vet dock inte ännu VILKEN vägg men det lutar mot den stora bakom soffan.
Grattade mamma på födelsedagen. Åt glasstårta. Hon var så full så hon inte ens kunde sätta fast slangen på en dammsugare. Åkte hem, sen gick jag till Lea och sen mötte jag Han. Han är inte han med stort H eller the one eller my great love eller nånting sånt.. Han är bara en som har snurrat mitt hjärta runt fingret. Och där sitter jag. Försökte slita mej idag. Men ju fler sekunder det gick ju mer brydde jag mej om denna stackars lilla ensamma människa...
Han har ingen, ingen ÄKTA. Bara jag... Och mej har han inte ens pratat med på flera år. Visst han har behandlat mej som skit. Och jag SKA passa mej för honom och hans grop, för den tänker jag inte falla i... Men vissa ord tar så hårt!
Jag trodde inte att jag hade saknat honom men nu vet jag inte.... Jag ser hur mycket smärta han har inom sej och då gör det så ont i mej. Då vill jag Ge allt vad jag kan... En chans får han att ta emot min hand i mörkret. En chans ska jag ge försöket att Lyfta honom ur sin egen grop. En och bara en.... Minsta lilla och jag skiter i honom.

Kan du förstå det.... En chans får Du....

Grattis mamma!

Idag fyller mammsen 39. Börjar närma sej gammal snart!! Har skrivit ut lite bilder till henne och ska försöka få tag på en blomma.... Har jättebrådis ska åka lastbil med moffa och hinna hänga tvätten innan och slita igång en ny maskin...

Spöke!!

Det största spöket av dom alla har kommit till mej för att spöka. Väldigt nära inpå dessutom!! Fuck Fuck Fuck.... Det hårdaste fallet jag någonsin tvingats falla!! Det ondaste jag någonsin stött på, så krossat kommer mitt hjärta aldrig mer kunna bli! Jag beskrev det som om "mitt hjärta är av kristall och har just slungats ut från eiffeltornet för att slittras och aldrig mer gå att limma ihop hur mycket man än letar efter bitarna"
Varför varför varför vill jag tro det bästa om någon?? Visserligen är det ca tre år sen det var som värst. Men han fick så många chanser då!! Är han värd en chans till att försöka vinna tillbaka min vänskap?? Jag vet att den var värd mycket för honom.. Men.... "Jag har aldrig öppnat mej för någon som för dej"

Men för att prata om nåt som inte ger mej lika mycket gåshud....... Vill så gärna ha dom vita Miss Sixtry jeansen som jag hittade på MQ... Har grymt svårt för smala benslut men dom var ju så snygga!! Har 100 spänn kvar på presentkortet där och det gör ju inte direkt så himla mycket! Ska väl köpa nån tråkig helvit t-shirt eller nåt annat dötråkigt för dom pyttepengarna.... VILL BLI MILJONÄR. Kan inte nån snygg sexig singel miljonär komma och gå förbi mej och förklara sin kärlek och så lever vi lyckligt resten av våra liv!! MMMmmm snacka om dröm va... Måste väl härifrån för att lyckas träffa nån sån...

SLUTA SPÖKA FFS!!!

Uppdatering....

Min kissekatt!!


53846-34

Idag har jag vart på möte med diverse myndigheter och har planerat min framtid en aning. Ser ut som om det blir folkhögskola efter sommaren och i sommar ska jag delta i en grupp som håller till på gamla Tingshuset och engagerar sej i olika projekt. Vilket projekt det blir beror på vilket intresse man har, alltså VAD det är man vill pyssla med.
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om själva konceptet... Känns lite flummigt. Men flummigt kanske passar mej perfekt!??
Kommer ju bara vara där halvtid resten av tiden förblir ledig tid.

Efter mötet åkte jag på stan och mötte Erica och vi kikade på studentpresenter till Isak och Gummi... Dom kommer bli sååå glada! Ganska nöjd med idén är vi faktiskt.

Vi kvinnor borde inte bli könsdiskriminerade. Det tror jag alla håller med om. Eller nästan alla. Visst att i vissa yrken kan en man göra ett mycket bättre jobb, jag skulle tillexempel prestera mycket sämre som elektiker eller byggjobbare än vad en normal man gör, visst det kan jag erkänna. Det gäller inte alla kvinnor, men de flesta. MEN tänk då på all smärta vi kvinnor går igenom för att trycka ut alla ungar som sen utvecklas och växer upp och blir en arbetande karl som gör ett underbart bra jobb. Kan alla förstå att utan oss kvinnor hade ingen arbetskraft existerat. Kan ni män förstå att det egentligen borde vara vi kvinnor som belönas för allt vi går igenom med graviditet och födsel? Kan ni förstå att egentligen borde det vara VI som får högre löner och bättre jobb. Sug på den!






Måndag

Har grymt brådis så jag skriver en liten uppdatering senare..... Ville bara lägga in en stygg party party bild på mej sen i lördags=) Hade ju glömt kamera skrället hos Dennis.... Men men!! Hade grymt snygg frilla men det syns ju såklart inte...


53846-33



Robbans begravning...

53846-32
Vi blev tyvärr inte bjudna på begravningen och mamma visste inte var den var... Men jag haffade en liten glimt av ett foto på Roberth Hemmingsson. Sov gott.... Alldeles för många älskade dej.

Har vart en händelserik helg. Eller inte. Eller både och... Orkar inte skriva om allt just nu är så himla seg i skallen. Vart hos Anna hela dagen å kollat på teve å kivats me Jimmy å Anna. Blev bjuden på skiiiitgod pizza av en snubbe från Bollnäs.
Dennis kom på kvällen och vi kikade på American Pie Band Camp.
Träffat en fin kille i helgen! Kan inte fatta det riktigt. Vet inte ens om vi kommer ses igen... Men det lär ju märkas med tiden. Jag tycker ju att livet är såååå härligt just nu!

