Årka med Å

idag har jag verkligen inte orkat skriva. Inte nu heller. nu är min älskling på plats igen. sista helgen i lägenheten och östersund.... Ikväll blir det pizza och party med mogge och therese.

mjjfbgv

Kom inte på nån fiffig rubrik. Jag e såååå pissnödig att jag snart gör i trosan. Om jag måste kolla på en till kartong efter den här flytten kommer jag spy i den.
Jag kommer bergis bli begraven i en kartong eller nåt.. Jag får inte glömma att skriva i mitt testamente att jag döda kropp inte får ha någon som helst kontakt med nånting som ens påminner om kartong.

Nu när anne läser det här så suckar hon säkert så högt att det hörs ända hit, men nu ska jag hänga tvätt och sen slita igång en ny maskin.. Vill helst att alla gardiner och tvätt och dukar å shit ska vara rent när jag packar ner det. Jag VEEEET jag är tvättnarkoman. Men vet ni hur skönt det är att kunna tvätta hela tiden??

Efter det ska jag samla lite vuxenpoäng och gå ner med alla tusen soppåsar. Jag e såååå jävla hungrig men allt jag har är typ ris.. Med sweet chili. Eller ketchup. Och mjöl. Och kakao. Och muffinsformar i massor.

ÅÅÅÅ PISSSSSSA♥ ♥

Keep on packin'

Idag har det alltså blivit några lådor igen..
Har egentligen ganska mycket att skriva men jag vet inte hur kreativ min skrivförmåga är idag.. Sov på dan idag. Ni vet, så som man bara INTE får göra! Då blir man ju tok-slö.

Ja i korta drag.. Momma och moffa kom strax före tio. Fixade och så lite, åt en banan sen tog jag och momma bussen till stan och köpte lite förvaringsgrejer jag behövde.. En låda till papper (urgullig med barnmönster 40:- på Åhléns) Cd-case till alla mina jävla skivor och en sorteringslåda för alla skruvar och spikar och sånt.. Det är minsann pli på mej! Känns skönt att för en gångs skull få lite struktur på packningen.. Någorlunda iaf..=/

Åkte hem där moffa höll på att byta låstjosan på dörren eftersom handtaget tappat fjädringen och dörren blåser upp hela tiden. Hade köpt med oss B-pizzor som man värmer i ugnen som vi åt. Men nu har jag iaf ett nytt dörrtjosan! I några dagar till kan man njuta av det.. Känns så tungt på källarna när man vet att man ska lämna någonting som man älskar så mycket.. Men jag får ju vara med DEN jag älskar istället.. Jag vet att det kommer vara värt det när allt är klart.

Har fixat min kokbok idag! Är nästan klar med alla recepten som jag redan hade.. Och har gjort en tjusig famsida där jag skrivit med grönt glitter "JENNY´S KOKBOK". Blev huuur bra som helst! Jag e skitnöjd iaf!

Nu vet jag vad det ultimata nöjet för en katt är. Krafsa i, på kartonger. Gömma sej i dom. Stå i dom. Allmänt allt som har med kartonger att göra. Båda är helgalna i alla kartonger, det är som rena rama nöjesfältet för katter.. Drygt bara när man vet att lillskiten går och bajsar lite överallt titt som tätt.. Och när man vet att Lucy äter det mesta. Ja vad gör man....

Är lite besviken på att jag inte kommer kunna köpa allt det jag VILL ha från Ikea, dvs stolarna.. Ska klä om dynorna på dom här istället och använda provosoriskt. Men det kan ju bli tuff det också, vet man ju aldrig.
Ska satsa mina pengar på en Tv-bänk istället som vi ska använda tills vidare eftersom den här inte flyttbar direkt...:-S
Och två vanliga LACK hyllor att ha på väggen ovanför och ställa filmer och sånt på.. Får helt enkelt fortsätta dagdrömma om min  Shiva tv-bänk ett tag till.. Tills jag får råd!
Har funderat lite och kommit på att jag kommer behöva en gardingstång till.
Jag hatar att flytta och komma på allt det där som man behöver och inte har.  här får ni ett litet smakprov på allt jag behöver, och som behöver göras. Enjoy!

En till silvrig gardinstång
Ta mattorna till Krokom, tvätta och skrubba
Massvis av papper och sånt som man kan packa porslinet i så inte allt är bara spillror när man e framme.
En ny kattlåda
Ett mirakel så att lampsatsen som sitter fast på väggen lossnar nån jävla gång
Ett par serveringsskor i svart skinn (inte billigt)
Träningsskor att ha inne
Nya snygga träningskläder som gör det KUL att träna
Hantlar
Ringa telia och flytta telefonen och internet
Gå in på arbetsförmedlingen och prata med ca 20 olika personer
Energi till att orka göra allt
Gå till körskolan och skriva ut mej
Byta knoppar på garderoberna här
Tavelkrokar
Skriva annons
Plugga på O'learys menyn
4 000 000:- att köpa allt för

Ballerina

Har just tryckt i mej ett par ballerina kakor som belöning för att jag varit så flitig. Har packat en förbannat massa lådor med grejer idag, kom hem halv åtta ungefär efter en heldag på stan.  Först med momma och moffa. Vi åt lunch på Lime och jag fick träffa Anna.
Efter det gick jag upp på Soc. Förhoppningsvis allra sista gången jag behövde gå dit. Känns så otroligt skönt!
Efter mötet mötte jag Erica och hängde mej när hon hämtade ut sina nya glajjor. Sen knatade jag upp till jobb@ och gjorde det allra sista där och fick närvaro för de två gånger jag missat. Känns bra faktiskt!

Vi gick på stan, fikade på Tehuset och kikade ännu mera sen när Nicklas kom också. Slutade med att vi gick på kebab city och jag åt skitsmaskig falafel och frittar. knullade gött i munnen ska jag berätta!
Efter en liten tur upp på Coop så åkte jag med Erica och Nicklas hit, gick upp och började nästan plocka på en gång.. Har alltså tagir typ tre timmar att fylla fem lådor. Visserligen noga packade med omsorg, men jag kan ändå inte påstå att det märks nån särskild skillnad. Tio lådor färdiga och det ser fortfarande ut som vilken bebodd lägenhet som helst.. Fan vad saker jag har! helt sjukt.. Fattar inte hur jag ska få plats med allting sen faktiskt.. Som tur är har inte bische allt för mycket prylar utöver sina dator grejer.. Tur det då!

