Min nya frilla!



Och sen hittade jag igen den här toksöta bilden på Tove i påskas när hon promt ville smaka på mammas "saft"


Och sist men inte minst, men precis lika gulliga har vi mina älsklingar som myser i soffan!


Nyklippt

Idag har jag varit hos fröken frissan och fixat mitt hår. efter fyra timmar och en pippigul hårbotten gåick jag ut 720 kronor fattigare och nöjd med färgen. Det blev ljusare och det blev en lugg. Känns så himla annorlunda, och färgen i bottnen ser ganska ojämn ut, men jag tror inte det kunde blivit bättre heller.
Nu ska jag ställa mej och  fixa en sallad, bara det att jag hade velat haft pasta i den men orkar inte å¨ka och köpa själv, så jag sitter och tjurväntar på att min kära Fredrik ska höra av sej.
Sov själv inatt faktiskt, och det gick bra, trots att jag vaknade nån gång efter fem och låg vaken i sängen med en orolig känsla i magen. Så nu har jag sovit i över två timmar på soffan. Inte bra. Fast imorgon blir det nog en liten sovmorgon! Förhoppningsvis skiner solen imorron och det blir grillat i krokom till middag.

Fan det känns som luggen är för bred. Jag hade velat haft den lite mer så att den flöt ihop på kanterna... Kanske ska be anna styra upp det...

Det var just den där reklamen på tv när det är en hel familj som sjunger skönsång i badrummet. Det är så jävla vidigt att deras äckliga pappa ligger i badkaret när småflickorna går nakna i sina badrockar där han är. Äckligt.

Hur som helst blev jag lite geggig i skallen av min lilla tupplur. Men nu är jag fan hungrig. Det handlar om mat på vänner på tv. Satt ju trots allt och svalt i fyra timmar hos frisören hela förmiddagen!

Långa nätter.

Inte så mycket har hänt dom senaste dagarna, ett par långpromenader i finvädret, samt planerat arbete från och med idag kl 16 till och med söndag kl 18.30

Jag har blivit så jävla beroende av Melissa Horns låt Långa nätter. Jag vill lyssna på den stup i kvarten, när jag vaknar på morgonen nynnar jag den och imorse när jag klev upp fick jag ren panik när jag insåg att jag kanske var tvungen att promenera från Fredrik hem till mej UTAN att kunna lyssna på den.

Anne som försvann ringde och väckte mej idag, kunde inte ens bli arg, det var nästan lite fridfull känsla att ha det som förr i tiden igen;) Vi bestämde lunchdejt klockan ett. Så nu är jag hemma och har tagit mej en dusch och ska göra mej dejtsnygg sen hämta henne. Världens bästa kille lånade ut bilen till mej idag, så jag ska åka och lämna tillbaka den igen innan vi äter lunchen.
Tills vidare får ni alla ha det bra, återkommer på söndagkväll innan Wipeout!

Puss och kram.

Sunshine

Idag var det jobbigt att kliva upp minsann, låg så himla härligt i sängen och ville bara vara där hela dagen lång. Men till slut var jag mer eller mindre tvungen att kliva upp och åka iväg med anna. Tog en promenad med hundarna och sen åt vi glass!  Åkte till ÖB och hittade inte en enda grej jag ville ha. Sist men inte minst åkte vi och samlade vuxenpoäng och skaffade lånekort på biblioteket! Annorlunda för att vara jag!

Åkte hem för att kolla till kattdagiset här hemma, båda Fredriks katter är här eftersom dom bygger om elen i hans lägenhet. Det funkar helt okej med katterna, förutom att Steve-o bara ligger och trycker och skakar. Mespropp. Lucy fräser åt båda dom andra, men det börjar bli bättre med Mi.

Nej nu ska jag invänta att han kommer hem om ett tag och vi kan åka och handla och göra chili con carne och massa god sallad!

Ciao!