Krooogen!!

Ikväll ska jag dricka. Och gå på krogen jippiiii!!!! Ser ut som jag vet inte vad.. ska lägga in en bild snart me mej å erica på.. ska vara riktig paparazzi ikväll=P

Varför??

Varför gör jag en sån sak som att bläddra igenom telefonboken och stanna på Robban varje gång?? Stirra på numret och undra om man ska ringa och höra hans röst på mobilsvaret?? Varför tar det så förbannat hårt att radera numret? Jag kan inte!
Varför plågar jag mej själv på det här sättet? Det sticker lika hårt varje gång jag ser namnet. För jag vet att han inte finns längre. Men han vakar över min mamma det vet jag. Inte ens döden kan skilja dom två åt.

Allt känns så tungt just nu. Allt liksom ligger PÅ mej och bara är tungt... Snart fyller mamma år. Snart ska alla räkningar vara betalda. Snart ska allt göras men jag har ingen som helst ork att göra någonting. Sommar... Vad ska jag göra i sommar??? Känns lite småtungt det också. Har världens största val att ta men jag vet varken ut eller in... Älskar dej.... Men på vilket sätt??? Vill jag veta??

Uscha vilken jobbig sits du satt mej i vännen... Om du bara visste! Men som det ser ut här är det inte så mycket som lockar.

Idag har det hänt ytterst lite. Slet upp Nicklas imorse (eller typ halv tolv) och följde med till Elgiganten där dom skulle lämna in sin värdelösa dator.... Åkte och köpte juice och hem och skulle klämma i oss ordentlig Frulle, men Erica sov och jag följde hennes exempel så Nicklas fick snällt äta sin frulle ensam och kolla på den ooootroligt värdelösa filmen som Erica satt igång. Vaknade vi två tiden igen. Låg och degade länge och väl innan vi tog oss iväg nånstans. Skulle äta på stan (sallad OBS OBS!) men sket i det och hälsade på Anna Jonna och Visai. Väl där kände vi hur otroligt trötta vi var.. Åkte hem och jag somnade efter att ha läst veckorevyn i tion minuter. Tror faktiskt jag somnade med tidningen i högsta hugg mitt i läsandet.... Vaknade av att DJimmy ringde och skröt om sitt sköna bad och goda fläskkotletter.
Kände hur det högg av hunger i magen och gjorde mat. Hade inga makaroner så det fick bli spagetti och korv...

Har funderat lite på det där med känslor. Är det verkligen så att man kan inbilla sej känslor?? För egentligen låter det ju rätt sjukt att kunna göra det. Jag menar man känner ju det man känner, även om det bara är temporärt och för stunden?? Jag menar vilken hetro tjej har inte fått fjärilar i magen när dom sett en sån där ruggigt snygg och perfekt snubbe?? Eller när den man är intresserad av skickar ett sms. Hur många av dom gångerna håller känslan?? Men det är ju lik förbannat en känsla.
Har knappat lite på en krönika som jag ska skicka in till en tävling men jag är så osäker på mej själv.. På vad som krävs och hur andra ser det jag skriver? Alltså man skriver ju alltid det bästa efter ens egen förmåga, men bara för att jag är nöjd betyder ju inte det att alla är nöjd med mitt arbete....
Tänker lite för mycket just nu känner jag.
 
Känns lite trist att big brother är över om jag ska vara ärlig. Måste tönt-skryta med ett värdelöst b kändis skryt... Stog bredvid BB Samuel i kön in till krogen igår.. WEEEIIIii.. Nästan lite fränt. Tyckte grymt synd om stackaren och alla dessa pinsamt fulla ungdomar som klängde och skämde ut sej inför honom. Vad han ska se världen genom andra ögon?? Att gå från en i princip nobody till stans största kändis?
Undrar om man skulle gjort nåt som fick en känd. Vet inte om jag vill det faktiskt....

Ghost whisperer....

ozzy

Kikar på Ghost whisperer på teve verkar vara världens bästa serie ju! Läste om den i nya veckorevyn och har fastnat totalt efter bara en kvarts kikande... En vintrig fin bild på Ozzy hör ovan iaf! Min Govovve!!




Natten nalkas...

Har just svullat i oss en smaskig tomats-basilika och pastasoppa, sallad och rostade fullkornsmackor, det var jätte gott ;)
ska ta å göra om mej litte nu eftersom man ser ut som typ frankenstains brud utan smink.... bye byeee

Kunde inte sova...

Inatt har jag legat och vridit och vänt på mej hela natten. Erica har stilla legat bredvid mej som en ängel som vanligt, men min själ ville inte slå sej till ro. Jag antar att detta är straffet för att jag alltid skjuter upp allt viktigt i min stackars hjärna så det sen slår till stenhårt.
Har gråtit ena stunden, vägrat gråta i andra, inte kännt någonting i tredje. Vad gör man när man bara INTE ORKAR ta tag i saker och ting?? För det gör jag verkligen inte. Jag vill inte leva i pappers-sverige, vill inte leva på myndigheter utan vill kunna stå på mina egna ostabila ben, tjäna mina egna pengar jag betala mina räkningar själv. Men det går inte. Och det är det som är det jobbigaste!
Att inse att man verkligen är sjuk..... Att veta att ett jobb skulle få mej att bryta ihop på nolltid, gå i skola skulle slita ut min hjärna så den mosades på backen, praktik skulle få mej att gråta vid minsta missförstånd.....
Vill inte vara denna svaga lilla flicka som sitter inne i ett mörkt instängt rum med benen utsträckta och gråter gråter gråter....
Men nu är det en ny dag. Kommer vara trött hela dagen men det är smällar man får ta.

