Sex and the city hägrar

Imorron ska jag och min Fanny kika på Sex and the city filmen ;-)


Hopptornet

I hela mitt liv har det funnits ett gammalt hopptorn på en kulle bredvid huset där jag bor. Där åkte jag pulka, tefat, stjärtlapp, plastsäck, snowracer- you name it! Och igårkväll när jag gick en långpromenad med Ozzy gick jag förbi den här kullen... Och Hopptornet är borta! Jag kände hur en liten liten del av mitt hjärta rasade vid insikten av att inga fler barn skulle få ha lika roligt vid hopptornet som jag hade när jag var liten.. Det klättrades och klängdes, ungarna tävlade om vem som tog sej upp fortast och vi byggde livsfarliga hopp i pulkbacken som någon förr eller senare skulle bryta en kroppsdel av att hoppa i...
Och såvitt jag vet har ingen unge nånsin trillat där och gjort sej illa allvarligt, så egentligen- varför inte bevara en sån sak som ett gammalt hopptorn med att rusta upp det, inte riva det!! Krokom har nu förlorat ännu lite av den knappt existerande charmen som funnits här i byn...
Kvar på kullen finns en påle, och tornet har ersatts av en bänk....


Crappy car

Ja då är man bilägare och motorn har redan börjat läcka olja.. Jippi.

Hundbur till salu

Jag gjorde misstaget att följa med moffa till garaget idag. Hittade ozzys gamla hundbur som stog och skräpade, så jag bestämde mej för att sälja den åt dom... Den är till för hundar upp till 20Kg och är 77,5x48,5x57 cm...


Random

Jag är helt ärligt talat alldeles för trött för att ha tagit det lugnt ett dygn och sovit alldeles perfekt mycket. Antar att det är en normal känsla när man gör på tok för få knop.

Jag har funderat över det här med one night stands, att man hittar nån random snubbe på krogen som använder kåtblicken när han går förbi en efter att ha beställt i baren och sen går på den där charmiga fasaden och följer med stackaren hem. Och när allting är avklarat vill han egentligen att man ska dra därifrån så han kan ligga ensam under täcket och fjärta hela natten. Men vi tjejer liksom straffar våra one night stands med att stanna och tvinga dom hålla om oss tills vi somnar, sen när vi vaknar på morgonen är det samma visa igen. Jag som alltid vaknar på tok för tidigt straffar ju mina offer dessutom med att väcka dom och ligga och prata om allmänt ointressanta världsliga saker.
Dom här straffen i sin tur straffar ju oss tjejer mest av allt eftersom då börjar man bli "kompis" med one night standet och börjar intressera sej för telefonnr och annat skit. Blir nyfikna på vilka killens ex är och allt det där.
Hur dum kan man vara egentligen? Hur svårt ska det vara att bara gå därifrån på natten och slippa knyta band på morgonen? För i 99 fall av 100 ger det ju ändå inget jävla resultat.

Nog för att jag inte egentligen är så mycket för one night stands över huvud taget, men om det skulle vara absolut nödvändigt någon gång så ska jag definitivt gå därifrån efteråt. Då vinner man dessutom pluspoäng.
Sen, om man är ute efter pojkvänsmaterial ska man absolut passa sej för one-night stand-killarna för det är dom som är svinen. Och vilken kille ser en tjej som ligger med "vem som helst" som flickvänsmaterial?

Idag har jag hittills haft två idéer om vad jag ska hitta på. Den första var att släpa ut den nya solsängen och lägga mej och steka lite. Då gick solen i moln. Andra idén var att gå en långpromenad med Ozzy. När jag var på nedervåningen för att byta om till bättre promenadkläder så gick moffa ut med Ozzy.

Sanningen??

Oh I love you, maybe
And I hope it goes away
Oh, how I want you daily
I know it's gonna stay

Och ett sånt här..


