En kärleksförklaring, tack

Nu, idag, ikväll när jag behöver det som mest så slår det inte ett dugg fel, jag får inga ömma ord från min käre. Jag vill bara ha ett enda litet... för jag mår så jävla skit och han har verkligen ingen förståelse i det känns det som. Så bara nåt ord, eller bara ett. Eller inte ens det, det räcker med en antydan till en antydan av en liten fjuttig kärleksförklaring.. För hur mycket jag än tycker om någon kan jag inte leva utan solljus hur länge som helst.
För jag må vara kär, iallafall lite. Någonting som byggs upp mer och mer för varje dag,
men får man inte höra att den andra parten känner samma sak så är det ganska lätt att man tillslut ger upp allting, kastar sej på sängen och gråter i en kudde.

Ibland måste en tjej helt enkelt få höra att någon tycker om henne för att hon ska orka och inte ge upp. Och tro mej, jag vill verkligen inte ge upp.


Att bli av med ett beroende

Har bakat blåbärsmuffins idag! goda, men inte så söta... Men det är bra nu när man ska försöka komma i bikiniform igen :-) Skulle göra nougatmuffins också, men momma som inte är den kvickaste och klyftigaste köpte daim istället.. hittade inget daim-muffins recept... Och då är jag ju ändå stolt ägare av Dagens Muffins-kokboken.

Hur som helst sitter jag här och har allmänt jävlig abstinens eftersom jag slutat med min medicin. Medicinen har gjort mej mycket bra, kanske hade jag inte levt idag utan den, kanske är det bara vad jag inbillar mej, men att sluta med den är inte alls så lätt som man kan tro.
Kroppen skriker efter zoloft hela tiden, allt jag gör blir liksom tvångsmässigt, som att det klias på hela kroppen, armarna och händerna skakar, och jag är allmänt rastlös hela tiden. Vanlig rastlöshet är ju bara att vänta ut eller helt enkelt göra någonting så den försvinner, men det här rastlösheten är som en evighet som aldrig försvinner.  Jag har svårt att koncentrera mej på småsaker, som att läsa någonting eller hålla mej till ett samtalsämne. Varje gång jag sluter ögonen så snurrar hela världen till ett snäpp och jag mår illa. Ibland blir det till och med så efter varje gång jag blinkar. När jag öppnar ögonen efter att ha haft dom stängda ett tag så tar det några sekunder innan jag får in fokus, och varje gång jag gör dej knycker jag tvångsmässigt till med huvuden åt höger.
Jag kliar bakom öronen längs hårfästet hela tiden när jag inte har någonting att göra.
Jag är ständigt sugen på någonting salt och ätbart, och äter tills jag kräks bara för att skallen inte riktigt begriper när jag blivit mätt.

Jag önskar jag kunde få ha ont någonstans istället för att psyket ska få mej att må konstigt och göra skumma saker. Om jag bara kunde ha fått ha huvudvärk istället, eller liksom någonting konkret som man ändå kunde vara bland folk...

Piska!

image294

Jag önskar mej läderpiskan som var med i fråga olle ikväll!

Äntligen!

Nu är jag helt fri lägenheten i Övik på alla sätt och vis. Könns som en sten lättat från hjärtat, utan att överdriva..

Till mej??

image289 Dösnygg mp3spelare. Vill ha!!

image290Eller varför inte en NY lila telefon??

image291 Eller den här kylskåpsmagneten med Strumpjäveln??!

image292 Och en extern hårddisk att förvara all musik på..

image293Ett smink-kit från Make up store skulle jag inte tacka nej till!

Önskelista

Jag borde vara toklycklig över att alla frågar mej vad jag önskar mej i födelsedagspresent, jag menar, jag har ju tjatat om min jävla födelsedag sen i julas nu... Men alla som frågar får samma svar:

- En ny telefon
Som alltid möt upp av ett skratt som betyder att det är för dyrt. Då fortsätter jag med:
- En ny mp3 spelare min har gått sönder.
Samma skratt. Så då säger jag:
- Men ge mej vad som fan helst. Jag vill ha allt.

Påsken, kortfattad..