Min älskade kissekatt ligger och spinner i mitt knä. Hon gör allt för att hon ska rymmas och kunna ligga bekvämt men hon tjurar på och ska ligga där ändå, även om jag måste använda ena min arm för att hålla om henne för att hon inte ska ramla ner... Hon är det finaste på denna jord!!

Låååångt promenadpass!

Har just kommit hem efter ett varv på elljusspåret (2,5 km) i mycket rask takt samt promenad fram och tillbaka till stan (drygt 6 km). Och som sällskap har jag haft min erica!
Gick in på stan också på vägen till Anna och köpte naturgodis. Kanske inte lika nyttigt som det låter men garanterat nyttigare än vanligt godis!
Satt hos anna och filosoferade litte sen gick vi hem igen och satan vad all promenad har satt sej i mina stackars ben. Men nu orkar jag inte ens skriva mer ska bara lägga mej och slöa.... Sen försöka duscha...

Erica- Jag är blek som en jävla alvedon.
Jag- Ja men då är jag en Ipren, lite bredare på mitten!!!!
53846-35

En ny dag

Jag som skulle tvinga mej upp tidigt idag... suck.. jaja nu är jag iaf vaken och slipper alla creepy drömmar som jag drömt hela natten... Skulle kunna skriva en bok av alla mina wierdo dreams...
Helt slut i skallen... Jaja.. ska ta och äta halva min dagliga dos penicillin och lite yoghurt. Sen ska jag laga en linssoppa. Hoppas få det bästa.... over and out//kocken jenny

Mandy moore- only hope

Aj..så ser det ut!

ajaj

Så här ser mitt fina kattbett ut....... tur att det äckligaste e täckt me tejp!!


Lång promenad

Idag väckte mormor mej men jag låg och drog mej i sängen fram till ett någon gång. Hon åkte iväg in till stan och Erica ringde och sa att dom skulle ta sej en lång promenix och jag skulle med eftersom vi har våran överenskommelse. Jag åt lite sallad på paprika gurka och tomat. Tog en välförtjänt dusch och precis när jag var färdig plingar Erica och Nicklas på dörren. Tog med mej vildskinnet ozzy. Lättare sagt än gjort... Han drog som en galen! Gick en rejäl promenad och hamnade på affären, gick in en snabbis bara, Ozzy stod ju utanför. Gick snabba vägen hem.
Har nyss ätit fyra grovlimp-mackor med mager skinka och körsbärstomater. Smaskens! Tror nog att detta ska gå riktigt bra! Har planerat in ett gympass ikväll, får se om jag får tag på nummret så vi kan låna nyckeln annars får det bli en joggingtur i elljusspåret hemma i lungan.

Somnade vid fyra halv fem imorse så jag har inte sovit alltför mycket heller. Kommer bli skönt att framöver få somna helt utmattad i kroppen och med magen full av nyttigheter! Ska köpa lite naturgodis senare, måste ju ha någonting annars kommer jag smälla av. Lite päron och äpplen och bananer ska jag också införskaffa. Massvis av frukt! Ska alltid ha ett äpple i väskan när jag går någonstans så jag kan stoppa suget med ett sånt.... Ska leta reda på nå recept på pizzabotten på grovt mjöl nu! Ska skriva lite mer när jag kommer hem, har dessutom lite nya bilder att ladda upp. Har lånat Momma å Moffas digitalkamera nu så nu blir det mycket bilder kan jag lova!

Mvh//en otroligt nyttig jenny

Vad är sova?

  • Alltså den här tiden en grymt sen söndagnatt så sover ju varenda kotte. Varenda kotte utom Jenny Granlund för hon har förståndshandikapp och sover till två varje dag och är vaken till fyra varje natt.... Måste bli ändring på detta.

    Var på besök hos Erica å Nicklas tidigare och jag gjorde det enorma (enorm är verkligen rätt uttryck) misstaget att ställa mej på vågen. Jag har gått upp två kilo- TILL!! Jag började typ grina. Insåg att alla mina jeans var för små, mina tuttar förstora för varje behå och låren för dallriga för en kjol. Kan ni fatta vilken dunderångest jag fick! Och trots det var Erica i full gång med att baka rabarberpaj med Vaniljkräm. Och jag hade nyss delat chipspåse med henne. Hon testade också vågen och fick samma jobbiga besked och ångest som mej. - Nu börjar vi träna!!! Efter sommaren ska vi väga tio kilo mindre. Tolv inatt började vi. Drack te och gick en sväng ner på byn. Ironiskt nog för att ta ut pengar till Ericas busskort, men ändå!

    Visserligen anser jag att mitt svullna ansikte säkert är hela viktökningen (tsss in my dreams). Måste ju alltid ha nånting att skylla på...=/

    Nu när jag kom hem så började jag surfa efter smala smarriga recept! Och hittade en massa och har därefter skrivit en inköpslista till imorron. Ok gott folk hör här, jag måste ju skriva ner skiten så ner ser hur nyttig jag ska bli!!