FRÅGOR

Ditt fullständiga namn:
Jenny Marie Granlund
En hemlighet du nu tänker berätta:  Jag har ingen känsel i ena bröstvårtan
Någonting du vill att alla ska veta: Min gudson Anton är det underbaraste som finns
En vän du älskar: Desirée Edlund
Någonting du vill ändra i världen: Kiss och bajs-tabun
En dag du alltid kommer minnas: När Robban från allt för byn hoppade och dansade på scenen för bara mej och Anna mitt i natten och sjöng "superoptimistisk lycklig glad och positiv"
Någonting du ser fram emot: Att få en lägenhet
En vän som vet mest om dig: Oj svårt... Fanny skulle jag tro
Någonting som betyder så mycket för dig, att du skulle dö för det: Mormor och Morfar

ÄRLIGHET

Har du rökt:
Nej
Har du sagt hora till en lärare: Förmodligen bakom ryggen på dom
Har du legat på sjukhus, på grund av narkotika eller någon annan sorts drog: Ja, men inte narkotika
Tar du droger: Aldrig
Har du svikit någon: Ja, alltför ofta
Har du tänkt tanken att mörda någon: Nej, jag vinner inte så mycket på det

FRAMTID

Vill du ha barn:
Ja om dom blir snälla så
Kommer dina betyg vara tillräckligt bra för att gå vidare till gymnasium: Tydligen, synd att man inte tog tillvara på det!
Vill du gifta dig, och med vem: Ja, med den rätta om han dyker upp!
Finns det någonting du vill göra innan döden: Ha sex i en nercabbad bil, haha!
Är det någonting du absolut vill undvika: Rökning!!!

KÄRLEK

Tar du kärleken på allvar:
Jag vet faktiskt inte alls längre
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag tror på sexuell spänning vid första ögonkastet! :-P
Tror du någon kan leva med samma person resten av deras liv: Ja, klart man kan! Beror ju på hur envis man är!
Har du vart tillsamans med någon, o trott att en dag kommer ni 2 var gifta och ha barn?: Det var ett litet förvirrat tillfälle där en gång... Men det gick över
Är du singel: Yes, någon som har lust att stöta på mej SÅ GÖR DET!! Jag är ju mer eller mindre desperat.
Vill du vara tillsammans med någon: Ja, när jag själv känner för det? Är jag ett svin som känner så?

RÄDSLA

Känner du att någon/några går för långt:
Fattar inte frågan riktigt
Har du känt att någon förföljer dig: Nej
Har du blivigt överfallen någongång: Ja faktiskt, jag och Lotten blev ju påhoppade av några skummisar en gång
Går du runt och undrar över att hemska saker ska hända: Man tänker ju tanken nån gång ibland
Tror du att det finns svar på saker där ute som du inte kommer gilla: Garanterat
Är du rädd att folk ska uppfatta dej fel: Det vet jag att dom gör, men det är ju mitt eget fel

LYCKA

En enda fråga, ett enda svar...
Är du lycklig:
I vissa svaga ögonblick, kanske...



Varsågod Anne, nånting att pyssla med när du är bakis imorron !! ;-),

Bitsk

Jag hatar kärlekssånger. Viva la break-up songs. Såna som får en att bli glad över att man slipper allt skit som ett förhållande för med sej. Jag slipper tvätta kalsonger med bromsspår, skrubba oboyglasen med svinto för att det inte blivit ursköljt på en gång. Och det där med oboy, alla karlar jag haft har envisats med att hälla i pulvret först, sen mjölken. Varför?? Man ska ju röra ner pulvret i mjölken inte tvärtom.. Kan alla jävla idioter begripa att det smidigaste sättet är mjölken först? Dessutom blir den mindre svinn på bottnen då också. Idiotmänniskor!!!
Sen slipper man städa efter någon annan, anpassa sej efter andra, umgås med svärföräldrar som man avskyr, sitta på tråkiga parmiddagar, ha tråkigt sex varje kväll vid läggdags, tjafsa om vilken film man ska hyra och allt annat helvete som man måste gå igenom...

Men lik förbannat så längtar man efter ett förhållande! Och jag begriper mej inte på hur jag kan vara så jävla dum att jag vill ha det sådär? Inte ens när man hade både tvättmaskin och diskmaskin så blev det bättre. Och jag menar inte bara ett kasst förhållande nu, utan ett gäng..

Sitter och trycker i mej mängder av lakrits nu för att trösta mej själv. Svär över att det inte blir sundsvall imorron, och över att det aldrig blir finväder.

Hur?

Hur kan det komma sej, att exakt det jag inte ville höra var precis vad jag egentligen behövde?

No need for an explanations..

Är hemma en snabbis för att göra mej redo för lite arbete, äntligen! Hoppas vädret håller i sej, vill inte ha några buttra moln nu... Behöver timmarna FFS!!

