Detta pluggande..

Vill man nånting här i livet så får man fan plugga för det. Vill man ha körkort får man plugga på det, vill man bli bartender får man verkligen plugga för det. Börjar tappa mitt körkortstålamod nu lite faktiskt. Kuggar på samma saker hela jävla tiden. Känns som att det bara är jag som har det så här svårt, är det fel på mej då? Att köra går ju tokbra, men det e så förbannat mycket mer som man måste komma ihåg. FUCK.
Håller tummarna.

Sörjer över mitt förkylningsmunsår som kommit, lika lägligt som alltid. Önskar man bara kunde få INTE finnas just dom dagarna man har det. Tappar helt lusten att ens försöka ha på sej snygga kläder eller sminka sej för det enda jag ser i spegeln är en fet jävla blåsa på läppen. Och alltid på samma ställe! Inge drygt det.

image202

Ska sätta mej och knäpa ihop mina cocktails nu och skriva ut dom så jag får min drinkbok klar nån gång. Har liksom tappat gnistan till att göra allt sånt där. Orkade inte ens skriva på grattis-kortet till Anita idag så jag gav det till Momma.
Jaja ska sätta mej och dregla över smaskiga drinkrecept nu!! Bye och natti!

Andra chansen

ÖÖÖöööösch har skitont i magen. Chockade den med dubbla portioner pyttipanna. Jag måste ta hand om min kropp och ge den lite bättre och mer näring känner jag.
Har vilat en timme, var lite sliten efter att ha sovit tre timmar med kläderna på inatt. Åkte till stan och hade körlektion. Om man tar bort det faktum att jag höll på att köra mot rött och sen nästan krockade så körläraren fick tokbromsa, så gick det väl skapligt...
Den där döda jävla vinkeln. Jag måste börja tänka mycket mer när jag kör. Har så mycket som vill snurra runt där uppe. Allt utom bilkörning ungefär.
Orkar inte skriva mer, ska återgå till pussel nummer 3.

.....

" Då försvinner jag ur ditt liv, som en svår och jobbig grej..."

Sjunka genom jorden

Idag har jag legat och varit trött och sjuk heeeela dagen. Klev upp vid 16 och åt glass och köttbullar. Inte tillsammans dock.
La färdigt pussel nr 2 och nu har jag ingenting att göra förutom att fortsätta vara sjuk och ha allmänt tråkigt.

Senaste dagarna har vart riktigt fullspäckade. Fick lite tid igår att faktiskt hinna tänka efter på. Klev upp vid middagstid igår också efter att ha sovit på Gamla andra natten i rad. Torsdag. G3, vinfylla och bortgjord. En kort natt på annas soffa gjorde susen för bakfyllan, och jag tvingade min mamma bjuda på Tacos som lunch på fredag. Fick dock betala skiten själv, men men. Åkte hem tolv på dan på fredag och sov till sex på kvällen. Tog en dusch, åt en pizza och åkte på jobbet till åtta. Roddade kuk-lilla baren och stog där och såg fånig ut hela kvällen, all by my self. Alla andra barer drog in tonvis med dricks, men inte min inte, för ingen HITTADE DIT. Jag hatar den lilla baren.... Tömde inte ens ett fat med öl.. =/
Hela club warehouse var en succé men fan vad grisigt hela hotellet var efteråt... Jobbade till fem på morgonen och sov sen på jobbet. Upp vid tio när Fanny knackade på dörren, tyckte grymt synd om henne som fick städa all skit från kvällen innan...
Mötte anna på stan för att få mina saker. Som hon inte hade med sej. Gick tillbaka till jobbet och hela vilda gänget åkte till Sundsvall. Sov mest hela vägen dit.. Var så himla slut,

Ladys night i Sundsvall, vilket jäkla skämt!!!! Orkar inte ens prata om kaoset. Kommer aldrig göra om skiten iaf!
Bussen hem var... minst sagt rolig. Har aldrig haft en sån rolig buss-förfest förut!
Kom till Östersund vid tolv på natten och vi hoppade av på Marité på en gång och fortsatte festandet. När krogen stängde var jag så trött... så jag kan inte ens beskriva med ord hur trött jag var. Sov på gamla igen.
Igår. Var jag bakis och trött så jag visste varken ut eller in, min telefon var borta, men det visade sej när jag kom hem att den låg i receptionen... Åkte och hämtade den vid sju på kvällen., Gjorde inte många knop igår.