Imorron ska jag möta momma på stan och fixa ett par saker som behövs för att jag ska kunna fortsätta packa alla saker i lägenheten. Sen blir det till att sätta igång med köket och badrummet.. Fan vad jag INTE längtar!! Som tur var kommer bische i helgen och hjälper till.. Tur det. Tror inte vi kommer klara oss på ett släp.. Kommer nog behövas ett till eller så får vi helt enkelt ta lasbilen.

Anna ska på Ikea på lördag och ska låna moffas släp. Och hon ska få köpa mina stolar och skrivbordet vi ska ha datorerna på. Fan vad jag och bische bråkade om färgen på skrivbordet idag. Känner mej lite taskig som vägrade låta honom få sin vilja igenom trots att det är han som ska betala... Men vafan det hade inte funkat med ett svart skrivbord. För det första kan vi ju inte härma Kattis och Jonas, och för det andra ska allt annat gå i ljusa färger (typ vitt) och tapeterna är lila. Skulle blivit en salig blandning med svart också.. Sorry baby....

nä nu ska jag surfa reda på namn och nummer på mina framtida möbler.. So long suckers och babies!!! och förresten!!! Glöm inte att kolla in gummis blogg www.iamjustme.blogg.se

Elegi

Finns det någon bättre morgon-låt än Elegi med Lasse??? Skulle inte tro det!!!
Fast den bränner upp vissa sår, sår som inte gör så förbannat ont, men ändå. Det är ganska udda. Att man en gång i tiden använde Lasse till att få ut allt det där man aldrig vågade säga.
Med Elegi vill jag nog säga... Att jag älskade någon men aldrig vågade säga det. Det blev det tragiska slutet på alltihopa... Men jag tror inte att dom där tre magiska orden hade gjort särskilt stor skillnad, vi var helt enkelt två alldeles för starka viljor. Två viljor som ville samma sak men det bara funkade inte.

Men det där är länge sen nu, nu har han sitt liv och trivs med det, skapligt åtminstone, och jag har mitt liv som är bättre än vad jag någonsin hade vågat hoppats på.
Gårdagen rubbade allt det där en aning men vilken människa har inte sina svackor??

Vad är det förresten för fel på dagens kändispar?????? Gör dom inget annat än att pippar och avlar????? Jag menar, dom har ju redan fullt upp med allt kändis-tjosan. Men lik förbannat är alla gravid hela tiden, och hux flux ploppar unge efter unge ut. Och vilka jävla namn dom får också???  Inte nog med att dom måste straffas med att ha föräldrar som är gamla pundare och alkoholmissbrukare, dom ska heta det mest absurda också. Suri liksom??? Hon kommer ju få skolas hemma annars kommer ju nån unge stycka henne med en färgpenna på dagis...
Döp era americanska kändisungar till vanliga saker som John, Eric, Joanna och Mary... SNÄLLA???

Kvällens shuffle:

Norah Jones - The long way home
Aquagen - Girl
Gavin DeGraw - Change is gonna come
The pussycat dolls - I don't need a man
Soundtracks of our life - Pass through fear
Gwen Stefani - The real thing
Jennifer Lopez feat Fat Joe - Hold you on
Sheryl crow -Kiss that girl
Elia feat Frans - Zlatan
Velvet revolver - Superhuman

Inte coolt.

Idag hände det, för första gången på såååå jävla länge..
Dom få gånger jag mår riktigt psykiskt dåligt, vet ni hur jag hanterar det?? Jag äter, äter, äter och äter. Jag äter tills jag spyr. Sen spyr jag som en gris. När det är färdigt mår jag lite bättre. Varför gör jag så?? samma visa varje gång..
När man mår så oförskämt bra hela tiden. Och en liiiten sak händer. Då äter jag tills jag spyr.
Så gott är det faktiskt inte...

Lurad

Shit vad jag känner mej totalt lurad just nu. Att man trodde så otroligt jättebra om en människa, och sen hux flux upptäcker man att sanningen var det mest motsatta från det man trodde att man visste. Och det får mej att känna mej snuskigt grundlurad. Som ett dumt jävla får som står med öppen mun i ösregnes. Ja ungerfär exakt så känner jag mej...
Då tappar jag lusten.
Lusten att bry mej, lusten att göra nånting, lusten att GE. Att ge så mycket och det man får tillbaka är en knäpp på nästan och den där Får- känslan.

Det var riktigt länge sedan jag kände mej såhär nerstämd faktiskt. Jag längtade faktiskt riktigt mycket efter den här helgen....
Även fast jag älskar min pojkvän kan jag inte rå för att jag känner just såhär just nu.

Nog om min tillfälliga deppighet...
Idag har ju faktiskt varit en helt okej dag ju! Nu ligger diskhögen och väntar på mej.. Och jag kan ju inte direkt påstå att den lockar, men by the way- vilken diskhög är lockande?? Egentligen??

Imorron kommer momma och moffa hit vid tio-tiden. Då ska vi ta och göra lite grejer, ta lite mått på köksbänkarna, käka lunch och föhoppningsvis köpa nya serveringsskor till mej. Har hittat ett par asläckra Vagabond i svart skinn. SÅÅÅÅ snygga, 495:- går dom loss på. Men vafan det får man ju minst räkna med faktiskt. Sen vill man ju såklart skina lite!
Ångrar dessutom att jag sov så länge idag, det kommer ju enbart resultera i att jag kommer somna alldeles för sent ikväll och vara alldeles för trött imorron. MEN skitsamma. Ja förresten, ska på soc och tigga pengar imorron vid ett-tiden.

Dagishämtning!

Apropå dagis, jag måste fan försöka hitta ett kattdagis till min lillskit så hon får jävlas, bajsas och tugga sönder saker nån annanstans än i mitt hem.. För snart kommer jag få ett ordentligt psykbryt på det lilla livet..
Tidigt imorse (typ 10-tiden haha) så gick hon lös på en stackars bläckpenna som hon av nån orsak slitit ner på golvet. Jag trodde ärligt talat att jag skulle stycka henne med hjälp av pennan tillslut. Men i samma sekund som jag tänkte strypa henne så slutade hon leka och kutade in under sängen och tryckte. Jag gömde pennan på vad jag trodde var ett helsäkert ställe. Idag när jag kom hem låg pennan återigen på golvet. Söndertuggad.