Långfredag, åkte in och drack nån cider och käka natchos på Twain med Anna, hjälpte en ung full och virrig tjej tjej hem (hittade henne gråtandes på stan), kollade på Fast and the furious och sov hos Annsen,
Påskafton, vaknar hos Anna hon var på gamla och jobba frulle, så jag traskade dit och åt en macka, volontärdiskade lite sen gick vi på stan. Köpte thaimat och åt sen kom min loverboy och hans bror. Vi kollade på Chuck and Larry filmen och sen bowlade vi. Johannes blev av med skorna, nån fylletratt tog fel. Lyckades dock få tillbaka dom.
Jonatan (loverboys bror) åkte hem till sundsvall och jag och min älskling åkte hem. Kollade nästan på en film.
Påskdagen, upp med tuppen och åka merca till Hoting. Och min kära sötnos, a.ka friluftsmänniskan fick för sej att han skulle arrangera kollektivt självmord om vi inte var ute i solen och ägnade oss åt frilivsaktiviteter.
Sagt och gjort. Resten av den dagen lallade vi med Malte och var ute hos all möjlig släkt Johannes har och åt och fikade. Eller, fika i Dorotea, middag i Strömsund.
Annandagen, alltså IDAG, åkte till Dorotea imorse till Första Anna och hennes pojkvän och alla deras barn. Vet inte vad vi sysslade med men vi var i Avaträsk nån timme, tog en kopp kaffe sen åkte jag bussen hem till Östersund.
Anna och Jonto hämtade upp mej och vi åkte till Frasses och svullade. Moffa körde mej och andra anna till krokom, vi tog på oss varmare kläder sen åkte vi vidare till Lit. Vidare till Hammerdal och hämtade en skoter och resten av eftermiddagen ägnade vi oss åt att åka skoter och fyrhjuling och killarna vågade sej på lite tolkning på snowracer...

image288



image287

Skärt torsdag på GIII

Jag är fortfarande, än idag, grymt arg på alla otrevliga tjejer jag stötte på igår, omg, har man inte bättre liv än att gå runt och kalla folk för hora eller allmänt vara bitchig så är man ju mer eller mindre patetisk. Jag orkar inte slösa mer energi nu.

Såhär sexiga var vi igår förresten.
image286

Radioseven

Sitter och lyssnar på radioseven och får värsta flashback scenariorna lite då och då där dom poppar igång typ summerjam låten och sånt... Längtar tillbaka till Marmaris som fan när jag hör den! Har djupa funderingar på hur jag ska göra i sommar... Om man ska köpa en flygbiljett och kanske åka till Rhodos istället och våldsbo hos Ville en vecka eller två, och bara ta båten över till kos över en dag. Vill ju så förbannat gärna tillbaka dit och hälsa på Uffe!

I övrigt så ska jag och min svarta kalufs snart in till stan, eller ja bussen går om en timme knappt och jag är redan startklar!Otroligt.. Man kanske ska stoppa i sej nån mat innan man åker så man slipper slösa varenda krona man äger på krubb inne på stan. Har inte bestämt mej för om åtta cider räcker än.. Men det borde dom väl göra...??

Nu är Johannes snart hemma i Hoting och lite närmre mej än vanligt.. Och bara två dagar kvar tills jag får vara med honom igen, om inte ännu tidigare till och med. Nu ska jag gå å göra nåra limpmackor att proppa i mej.
Puss och kram på er alla

Bad ass schoolgirl

53846-285

Imorron är det den här stilen som gäller, och jag har just testat min outfit och det sitter fint som klister =)

Färgade håret svart på mej själv nu ikväll. Inte direkt första gången man blir svarthårig, men definitivt första gången jag gör det på mej själv. Lyckat resultat dessutom! Bilder på mej och alla andra kommer imorron, kameran ligger på laddning, redo för att fyllas med snygga nya bilder =)

Slappis

Idag har det varit slappning på mycket HÖG nivå. Jag har på mej skitiga slappkläder, har lyckats ligga på en bit choklad i sängen, bytte sängkläderna men skit i att byta kläder, så nu lär jag väl ha kletat choklad på allt jag nuddat, men det absolut bästa är att- Det bryr jag mej inte i!