Slarvmajja

Jag har märkt en sak med mej själv, jag plockar sällan själv upp sånt som jag tappar på golvet här hemma. Nu har jag tappat mitt Greencard på Olles nånstans vid sängen, och har absolut ingen som helst susning om vart.
- Jag är en slarvmajja helt enkelt...

Katterna hade sabbat pusslet imorse, så jag fick vara på pusseljakt på alla fyra på golvet och sen få ihop skiten igen.. Så idag har det inte blivit så stora framsteg..
Om en timme ska jag möta Johan.. Weeeiiii.

Pussel

Så här långt har jag hunnit på mitt pussel idag...

image201

Menspain

Idag är ingen bra dag. Har legat i fosterställning i sängen mesta delen utav dagen... Har så obeskrivligt ont första dagarna på mördarveckan varje gång.
 Anton har varit här hela dagen idag, och herre gud vad ungar som har suttit inne flera dagar är rastlösa! Han skulle göra saker konstant, eller sättare sagt VI ska göra sakerna och han ska vara med.
Inte så lätt för mej när jag ligger och halvdör kanske... Men momma hade gjort ett par tappra försök att roa krabaten med att baka misslyckade kakor och kolla på Lucky Luke. Moffa somnade mitt i filmen och började snarka, då tappade Anton intresset av det.
Fick även veta idag att momma hade en målarbok och tonvis med kladdkritor och färgpennor undanstoppade här hemma, så jag slog upp en liten tulpanbukett och målade. Blev osäker på huruvida det finns blå tulpaner eller inte.... Men i mommas målarbok finns det!

Till min stora glädje hade momma handlat av glassbilen igår så det fanns massa smaskig- tycka synd om mej själv- glass hemma. Glass- och kakor! Kan det bli bättre? Jo momma gjorde min favvo mat! Spagetti och köttfärssås... Underbart.
Körde en sväng till stan och gick på Barnens hus och köpte ett 1000- bitars pussel och ett Maxi yatzy. Gjorde misstaget och tog med mej en sexårig pojke dit. Han slutade inte tjata förrän han fick en liten skitbil för 20 :-

Jag vet att det kan verka som att jag lever i en stor barnfamilj och bara sysslar med barnsysslor, men sanningen är.... Att jag nog bara är ett enda stort barn. Jag lever kvar i den där roliga världen där allt var en lek och det inte fanns ett enda problem förutom att det potatis istället för makaroner till köttbullarna... Eller jag vill leva i den åtminstone.

Fick mina fyra nya filmer från Cdon idag, Cry baby, Ed Wood, The Crow och Corpse bride. Helt underbart. Men jag kan inte kolla på dom nu... för jag ska spara dom till ett mysigare tillfälle! :-)
Nej, nu är det slut för mej. Sköt om Er!

God dag världen!

Här kommer en liten uppdatering om hur livet leker för mej just nu.

Skulle vara babysitter idag egentligen till Anton -  Och jag såg verkligen fram emot det, jag menar han är ju min lilla ögonsten. Men la familia glömde väcka mej imorse och helt hux flux ändrades babysittertiden så moffa som var inne i stan redan fick rycka in. Det resulterade i att jag låg hemma och sov till halv två... Inge vidare bra kanske. Men jag sover så himla bra på förmiddagen!
Hade fått 4 sms när jag vaknade. Glömde svara på varenda ett. Sjysst kompis man är va?
Insett att jag måste skaffa ett jobb.

Spelat 8 omgångar yatzy med momma. Vann typ ingen. Går inte så bra för mej.

Ska in till stan ikväll vid nio och kika på movie med boysen och mysa lite med Johan. Stackars Lucy får sova ensam inatt... Men det är som att hon mest bara är ute efter att väcka mej på nätterna. Hon klättrar på en tills man vaknar, spinner och stångas en gång, sen kutar hon iväg igen.
Alltså, hon är nog egentligen bara elak.

Är döhungrig.. Undrar vad momma ställer till med för kok. Är konstant sugen på köttgryta och ris. Eller vad som helst med ris egentligen. Jag kanske har drabbats av ristokan.

Puss och kram sällskapsdam!