Har inhandlat ett par linnen och ett par hotpants nu i dagarna så garderoben blir något mera fyllig.. Annars händer ytterst lite faktiskt. Jag börjar bli fet, tyvärr. Ser förjävligt ut och måste verkligen göra nånting åt detta, skräpmats löftet gick åt helvete men jag ska försöka stå på mej lite mer.. Äta sallad istället...
Tjing!

Making the same mistake all over again..

VARFÖR?? Varför lägger jag mej och sover på dagen när jag sovit dåligt en natt? det förstör ju varenda möjlighet till att lyckas få en normal dygnsrytm...
Hursomhelst har dagen varit givande, jag har (som ni vet) klippt mej och färgat håret. Köpt en plattång så jag kan göra frisyrer på mej själv, spelat otaliga omgångar yatzy med momma, burit fåtölj och en tv runt runt i huset för att för försöka få lite struktur. Sen köpt godis på OK, fy mej.

En totalt meningslös dag, som så många andra. Men imorron ska jag försöka få lite vettiga saker gjorda hade jag tänkt. Ska åka in i skaplig tid efter lunch och träffa Jimmy. Jag har planerat en rödvinsfylla och Mario kart hemma hos honom, för att sedan i berusningen bege oss till Plaza och festa loss så som man bara kan göra på en torsdag. Jag ska vara obeskrivligt snygg, svårflörtad och hemlig. Så som killarna vill ha en. Och jag kommer inte vilja ha nån. Eller hur.... Eller det är ju faktiskt sant, jag vill inte ha någon. Men jag vill att någon ska vilja ha mej.
Det luktar nudlar om mina fingrar så jag ska gå å tvätta händerna.. Och borsta gaddarna. Kika på Jesse James filmen och sen försöka förmå mej att somna, trots att jag är övertygad om att det kommer vara mer eller mindre omöjligt närmsta tre timmarna.
För er som följt mitt råd och bestämt er för att läsa Den du inte ser, vill jag tillägga att andra boken i serien om kommisarue Knutas på Gotland inte alls är lika spännande.

Over and out!

Jag vill känna längtan..

No amount of coffee, no amount of crying
No amount of whiskey, no amount of wine
No, nothing else will do
I've gotta have you, I've gotta have you.

Ny frisyr, ny plattång

Nya pärlan=)


Grymt nöjd med håret, trots att det är annorlunda att ha så kort.. Visserligen bara jag som egentligen tycker det är kort kan jag tro, jag är ju faktiskt fortfarande långhårig egentligen.. Hursomhelst, hår kapades, klipptes upp och en ganska tydlig lugg.. Ny väldigt mörk brun färg i håret med kopparblonda slingor som tittar fram och ger lite somrigare känsla. Mycket nöjd, 1270:- senare. Tången var ett litet plåster på såren för att det kostade så mycket, från moffa. Han är bara bäst!!

Naturens under

Jag åkte faktiskt buss hem från stan nyligen, hör och häpna, och jag tänkte lite extra mycket på omgivningen längs vägen. En stor härlig äng där vinden viker det långa gräset så det ser ut som ett stor grönt hav. Molnen som skyndar sej på himlen ochsom lämnar en stor skugga, följd av solsken i vinden. Små vackra saker som naturen ger oss som vi inte SER, för vi är så jävla upptagna av annat oviktigt..

Har bokat tid hos frissan imorgon, äntligen slut på mina dåliga hårdagar!!!

Någonting håller mej vaken..

Ni vet den där känslan av att allt är precis som det alltid varit, men ändå är allt annorlunda?

Så många runtomkring mej förändras. Vissa till det bättre, vissa till det sämre. En del förändras och man vet inte åt vilket håll det egentligen är. Jag tror att jag är den av alla i min bekantskapskrets som förändrats minst på sista tiden, och jag vet absolut inte hur jag egentligen ser på det. Visst är det skönt att ha hittat sej själv och veta att man är den man är, men samtidigt, vart är jag påväg? Vill jag verkligen att allt ska stå still?
Jag vet att svaren inte finns i Övik iallafall. Och inte i Grekland. Nu är jag hemma och allt rullar på i normal takt. Jag är förbannad över hur vissa människor beter sej och att deras dåliga omdömen drabbar mej, men jag är för stark för att låta det bryta ner mej. Jag låter hellre andra bryta ner sej själv då dom verkligen förtjänar det.