  • Biffar
  • kronärtskocka
  • Oliver
  • vita stora bönor
  • tomater, vanliga och coctail och soltorkade och krossade
  • färsk basilika
  • pennepasta (fullkorn)
  • rödvinssås
  • timjan
  • vitlök, rödlök och gul lök
  • solrosfrön
  • potatis
  • oregano
  • buljong
  • sallad, ruccola och salladshuvud
  • gurka
  • röd och gul paprika
  • Vatten melon
  • vitvinsvinäger
  • fetaost
  • tomatpuré
  • morötter
  • laxfilé
  • kassler
  • ananas
  • lime
  • röda linser
  • persilja färsk
  • lätt mjölk
  • lätt creme fraiche
  • havregryn
  • falukorv
  • fullkornsmakaroner
  • äpplen bananer och kiwi
  • nudlar
  • zuccini

Så gott folk vad tror ni?? tror ni en sundare nyttigare piggare gladare Jenny är på gång att skapas?? Det tror nämligen jag!! Ska jogga elljusspåret med min bejb minst tre ggr i veckan (lär ju bli halvpromenad nu i början) sluta åka hiss och buss, vara nykter till studenten, träna i mitt gym och bada MYCKET bastu! Inge godis på veckorna och ingen som helst choklad chips eller liknande. Nu blir det tufft. Ungefär hundrafemtioelfte gången jag säger detta men nu e de faaaaaan allvar! Sov gott alla ni därute! Me is gonna be happy!!


Kubb is the shit!!

ÅÅÅååååååååå less jag vart nu! Hade skrivit en massa och allt försvann....  Okej ska försöka börja om från början...

Har just slickat mina sår och vågat mej ut i allmänheten trots att jag enligt morfar ser ur som en Bulldog idag. Sjyrrans moffa!! - Men en söt bulldog , säger momma.
Har spelat Kubb med Erica och nIcklas, Nicklas å Dennis.  Vi fjollor som hade smink i fredags (jag erica å dennis haha) var i samma lag. Förlorade riktigt rejält ett par gånger men sista omgången fick vi börja med en kubb i handikapp och då vann i överlägset haha! Till och med jag lyckades nog döda mitt rykte som usel Kubbkastare. Grett =)

Kom nyss in igen och ska äta grillat och hemmagjorda potatisklyftor bea och sallad sen ska vi ha hockeykväll med chips och coca cola. Jag måste vara alkoholfri i åtta dagar nu.. Men de ska jag gå bra! Vill ju inte att fejjan ruttnar bort! Vill definitivt inte att skiten blir till ett styggt ärr. Men en sak har jag lärt mej. Att även katter är osägbara. Stackars mamma som måste ta ner sin lilla katt.... Oooops glömde ringa linus! Måste göra det nu!!

Lacuna Coil-stars är definitivt dagens låt!!

Kattmat??

Mammas katt måste ha vart hungrig idag när han slukade upp halva mitt ansikte....
Utan att överdriva... Fick åka in på akuten å tejpa och ska äta penicillin. Jippi.... Skoj lördag va????

Corpse Bride

Idag såg jag den Underbara filmen Corpse Bride. Lika bra som alla andra Tim Burton filmer, om inte bättre! Älskar dina filmer timmy!  Mer av den skiten!
En fruktansvärt Vacker film. Mr Burton har verkligen hittat sättet att göra en film Vacker på! Erica och Jimmy var här och vi åt chips å kollade på film. Sen åkte dom hem och jag blev kvar här själv.

Imorse bestämde jag mej för att ta ner Ezzie. Ett tungt beslut men jag klarar inte av hennes pissande å skitande och krafsande och bitande och skrikande. Jag orkade bara inte med att ha hennes bajs på badrumsmattan EN GÅNG TILL. Min badrumsmatte är två veckor gammal och har redan tvättats fyra gånger. Det är inte normalt. ((X)) tog sitt ansvar om den delade vårdnaden och hämtade henne, och nu är hon i katthimlen och bajsar på ett moln eller nåt....

Ännu en dag har jag tänkt på dej, underbara människa.... Undrar om du fortfarande är lika underbar?? Vet inte och vet inte om jag vågar ta reda på det... Vet inte om jag är redo för konsekvenserna vilket svar jag än får på min fråga.... fuckfuckfuck....

Three days grace - Drown

Ska försöka sova lite nu somnade ja idag när Jimmy kolla på äckel hockey.  Så det lär ju bli lättare sagt än gjort... Mamma oroar sej för att hon inte ska få gå på Robbans begravning. Tycker så synd om min fina mamma...

Jag tänker inte tolerera ett sånt där nertryckande elakt sms en enda gång till för jag förtjänar det inte! Varför har hon mitt nummer?? Snälla låt mej vara och försökt acceptera det faktum att jag faktiskt är sån bra människa som det verkar som! Sluta var avundsjuk på det och försök leva upp till samma sak! Det tjänar du mest på...

Sommartider!!

Lyssnar på en remix av sommartider.... Ja vart fan tog sommartiderna vägen? dom kom ju sen bara POFF var dom borta igen!!?? Nu är det lixom nollgradigt på nätterna igen... Jävla skitväder! Nu har jag inte tid med dett längre! Jag ska ta å softa litte i min ensamhet! ska fortsätta läsa på min bok så den blir färdigläst nångång... Nån av katterna hade pissat på en stolsits.. Asså nu pallar jag inge mer!!!!!!!!

God morgon

Hej hej hallå dagboken tänkte bara skriva en uppdatering till mina trogna läsare!! Vill ju inte göra er besvikna!! Igår så söps det iaf... va å kikade på dom där töntiga brudarna som gjort baywatch remixen så jääävla värdelöst. Till och med min momma kan vifta på stjärten bättre än dom brudarna!!

En tår....

En tår rinner nerför min kind. Vi kommer sakna dej!

Robban

Jag kommer att gråta mej igenom hela natten..... Kommer tänka på dej.
Och på min lilla mamma jag älskar dej finns här för dej...

Vållulle!!

Idag har Anna gjort goda vårrullar som jag ätit ihjäl mej på. Hur kan man göra så god mat?? Hon borde få diplom å medalj å hela köret!

Funderade på att dra på GIII ikväll men efter närmre eftertanke och varför jag egentligen ville dit så kom jag på att jag kunde lika gärna stanna hemma! Man vill ju inte bli too much liksom. Jag har aldrig vart en sån som gått ut för någon annans skull och kommer inte bli det heller!