I Hope You Are Happy Now

I HOPE YOU`RE FEELING HAPPY NOW
I SEE YOU FEEL NO PAIN AT ALL IT SEEMS
I WONDER WHAT YOU`RE DOIN` NOW
I WONDER IF YOU THINK OF ME AT ALL
DO YOU STILL PLAY THE SAME MOVES NOW
OR ARE THOSE SPECIAL MOODS FOR SOMEONE ELSE
I HOPE YOU`RE FEELING HAPPY NOW

Ghost rider

Sitter hemma och tänkte kika färdigt på ghost rider, eftersom jag aldrig kollar klart på filmer när jag är med johan.. Ja hur som helst efter en timme och 9 minuter så keffar filmen ihop helt. Den funkar inte. Jävla skit! Det är fan bara jag som har sån otur.. Sen är jag ju så förbannat talanglös också så jag får inte till det...
Så jag gav upp.
Får väl försöka trixa med filmen imorron eller nåt, men nu orkar jag verkligen inte.
Jag har insett att jag  aldrig mer ska dricka karatesprit. Det är grymt ohälsosamt.

Ja, annars är det mesta som vanligt.
Ozzy åt upp mitt sista kinderägg...

Lördag 201007

Aloha. Idag trodde lilla Jenny att hon skulle knega häcken av sej, men nu verkar det inte som att det blir så, dom hör inte av sej som dom skulle.

Så då ska lilla Johan i svampskogen bjuda lilla Jenny på Eastern Palace. Det tänker hon tvinga honom till =P

Hostel

Kollade just på Hostel, fan vilken skumdryg-äcklig film! Blä.. mår fortfarande illa...
Så jävla snuskigt när han spyr medans han har bollen i truten. Urk... =X

Nä nu ska jag väl försöka göra någonting annat än att tänka på mat.

So just hate me

I gotta think of something
to make you think less
of me, that I am nothing
to hold on to, cause we are through
I dislike you

I wish that you could hate me
then things would be so easy
just get me off your mind
if the bitch would have a son
then I would be the one
so hate me


Fucking subwooooofer

Jävlars helvete vad jag e irriterad nu. Köpte ett sånt där gammalt symaskinsbord, ni vet ett sånt där man trampar igång symaskinen med... 90:- på loppis, vilket fynd!
Fixade iordning bordet... Skruvade av symaskinen och torkade rent, bar ner den och kruxade på med att flytta datorn.  hellycklig..
Satt i högtalarna... och vips var dom sönder igen. bra bra.... FUCKING SKIT!!!
Så nu sitter jag här utan musik. Men med en ny suddig widescreenskärm, ny mus och hela fadderullan, massa musik. Men inga jävla skithögtalare.

Rosa bandet

Idag köpte jag ett rosa bandet. +++++++ VUXENPOÄNG!!!

E! THS

Kollade just på True Hollywood Story om Johnny depp, snacka om att ha haft otur i kärlek stackarn.. Och två ursöta ungar och en grymt snygg tjej. Orättvist. Rik dessutom. Alltså, hans liv började lite som mitt, otur i uppväxten, bråkstake och otur i kärlek, och slutade perfekt. Inte illa.
Jag ska bli som Johhny Depp.
Förutom att jag ska inte kvadda ett hotellrum och böta 10 000 dollar.... =/

image200

Skallebank som heter duga..

Vet inte varför, men sista dagarna har jag haft sån förbannad huvudvärk..  Och det känns som att det har med ögonen att göra. Dum som jag är och aldrig använder glasögon eller linser lär jag väl fått sämre syn... Kanske dags att ta tag i det där.

Har just power- nappat ett par timmar, vankade ju åtta imorse när katterna fick tuppjuck och momma började skrikprata och hälla ut en full hundmatspåse på golvet. Starkt jobbat momma...

Bad moffa köpa ett par kinderägg till mej på affärn. så nu ska jag gå upp och vänta på hans ankomst!

OOOh lala

Idag har jag fått en del uträttat faktiskt, har ju kört moffa lite överallt i stan och fick straffvänta en hel timmesjävel i bilen. Skitkul, eller inte! Hadlade kattsant och hundmat för typ 1000 spänn, och jag fick bära all skiten. Jävla kattjäklar, måste dom skita så mycket?? Vet inte hur momma bär sej åt men hon anväder så förbannat mycket kattsand, medans jag klarade mej på två lådor på nästan ett helt år!
Helt fantastiskt.