Åkte hursomhelst till frösön och följde med min moster när hon hämtade ungarna + en Elliot på dagis. Anton skulle på sin första lektion på simskolan. Stolt som en tupp åkte han dit. Och ännu stoltare var han när han kom hem igen! Han hade vart yngst av alla i gruppen, men typ den enda som inte gnällde, och han var nästan bäst av alla också! Jag blir såååå stolt över min fina gudson!

Nu är det inget mindre än Desperate Housewives på teven. Ska skynda mej att kika.. Har även skrivit och skickat iväg inte mindre än TRE ansökningar idag=) *stolt stolt stolt*

Tycker synd om Lea

Ja, faktiskt så sitter jag här och tycker lite synd om Lea och önskar jag kunde stryka henne tröstande över ryggen och håret just nu. maken på otur med snubbar har jag aldrig någonsin vart med om förut!
Killarna borde ju slåss om en kölapp ju! Men istället verkar hon vara intressant ett par dagar sen lagomt tills känslorna börjar dyka upp på riktigt, så POFF bara ändrar dom inställning.
Skärpning på er boys, det där godtar jag inte alls!

Men alla kan ju inte ha samma tur som jag har i kärlek.. Skulle det vara så skulle tjejer inte ha någonting att prata om. När varenda kroppsdel passar så perfekt ihop, händer, ben, våra kroppar när vi kramas och våra läppar när vi kysser varann.. Hur allt kan vara så otroligt megaperfekt det begriper jag fortfarande inte men sakta men säkert börjar det gro in i mej att det är såhär, det SKA vara såhär... Vi ska vara tillsammans, och våra kroppar hör ihop.
- DET BARA ÄR SÅ

Men samtidigt tappar man all förståelse för dom som inte har det så bra, så lätt. För varje dag som går minskar allt det där jag levde i förut, och jag kan för allt i världen inte begripa varför man sörjer så mycket över att sms:et man fick tillbaka var så kort och tråkigt, att han inte ringer, att man såg HONOM fika med en annan tjej på stan.. Allt det där låter i mina öron som normalt. Snubben vill helt enkelt inte. Då tappar jag all min sympati för tjejerna som mår skit. Inte för att jag inte vill eller orkar bry mej, utan helt enkelt för att jag har glömt bort hur det var!
En tjej med stadigt underbart förhållande utan problem är helt enkelt ingen man ska satsa på att snacka med och få sympati utav när man är olyckligt kär. Och som sagt, det är inte för att vi är elaka eller inte bryr oss, utan för att vi glömt bort...

Samtidigt så känner ju jag att när saker och ting skulle muppa sej för mej skulle ju jag vilja förlita mej på mina vänner. Jag skulle ta jätteilla upp om det verkade som att dom inte bryr sej.
Våra hjärnor är minsann ordentligt skruvade helt enkelt. Upp och ner, fram och tillbaka. Kanske är det så våra sinnen fungerar??

Min kärlek är nu 30 mil ifrån mej. Det känns ju självklart lite granna där i hjärtat att man saknar den man älskar. Men när kärleken är så rätt som den är nu så är det inte jobbigt....

Har på shuffle på musiken idag, den pendlar alltså runt bland nästan 2500 låtar. Här har ni dom första tio...:

1. Lena Ph - Bästa vänner
2. Lars Winnerbäck - Lotteri
3. Cassie feat Ray J - Me & You
4. Caramell - Explodera som dynamit
5. Robbie Williams - Angels
6. Bethany Joy Lenz - Mr. Radioman
7. Novaspace - Dancing with tears in my eyes
8. Matchbox 20 - You & I
9. Gavin DeGraw - Just friends
10. Lars winnerbäck (igen) - Kom ihåg mej

Pluggat meny

ÅÅ min hjärna är alldeles slutkörd, har pluggat på O'learys menyn hela dagen, medans Lea varit här... Jag har säkert vart värdelöst sällskap, men jag hoppas att det är förlåtligt.
FYRA dagar kvar sen är jag med prinsen igen. Jag saknar, men det är inte sån där göra-ont sakna. Det är mer, ÅÅÅÅÅÅÅ vad-skönt-att-få-träffas-och-mys-igen sakna. Om ni fattar.. Jag e lite dålig på att vara konkret när det gäller känslor..

För övrigt har jag fått torkat både skit och spya idag. Ingen ska säga att man inte kan jämföra katter med småbarn!
53846-5053846-49

Har också gjort en wokgryta med biff och grönsaker och annat smaskens. Jag tyckte fan det va grymt gott... Jag ska faktiskt tjyväta aldeles strax.. Lite pinsamt, men jag e fan som en höggravid kvinna. Tjurig ibland, tokglad, känslig för sorgliga program på teven och kroniskt hungrig.

Jag längtar tills alla löven blivit gula och orange och ramlat ner på backen och ligger i fuktiga högar som man bara inte kan låta bli att sparka i!!

Waiting for a star to come..

Sitter här i mitt skabbiga otvättade skal och väntar på ingen mindre än min Lea!
Har dessutom just tryckt i mej en massa pyttipanna. Och skrivit ut Olearys meny som jag ska plugga ihjäl mej på.. Vill verkligen göra det bästa intrycket, för det här är verkligen någonting jag VILL. Ett steg närmre min största dröm, och det kan ju inte vara annat än underbart eller???

Anywhay.. Ska sätta mej och skriva några fler ansökningar som jag ska skicka via brev till ett par ställen, nåt fik och nån lunchrestaurang. Satan vad mycket fler lunchrestauranger det finns här i östersund än i Övik! Helt sjukt!
Nä nu ska jag ta och göra mej respektabel.. Har på mej byxorna med universums hål i arslet.. men satan vad skönt det är att inte bry sej i sitt utseende särskilt mycket..

Sweet sleeping boy..

Nu sover min älskling.. Min underbara pojkvän..
Vi blev väckta imorse när lillskiten hoppade upp i en tom kartong som välte och satan vad det small! Båda vaknade med ett ryck. När vi hade lokaliserat vad det va som hade väckt oss så kryper Bische in under samma täcke som mej (vi ligger alltid under samma täckte när vi somnar, men av nån anledning har jag alltid ett eget täcke och Bische inget när vi vaknar..) Och håller om mej och viskar att han älskar mej.. Jag var så jävla trött så jag orkade bara inte svara.. Tror jag. Men Jag log....
Han pussade mej i nacken och var sådär go och underbar som man vanligtvis bara drömmer om att ens kille ska vara.
Hur kunde jag ha sån tur? Hur kunde det komma sej att allt var så enkelt? Att ens bästa vän visar sej vara den största kärleken man någonsin skulle kunnat tänka sej?