Pratade nyss med Ville den lille. Fan va stygga vi är... Har dragit dåliga skämt om allt möjligt som doppresenter och underhåll hahaha! Och han har fan rätt kattjävlarna äter mej ur huset! Har dom inge annat för sej än att äta ALLT dom ser, trots att det kanske inte egentligen är ätbart? Känner att jag är påväg att bli en kattkärring, så jag har försökt skit i dom totalt ett tag. Men dom e ju fan på mej hela tiden!
Klias på tummen!

Mätt som en jävla köttbulle.

Undrar om man ska ta mod i kragen och ringa greken...=P nä orkar fan inte skriva så jävla mätt är jag. Och shit vad jag svär!! Har vart sympatimamma med Anna idag och kom på mej själv hur mycket jag svor inför lilla Visai! Som för övrigt är den sötaste tvååriga gossen på hela jordklotet!
Kyss och smek på alla fina flickor typ Erica Gummi Anna och gänget!

svävar runt i luften...

Jag kan inte sluta tänka på en speciellt person. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför! Vad är det som gjort att jag hakat fast på tanken på denna personen? Jag känner honom inte ens men han är sååå lockande!!

Det man inte kan få vill man ha. Eller hur är det?

sunset


By the way, Lucy ska betäckas eller hur man uttrycker det. Hon är så fruktansvärt pilsk nu! Hon till å me skvätter sånt där skitäckligt! Man kan inte ens klappa henne....

Lyssnar på en porrig röst.. Mmmmmmm....

God natt alla därute nu ska jag göra ett tappert försök att sova. Lite skönhetssömn - Ja tack!!



Bitter??

Alltså.. Alltid kommer den där frågan: Är du sur? eller : Varför är du sur?
Jag är inte sur!!!! Jag är ytterst sällan sur. Men jag blir grymt bitter när folk antar att jag är grinig till höger och vänster. Jag har oftast ett leende på läpparna! Självklart är jag inte mer än mänsklig och har mina dåliga dagar ibland jag också, men bara för att man har en dålig dag är man inte sur. Citronen är sur! Inte jag! Varför antar till exempel ens ex att man är SUR för att dom skaffat ny tjej? Varför i hela världen skulle jag vara det? Varför antar ens kompis att man är sur för att man inte hört av sej?? Har dom nåt att oroa sej för? När man frågar en människa om dom är sura på en beror det ju endast på att dom VET att dom gjort nåt fel som jag egentligen borde vara sur på.

Sluta gå runt å tro så jävla mycket! Jag är inte sur på nån, inte på den som smsar mej och ber mej ge faan i hennes ex, inte på vännen som inte kan hålla en hemlighet för att hon är osäker på sej själv, inte på hon som snodde mitt ragg inte på han som ljuger om sånt man inte FÅR ljuga om!! inte på nån alls är jag sur arg bitter vrång eller ilsken!!

Som värst besviken. Besviken på de som ljuger och pratar ner en människa som dom egentligen bryr sej om. Besviken på den som ska "kasta en kubbpinne" i huvet på sin bästa vän för att hon inte gillar vännens pojkvän. Besviken på den som jag trodde var min vän. Den jag trodde brydde sej och förstod bättre,

Jag har haft en kväll för mej själv att tänka lite på... Jag får gåshud av att tänka, det finns så mycket tankar som gör ont i mej. Tankar som vill att jag börjar gråta. Vill bara att någon håller om mej, stryker bort håret och viskar att allt kommer bli bra.... Det är allt jag vill, allt jag kräver. Önskar jag hade någon att älska...

Onsday

53846-45

En mindre läcker bild på mej men dessan är ju söt!! Snusprillan ligger där den ligger dessutom=P hahaha!! Idag är det onsdag och för en gångs skull ska jag inte ut på krogen verkar det som. Känns rätt bra det faktiskt ändå! Har ju supit som jag vet inte vad i två veckor så det är nog bra att man låter bli. Ska festa ihelgen det räcker med en dag faktiskt... Men det finns ju en viss sak som lockar kan man ju säga... Men jag försöker bortse från det. Ordnade ju upp allting igår så nu är allt bra,
Idag så tog jag och Erica en välförtjänt sovmorgon och gick och plockade lite i lägenheten, åt varmkorv och jag tog en dusch. Sen tog vi bussen till stan och sen upp till Lillänge och där mötte hennes karl upp oss och vi gick in på coop och handlade. Kom billigare undan än jag trott! 215 spänn. Sen Kattsanden då på nästan tvåhundra men va faaan ja orkar inte med den där värdelösa Ica sanden som gör att de stinker piss å bajs trots att man nyss rensat bort skiten!
Åkte med dom hit och nu har jag satt på en tvättmaskin med lakan och steker lite köttbullar som jag ska äta med potatissallad! Sen ska jag till Anna hade jag tänkt och umgås lite med henne inne på stan. Sen vet jag absolut inte alls vad man ska hitta på. Kanske tar mej en tidig ensamkväll för en gångs skull!
Ska tvätta å torka golv och sånt där som man glömmer att göra när man sällan är hemma.
Hade velat byta gardiner men mina gardiner är utlånade eller i Krokom.. Kanske ska be mormor och morfar komma förbi med dom ikväll? Så får man lite besök också åsså kan jag ge moffa pengarna som jag har kvar.

Jag saknar inte det där lilla som fanns där ett tag eftersom jag nu vet att det var lögn. Från bådas håll. Men bara den saknad jag känner efter att få ha någon som håller om mej när jag sover, den känslan är fruktansvärt stark.
Försöker dock leva med tanken på hur otroligt skönt det är att vara singel den här tiden på året. Och det är ju verkligen det. Har haft pojkvän i tre somrar nu och den här tänker jag leva i frihet! Göra som jag vill, komma och gå som jag vill, FLIRTA hur mycket jag vill!!! Nu är maten klar. Ska äta lite. Jag skriver mer vid tillfälle!!