Nyligen fick jag en nyhet som var väldigt chockande för mej. Förmodligen för denna personen det handlar om också. Ingen stor grej, ingenting dåligt eller så...Men jag har en känsla av att det är på ett positivt sätt. Men ändå kände jag det som om jag steg rakt in i hopplösheten, ensamheten och förvirrandets land. Helt plötsligt vet jag verkligen ingenting längre....
Jag är så rädd att de jag älskar ska försvinna ifrån mej, så som dom alltid har gjort. Jag är rädd att jag inte är kababel att bli kär längre, inte kan  Behålla vänner, eller att min familj inte ska stå ut med mej... Helt plötsligt är jag rädd för så många saker, samtidigt som människor jag aldrig träffat förr verkar ogilla mej pga mitt förflutna. Vem blir inte förvirrad då? Och den här underbara, undebara människan, kommer hon fortfarande vara min vän som älskar mej och som trots allt alltid finns där? Jag saknar henne så mycket vissa stunder så jag tror inte ens hon anar hur mycket... Kommer hon glömma mej nu? Kommer det bli ännu sämre kontakt än vad det redan är?  Jag tänker och tänker på allting... Och allt jag kan komma fram till är att jag är så himla ensam...

Det finns vissa saker, vissa mål för mej. Jag vill till exempel tappa ett par kilos övervikt. Fine, jag har det så mycket lättare än många andra! Jag kan försöka tänka efter lite på vad jag äter, ta en långpromenad varje dag och vips så har kilona försvunnit. Men varför känns detta så förbannat svårt, och varför är jag hungrig hela tiden?
Ett annat mål är att vara snällare, och ödmjukare mot andra människor. Det klarar jag vav i ca fem minuter sen spyr jag ut elakheter över första bästa människa, eller så är jag bara allmänt bitter över det mesta. Jag måste sluta klaga och gnälla så förbannat mycket! Men det skulle vara så himla mycket lättare om bara allt kunde se lite ljusare ut nån jävla gång! Jag är riktigt less på att folk från mitt förra jobb beter sej som arslen. Jag är less på vädret. Jag är less på att min hår ser förjävligt ut vareviga jävla dag. Less på hunden som inte lyssnar, katthår överallt, kläder som går sönder, humör som inte kan ryckas upp,otrevliga körskole lärare och framför allt- mej själv!! Jag är less på ett bli sedd som en jävla bitterfitta. Jag ska bita i det sura äpplet, svälja mina gnällspyor och bara försöka blicka framåt. Och misslyckas jag  So WHAT! Jag har åtminstone försökt.

Full storm

Ute stormar det på för fullt, rgnar ibland och blåser.. Vårat hus, som är mer eller mindre ett slarvbygge, låter så enormt mycket när det blåser ute. Det brummar längs väggen när vinden tar tag i träpanelen, och den hemska busken utanför skrapar emot med ett elakt ljud. Luften stormar ner i våran skorsten och för ett jäkla oliv... 
Jag är så van vid alla dessa stormljud, att dom nästan känns sövande.

Jag har en tom känsla i kroppen, en känsla som säger att jag inte vet vad jag känner inför någonting just nu. Jag vet vad jag vill och inte vill, jag vet vad som är rätt och fel. Men det känns väldigt svårt att för första gången vara helt ensam...

Den du inte ser


Läser den här boken nu, av Mari Jungstedt. En bok jag varmt rekommenderar om man gillar kriminalromaner. Inte för lättläst, inte för svårläst och grymt verklighetstrogen. Jag brukar inte sträckläsa böcker på det här viset, men jag har blivit frälst och beställt ALLA andra hennes böcker, detta var ju den första i en lång serie om kommisare Knutas. Antar att den också kommer komma som serie på svt förr eller senare, men jag var före dom, haha...

I övrigt är jag fortfarande ganska less, men det börjar bli bättre. Tror det är mitt eviga slarvande med ppillerna. Och sen behöver jag solsken och arbete! Massor av båda!

Trance, check!

Idag är jag värsta trance slynan, poppar på som aldrig förr och tycker det faktiskt är som värsta uppåt-tjacket. Sov förlänge idag, såklart, och missade att möta Fanny på stan. Missade till och med Days of our life på tv.. Tycker visserligen att det spårat ut en aning, men ändå!

En positiv sak hände idag, mina kläder från Haléns kom med posten, underbart! Fast skjortan jag längtat så efter visade sej vara alldeles för stor. Storlek 40- för stor för mej! Hell yeah! Positivt=)=)=)=)

Sen kom Anna med bilen, och vi bjöd fröken på middag. Trevligt, kaffe och sen körde jag nyligen hem henne. Och jäklarns vilket ösregn det var inne i stan!