Men nu ligger han och sover.. I en ruggigt oskön säng 30 mil ifrån mej. Och om allt går som det ska är det bara fem nätter kvar, sen behöver vi aldrig mer sova i olika hem...

Dagens playlist:

Christer halvarsson - Nybronninga Mi
Shinedown - 45
Christina Aguilera - Reflections
Extreme -  More than words
Daniel Lemma - Cordelia
Uncle kracker - Drift away
Flipsyde - No more
Matchbox 20 - Kody
Anouk - I Alone
Lifehouse - Only One



Packar på..

Jag har fått två bamse förskylningsblåsor innanför min underläpp.. Gör så jävla ont varje gång man pratar, dricker, äter eller hånglas. Men jag blir aldrig förskyld... Tjyviga blåsor bara..

Sen bische åkte har jag käkat, trättat, sovit, kollat på One tree hill, torkat bajs, diskat, packat tre lådor (nästan) och haft världens halvångest. Kommer sakna lägenheten så det svider ordentligt i hjärtat... När man är ensam dessutom när man plockar runt och packar är det ÄNNU värre på nåt sätt. Känner mej så ensam.. Man liksom glömmer bort VARFÖR man ska härifrån.
Allt hade varit så enkelt om jag hade hatat den här lägenheten och stan. Men nu är ju inte läget riktigt så.

Har slut på kattmat. Lådan behöver tömmas och ännu en maskin med tvätt ska hängas upp. Undrar om man kan bli mer insyltad i ett tråkigt liv än vad jag är just idag??

Men för att diskutera nåt lite roligare! Kan berätta lite fort om vad som hände i fredags!
Valde färger till köket, träffade Tobbe och vi drog upp till bisches mamma och han blev klippt och vi drack kaffe och åt bullar.. På tal om bullar måste jag verkligen fika bulle imorron med nån!
Efter det tömde vi bolaget (känns det som) och vi käkade brända vårrullar (jag misslyckades lute med min matlagning..) och sen plockade vi upp LEA på stan, sen Dalle i torvalla. Drog nån raggarrunda sen hit igen. Satt och bara umgicks här ett tag, fick lite egen tid med Lea, skitmysigt.. Sen åkte vi till Pottan och förfestade med henne och Carro. Hade rätt skoj faktiskt! Helt hux flux blev det tokbrådis ner på stan.  Jag och lea stressade ner, gömde öl och sen satt vi snällt på en bänk och pratade om allt i världen och väntade på resten av gänget. När pojkarna kom var Bische så full, Dalle så less och Tobbe så trött att vi åkte hem. Bara Lea kvar på stan.. men hon hittade ju sina vänner och hade visst lite tur i kärlek dessutom=)

nä nu ska jag kolla på Beck!!

Hoj!

Ännu en helg har sprungit förbi... Somnade mycket tidigt igår, älskling och tobbe stack ut och svinade s4 och celica hela natten.
Sov till elva idag, så länge kan jag inte ens minnas när Bische sov sist. Klev upp och slet ner alla skåpluckorna i köket och skruvade av alla knoppar. Tömde alla lådor osv...  Sen var det bara att sätta sej i bilen och brumma till Krokom. Lämnade av alla luckor, tankade bilen sen åkte vi hit. Jag kockade ihop lite mat till min kärlek så han hade nåt att käka sen när han kom hem innan han skulle börja lira.
Bara sju dagar kvar sen har vi VÅRAN lägenhet.. Åker med tobbe å dalle till övik på fredag och hoppas ju självklart på att Annica ska med också.
Ska ha sååå skoj hela helgen, bada svina och gå ut på krogen.
Känner mej lite slapp i skallen idag, känns lite jobbigt att min kärlek åkte nyss, vill ju heöst vara med honom mer än 24timmar om dygnet.. Det är liksom för lite tid jue!
Ska äta litte sen ska jag läsa veckorevyn och lösa korsord med adam alsing... Och slita igång en tvättmaskin såklart...

LØRDAG

Hej hej hallå bloggläsare!
För en gångs skull har jag alltså tjatat på min söta pöjk så han har hängt på mej och är här hemma i östersund. Lär väl vara typ sista gången han e här sen flyttar man minsann! Önskar jag hade haft litte mer tid att skriva, men jag ska ta och vara lite social sen så har jag ändå så himla klen fantasi just nu..
Grabbsen sitter i dricker Iskalla Jäger och jag har vinflarror som väntar på mej..

Har blivit bjuden på middag på  Eastern idag! Huuur smaskens som helst. Ångrar som fan att jag skippade efterätten som INGICK... Suuck...

Snabb uppdatering

Är hemma i min lägenhet nu, som jag bara bor i i två veckor till som det verkar just nu! Min älskling har äntligen följt med mej hit och nu är allt sådär perfekt. Jag hatar verkligen det där öde-stället. Men snart snaaaart är det över!

Idag var jag på jobb intervju på Olearys i Örnsköldsvik. Gick ju prima! Så nu då verkar det som att jag får knäcka lite extra så det ramlar in lite cash.. Inget superjobb med feta lönen men det är ju någonting! Och det är mer än jag någonsin lyckats ha förut.. Så nu har jag i princip allt. Bara en omständig flytt som kvarstår... Men när det är över- då kan inte livet bli bättre.

Okej ska förkorta veckan som gått.
Mös hela helgen, på söndagen åkte jag till Kattis och hjälpte henne måla i deras kontor.
Måndag - Älskling var sjuk. Ganska död dag med gräddpytt till lunch. ÅÅÅÅ så boring livet kan bli.
Tisdag - Hade mördat bische om han inte hade kört mej till Kattis. Målade ännu mera, nästan färdigt. Sov över. Blev kär i en svart labrador som heter Fanta. Bara att börja med övertalningen nu då..
Onsdag -Vi tog en snooze sovmorgon. Klämdes med två hundar (ibland tre) hela natten. Myyysigt. Roadtrip till Umeå. Skitig vit tröja och luktade kaktus. Träffade Kattis polare Helena som hade köttätande firrar. Skitballt! Åkte på stan och där dök MIN MIN MIN dessan upp! Hemma i domsjö hos kattis skulle vi vara kreativa och montera vad vi trodde var ETT skrivbord, men visade sej vara ett och ett halvt hahaha.
Sura miner när min älskling blev tvingad att hämta mej i domsjö mitt i liret. Dumma mej. Dessutom så gnällde jag vidare halva natten. Fy skämms!!
Torsdag - Snooze idag med. Duscha, packa. Intervju på Olearys. Roadtrip till HEM. Bolaget, rusta, subaru, kattpiss i sängen. Städa, grejja, göra chili con carne.  Packat två lådor med stuff men ingenting märkbart.. Kommer bli en dryyyygt vecka...
Nu ska jag gå och göra barn!!!