Sen åkte jag till torvalla och hämtade en papper hos bische. Nu är det klart också. Grett.
Sen åkte jag hem, gjorde chili con carne och åt. Spelade typ 93578926 omgångar yatzy med momma. Sen började jag bli trött och frös som satan så jag gick och la mej under täcket med kläderna på och självklart somnade jag och sov en timme... Starkt jobbat. Så när jag klev upp igen var jag ju pigg... Spelade yatzy ett par ggr till sen gick jag ner hit och pysslat på lite på facebook. Pratar med sötaste i världen nu och försöker få hem tredje avsnittet av prison break.

Ja imorron är ännu en dag som jag inte vet vad jag ska göra av. Och nu hoppade baby upp och la sej här framför mej.. Så himla söt...

Taskigt Berra

Nu VET jag ju att du läst i min blogg, men ÄNDÅ inte har kommenterat... Grymt taskigt!! :-P

En utav alla dom

Ja, det är sant. Jag har skaffat Facebook. Jag är lika tragisk som alla andra.. Eller tragiskt är det väl inte, men det är liksom ännu ett beroende man kommer få. Men men, det är viktigt att hålla kontakten med sina nära och kära, whatever it takes.

Hade först tänkt att dedikera med fredag till Anne och att dricka äckligt vin eller sju nollor, sambuca eller helt enkelt vatten och popcorn och kolla på Bara Bea, men hon ska jobba eller vad hon nu kan tänkasvara upptagen med så jag tog till plan B, kvalitetstid med Johan. Kommer nog bli mysigt!

Beställde tre linnen från ellos idag. Momma sa att jag fick välja vad jag ville och av allt i hela katalog- fan hittar jag BARA ett trepack linnen som var okej... Så dom tog jag. Tjyvigt värre =P

Min lilla baby sover så sött i sin säng, hon hann före Lucy... Jäkla gullunge:
image199


Näe, då var det kanske dags för mej också att försöka sova, i ganska normal tid iaf. Ska ställa en klocka så inte hela dagen imorron försvinner. Är ju som lite onödigt.
Annars känns det som att saker och ting rullar på, visst tynger det lite på axlarna att jag har telefonräkningar på 7000:- att betala, men det är ju mitt eget fel och ingen annans. Sen är det lite såsaker som måste fixas som jag bara inte orkat ta itu med än, tyvärr. Jag vet att andra blir lidande när jag mår såhär lite halvknakigt ibland, men gör mej en tjänst och svälj det, svarar jag inte i telefonen är det för att jag ändå inte är värd att prata med just då, och lovar jag att komma och hälsa på eller hör av mej, och inte gör det, så ta det inte personligt.

Natti natti alla därute! ♥

Allt hat

Varje dag är det nya problem, vad fan ska jag ha för rubrik?? Man vet ju på ettbungefär vad man ska skriva, men från å med nu ska jag ta rubriken efter att jag skrivit. Så de så.

Lill- katta hatar inte mej längre, hon morrar lite åt Lucy ibland, men då fräser Lucy sen skiter hon i katten, å då lägger hon av. Baby har gjort ett par tappra försök att få leka med Lucy också, men surmär som hon är så vägrar hon leka. Men det kommer väl. Dom äter ur samma skål, även fast Baby morrar hela måltiden, dom bajsar och kissar i samma låda, men samma morrningar gäller där.
Om hon bara kunde sluta morra så kanske allt skulle vara guld och gröna skogar.

NU LEKER DOM!!! Utan otrevliga ljud...... Tack gud för  att du fick det att fungera!

Annars är den här dagen en sån som jag gärna ligger helt ensam och bara inte gör ett skit på, spelar lite yatzy på sin höjd kramas med katterna, kollar på film och löser soduko med Momma.  Men jag kanske måste masa mej med moffa in till stan sen och fixa alla dom där papperna som bische måste skriva på och jag måste skicka in... Suck...
Får se. Annars kanske imorron är en bättre dag.
Baren på lördag! Hell yeah!               

Baby...?

Den nya katten hatar mej... Vet inte vad jag ska ta mej till men hon måste nog få komma hem igen för den här funkar inte alls. Hon är riktigt elak.. Men dock så söt...

Gokväll!