Borta

Nu har jag sålt min tv, hallelujah.
Så jag firade detta med en snabblunch med Tessan, hem för att ta en snabbdusch och ska åka in och ta en fika med Malin. Man måste ju hålla sej sysselsatt! Kommer bli skit trött senare ikväll där vid tolvtiden om jag fortfarande är kvar då... Men imorron blir det en förbannat mysig sovmorgon och mys i sängen, sen till krokom för att finputsa bilarna. Jag är väl egentligen inte sårskilt sugen på att jobba ikväll, samma känsla varje gång man varit ledig länge. Fan lika bra att alltid hålla sej sysselsatt som sagt...

Nä nu ska jag försöka få tag på Malin, här kan man ju inte sitta hela dagen. Tog förresten en premiärtur på cykel igår. Måste ha varit typ tre år sen jag cyklade sist!! Det är så himla jobbigt! Lätt sagt underskattat att cykla.

Dags att åka. Sköt om er!
Och dessan, om du läser det här; ge mej lösenordet till din blogg!!

Puss och Kram

Fika med Kajsa

Idag mötte jag upp min goda vän och arbetskompis Kajsa på stan för att äta lunch. Lunchen följdes av fika, som sedan följdes av att leta byxor samt böcker och vi hamnade tillslut på badet. Åt lite till, sen började hon jobba och jag åkte hem för att invänta mitt arbetspass som börjar om en timme.
Trots att det bara är några få timmar känns det jäkligt skönt att jobba, har dödsångest över att jag kommer få sååå lite pengar i slutet på maj. Ännu sämre mår jag över att jag köpta teven när jag egentligen inte hade råd... Men nu är det bara en vecka kvar till löning, och jag har klarat mej på skitlite pengar hela månaden.. Visserligen har Fredrik betalat det mesta, men ändå.. ;-P

Nej, nu ska jag göra nåt åt mitt utseende innan jag åker på jobbet. Ciao!

Ingen sol.

Ingen sol och det klias på ögat. Två timmar tills jag ska träffa anna, fulla badrumsgolvet med tvätt och mina nyaste favoritbyxor är spårlöst försvunna. Sista stället jag har att leta på är hemma hos fredrik och jag tror fan inte dom är där...
Jag som lovade att följa med honom och träna idag, och jag har inga byxor att ha på mej. Jävla skit!
Sist jag hade dom var sist jag jobbade.. kanske glömde dom på jobbet? Ska be tessan kolla...

Här hemma finns det en del att göra, tvätta står högst på listan, så just därför ska jag gå och sätta igång en tvätt på momangen. Men dammsugning är ganska akut också, är bara så förbannat less på det! Nu orkar jag inte ens tänka på skiten mer. Hoppas på att allt gör sej självt när jag åker hemifrån sen.

Säkert....

Bloggar av ensamhet?

Jag har alltid bara skrivit blogg när jag varit ensam eller känt mej ensam. Jag kom på det idag. Det var så jag skaffade bloggen, och varje gång jag INTE kännt mej ensam har jag helt enkelt tagit en paus från detta. Men vad fan beror det på den här gången? Vart fan kom all jävla inspiration ifrån?

Hur som helst, för exakt tre år sen hade jag nyss blivit singel och av nån dum anledning börjat "dejtat" mitt gamla ex richard. Inget ont om richard nu, vi är goda vänner som pratar och skämtar om hur det brukade vara. Men varför i hela världen ville jag ha tillbaka han? Ja du det kommer jag nog aldrig att begripa.
Men för precis tre år sedan mådde jag även skitdåligt. Jag skar mej själv, tog överdoser och höll på. Jag bloggade även om detta som ett rop på uppmärksamhet. Och ingen verkade ändå förstå hur dåligt jag mådde?
Men trots allt är allt det där dåliga oöver och jag ser ljuset varje dag. Jag undrar när det ordentliga vändningen egentligen skedde? För exakt ett år sen skulle jag gissa på. Det enda som fattas för att göra mitt liv till det ultimata perfektaste är om jag kunde vara med min Dessan varje dag.