Dålig start

Imorse när jag skulle åka med bussen fick jag inte kliva på med väskan för chaffisen! Det är ju en kabinväska, och jag har alltid fått ta med mej den förut, jävla surgubbe. Fan vad arg jag var då! Jag hade ju alla mina saker jag skulle ha på bussen däri! BLÄÄÄÄÄ

Inte ens min favvolåt hjälper i det här läget! Får helt enkelt ta nästa buss... Känns bara så jävla onödigt ju.
Nä nu kommer snart Fanny och hämtar mej vi ska ha en liten shoppingrunda idag!!

FÖÖR tidigt

God morgon alla själar,
Förbannat stolt över mej själv som faktiskt orkat kliva upp! Har iofs vart vaken typ hela natten, hoppas man får sova lite på bussen annars kommer jag nog inte att överleva den här dagen!
Tänk alla som redan börjat jobba, jag fattar inte hur dom bär sej åt varenda jäkla morgon.
Jag är så trött att jag inte ens kommer på nånting att skriva, shit jag måste fan börja lägga mej tidigare på kvällarna...

Lillan

Sista dagen!!

ÅÅÅ jag e typ överlycklig över att den här jävla kursen äntligen är över. Bara två uppföljningsträffar sen är jag helt fri igen. Vill flytta NUUUUuu.
Åker imorron vid sju och är framme tolv. Enkel matematik säger ju att det tar fem äckliga timmar. Ska göra mitt yttersta för att sova på bussen så mycket som möjligt.. Apropå det ska jag ta och lägga in ny färsk musik i min mp3 så man kan lyssna på den också.
Har skrivit en prydlig kom-ihåg lista. Känns som att hälften är sånt som jag inte orkar göra ikväll utan skjuter upp imorron. Kommer sluta med att jag inte hinner då... Ska kliva upp 05:30. Det är tamefan ett slangord för självmord...
Nä jag ska faktiskt samla vuxenpoäng och gå ut med soporna och ge katterna smaskensmat ikväll..
Och diska.. BLÄÄÄÄ

JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN MOBIL!!!! det är faktiskt så otroligt skönt att slippa den där knäckebröd-imitations telefonen som jag HATADE. Men i min älsklings mackapär är allt nollställt, alla bilder, filmer, spel, musik är borta.. Jätte tråkigt tycker jag! Det går ju som inte att ersätta heller...
Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. ALLA måste ladda hem Hoffmaestro- Young dad

Min underbara pojkvän<3


Det här inlägget handlar enbart om vilken otroligt perfekt, vacker och underbar människa min pojkvän Bische är...
När det regnar, glömmer man bort att man blir kall och blöt, för han gör mej så varm inombords. Han finns alltid där och ger av sin värme. Det tar liksom aldrig slut. Att någon människa kan GE så otroligt mycket utav sej själv är så underbart. Och han är MIN!!!
Han fyller mej med allt det där bra som jag inte ens visste fanns. Jag hoppas av hela mitt hjärta att livet fortsätter såhär. För då kan jag utan tvekan säga att jag kommer vara den lyckligaste i hela världen ända tills jag dör!
Och jag hoppas att det jag gör och ger honom är tillräckligt för att han ska veta att han är det finaste som hänt mej i hela mitt liv.

mitt liv är alltså inte längre kantat utav splittrade känslor, osäkerhet och olycka. Jag kommer aldrig mer deppa ner mej totalt och bli hela immun mot världen. Jag kommer inte skita i allt och alla och det bästa av allt är att jag verkligen greppat tag ordentligt om mitt liv och äntligen är påväg någonstans! Allt tack vare DEJ älskling... Jag vill att du ska veta hur oändligt lycklig du gör mej...

SÅLD!


Jag är helt jävla såld på
Young dad av Hoffmaestro - Så förbannat superbra låt!
Nästa låt på min playlist idag är
Kim Wilde - You came 2006
Tätt följt av ;
Christer Halvarsson - Färinga,
Eamon - How could you bring him home
Evanescence - Call me when youre sober
Akon - Smack that
Flipsyde - Someday
Creedence - Someday never comes
Juanes - A dios le pido
Fergie - London bridges

Jaa det var det! Jag har sovit en stund idag på dagen och nu e jag helt slut! Inte coolt. Men jag får väl skylla mej själv. Är så jävla godissugen så jag snart kreverar. Ska faktiskt gå på macken alldeles själv och köpa lite snask.

Beställde böcker häromdan från Adlibris, Solstorm  & Det blod som spillts av Åsa Larsson och Monstret av Roslund& Hellström. Det är visst nån kampanj september ut så man får gratis frakt vid hemkörning. Skitsmidigt! 111:- fick jag pröjsa för tre böcker. Pocket visserligen men det är ju bara bra. Man lyckas ju ändå bara snubbla sönder hårda pärmar eller spilla kaffe eller nåt sen är man ju skapligt nöjd.. Lika bra med pocketböcker. Oftast läser jag bara en bok en gång och sen lägger man undan eller lånar ut. Tänkte puckla på momma dom här böckerna så hon har nånting att läsa.

Funderar faktiskt på att göra nånting lite kreativt som städa garderoben och sätta på lite kläder i en maskin. Men ändå, hur lättsamt det egentligen är känns det skitjobbigt just nu! Jag hatar när man blir sådär förslappad efter en tupplur.  Nu hoppade lillskiten upp och piper åt mej. Jag kan inte ens gå på toaletten utan att låta dörren vara öppen annars blir hon helt förstörd!
Förresten idag när jag kom hem från kursen hade nån (Alice förmodligen) bajsat på golvet BREDVID lådan. Då har man fan bråttom.
Jag skriver lite mer senare.

Sjukt att jag efter två dagar saknar min pojkvän så jag nästan håller på att dö! Love him...