Måste verkligen rensa kattlådan och dammsuga härinne.. Men jag är så jävla otaggad till det...

Okänt nr..

När ett nr jag inte känner igen ringer mej antingen grymt tidigt på morgonen, eller sent på natten, så svarar jag inte. Ja, om jag själv inte råkar vara full eller så. Det är alltid nån som ringer på fyllan och bara är allmänt jobbig...
Nu var det dessutom ett 08-nr som visade sej vara till nrupplysningen. Nån har alltså rint nrupplysningen, frågat efter mej, blivit kopplad. Drygt. Jag är ju nyfiken nu ju!

Vårskrik

Jag skullde verkligen behöva göra en Ronja idag- ut och skrika i skogen. Jag är så förbannat less på det mesta just nu, svårt att se ljuset och jävligt trött på det här förbannade vädret. Hur kan vädergudarna vara så orättvisa och skämma bort oss som dom gjorde, och sen stjäla tillbaka solen till sig själva så länge efteråt att vi snart går itu av sommarlängtan??!!

Jag har inte riktigt någon milstolpe, inget att se fram emot och längta efter. Inget som får mej att orka...

Tillbaka på sin plats

Var sak har sin plats, om jag vore en sak hade min plats definitivt varit här hemma. Helgen har vart lugt, riktigt lugn. Och i princip nykter. Såg en snubbe som stog å pissa igårkväll, men tog aldrig fram snorren trots att ha dragit ner gylfen å allt.. Allt piss på sej själv. Stackars sate. Då kändes det förbannat härligt att jag själv faktiskt inte var full.

Till min första kärlek.

En del utav mej kommer alltid önska att du kom tillbaka, och allt kunde vara som innan du lämnade Östersund, och mej. Den tiden i mitt liv, då jag förträngt allt det dåliga och bara de bra minnena finns kvar...
Minnen som din fula bil, att du älskar tomater, och sover på kaktusar...;-)

Men den andra delen av mej har insett att det bara är en önskedröm, att det aldrig kommer hända och att den Du var då inte finns kvar längre. Min andra del har hjälpt mej komma vidare och släppt hoppet. Jag vet att det aldrig mer kommer bli som då, någonsin i mitt liv, men jag har svårt att släppa den önskan bara.
Du har aldrig krossat mitt hjärta, Raring

Jag var för ung för att egentligen vara kär på riktigt. Men än idag är det det närmsta jag kommit kärlek. Och jag vet att jag menade vad jag sa när jag sa att jag älskade dej.
Och nu när hoppet redan slocknat, och livet har gått vidare med oss båda, så har jag bara drömmen om dej kvar, och den vårdar jag ömt! Så snälla..

Låt mej leva med drömmen men ge mej inte hoppet tillbaka,
för att bli lämnad av dej igen är mer än vad jag förtjänar.


Min meningslösa dag; enjoy!

Idag var jag uppe Tidigt!! Tidigare än vad jag egentligen borde ha orkat faktiskt, tre timmars sömn =( Låg, precis som Anne, och vred och vände på mej ett bra tag innan jag äntligen kunde få somna. Varav huvudvärken idag... Har dessutom kört bil nästan hela dagen idag, fram till fyratiden. Då gick jag faktiskt och la mej och sov ett par timmar, och huvudvärken blev definitivt inte bättre utav det kan man säga!