Efter mycket om och men kom min biff på att han inte orkade komma och hjälpa mej med mina nya teve. Så jag fick ta tag i det alldeles själv och lyfte ner den gamla, skruvade på foten på teven och installerade alla kanaler. Gick ju skitbra det! Visserligen har jag inte flyttat den gamla cementburken särskilt långt, men jag hoppas på att bli av med fanskapet fort! Nu ska jag lägga mej i min mysiga säng helt ensam och mysa med katten och confessions of a shopaholic. Det r skönt det där med att ha hittat någon som man inte blir arg på när han inte orkar komma, utan man bara accepterar det och njuter av att vara själv ett tag. Ovanlig känsla, och jag gillar den!
Nu har Red hot chilipeppers låten Porceline gått på repeat under hela detta skittråkiga inlägget, dags att stänga av den och förflytta sej till ett mjukare ställe. Ciao och godnatt!

En sån där bra dag.

Fram emot eftermiddagen försvann molnen spårlöst och solen lyste upp igen. Ännu en underbar vårdag alltså. Ska gå och kika hur vädret blir resten av veckan på den där braiga vädersidan yr.no
Hur som helst, dagen hade inte kunnat bli mer perfekt, en Tv rikare och en mage fylld av Pias goda köttfärspaj och chokladbrownie. Åkte ut till Hållsta i eftermiddagssolen med Tessan nämligen, och där var det mysigt som vanligt. Hade trevligt med anna tidigare idag också, åt lite kinamat och åkte runt och gjorde massa ärenden och anna agerade shopaholic.

Nu väntar jag på att min starka karl ska komma och hjälpa mej lyfta undan den gamla teven och sätta upp den nya fina platta!! Nån som vill köpa en tjock tv?

Tjosan!

En dröm?!

Kom just ihåg vad jag drömde inatt. Jag höll på att stressa iväg någonstans och plötsligt står min gamla klasskompis Karin i min trappuppgång och ser allvarlig ut och säger: Vi måste prata du och jag.
Sen vaknade jag. SJUKT!!!

Man blir glad av nytt!

Kolla vad som kanske följer med mej hem idag!!


Borta bra

Kom precis hem efter en natt hos köttelementet. Varmare jävla människa får man leta efter. Men sovit gott har jag iaf gjort, brukar ta ett tag innan jag somnar där men jag antar att jag äntligen kommit in i den där trygghetskänslan som man får efter ett tag och nu sover jag som en klubbad unge. Har alltid ont i ena höften när jag vaknar, vanligtvis brukar detta fonomen bero på för hård säng när man ligger på sidan, men efter en natt hos Fredrik beror det på att lilla fröken Mi ligger på min höft hela natten. Hon väger inte mycket, men efter nästan en hel natt gör det lite ont..:-S

Hur som helst, utvilad och skapligt bra humör, så idag ska jag försöka få någonting gjort. Andra anna ringde och väckte mej halv tio och eftersom strömmen var avstängd såg jag ingen som helst anledning till att stanna kvar därborta och åkte hem och nu sitter jag här. Ska trycka i mej av gårdagens sallad och vänta på att Anna kommer och hämtar mej och vi åker och uträttar alla hennes ärenden. Köpa smink, typ. Jag har ju faktiskt presentkort som jag skulle kunna utnyttja, men det känns som om man vill spara dom till det ultimata tillfället, typ innan en utekväll eller nåt... Men en musmatta behöver jag, funkar inge vidare med den optiska musen på nya skrivbordet, och min pocketbok som är tillfällig lösning just nu vill jag ju läsa, inte ha som musmatta. Ville verkligen ha en musmatta med "Strumtjäkeln" på, men hittar ingen! Finns bara i laminerad a3 format och det är ju liiiite för stort!