♥ ♥ ♥
      

Im the happiest woman on earth

ÅÅ my god, känns som om jag skulle kunna skriva en hel bok just nu om idag och om hur förbannat underbart livet är, speciellt mitt. Jag kan ärligt talat inte komma på en enda grej att klaga på. Allt är helt enkelt perfekt.
Idag så åkte jag till stan för att möta det enda som är bajs i livet, Min mamma. Fuck vad hon e påfrestande. Om jag nån gång skulle hamna i fängelse skulle det definitivt vara pga mordförsök på min mamma. Gick ut på Frösön. "vi tar den här vägen den e närmre" säger mamma. MMMMMmmm en 20 minuters omväg i för varma skor som gett skavsår, stickad tröja i gassande sol och byxor som börjar spricka i röven senare så var vi framme. SKITBRA genväg mamma...
Min moster är bara för underbar, det bara tokdoftade mat när man kom in i lägenheten, jag var så hungrig att jag nästan höll på att äta upp tungan. Nåt hopkok med pasta, bacon och kyckling. Röd pesto och sweet chili sen var det rena rama gourmetmaten! Åt som en karl, som vanligt. Vi satt och hade tjejsnacksdiskutioner om allt möjligt. Mamma fipplade mest med nån jävla bild på mobilen och skyllde i vanlig ordning på att telefonen var paj när det egentligen var hon som gjorde helt fel.

Blev av med mamma efter nån timme och jag stannade hos min moster och tog igen bortsprungen tid. Gick på konsum sen hämtade vi mina underbara kusiner! Tove har fått blont, halvlängt lockigt hår (som går att fläta OBS) och anton hade tappat ännu en tand och lärt sej cykla utan stödhjul.
Gungade och lekte på gården sen gick vi in och jag och Anton spelade xbox. Han e ju sjukt smart den där ungen! Han vinner på crash gokart spelet! Han e ju helgrym!
Gjorde pannkaka och jag "matade" Tove.
- Kolla här Tove vilken bamsetugga, får du in allt det i munnen?? ÅÅÅåå vad duktig du e!

Jag älskar verkligen barn!
Fortsatte mitt och Anitas intensivumgänge och drack kaffe. Sen badades Tove. Sen somnade Tove med mej i soffan medans jag kollade på My super sweet sixteen.
Åkte hem när Anita skulle till jobbet, typ halv nio. Åt middag, kollade på Desperate Housewives, Pratade med Anna ( älskar verkligen den människan) och sen Gummi (älskar fan henne mest av allt i världen)
Satt här ett litet tag sen ringer den jag absolut älskar mestast, min älskling!! Pratat med honom ett tag och är på sjukt bra humör! Får äntligen vara med honom igen på fredag. Längtar som en gris!
Nog om mitt underbara liv. Hur är ditt????

Kyss å smek!!

Upp och hoppa!

En väldigt välförtjänt sovmorgon fick jag idag! Ska göra mej i ordning i lagom takt och sen ska jag ta mej in till stan och jag och mamma ska promenera till min moster på frösön och käka lunch!

Bruce springsteen and John foggerty - Who'll stop the rain?

Habibi

Är trött, mätt, slö, slut, mupp, och har ful frilla. Vill bara vara med min älskling!!!!!!!!!

Nä nu ska jag väcka bäbisarna så det inte blir galenskap senare ikväll....

runkelirunkkurs

Var det nån som kunde läsa överskriften på första försöket?? Kan informera om att det tog mej typ 10 försök att bara skriva.
Sitter på min underbart roliga spännande givande kurs. Väntar på att vi ska bege oss till lärcentrum och nörda.
Fick jättebra kritik på mina ansökningar, så nu är jag sååå glad! Var lite jobbigt att åka ifrån min älskling imorse, efter en sån otroligt underbar härlig helg. Och dom där orden... som legat och gnagt under ytan kom äntligen till användning!=)
Nu är det bara fyra dagars tråkig kurs sen så kan jag återvända till min kärlek igen och då kan man ju stanna ett tag förhoppningsvis.

I lördags så åkte vi till domsjö till Kattis å Jonas och umgicks å drack kaffe, sen blev det Thaimat!! ÅÅÅ så gott, starkt men förbannat gott... Efteråt kom man ju inte ihåg att det va starkt, bara att det va snuskigt gott. Och vårrullarna!! Ska gå å köpa B-vårrullar sen och käka till middag. För det e så himla gott... Jag tror jag e beroende av thaimat. Åt pyttipanna idag med sweet chili sås. Låter skitsnuskigt men gissa vad gott det var då! Ska anlita anna när jag fått pengar att göra en fet sats vårrulle-klegg. Måste ju ha nåt att minnas anna med när jag flyttat haha...

Går lite segt med lägenheten, får som inget konkret svar av hyresvärden om det skiter sej så måste jag nog hänga mej! men vad kan man egentligen förvänta sej av nån som äger fastigheter på nåt som heter BAGGES VÄG?? ÅÅåå nu längtar jag mer än någonsin tills den dagen allt är klart, när vi stänger dörren om oss till VÅRAT hem, för första gången. Katterna snokar runt i varje vrå och gömmer sej i halvtomma flyttlådor... Bische mixtrar och bråkar med att koppla iorning datorerna och självklart kommer det bli bajs med uppkopplingen så den kommer typ efter en månad eller två. Jag kommer svära över att jag inte fattar hur man söker kanaler på teven, eller hur faaaan man ska skruva ihop dom nya möblerna som absolut är döööviktiga att få upp det första jag gör.
Längtar efter att få kivas om vilken låda skärbrädorna ska ligga i och vart durkslaget ska stå. Jag tycker att glasen ska stå rakt ovanför kranen, medans han tycker att det skulle va sååå mycket bättre i skåpet bredvid=P

Men mest längtar jag tills jag får vara med honom igen.

Socialt umgänge

Ikväll ska jag prova på det där.. med socialt umgänge. Jag ska på G3. Med LEA!!! JAAA en kväll med lea kan ju omöjligen bli dålig. Men ändå.. vill ju att min pojkvän ska kunna vara med och dela det roliga med mej!
Nä nu far jag... mot nya äventyr!
SYND ATT ANNE sover och inte svarar när jag ringer!!

ps. mina byxor kommer med 98% säkerhet spricka i röven ikväll.

vill inte

vill inte vill inte vill inte... vill krypa ner i min varma sköna säng igen!!!!!  JAG VILL INTE!!!


Inte coolt.

Jag är definitivt INTE en morgonmänniska... Helvete vad trött jag är!! Ska bråttas med linserna nu så jag ser nånting sen idag när jag ska kolla på TRÅKIGA filmer.,..

Feel no pain..