Very late tisdag!

Bråttom bråttom ska hoppa ner i sängen å mysa me gullpluttan Erica! Orkar inte skriva. Sisådär har dagen vart mamma åkte in på sjukan och jag blev grymt sviken av en vän men det styrde jag snabbt upp! Har snart fixat biffen! Nä trött nu. Ögonen trillar ur. Har pratat lite om spöken. Riktiga spöken och spöken från ens förflutna. Idag kontaktade ett av mina spöken mej. Sjukt.... För en vecka sen kontaktade andra spöken mej... Ännu mer sjukt. Allt är sjukt och min mamma är sjuk på riktigt. Nåt med magen. Köpte kubb idag, spelet alltså... Spelade ett par gånger men vissa människor vet ju exakt hur man trycker ner stämningen!!!! Pratade med min bästaste killkompis ever Bische han e sååå wonderful! Vet hur man får Jenny att le! Och den förmågan har erica också. Tack bejb för att du finns!!!♥

-Summer nights happen sooo fast-

God morgon alla mina trogna läsare! Ännu en obetydelsefull dag för fröken Jenny kommer det bli idag. Men mycket goda vänner kommer göra dagen till perfetionism ändå! (ojojoj finns det där ordet)

Har drömt kinky drömmar hela natten. Jag måste verkligen göra nåt åt detta. Slarvar som bara den med medicinen men det märks inte så himla mycket förutom alla dessa svettningar som kommer typ i värsta attackerna! Har klarat mej ett par dar nu men men! Hoppas vädret håller i sej ett bra tag till det är så himla skönt att få känna en snudd av sommaren! Blir så himla glad och uppåt utav solen, men by the way, vem blir inte det??

Alltså hur ska man bära sej åt när man är så fruktansvärt intresserad av en viss person men vet inte riktigt hur man ska uppträda gentemot honom? Jag vill inte vara för PÅ, Inte för OFF för båda gör att dom tappar intresset ganska drastiskt. Jag vet verkligen varken ut eller in. Kanske bara ska låta allting vara. Jag behöver inte mer problem och man vet ju aldrig vad andra människor kan bära med sej i bagaget!?

Ansikte har jag iaf inget som helst intresse av längre, det kukade han ner ganska drastiskt efter sitt beteende senaste veckan!  Nä vad sägs om lite mat????

Lyssnar på Cara Dillon. Grymt bra sommarmusik att lyssna på en lugn hemma dag som denna!

Sommar??

Hur fort går det inte om sommaren REDAN är här...?? Har haft en skön men förvirrad dag. Slutade i irritation ganska nyligen men jag tog mej hem iaf! Fick sitta i äcklig raggarbil och skämmas på raggarn i stan. Eller äcklig är den väl egentligen inte men jag e så less nu så då får den kallas äcklig haha!! Jenny har f¨ått färg idag!! Efter mååånga timmars pressande i solen så börjar det äntligen löna sej! Tur att man gått sminklös i flera dagar.. Har fan inte ens något smink allt e slut sönder eller borta. Lika bra det då så jag får visa min naturliga skönhet haha!! Är fan riktigt slapp i huvudet. Man blir ju det av att vara i solen! Mina katter börjar bli lite väl dryga nu när man kommit hem. Dom lär väl ha sovit hela dan. Nyss fick jag jaga lucy för att hon tagit brödpåsen och var på väg att bryta sej in i den SOM VANLIGT. Så less på det!
Less på kattpiss överallt! Less på allt jävla onödigt skitsnack vänner emellan! Håll käften om dina egna vänner det är de bästa du har! jävla idioter....

Kan inte bara alla sluta vara så förbannat negativa och jävliga?? Jag gillar positivitet! Det bästa jag vet! Ska rosta mej en macka nu. Och kolla mej i spegeln på mina nya solbränna!!

Take my breathe away...

Sätter maten i halsen om jag ser dej någonstans! Dreglar när jag tänker på dej.. Haha... Nä men seriöst. Dessutom så är du mer än ögongodis! Grymt härligt människa över huvud taget... TOO god to be true... Gissar jag på....

Full hela helgen... Ångest! Hur ska jag ha råd å pejja räkningarna?? Ska fan skaffa jobb å de e nu. Ska gå in på arbetsförmedlingen å söka jobb nu på en gång. En liten bild på mej å Gummi när vi pussas!!

53846-44

Björn Rosenström!

En otroligt rolig utekväll IGEN!!! Men kan det bli annat i mitt underbara sällskap?? Efter en veckas kaos i min lägenhet är jag äntligen ensam nu och måste ta tag i skiten. Ingen lampa på toan den har gått, och ingen ny lampa har jag hemma heller!! Duschar med levande ljus och gör det andra i mörker haha!  Kan någon förstå hur härligt mitt liv är just nu? Allt är liksom bara lättsamt vackert och roligt. Jag skrattar dygnet runt. Det är så varmt i solen att jag knappt orkar vara utomhus!  Men jag ska tvinga mej själv! Tänkte att gummi skulle komma så jag får bjuda henne på en pizza eller nåt annat gott.