Men min dag har sett ut som följande:
08:20- Larmet går. Ozzy är vild på övervåningen och kutar runt som han brukar, Lucy försöker febrilt trycka sej ut genom den 3 cm långa springan som fönstret är öppet. Jag har inget fönsterbräde heller, så hon balanserar på den mjuka ostabila tvättkorgen, och en tass på den lilla fönsterkanten. Hon gnäller.
08:29- Jag har snoozat, vem fan uppfinner snooze på 9 min?? det stämmer ju inte! Går det att ändra på en Sony?
08:30- Inser att det inte är nån mening att snooza en gång till eftersom det är sånt jävla liv i huset. Kliver upp, släpper ut som inbakade flätorna jag sovit i och ser vilket enormt misstag det var att sova i dom. Svär lite och bestämmer mej för att gå till en frissa och klippa av en decimeter MINST nästa vecka.
08:50- Letar frukost. Trots att jag VET att det inte finns nånting som faller mej i smaken måste jag ändå trött och irriterat svära över detta frukostfaktum och vara på allmänt dåligt morgonhumör. Sminkar mej, går på toa (där det inte fanns papper) och torkar mej med ett kvitto jag hittade i fickan. Äckligt, men bättre än ingenting. Fixar mej klar för standsresan.
09:40(ungefär)- Tar moffas bilnycklar och går och sätter mej i bilen. Undanflukten "Jag kör annars får jag aldrig körkort" funkar som vanligt;-)
10:00- Parkerar grymt snyggt på Willys. Handlar lite till Annas lägenhet. Köper en macka och en apelsin-mer som blir min frukost. Åtminstone ingen skräpmat! Jag håller mitt löfte!
11:00- Körlektion. Får köra med äckliga rökande pensionären som äger körskolan, och som förmodligen gjort det sen 60talet. Han har nåt fel och rör huduvet i cirklar hela tiden. Bilen luktar rök. Äckliga gubbe! Körlektionen går väl bra, men gubben pillar onödigt mycket på dubbelkommandot och gör att jag får motorstopp! Eller rättare sagt, han får motorstopp. Jag blir galen på honom, och skriker faktiskt till en gång. Efter det var han lite bättre. Men jag måste dessvärre erkänna att han lärt mej parkera riktigt bra idag. Min svagaste sida faktiskt...
11:40- Körlektionen slut och jag ringer och beklagar mej för moffa. Går ut på Frösön.
12:00- På Annas jobb. Sitter i cafeét i ca 10 minuter och väntar på henne. Jag är grymt imponerad över dessa tio minuter, som i vanliga fall skulle ha varit den obligatoriska halvtimmen för fröken Viklund. Promenerar till min Moster.
12:30- Anna kör Toyotan från Frösön hem till Krokom.
12:50- Framme i Krokom, Anna lider av grov pms och ppillerstörning, och jag lider av lika grov trötthetsirritation. Jag äter en brieost toast med salami, vilket jag kommer få ångra en timme senare...
13:10- Anna som hade asbråttom till stan blir sent ivägskjutsad. Jag kör, över Rödön, och missar infarten till Frösön vilket förstör 80% av vad vi ens skulle till stan för. Svär lite och skjutsar hem Anna, onödigt attt vi ska spendera en enda sekund i onödan tillsammans en dålig stund som denna! Åker sen vidare till Lillänge och köper hundmat och kattsand. Stackars moffa, 800:- kostade det djurkalaset. Tröstade mej med att kattsanden "bara" kostade 270:- och att den räcker vääääääldigt länge och gör att det inte luktar...
14:27- Låter larvigt att jag vet axakt vad tiden var, men jag kollade på klockan och störde mej på sjuan. Vi åker ifrån Lillänge. Det gick fort och smärtfritt. Åker upp på moffas jobb, där man alltid får vänta så jävla länga på gubbens bestyr... Och mycket riktigt, för
15:27- Störde mej ännu en gång på den där sjuan, och denna gång även extra mycket eftersom det gått exakt en timme sen sist jag kollade på klockan. Vi åker hemåt. Men först förbi Frösön och lämna tunnbröd. Kör Rödövägen tillbaka till Krokom. Blir fartblind och missar nästan infarten till Dvärsett där moffa ska lämna ett paket, är trött, less och okoncentrerad och glömmer växla i avfarten, och det låter som bilen ska falla isär i 10 000 bitar.
ca 16:00- Hemma igen. Orkar inte kommunicera eller vara social. Ser mina nya två bäcker jag beställt från adlibris. Blir lite glad, och går och lägger mej i sängen.
18:00- Vaknar igen, två timmars sömn och fortfarande huvudvärk och om möjligt ÄNNU tröttare. Moffa slår ingång griller. Sitter i köket och stirrar ett tag. Slår på datorn och pratar lite med Hampus. Blir uttråkad och går upp och stirrar lite till tills maten kommer.
Äter middag.
ca 19??- Lägger mej i sängen och smälter maten. Läser lite i ena boken, verkar grymt bra!
19:30- Kollar på Vänner
20:00- Vänner är slut och jag går upp och dricker tjejkaffe och spelar 2 omgångar yatzy med momma. Hon slår yatzy, och jag ger upp. Går ner och svär över Emma Anderssons värdelösa matlagningsprogram.
Skriver blogg.
21:14- Nu sparar jag bloggen ;-)


About who i am

Jag hatar det här med att vara vaken på natten. Det är det absolut värsta jag vet! Och dessutom tänker man så förbannat mycket då också... Just nu tänker jag på att jag börjar bli ganska rund. Jag måste göra nåt åt detta, men att först och främst komma sej till att träna här i Krokom, ensam är inte det lättaste! Att sen vara nyttig när man har mitt yrke, är absolut inte ett dugg lättare! Men jag ska försöka, och jag ska börja nu med att få ordning på dygnsrytmen. Och inte äta skräpmat på hela sommaren! Sug på den!!