ÅÅ shit vad proppis jag är nu! Har både svullat pizza och sen gjorde vi nåt vulgärt- köpte mumsmums på macken och tryckte i oss. Jag kommer bli en liten boll.
Orkar ärligt talat inte ens skriva om idag. Har gjort mina hemuppgifter och lekt med Anne. Varken mer eller mindra.. Inte ens två dagar kvar tills jag får vara med min kärlek igen!! Har aldrig längtat mer... Och hela huset för oss själva!

Surrender!

Inte lika läskiga drömmar inatt som igår- och det är jag grymt lycklig över. Det jag däremot skämms över är att jag inte masade mej upp imorse vid åtta...
Två dagar kvar tills jag åter igen är i min älsklings armar! <3

Om Anne kunde vakna nån gång så kunde man ju hitta på nåt spännande!

Men nu är det slut på lat-jenny. Ska äta frulle sen är det jag som sätter mej och gör min uppgift till imorron riktigt ruggigt bra. Bäst av alla ska jag vara!!

Runkday!

Idag har jag mått som en vessla, skitskumt. Blev nertryckt av en bitch när jag mådde som sämst, jag avskyr sånna människor. Och översittare. Översittare hatar jag nog mest av allt. Sånna som man vill sätta en tratt i käften på när dom skryter och be alla spotta i den.
Sket i kursen idag, eftersom jag låg vaken hela natten och vred och vände på mej. Katterna var rena rama pesten och det var för varmt, för kallt, grusigt i sängen, störigt med lampan på teven, en katt gick på lådan, grannens väckarklocka ringde, en katt kuta in i väggen, datorn surrade å pep.
Klockan åtta hade jag knappt sovit en blund så jag stängde av telefonen när larmet gick och då ÄNTLIGEN kunde jag somna. En sömn full av fruktansvärt otäcka mardrömmar...

Vid elva slog jag igång telefonen och i samma sekund ringde min älskling. Kändes så bra... Men ändå har dagen varit som ett koma. Åt lunch på stan med Fanny, kollade på kläder och annat. När Fanny åkte hem mötte jag Anna. Fixade lite sen fika. En stor besvikelse över min mamma, gjorde inte dagen bättre.
Nä fan jag skulle kunna skriva en mil långt just nu för jag har så mycket i skallen. Mest saknar jag Bische. Och oroar mej över att klara av att skriva ett CV och personligt brev imorron.. BLÄÄÄÄÄ

Tisday

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Ja, jag har ju stora tuttar redan så jag lär ju komma med om jag söker...HAHA
Vilken årstid tycker du bäst om? Våren
Laddar du hem musik och film från internet? Musik, men en film skulle göra att hela min skitdator brakar ihop
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Köpa en mops
Vad är det bästa med julafton? Att det bara är en gång om år
Tänker du mycket på ditt utseende? Jaa det gör väl typ alla?? (utom anna i idol)
Är du skyldig någon pengar? Inte vad jag vet... skulle väl va moffa då.
Bär du glasögon eller kontaktlinser? Nä men jag borde
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nää men det är ju helt klart ett plus
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Jag kliver inte upp...
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Mamma, Momma
Hur många gånger har du fuskat på ett prov? Brukar man räkna sånt??
Har du piercing? AA i tungan
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Mina bäbisar och min älskling
Vad slösar du mest pengar på? Mat
Vill du gifta dig? Ja, rikt
Vill du ha barn?Ja, små att föda och snälla, dom ska aldrig gnälla eller skrika.
Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma? Nä men snart måste man väl för min lillbäbis har fått för sej att hoppa upp bakom mej när jag sitter där....
Vilka länder har du varit i? Sverige, thailand, förenade arabemiraten(stavas det så??) turkiet, norge, finland, grekland
Solar du ofta? Ja på sommaren när det e soligt. så jag måste ändå säga Nej...
Är du bra på att laga mat? Japp
Vad dricker du för alkohol? Sambuca, cider, fulsprit och mjölkdrinkar
Gillar du att dansa?
Vad har du för klädstil? Vanlig?? lite halvslapp ibland kanske...
Är du flygrädd? Näe, eller det beror på hur länge sen det va man kollade på Final Destination...
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Skönt...
Hur vig är du? Så jag knappt får på mej skorna
Vad dricker du helst när du är törstig? Vanligt vatten, iskallt
Vilken är din favoritglass? Nåt med en våffelstrut.
Vilket kaffe sörplar du helst? Bryr mej inte
Vilket mobilmärke föredrar du? Samsung
Vill du gå ner i vikt? Ja lite granna då..
Vad har du för personlighet? Feg, annorlunda
Har du varit deprimerad? från och till..
Tycker du om sushi? vågar inte testa
Tror du på livslång kärlek? Ja klart jag gör.
Vad äter du helst när du ser på film? Chips och Natcho-cheese dipp
Lever dina föräldrar tillsammans? nä, har dom aldrig gjort
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? nä slåss är för töntar
Har du tandläkarskräck? Ja riktigt rejält
Vad heter du i mellannamn? Marie
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Nattmänniska
Vilken ögonfärg har du? Bajsbruna
Vilken hårfärg har du naturellt? Bajsbrunt
Biter du på naglarna? Ibland
Är du beroende av något? Bische och närhet
Hur ofta motionerar du? MAX 2 ggr i månaden.. Därav vikten haha

Viktigt!!

Måste köpa en soptunna med lock till badrummet.. För min lillskit är totalt galen i tampongplasten!! Hon gräver sej ner i papperskorgen och nu är badrumsgolvet alldeles fullt av den där jävla plasten som dessutom skramlar å prasslar högre än en traktor på nätterna när hon leker med skräpet...

Dödsångest

Jag har typ värsta ångesten över att jag aldrig var iväg på arbetsförmedlingen idag och fixa det där med den jävla inloggningen...  Kommer sitta där imorron som ett jävla fån och inte kunna logga in när alla andra gör det! Pucko som man är!
Har ÄNTLIGEN kollat på Babas Bilar! Fan vad underbar film! Helt i min smak, för att inte tala om Bisches! Han kommer tokälska den där filmen... Roligast på länge.. samma vridna sjuka humor som jag har haha! Ungefär som Smala sussie.

Anne gick just hem. Vi har totalsvullat Kladdkaka. Lite svart och så men det gick ner ändå! ÅÅåååh har sån jävla ångest över imorron ju! Kommer säkert vara värsta kön över lunchen dessutom och jag kommer inte kunna göra nånting.. Jag e så himla värdelös!!! BLÄÄÄÄ
- Men en sak är ju bra åtminstone och det är att jag har världens underbaraste pojkvän! Och för att inte tala om vänner som ställer upp, och moffa som är underbarast i världen!