Känner att jag e lite tangent- invalid för tillfällewt....
Firar jimmys femte 25års-dag och är  hos grabbarna som vanligt.
johnny tejpas med silvertejp och jag har hål i strumpbyxorna.....

pusselipuss

Var i helsike är min kapsylöppnare?????

Har letat häcken av mej, och jag kan bara inte hitta min älskade kapsylöppnare och slitternya jojo... FAAAAN. Den som kostade skjortan! Kan inte begripa vart jag kan ha slarvat bort den heller... Antingen så ligger den i en tvätthög på gamla teatern, eller så har nån lycklig nobody hittat den och nyttjar den för fullt, eller så ligger den på nåt jävligt smart ställe.
Man blir så arg på sej själv ibland.

Ja, annars så kan jag informera om att ägaren till Mark twain ringde mej halv tolv inatt och frågade om jag kunde jobba idag, jätte akut var det tydligen. Och fattiglapp som man är så tackade man ja. Till ett jobb i servisen! Fucking skit.... Ta skit av gäster, spilla rött vin på kärringarna, trängas på nattklubbe och springa barens ärenden. JIPPI

Ja annars är det som vanligt...
pöss och kram

Hej och hå lilltå!

Sitter på körfältet och väntar på att grabbarna ska spela färdigt så jag kan åka och få lite mat nån jävla gång. Snacka om seg dom är... Wow töntar....

Börjar jobba kl 18, vet inte alls när jag slutar. Försöker övertala Martin att gå på G3 ikväll, skulle vara kul om det kunde hända nånting för en gångs skull faktiskt.
Sov som en stock hela natten, vaknade några gånger av Lucy och hennes beslutsångest. Jag börjar misstänka att hon lider av tvångstankar och är lite halvskitzo....

Jaja.. Ska fortsätta tjata på dom här pösmunkarna.

Kylskåpsmagnet..

" Jag kommer inte ihåg vad jag tänkte på, men det var säkert ingenting roligt"
/ Kylskåpsmagnet på Akademibokhandeln

You knew all along baby..

Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
'Cause you know,
you know, you know



I wanted
I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it

Klockan går...och tiden läker sår??

Det e svinkallt i hela huset idag... Och jag är skittrött fast ändå inte. Börjar inte jobba förrän 18 imorron, känns jävligt skönt faktiskt. Skulle kunna skriva huuur mycket som helst, men jag lägger mej och läser ist.


Älskade, och saknade....

Augusti 2007

Kyla, vinöppnarjakt och cocktails

Det är bara en fråga om dagar innan hela världen är täckt av frost och snö när man vaknar upp... Jag har turen att inte ha ett liv just nu, så jag slipper den värsta kylan, och ligger inne i min varma fluffiga säng och myser istället.

Idag har vart en sån där småvanlig dag. Jag älskar att vardagen ser lika ut varje dag, men ändå ser inte dagarna likadana ut...
Åkte till stan, gick runt med momma och köpte garn, så nu sitter hon och stickar nya vantar till lilla mej=)
Efter det mötte jag upp grabbsen på subban, upptäckte till min stora glädje att en gammal kompis från min järpen- tid jobbade där. Det var lite skoj att träffa henne.
Fanny kom, och hon och jag gick och fikade, sen köpte hon yatzy och slog in i ett paket till Pär.. haha... Hon e så himla söt!
Hittade förresten min efterlängtade vinöppnare, 95:- på systembolaget.

Tog en buss hem, åt middag och Lucy frossade i kokt broccoli.
Skakade iordning två cocktails till momma och moffa. Lite halvkrångligt eftersom deras barskåp består av MIN baileys, MIN kahlúa, och MIN fisherman. Blir inte så många drinkar på en fisherman.. Och inte på Ozon moffa fick av mej heller... Så det fick bli ett par Night and day till dom...

Vann tre ggr på yatzy.

Nu sitter jag här.

Och lite nyare pics...

image195

Lucy på sin lilla prinsessbädd under palmen

image193

Regnbågen över taken en vanlig söndagseftermiddag

image194

Ozzy äter på allt han ser på våran lilla promenad...

image197

Johan, samma promenad

image196

Lotten under en fika på tehuset. Fick inte med magen =P

pics

image181
Yesi
image182
Förfest på Harem, Richard Cicci Oscar och Yesi
image183
Salty Dog, Tequila sunrise, Singapore sling, nåt annat och en vanilla summer
image184
Jonny
image185
Jonny i Baren

image187
Rusty nail, Godfather, Negroni
image188
Jonny och Yesi provsmakar drinkarna
image189
Solar på stranden efter skolan
image190
Sexy babes
image191
En utekväll
image192
Några vanilla sky.... =/

Ett verktyg....