Hur som helst natten! Eller ska jag börja med fredag?? Fredag var en utekväll på Huset i vanlig ordning. Var inte särskilt full men jag släppte loss ändå, så som det ska vara!  Hade mina sexiga jättetrasiga solglasögon på mej och var allmänt skitsnygg. Tyckte iaf jag=P Slutade med den skummaste efterfesten jag NÅGONSIN varit på! Helt sjukt... Rymde därifrån fort som satan och hamnade hos en gammal klasskompis från Åre. Jag och gummi övertog hans säng så han (som är ca sju meter lång) fick sova på sin lilla tvåsits soffa som en jäkla räka. Klev upp tio på morgonen och gick till sjukhuset och lånade toaletten. Självfallet glömde jag låsa efter mej så man fick ju besök.. HHrrr,m... Tog bussen hem hit och la oss och sova några timmar. När sömnen var avklarad så cyklade vi till stan till badhusparken och solade med Lotten Carro och Vickis. Gick och inhandlade en smaskig Natchotallrik, bland det smaskigaste jag ätit. Gick upp på rocken och dom andra tog sej en Bärs. Vi cyklade hem och segade oss och började dricka. Jag slog på stort och svepte mina 43+mjölk. Och nån cider 7,0 på det! Kan ni tänka er hur mitt tillstånd var?
Skulle cykla in på stan men fick skjuts av mina fina snälla granne. In på GIII och hinka mer alkoholhaltiga drycker. Träffade en gammal kompis det var faktiskt roligt. Poppade till Björn Rosenström. Stog och sjöng, skuttade dansade och sjöng. Helt fantastisk konsert säger jag bara! Och party nivån var grymt HÖG! På nåt sätt försvann några timmar, men det slutade med att jag fick Björn Rosenströms autograf på mitt vänstra bröst följt av ett : RUNK! HAHAHA
Gick på donken och skulle svulla lite mat men tyvärr gick inte det! Gummis bankomatkort gick sönder i ett hörn. ?????
Gick upp på vägen och liftade! Kan ni fatta att JAG LIFTADE?? En tragisk snubba med porrigt röd BMW cab plockade upp oss och vi susade till Lugnvik! Så jävla grett! Gick in och fylleåt lite sen somnade vi rätt pladask jag och Gummi.  Wierd kväll....??

löve it

jag e less less less less och less. Ring mej ska jag skicka en bra låt. Less på onda människor, människor som ljuger och människor som e så snygga att man smäller av!

Vädret?? FINT!!!

Grett!! Idag har solen skinit som bara den på mej! Har gått en sväng, solat i badhusparken och spanat på fina pojkar. Hittade bara en! =P Men en massa gulliga småhundar såg man ju också. Var på Donken och åt i vanligt ordning en couscous sallad. Smarrigt värre! Gick på bolaget och ahndlade för ett halt kompani... Kan man ju säga men allt va till mej typ... Fick betala dubbelt för en flaska 43 och fick 40 kronor i tröst för det=) Ja åsså pengarna för den obefintliga flaskan såklart!
Har tagit en liten vilopaus nu men Gummi sussar fortfarande... Jag ska väl ta å göra nåt vettigt.. Börjar typ bli hungrig igen!! Ska låta gummi sova ett bra tag så ska vi väl hitta på nåt sen.. Pöss å smek!

Knockin' on heavens door..

.. Är det vad du gjorde? Du knackade och fick komma in??
Igår åkte jag till min älsklinsälskling Ankiiiiis!!!! Och hennes underbaraste son sööööötisen Sam Elliot. Och gubben hennes. Men han myste jag ju förståss inget med. Fick börja med att vara babysitter åt sam ensam! Det första som hände var att han pissade ner mej helt! Jäcla skitblöjor som inte ens håller tätt!! Så de va bara å bita ihop å byta och jag fixade det galant! Jävla bäst man e asså! Nu kan jag typ skaffa egna barn jö... Sen åt vi pizza och drack vin. Kikade på teve å sen när karl och bäbis somnat in så hade vi tjejsnack och de va så härligt! Att liksom äntligen få dela med sej med sin bästa kompis av alla i världen. Hon skulle bara veta hur skönt det var hur gott jag mådde och allt! Love it! Fick tokpanik imorse eftersom annica skulle in på operation, hon hade kollat fel på dag... Va i stan vid ett och gick från sjukhuset och mötte lotten. Vi mötte sen anna och carol och köpte glass och satte oss i badhusparken. Då kom erica min baby.... Satt där å softade i den underbara solen ett tag.  Gick på stan en sväng och handlade lite gott att äta sen hem hit. Jag har städat och plockat dammsugit och stoppat handdukar i tvättmaskinen. Ska ta å göra lite mat. Erica sover i min soffa.. Snack om sööööt hon är! Kissekatterna är överallt. JAg har skavsårsblåsa på stortån. ÅÅÅ VARMT! Över 20 grader på min balle!!!

◊------Thinking of you Robban------◊

Ohoj!

Äter lite pasta och funderar lite. När jag kollade i spegeln slog det mej att det jag ser i spegeln inte är det andra ser. Det är så jävla sant.... När vi är nöjda med hur vi ser ut, då går vi hemifrån och visar oss bland alla andra människor. Tror ni inte att nån har viskat -kolla brudens braller faaaan va fult, eller -kolla vilket brett arsle eller liknande?? Det händer er varje dag! Hur nöjda vi än över oss själv kommer det alltid finnas dom som hittar nåt fel. Varför sminkar vi oss då? Fixar håret, duschar, äter nyttigt, parfymerar oss?? När det alltid finns nån som har nåt att klaga på? varför köper vi nya skor när det alltid har funnits nån som gått förbi skon på affären och tänkt - fan vilken sjukt ful sko vem faaan vill ha den??
Frågan är alltså; Varför bryr vi oss om att hitta fel med allt??
Vem i helvete började med det? Om mobbning och ständigt klagande?
Jag vet en sak åtminstone och det är att jag orkar inte bry mej. Orkar inte bry mej om nåns frisyr eller hårfärg, om nåns breda arsle eller fula skor om nåns krokiga näsa eller om någons för bruna brunkräm. Jag orkar inte bry mej! Kan inte vi människor bara unna alla andra att få känna sej nöjd och perfekt? Ingen människa valde sitt utseende eller smak för kläder innan dom föddes. Så nästa gång du går på stan eller sitter på bussen och hittar ett fel på någon så tänk på att du är inte så jävla perfekt du heller vad än spegeln sagt till dej!