Både Fanny och Anna ställde upp för mej idag, det kändes så härligt! Och Anna bjuppade på kaffe på Lime efter att jag hade slutat min första dag på kursen. Och Fanny hänkade till Ungdomsmottagningen, och när hon var tvungen att åka, ja då kom Anna! Gick på stan å bara strödde omkring som lodisar tills Anna kom på hur OOOOTROLIGT gott det skulle vara med hamburgare... Så vi krubbade det.
Åkte buss hem-IGEN, eftersom jag åkte hem en sväng nån gång efter kaffet med anna och kollade på One tree hill, missade ju det igår!

Anne kom hit, vi var muppiga som vanligt sen gjorde vi våran synd-kaka. Och anne....... Du få receptet i bakläxa! Så du kan vara lika tragisk som mej sen!!!

100 gram smält smör
2 ägg
3 dl socker
1 tsk vaniljsocker
3 msk kakao
1,5 dl Mjöl

Shooouebhd

Annes har ett munsår!!! LALALALALAAAAaaaa.

Beck

Sitter och kikar på Beck, men som vanligt så bryter dom mitt i filmer för att sända en massa ointressanta nyheter... Undrar om det är NÅN som egentligen bryr sej om qiuda i irak?? jag menar, det kunde inte ha drabbat mej mindre faktiskt. visst, jättehemskt att det är krig och oskyldiga människor dör till höger och vänster, men det är inte nånting vi kan göra nånting åt!
Jag mår psykiskt jättedåligt av att höra om det bara.

Idag har jag vart hos Anne och kikat på Top model och den nya Wallander filmen. Skitbra var den! Jättespännande... Måste ta mej tid och råd att kolla på alla andra Wallander som jag har missat däremellan bara!

Har gjort sallad och gjort mitt yttersta för att förbereda mej till imorron, men jag hoppas på att det bara är en lätt introduktion och vi får gå hem efter ett par timmar och komma tillbaka med nya tag på tisdag igen... Är jättenervös! Jag blir ju alltid det såfort det händer något nytt,
Hoppas jag tar mej mod att gå till körskolan och försöka klara några faser på datorerna... Annars kommer man ju ingen vart!

Nä nu ska jag kolla vem det var som skickade sms till mej nu.: Hoppas hoppas det var min älskling.. Har saknat honom riktigt mycket idag. Det känns att vi inte varit ifrån varandra såhär länge tidigare.. Men det är väl på både gott och ont antar jag. Det gör oss gott, men det gör ont!!

Sönday!

Sitter och suger på en fillidutt... Och tänker på hur stora förädringar som sker just nu, men ändå ser varje dag fortfarande likadana ut.
Usch.. en smak av sambuca kom när jag bet i fillidutten.. Inte coolt.

" dom har sagt att vi har så många år kvar, låt dom börja nu, snälla låt dom börja nu"

Ska Göra nånting vettigt av den här dagen. Åtminstone lite vettigt! Ska ta en dusch och sen sätta på en maskin med tvätt. Inte mycket kvar nu innan allt är tvättat! Har bara några sängkläder och gardiner kvar. Nä uscha vad jag är dö tråkig nu....


Saknar....

Din närhet fattas mej ! S a k n a r DEJ!

Aftonens playlist

Det här är vad jag lyssnar på ikväll. - Helst.
'
Raymond och Maria - Min pappa
Christina Aguilera - Hurt
Eminem - Like toy soldiers
Bo kaspers orkester - Samma bil
Dixie chicks - Not ready to make nice
Elin Sigvardson - Lyckorus
Aviation - You were my everything
Aerosmith - Crying
Cara Dillon - There were roses
Nordman - Nu lever sommaren
Jewel  - Goodbye alice in wonderland

En vanlig(???) lördag

ÅÅÅ jag va så himla bakis när jag vaknade imorse! Jag och Anne gav oss ju på sju noller och sambuca. Shit säger jag bara.. Värsta superdrogen om man vill bli dyngfull fort. Nu är det typ fyra centimeter kvar i sambuca flaskan...
Snapsade alltså sambuca och kollade på Heartbreak hotell, sen snackade vi bajs, sminkade oss och tog bilder, det hör ju till standard det där med bilderna. Men dom blev förvånandsvärt bra för att vara vi.. Brukar typ bli med mina tuttar eller våra pannor...Haha...
53846-60jag53846-57


Idag låg jag i sängen tills Anne kom sen degade vi lite och kollade på 872481 avsnitt av Top Model. Tjatade på anne att vi skulle gå och köpa pizza, så vi gjorde det. Gick på macken och tänkte hyra Babas bilar. Mest för att straffa Bische för att han kollat på Hem till Midgård hela dagen utan mej! Svikare va!!
Fick en jättefin bild av honom igår! Nu har jag ännu mer att dregla över när vi är ifrån varandra!--->

53846-59

Och sist måste jag bara lägga in den ursöta bilden av min lillbäbis på när hon låg och sov inatt medans vi fyllepoppade musik och töntade oss..
Lillan

Slingor

Äntligen får jag mina slingor! Men det va typ yttepyttelite medel så halva huvet är typ utan klet. Men det blir nog bra ändå! ska fan köpa ljusa slingor också! Så blir jag skitsnygg sen=P
Jag gjorde slingor på anne förut dessutom. Sen skyndade jag in på stan och gick på bolaget och köpte sjunollor (hjahaha) och en sambuca!! Så nu ska vi bli dyngfulla och kolla på heartbreak hotell.
Har sökt 86438216581 jobb i övik känns det som. Äh jag orkar fan inte skriva.
Måste bara nämna att jag har träningsvärk i hela kroppen så idag får jag äta godis!!!!!!!

Nymålad Balle

Nio imorse tokbankade moffa på dörren. Mitt i mitt morgon mys med Lucy. Han fick som straff måla balkonghelvetet alldeles själv! Sen åkte vi på jysk och köpte ett torkställ till mej som jag ska inviga typ.. nu.
Har sökt jobb på några ställen i Övik idag. Känns bra att göra nånting vettigt.
Drömde att bische va otrogen.
Åkte till stan och mötte anna som var och klippte sej ÄNTLIGEN. Vart skettjusigt. Pratade med Ville och det ser ut som att det blir några jobbande helger på storhogna för min del. Känns bra att få dra in lite egna cash!

Idag lyssnar jag på Coldplays album Parachuters

RSS 2.0