Såg hammaren i bokhyllan och kom att tänka på att ett verktyg kan vara så himla mycket mer än bara en hammare... Det kan vara ett annat ordagrant verktyg som en skruvmejsel, eller så kan det vara ett beteende. Eller en maträtt, eller en gåva av något slag...
Ett verktyg är någonting man anväder för att få som man vill.
Vill man banka in spiken i väggen, anväder man hammaren, vill man ha en persons uppmärksamhet anväder man sin charm. Alltså... Vilket är ditt verktyg för att få som DU vill?

Fick höra en lite skojig grej idag. Åkte förbi en tant med en hund idag nere på byn. Och med en halv barnvagn. Hon hade liksom bara "stativet" till barnvagnen. Så jag sa till moffa:
- Va fan går hon runt med en halv barnvagn för???

- Hunden brukar sitta i den där.

- VA???

- Ja, när hon går in på affärn eller när hunden blir trött, sätter han sej på den där å bara sitter å kollar runt. Går hon in på affären sätter hon fast hunden i vagnen sen sitter han där så snällt. Utan vagnen blir han heltokig.

- Undrar just vem som är tokig som skjutsar en hund i en halv barnvagn.....

Förutom den där vagn och hund historien, vill jag att alla ägnar en liten tanke till den stackars stockholmska killen som blev offer för våldet. Och på alla andra för den delen som förlorat sin stolthet, rörlighet eller sitt liv för att någon annan kände för att få ut lite aggressioner. Det spelar ingen roll vad man säger, man förtjänar inte att bli skadad på det där sättet. Kom ihåg det.

En annorlunda fin sak

En kille som jobbar där jag jobbade i helgen, kom av någon anledning fram till mej när han hade slutat och jag gick och städade. Han gav mej en liten lapp och sa att det var till mej. Han log lite, sen gick han. Han vände sej om i dörren och sa : Det där är så himla sant.

Jag vet inte varför, men han måste ha sett på mej att jag gillar olika citat. På lappen stog det:

"Sex är det som tar minst tid av allt här i världen, och ändå det som ställer till med mest problem"
John Barrymore

Jaa du, vännen. Det är så jäkla sant. Jag fattar bara inte hur du kunde veta....

Schoo!

Kom hem för ett litet tag sen bara.. har vart hos Johan och Martin hela dagen, förutom när jag hjälpte momma och moffa att handla på Willys... Körde in och runt i stan lite, gick skitbra, förutom att jag snuddade trottoarkanten när jag skulle parkera men de va inte alls farligt.. Lackade ur på Johan på vägen in bara för att försökte påminna mej om speglarna... Förlåt gubben... Hade väl bara lite aggressioner som behövde ut. Åkte i allafall dit sen och städade lite medans dom spelade wow.. Jävla mesproppar... aja, sen pantade vi alla deras burkar och flaskor, blev ju bara 300 spänn!!!
Men innan vi fick in all pant i bilen.. haha de va skoj.. De har ju typ vart storm ute idag så burkarna bara flög runt på parkeringen.
Pantade, handlade och sen körde vi drive in på donken. Efter att ha tryckt i oss hamburgarna så fortsatte killarna spela och jag somnade så sött och sov i tre timmar. Nu får jag väl ligga vaken hela natten istället...

Ett tips till alla som vill bli bartender eller bara kunna lite grunder, Köp Bartender Handboken för alla barer av Björn Olsson. En riktigt bra bok med alla dom RÄTTA recepten. Och nästan allt jag lärde mej på Kos stämmer med drinkrecepten- utom Manhattan... Det ska vara kanadensisk whiskey (bourbon) och Martini Rosso... INTE Bianco...
Bara så ni vet.. Och nu vet jag det också =)

Ska nog göra om hela min lilla drinkbok... Pusselipuss iaf.

NY skärm!!

fan vad annorlunda det är med en widescreen skärm!!! skitskumt..
Hr jobbat hela helgen, alltså inte varit särskilt kontaktbar...
men jag lever.. mer eller mindre.