Sängstomme? Ja, tack!

Jag är så sugen på att införskaffa en sängstomme till min säng senare när jag lyckats hitta mej en lägenhet, men så kom jag på att man ska köpa så otroligt mycket när man flyttar. Så varför inte köpa stommen innan och låta den ligga i kartongen tills jag flyttar in? Det blir ju som en liten inflyttningspresent till mej själv?!
Men det är rätt svårt att hitta sängstommar som passar en 140 säng har jag märkt =( Men den här snyggingen från Ikea finns till 140 och är inte alls dyr!


Jenny ♥ Axl Rose



Jag skämtar inte när jag säger att denna man en gång i tiden hade den bästa rösten, sexigaste looken och underbaraste attityden i hela universum. Vad hände??

Hur som helst har Guns n Roses räddat min dag idag, varvat med lite Tracy Chapman. Sen vill jag bara poängtera att jag ÄLSKAR min morfar över allt annat. Jag skämtade tidigare idag om hur sugen jag var på marängtårta, och en timme senare hur GOTT det skulle vara med chips och vitlöksdipp. Och hem kommer han med båda delarna!!!
Imorgon kör Anna hit min bil, så den kan stå här och vara stygg över helgen medans jag kör mej less i den. Blir så frustrerad när det hackar så mkt när jag kör, men som dom säger, det är lite skillnad på en -08as CRV och en -91as Carina.....

En kväll med Guns,

Jag har räddat min egen kväll.. Med Yesterdays med Guns n roses.



'Cause yesterday's got nothin' for me
Old pictures that I'll always see
Some things could be better
If we'd all just let them be

Today, like all the other days

Jag vaknade vid ett när mitt alarm gick igång idag, snoozade i en timme sen tyckte jag att det verkligen var på tiden att stiga upp! Och upp steg jag, åt några mackor och började diskutera renovering med min kära morfar. Sen har han och jag vart runt överallt och kikat på nytt golv till hallen. Jag har kört massor med bil, och satan vad bra jag är=)
Jag provkörde även toyotan idag. Min bil. Jag tror faktiskt att jag tar den, det måste gå å fixa kopplingen på nåt vis.. Så hemskt är det inte, bara att jag blir så förbannat upprörd när jag inte fattar vad jag gör för fel när jag kör... Tydligen är det för att jag är van en ny skön bil.
Men som jag sa idag, jag ska inte ha en bil jag gillar att köra, för då kommer jag köra så mycket i onödan!

Ja efter det har jag ätit blåbärspaj, kört ännu mer bil, träffat anna en snabbis, spelat yatzy, kollat på tv och sen sett en Irene Huss film. Och nu sitter jag här. Välkommen till mitt meningslösa liv!

Mej själv?

Jag blir så arg på mej själv ibland, att jag alltid ska vara varende jävla människa till lags, och har ett behov av att alla ska gilla mej... Jag har inte gjort något fel den här gången, men ädnå får jag dåligt samvete och tror att jag kunnat gjort annorlunda. Men inget jag hade gjort hade ändrat någonting, men det var bara inte den reaktionen jag hade väntat mej dock...
Jag måste sluta ha sån dålig självkänsla och inse att allt som sker här i livet inte alltid är mitt fel när det går snett...

Since i don't have you,

I don't have love to share,
And I don't have one who cares.
I don't have anything,
Since I don't have you.

Personalfesten

Finns inte så överdrivet mycket att tillägga, förutom att det var grymt skoj med Paintball, maten var gudomligt god, sällskapet underbart och spriten smakade kalas!


Bettersia

Take all your big plans,
And break 'em,
This is bound to be a while.