Har kollat på några fler avsnitt av One Tree hill. Jag är ju bara såååå kär i Lukas, men jag tycker ju att han och Peyton hör ihop, så jag begriper inte vad han pysslar med riktigt. Och ja, förresten, hur puckad är man som friar till sin flickvän när man bor hundratals mil ifrån varandra när man är 18??!! Arton, då är man ju i princip nyfödd ut till det riktiga livet, man vet knappt vad rätt och fel är och har fullt upp med att skaffa sej jobb eller liknande. Man gifter sej INTE,

Försöker se det roliga i Americas funniest homevideos, men jag begriper för guds skull inte vad som är kul med en gubbe som sitter och hoppas på huk. Eller en stackars unge som cyklar ner i en pool. Eller allt annat skit som dom visar.
Jag har i övrigt gjort tvåsaker idag som varit bra, rensat kattlådan och vattnat blommorna. Sen tyckte jag det luktade fimp om min röda mysfilt så jag tvättade den.
Har två viktiga saker som jag borde gjort som jag inte "orkat" eller egentligen haft lust med att göra idag.. Ringa berns (eller jag ringde faktiskt till annas nr men hon var nog ledig för de försvann liksom bara..) och sen boka tid med husvärden i Övik som ska kolla och godkänna städningen på lägenheten. Men som sagt- Jag orkar bara inte idag. Kanske imorron. Har två saker att ta itu med imorron också förresten... Köpa stay-ups eller strumpbyxor till vår lilla utklädnad och försöka lösa problemet med ett ställe att hålla till på...

Jaja, whatever... Kan inte sluta tänka på vilket fin och underbar pojkvän jag har som är så långt ifrån mej, Skulle kännas lite tungt att inte ses förrän lördag.. men ibland måste man liksom acceptera att andra också har ett liv utöver MEJ.

Pittstim

Alla snackars om fittstim hit och dit men då måste jag ju säga att uttrycket PITTstim är aningen tuffare.

Igår somnade jag halv tio ungefär, och låg och prinsesssov till halv två då jag kröp ner under täcket, släckte lamporna och stängde av teven. Jag har verkligen sovit hur skönt och länge som helst och är faktiskt riktigt pigg idag. Men jag kände absolut inte för att åka in till stan med bussen IGEN, jag har gjort det fram och tillbaka varenda dag förutom söndag sen jag kom hem. Skulle faktiskt vara skönt att bara få vara hemma och pilla i naveln en dag faktiskt.

Nu har det gått lagom mycket tid för att jag ska kunna känna hur mycket jag egentligen saknar Johannes bredvid mej när jag ska sova eller vakna, eller kolla på film eller bara vad som helst. Att få berätta nåt som hänt då han låtsas att han lyssnar och bryr sej för min skull fast han egentligen inte bryr sej ett smack. Men han är så söt som försöker =) Jag saknar honom mest när jag fryser för han är alltid så varm....

Och nu ska jag försöka komma på nåt sätt att fördriva tiden med, har några otextade avsnitt av Greys anatomy att kika på men man är ju inget engelskaproffs direkt. Men men, man kan ju bli.
Lucy är gosig som satan idag.. Min lilla pärla.. <3

image284

En dag i bilen

Har cruisat dodge med andra Anna hela dagen idag känns det som.. Har blivit bombad av sms från Berns också. Jag missar introduktionskursen nästa vecka, vilket känns väldigt tråkigt faktiskt. Man får dessutom betalt hela dagen då, och jag är fast här och ska åka till Övik och göra mej av med lägenheten och hämta alla mina kära ägodelar som är kvar där. Alltså tvättmaskinen och diskmaskinen... Ingen som vill köpa kalaset för sammanlagt 3000?? Riktigt pangpris för dom faktiskt!

image283
Jag och Love i dodgen


Har inte hunnit gjort någonting av allt det jag borde ha gjort idag, det enda jag fick uträttat var att köpa knästrumpor... Vita, så min lilla outfit tills på torsdag blir perfekt. Bara ett par stay-ups kvar sen är det perfekt. I Övrigt är allt som vanligt, kollade på en skräckis inatt alldeles själv förresten, Steven Kings The Mist har ju blivit film. Rätt bra, något overklig men ändå trolig... Aningen föööör lik Världarnas krig- storyn dock.. =/

Snö och slask, toppat med solsken

Jag börjar få den dagliga inomhus-ångesten och funderar på om jag ska göra mej startklar redan nu och hoppas på att min otroligt snälla morfar kör mej till stan så jag får träffa therese en sväng idag när hon ändå är ledig...
Anna har friluftsdag med en massa patrask idag så jag får fint vänta tills hon är färdig med det typ i tretiden. Varför heter ALLA Anna btw?? Jag kände ingen som hette anna innan min kära tvåbarnsmamma-anna dök in i mitt liv, och huxflux så kryllar det av Annor överallt.
Tacka vet jag skumma namn som Stephanie eller Isabella och sånt.
Har gjort påskägg åt mina söta kusiner idag. Bara äckligt godis, momma är ganska dålig på det där med plockgodis. Hon tror att barn bara gillar röda eller gröna godisar tror jag...