Somliga...

En del vänner kommer och går, det är först med tiden man märker vilka som är ens riktiga vänner. Lotten är en av mina.... Va har haft så roligt tillsammans, alltid kunnat prata om allt, och aldrig bråkat!
Blev så glad när jag läste vad hon skrev om mej i sin blogg....

"igår va en mysig dag på stan em jenny satt å fika en timme å bara surra på som vanligt =) om lite allt möjligt! trivs så bra me min gumma!hon e alltid bäst på allasätt å vis när de gäller mina vänner! hon är ärlig å säger rakt ut precis va hon tycker å d gillar jag å hennes humor :D love thar girl! "

Love you to baby!!! Allt kommer bli annorlunda när den lilla trillar fram, men du ska veta att jag kommer finnas där för dej då också.

5 oktober

Kan ni fatta att just den här dagen, kanske är dödsviktig i nåns liv? även fast den känns som vilken skitdag som helst för oss.. Äh, jag måste sluta tänka så jävla mycket...

Nääe nu ska jag ta och käka lite frukost och ta en dusch..

Ett par dagar

Har ägnat mej åt väldigt lite de sista två dagarna, igårkväll kom JOhan hit och vi kollade på två filmer och första säsongen första avsnittet av prison break... Snacka om beroendekänsla man får av den serien! Äntligen förstår jag vad alla andra är så besatta av.. Nu är jag äntligen en av dom =)
Har även sett alla sw filmerna nu. Började visserligen med trean, följt av ettan sist tvåan, men det gick ju bra ändå.

Har vart ute och gått en promenad med Ozzy idag i skolskenet, till sällskap hade jag ju såklart hurtigknutten Johan. Ozzy lyssnade nästan och gjorde inget större hyss.. Sen att han har bananer inklämda i öronen och är heeeelt döv ibland.. ja det får man väl ta.
Åkte in till stan, krockade nästan med en sten, och Pottis bjöd mej på fika.. Nästa gång e de min tur stumpan... Så vi gick omkring lite på stan, jag lång och med klackande skor och hon med magen i vädret!! =)
Träffade Jimmy, gick på twain.. Fick väl inte ut särskilt mycket av det egentligen.. Jimmy e så vimsig just nu.

Jaa.. den kollade vi på lite kläder jag och Lotten, Micke kom och sa hej... Åkte bussen till körfältet och hittade en utslagen sötsak liggandes i sin soffa... Tvingade han att gå på affärn och köpa mat, så det gjorde vi. Det var alldeles i skymningen och vi gick förbi och hälsade på Robban, och jag skuttade runt bland dom orange-a björklöven som låg längs vägkanterna på kyrkogården. Det är alltid sån frid där... Några lyktor var tända och brann lite småmysigt, nån ensam pippifågel kvittrade till och Johan undrade nog vilket jävla psykfall jag är !!

När vi kom hem kom Putte, jag stekte lite mat, hånade Johans stora entusiasm till DR Phil vilket gjorde han så irriterad att han gick å diska.. Hahaha...
Kollade på Saw 2. Åkte hem. Spelade yatzy med momma, jag börjar bli något av ett proffs på det faktiskt. Gick ut med Ozzy. Gick hit. Ja förresten, jag åt en banan och två hårdbrödmackor också.

Ja, det var mitt spännande liv. Whats yours??

*STOLT*

Var ute och gick med ozzy för ett tag sen.. och hör och häpna- hunden har börjat lyfta på benet när han pissar! Grattis ozzy., tog ju bara två år att lära sej... Men nu är min puppis stor kille!

Lucy har fått hosta.
Men nog snackat om djuren, nu pratar vi om mej.

Sov bort lite av min stillsamma sorg över uppkörningen idag men det e rätt lugnt.. Inte direkt så jag gråter floder. Det kommer en nästa gån.
Kom på att gummi fyller år imorron. Får inte glömma att ringa till min lilla stor-tös som blir 20!!! Kan inte fatta vad tiden gått fort.. tre år sen vi lärde känna varann. Synd bara att vi inte kan ses nå ofta..