Det blev en hel del promenix igår, kändes bra efteråt och det firade jag med en pirog och en banan. Gick in på tappa.se och kollade upp mitt bmi och hur många steg om dagen jag ska gå för att minska i vikt, och det är nånting på 12000 steg om dagen och jag minskar 2,3 kg på en månad. Enligt deras beräkningar. Vette fan hur mycket man kan lite på det där, men jag vet att jag inte kan ändra mina matvanor, så varför inte ge stegen ett försök? Ska kolla med moffa om man kan få sej en liten "sommarpresent" i form av en riktig stegräknare, känns lite mer motiverande då!

Nu blir det sallad och väntan på Anna. Kommer bli en bra osolig dag!

Vårkänslor

Jag satt och surfade runt och läste massa bloggar och har äntligen hittat inspirationen igen. Tror jag? Har efter mycket våld och ilska fått upp och igång min gamla "stora" obärbara dator, och huxflux känner jag för att blogga om mitt värdelösa ointressanta liv igen!
Jag tror solen gör sitt också, helt otroligt vad solen gör med ens humör. Vem fan kan vakna på fel sida när solen gluttar in bakom persiennen och katten ligger bredvid och spinner och ett stort köttelement ligger och värmer mej på andra sidan. Ja då känner man att livet bara är så jävla perfekt att man till och med måste dra upp persiennen och släppa in lite extra mycket solljus.

Måste bara berätta för er som inte vet, jag bor på högsta våningen i ett hus som har sammanlagt typ åtta våningar i etapper, och min balkong ligger rakt ovanför en stor asfalterad parkering. Som ni kanske förstår är det lite såläskigt att stå och kika ner ifrån balkongen. Och min absolut största skräck är att min precious kissemiss ska missbedöma bredden på balkongräcket och stupa rakt ner i asfalten och tvärdö. Måste fan gå å kolla vart hon är?
Hon låg på filten i sovrummet.. tur. Vet inte hur jag ska lösa det här balkongproblemet nu i sommar, man måste ju kunna ha öppet utan att behöva höka över att hon går ut och gör nåt dumt. Fan. Det är ungefär sånna grova problem jag lider av nuförtiden. Det och att jag jobbat skitlite denna månad. Kan bli tungt sen när det är dags för löningen för april månad.

Ja i övrigt är det inte mycket som sker. Varje dag är lika bra som den innan och den efter också för den delen. Ibland får jag tandvärrk när jag äter choklad sen jag var hon tandläkaren. Tragiskt. Man betalar multum för att slippa ha ont i tänderna också slutar det med att man FÅR ont av att vara där. Hur vrickat är inte det...
Idag ska jag försöka orka gå en långpromenix igen, utan att behöva gnälla över benhinnorna efter 500 meter, förstår om Fredrik nitar på mej snart för att jag gnäller så förbannat mycket. Varför gör jag det? borde jag inte ha växt ifrån det snart?

Börjar oroa mej över att min momma inte tror att jag älskar henne längre, jag är så himla taskig varje gång jag träffar henne, gnäller( där kom gnällandet igen) på hennes mat eller idéer. Sen skrek jag åt henne när hon klämde Ozzys svans i lördags, har otroliga samvetskval över detta så idag ska jag ta med mej Fredrik dit eftersom dom uppenbarligen avgudar honom, och sitta där och vara jättegullig mot henne i minst en timme, sen låta henne vinna i yatzy. Och sist ska hon få en kram, hon ska få krama så länge hon vill och så hårt som hon brukar utan att jag lirkar mej loss. Kanske till och med avslutar med att säga att hon är världens bästa momma. Vi får se, ska känna efter vad som krävs. Varför kramar alltid mormödrar/farmödrar för hårt? Fattar dom inte att det gör ont?

Nej nu har jag skrivit mer än vad jag gjort sammanlagt sen typ i julas. Men nu vet ni allihopa att jag mår kalasbra, katten mår minst lika bra, Fredrik är snäll och momma är bäst.

Ciao!

RSS 2.0