Nä nu ska jag vara kreativ och försöka locka håret tror jag.. spännande =)

Mörk choklad


image282

Smaskar i mej mörk choklad och intalar mej att det är jättenyttigt och skyddar mitt hjärta mot hemska sjukdomar.


Sweets at home

Har just tryckt i mej resten av den smaskiga morotskakan som jag tog med mej från jobbet igår. Vore ju en himla synd om den stackars kakan hade kastats i komposten som dom där 30 stackars mackorna med ost skinka gurka och tomat.. ÅÅh dom där mackorna hade jag inte haft ett dugg problem med att äta idag kan jag lova...

Jag har ju varit mer eller mindre värdelös på att uppdatera om händelserna i livet nu på sista tiden och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Tyvärr så har det inte hänt så mycket mer än allt ni redan vet. Jag har fått ett extraknäck på Berns salonger där jag knatar runt med skavsår och axelpufsar och skjortor som väger mer än vad min röv gör. Har man inte en vinöppnare med sej så är man nästan dödens. Men det är underbart att jobba under en organiserad ledning för en gångs skull.... Inget illa menat mot charmiga gamla, jag älskar att jobba där och tycker det har sin lilla charm att springa runt och leta efter den som har ansvaret men som har gått hem =P det gör oss alla där mer och mer  likasinnade.

Jag tror att jag har en feting ögoninflammation på gång, inte alls speciellt skoj men jag kan inte göra så mycket åt det heller. Ska ta och boka en tid hos optikern inom en snart framtid och ta tag i alla vimsiga saker i mitt liv just nu. Körkortstillståndet ska uppdateras och jag måste plugga om till uppskrivningen. Kanske man borde göra nu på en gång...
I övrigt så kommer momma och moffa snart hem och jag får äntligen se den nya bilen. Ska gå ut och ta en bild på den och visa er..

Smell like kaffesump

Att jobba konferens är som att leva i ett stort fikaland där man ska passa upp andra människor med kaffe, mackor och nån bit morotskaka. Efter nio timmar var jag mer än nöjd och satte mej på bussen hem. Det var skönt att sova i sin egen säng inatt btw, synd bara att det blev endast 4 timmar...

And, this is why I already miss Stockholm:
image281

Back to work

Ja du anne, du skyller jämt på att "somliga har ett jobb att sköta" måste nog kontra med att vissa har två jobb att sköta!
Jobbet på Berns funkar helt okej, visst är folk stelare och mindre sociala än vad jag är van men det är ju bara ett tidfördriv som jag tjänar pengar på. Det finns ju dom som har betydligt mycket värre jobb.
Men ännu en gång har jag kommit till högstadie-fenomenet, jag vet inte var jag ska sätta mej i personalmatsalen när jag ska äta!!!
Har skapliga skavsår på fötterna och har investerat i ett par ecco-skor som jag har grymt höga förväntningar på =)
Åker hem på fredag, hem till en vardag full med ännu mera jobb hela helgen ut. Blir tidiga mornar men jag måste ju få cash nånstans ifrån!
Ska ta mej vidare och köpa skavsårsplåster nu och sen knega lite. Puss och kram på alla mina kära vänner!

Tandvärk

Ända sedan mina besök hos tandläkaren så har jag haft svåra krämpor. Jag går numera på ibumetin hela dagarna och försöker göra det bästa av situationen.
Snart kommer andra Anna hit och jag får äntligen någon att ha lite skoj med! Dock så ska jag ju jobba imorron men resten av veckan ska jag försöka tvångsumgås med henne så mycket som möjligt tills hon kräks på mej. Solen skiner nästan lite överdrivet hårt ute, grannen spelar högre musik än nödvändigt och jag måste nog faktiskt ta en promenad till t centralen... Skulle ju verkligen vara trevligt med en promenix medans solen bländar och isande vindar blåser i mitt öra.
Huga

Huga!