Varje gång jag ska prata med min mamma i telefon blir jag så irriterad att jag lägger på i hennes öra. Jag vet, jag är en hemsk människa men hon fattar ju inte när jag säger att jag inte orkar prata, eller lyssna på gnället om hennes jävla jobb. För guds skull, va glad att du har ett jävla jobb!! Jag blir irriterad när det ringer i hemtelefonen eftersom jag vet att de e hon som ringer...
Fy fan vilken tråkig värdelös jävla dag. Och jag e så himla godissugen att jag avlider... Fatta att om jag hade klarat uppkörningen idag hade jag kunnat åkt och handlat godis nu... Värdelöst. Men kanske lika bra jag borde ju faktiskt röra lite på mej och bränna bort lite fläsk istället.
Nä nu ska jag sätta mej och läsa och vänta på desperate housewives.
Pöss i ljumsken

Mellan axlarna..

Ja inte gick körningen särskilt felfritt idag, men jag deppar inte ner mej för det! Statistiken säger att ca 40% kuggar på första uppkörningen. Och lika bra är väl det. Man kan ju inte va bäst på allt.

Ska borra och dona lite sen och fixa upp min tv och dra antennkabeln så jag får lite kanaler också! Sen är allt här inne perfekt ju!
Ska ta mej en tupplur nu...

En rad av visdom...

Work like you don't need the money, love like you've never been hurt and dance like no one is watching.

- Randall G Leighton

Jag längtar tillbaka...

Längtar efter att få skratta åt alla olika dialekter, att få gnälla över värmen, att få steka i solen och bara ha INGENTING i skallen.. Möjligtvis dekorationen till en planters punsch...
Goliats krull, Annas ap-min, ciccis skratt, dessis skrik-fyllor, Robbins tatuering, Richards bögsnack och Oskars sällskap.. Jag saknar att störa mej på Yesi,och Jonnys röv-svett, Henkes drinkar, Dawitts snälla röst och Yassins charm. Peters livsglädje, uffe ja hela uffe, ann-maries utstrålning, muuoas lugn, sebbes energi, mackans hat och inte minst kjetils sex-snack.
Sist och mest saknar jag såklart Hampus.

Jag kan inte förstå hur fem veckor kunde gå så fort. Jag minns knappt en vecka sammanlagt av allt. Och det är så himla tragiskt... Just därför måste jag verkligen tillbaka dit! Och då ska jag leva så som jag aldrig gjort förut.
Nu helt plötsligt så lever man i verkligheten igen. Här är alla precis som dom alltid varit, ingenting nytt händer och man träffar knappt nya människor.
Det är därför jag tycker så mycket om att stå i baren. Där träffar man alla.

Jag längtar också tillbaka till alla lyckliga ögonblick jag haft, Jag är glad att jag har dom att se tillbaka på när livet känns lite extra tungt, man påminns om hur mycket mer man har kvar att uppleva.

Jag har verkligen saknat dej, ibland har jag lyckats knöla in känslan av dej långt långt in och det har varit som en liten frihet. Men ändå är det någonting som fattats. När man ändå står så nära någon så går det inte att komma ifrån sen. Du vet så mycket mer än vad andra vet om mej och mitt liv, och du kan verkligen förstå. Men gör inte samma misstag som jag alltid gör, utan lova att du sätter DEJ själv i första hand, annars kommer du aldrig känna dej riktigt lycklig.

Sitter och är allmänt jättenervös för imorgon. Men jag har ändå en känsla av att det inte är jordens undergång om jag misslyckas den här gången....  Men jag vill så gärna ha körkort, så jag kommer göra mitt bästa. Självklart.

Och Johan... Vad håller du på med? Jag är här nu.. Gör inte något misstag.... Tänker på dej!

If Your girl only knew...

She would probably leave you alone
She would probably curse you out and unplug her phone
I bet she'd be glad that he was gone
And then she wouldn't have to worry

Internet on my rooooom

Hade sista körlektionen idag.. Håller tummarna nu!

Är lite trött idag, vet inte varför. Käkade på stan med Fanny och Pär, sen körde jag och sen åkte jag till Frösön och var barnvakt. Bakade chokladbollar=)

Har internet på mitt rum nu, snodde momma och moffas skärm sålänge, har beställt en skärm men de kan ju dröja innan den kommer...
Annars har jag inte så mycke å säng.. Köpte tre filmer idag. Kommer bli skumt att sova själv inatt...


RSS 2.0