Funderar också lite på döden. Jag tror inte att någonting händer. Man vill ju gärna tro det, jag vill ju tro att Robban skuttar runt bland blommor på en lynard skynard konsert i himlen och solen skiner och dom sover på mjuka moln. Men det fattar egentligen vilken människa som helst att så är det ju inte. Jag tror att döden är som en sömn. En sömn man aldrig vaknar ut. Man ligger där, ruttnar upp men själen sover vidare i all evighet. En sån där drömlös jätteskön sömn... Vad tror ni?? Kanske inte låter lika vackert som molnen och blommorna men säkert precis lika härligt....?

Fick ett sms av mamma idag, hon har inte hört av sej sen hon åkte in på behandlingshemmet. Hon mår verkligen inte bra... Hon lider verkligen på nätterna men de fullspäckade dagarna med aktivitete gör att dagarna går fort men nätterna pressar sej smärtframt förbi... Jag kan känna hur hon lider! Hor enormt sorgsen hon är i själen. Hennes själv har inte dött men den vilar.... För hennes personlighet har försvunnit i och med samma sekund hon fick dom hemska nyheterna.... Älskar dej mamma ♥


Tears in heaven!

Fina människa som tagits ifrån oss!! Du är så himla saknad... Ni skulle ju gifta er enligt mej... Vad hände? Tänk om man kunnat veta hur du egentligen längst inne kände. Tror inte att någon kunnat hjälpa dej om jag ska vara ärlig... Nog om det!

Har linser på mej så jag ser nästan ingenting på skärmen nu! Har kikat på film, Narnia - Häxan och Lejonet. Den var mycket bra men jag var så himla distraherad haha!!=P  Vet inte riktigt vad det är som händer men det känns förbannat skönt att bara ta det lugnt för en gångs skull! Är less på att rusa in i den ena relationen efter den andra.

Jag har aldrig mått så bra runt mina vänner som jag gör nu.... Älskar er så himla mycket mina flickor. Skönt att känna sej hemma och älskad bland er... Vänskapen kommer alltid vara det viktigaste för mej! Kärlek är fruktansvärt viktigt men ingenting klår vänner för livet! Synd att en del utav er har det jobbigt... Gummi som ska flytta härifrån, Potty som kämpar med skolan, Erica som bråttas med kärleken, Annika som redan flyttat, Annica som ska ta hand om sin fina son, Linus som slåss om herren på täppan i Krokom=) Massvis med vänskaps-kärlek till alla er underbara människor! Att ha er är som att äga allt guld i världen, alla diamanter i universum och allt solsken i evigheten.

Min mamma, älskar dej-♥


Robban...

Tänker så himla mycket på dej, hela tiden. Varje dag. Och vart jag än går på stan så ser jag dej! Jag som tjatade på mamma att ni skulle förlova er skaffa en liten knodd och flytta ihop. Ni behövde verkligen varandra. Hur kunde detta hända? Jag blir så arg på samma gång som jag är så himla ledsen... En liten liten del av mej försvann, du tog den ifrån mej! Hon hade ju alltid dej! Hur kunde du inte tro att alla älskade dej....  Alla gjorde verkligen det dessutom! Så fruktansvärt mycket. Du var väldigt lätt att älska... Så många kommer sakna dej. Jag och mamma ska gå på begravningen jag tror du hade velat det. Lyssnar på The Kelly Family - An angel. För det är precis vad du har blivit. En svartklädd stentuff långhårig ängel som går runt och gör busiga sattyg uppe i himlen och för första gången i ditt liv känner du inte den där hårda smärtan. För en gångs skull är du helt lycklig, jag glömmer dej aldrig.

Gummi ligger och sover och är söt i min säng... Jag har tvättat en fullproppad maskin med sockar å trosor! Börjar må lite bättre. Har supit sen i onsdags och min kropp är helt slut! Blir inget dricka på länge nu.. Typ studenten. Måste ta kort och skaffa ett nytt leg och pass imorron eftersom mitt gått ut nu idag. Får försöka använda det ändå men men.... En del kollar ju faktiskt.

Kan man sakna nån som jag gör nu? Får man tillåta sej själv det? Får man falla....?? Jag vet faktiskt inte. Tänker inte så mycket men jag vill ändå rannsaka mej själv och bestämma mej. Jobbig situation jag sitter i nu, och allt går så jäkla dåligt i det stora hela. Har mycket att göra imorgon ska iväg på Tingan och bestämma min framtid, och på psyk, men det känns bra att få vräka ur sej allt det som ligger inuti mej nu!!Saknar iaf... Jo... Åtminstone lite

53846-40




Mycket har hänt...

På senaste tiden har det hänt så sjukt mycket att jag inte ens vet var jag ska börja... Vet inte ens om jag kommer orka riva upp allt igen. Robban dog. Han är död, stendöd helt borta. Den jag tyckte om hittade en annan, jag har supit sen i onsdags. Jag är så himla sliten! Biche kom. Nya vänner.... Panikångest pga allt som hänt och jag hade ingen medicin. Träffat en ny, väldigt speciell människa men vet inte vad jag vill, för inga fler problem orkar jag med just nu! Räkningarna trillar hos inkasso utan att jag ens sett ryken av dom och inga pengar har jag fått heller. Ingen kattmat... Alldeles för mycket känslor på alldeles för kort tid men en sak vet jag. Att en av dom viktigaste personerna i mitt liv är borta för allt. Jag orkar inte skriva mer nu.

RSS 2.0