Tänkte uppdatera alla trogna läsare i förra inlägget men min mamma, a.ka skitsnacksproffset, ringde och var bara allmänt dryg och tjötig. Orkade inte skriva mer, om mindre prata så jag la på och koncentrerar mej på ett tillfredställa alla andras skitsnacksbehov istället.
Jag har ett grymt stort behov utav att klippa till en frisyr på skallen. Varje dag är den andra lik, dvs bad hairdays. Så imorron när andra anna kommer ner till den här smutsiga skitstan och räddar mej, så ska hon minsann få klippa ett strå eller två.
Ska snart möta upp Annika idag igen för ännu en våldsam traskning runt söder. Jag måste verkligen sätta mej ner och fundera vad som egentligen är problemet, om jag är långsam eller om alla jag umgås med går onormalt raskt. Att Johannes har problem med gånghastigheten visste jag ju redan. Han kommer få hjärtinfarkt om han inte tar och lugnar ner sej snart. Allt ska liksom gå så jävla fort jämt. Till och med när vi spelar yatzy hinner jag inte se vad tärningarna visar förrän han svept handen över tärningshögen och snott åt sej dom. Jag blir lika förbannad varje gång, men har insett att det inte är värt att bråka om tärningar.
Ville han har alltid bråttom men jag misstänker att det finns två jävligt bra orsaker till det:
1. Han är bög
2. Han är alltid sen

Att annika går fort har hon kommit fram till, beror på hennes gener. Tydligen är det nån dålig (eller ja egentligen bra) ovana hon har ärvt av sin mamma.
Då har vi alltså kommit fram till tre personers sjuka speed-orsaker. Nu till nästa fråga då, går jag onormalt långsamt? Eller är det bara så att jag är så fucking normal och all gångtakt i världen borde utgå från min hastighet?

Nog babblat om det nu går vi över till nästa fakta.
Glenlivet var det första Whiskyn i scotland som fick licens att ha en fabrik och tillverka och sälja sin malt whisky lagligt. Det tycker jag är riktigt intressant fakta.

Jag var ruggigt nervös inför att gå på intervjun på Berns i måndags och med tanke på hur onödigt det var, och hur bra det gick så är jag rädd att mitt självförtroende fått sej en alldeles för hård knuff framåt. Snart kommer jag klistra fast lappar på andras ryggar där det står LOOSER, och bara tycka att jag är bäst i världen och att alla som inte tycker det är idioter. Om jag hamnar däär, snälla slå mej på käften.

Nytt jobb

I måndags var det intervju och på fredag ska jag provjobba på BERNS.

Monday all over again

För en gångs skull får måndagen en liten extra krydda, och idag är det jobbintervju på Berns salonger som hägrar i tvåtiden. Ville, som för övrigt fortfarande är på fyllan ska guida mej dit, han har väl lite sympati för en utböling som mej som hittar till Konsum och tillbaka. Typ. Eller jag börjar faktiskt kunna skitstaden något sådär, det är rätt härligt att slippa bo i en förort för då hade det varit mer eller mindre döfött.
Har bara ett endaste problem just nu och det är eksemen runt ögonen. Jag ser ut som ett missfoster, eller möjligtvis en knarkare. Snart börjar väl skumt folk dra i mej efter gatorna och fråga efter det vita guldet eller nåt. Då ska jag kasta mjöl i fejset på dom och läsa upp nån gammal hebreisk besvärjelse eller så.

Hur kunde jag missa att Heath Ledger gått och dött? Han är ju typ snyggaste hollywoodsnubben av alla, och han bara sviker mej och går och dör. Fast fördelen är väl att jag slipper se honom åldras och bli en slusk iofs.

Jag blev så sjukt sugen på dumle inatt, jag höll nästan på att krypa ur mitt egna skinn. SAen fick jag mer eller mindre panik när filmhelvetet som vi kollade på visade sej vara evigheternas evighet lång. Jag hatar när den där enorma rastlösheten kommer krypande och man varken vet ut eller in. Ska trycka i mej ett par mackor nu, med jordens godaste pålägg som ALLA måste testa!!
Kalles färskost med rökt lax! Yummy som heter duga!

RSS 2.0