Jag har just kikat på en film, Predikanten för att vara exakt. Jag har alltid hånat alla människor som alltid påstår att filmer baserad på en bok är skit och att man inte ska se filmen om man redan läst boken. Nu förstår jag dem till fullo. Filmen hade garanterat vart bättre om jag inte läst boken innan. Dessutom blir man skadad av att försöka minnas detaljer från boken och försöka gå händelserna i förväg... Ingenting stämmer och man blir bara upprörd!

Mina kära morföräldrar har kommit hem och dom hade trevligt. Tur det då, att den här kvällen bar nånting positivt med sej. Själv har jag många timmar kvar att förgöra innan jag kommer bli trött, och har inte en aning om hur jag ska bära mej åt för att lyckas med det.. Kanske lika bra att klä på sej ordentligt och ta en promenad i nattregnet...
Men imorgon blir det personalfest för hela slanten, paintball och gud vet vad.

Bittrare än fan själv

Jag kan inte ens minnas sist jag var så bitter, arg och irriterad! Jag är så arg för att dom bara tog för givet att jag skulle vara hemma och ta hand om Ozzy, jag har sån förbannat god lust att skälla ut dom efter noter när dom kommer tillbaka med momma och moffa sen ikväll!!!! Men enda anledningen till att jag inte tänker göra det är för att jag vill inte förstöra den här dagen för momma och moffa, dom tror verkligen att det här är en kul grej och det är positivt för allas del. IN MY ASS!!!!! Det kunde inte ha blivit värre för mej, jag säger liksom att jag inte kan jobba eftersom jag TROR att jag ska få fira min momma och moffa, men istället hamnar jag ensam inspärrad hemma som hundvakt åt en hund som vägrar bajsa men ändå absolut måste gnälla hela jävla tiden!

Och sen den där jävla fotbollshysterin. Ja, jättekul. Förutom det faktum att en fotbollsmatch är bland det TRÅKIGASTE man kan kolla på! Jag nöjer mej med att veta om dom vann eller inte, och möjligvis med hur mycket. Visserligen slutar en fotbollsmatch antingen 0-0, 1-0 eller 2-1. Så jävla tråkigt!!! Jag har bättre saker att syssla med dom där stackars 90 matchminuterna. Men till alla fotbollsdyrkare där ute, Fotboll är inte allt! Ingens liv förändras för att det är match, allting fortsätter rulla på runtomkring och problemen kvarstår när matchen är över oavsett hur den slutade.

Sen kan jag fortsätta gnälla lite nu när jag ändå håller på.. Jag är så fucking hungrig men inte fan finns det nån mat hemma för det har min glömska momma glömt köpa. Hon går på affärn varje dag, men ändå glömmer hon alltid köpa det som behövs.. Det är grymt deprimerande att tänka på att en 59åring ska vara mer eller mindre senil. Och jag vet inte hur många ggr jag bett henne köpa schampo och balsam åt mej så jag kan duscha,,, Ja nu kanske nu tänker, "bortskämda ungjävel du kan väl köpa mat å schampo själv" Men det är fan inte så jävla lätt när man jobbar som jag gör, och tvingas sova ganska långt in på dagen och sen bara skynda sej hem och försöka hinna både äta och duscha innan man måste åka tillbaka till att börja jobba igen! Ingen gnäll om jobbet, men jag måste ju jobba, eller hur? Och hade jag haft en egen lägenhet så hade jag ju kunnat ha allt detta där, men jävla moderatsverige gör ju att jag varken har råd, eller KAN få en lägenhet eller ens pengahjälp om det skulle krisa någon månad. Så dra långt åt skogen alla era fan som röstade sååååååå fel!!!!!!!!!!

FAN FAN FAN

Bortglömd och hundvakt...

Idag blev ingenting riktigt som jag hade tänkt mej... Fick veta att momma och moffa skulle bli firade eftersom dom fyllt och fyller 60 iår. Så när jag vaknade idag, och ringde för att försöka ta mej hem- då har f*cking släkten tagit bilen av gubben! Han kan alltså inte hämta mej, och dom hade totalt glömt bort att jag ens existerade...
Efter ett jävla massa bök så hämtade moffas bror mej, och gissa vad som händer sen?? DOM ÅKER!!! Och jag blir kvar med hundhelvetet i vette fan hur länge! Det kan liksom bli allt ifrån sju till tolv inatt... Eftersom dom åker med Thomé vad femtiden och sen ska dom vidare därifrån och åta middag på nån annan jävla ö.

Hur kan hela släkten bara glömma bort att jag ens existerade...?? Bara för att jag inte är född med min morfars blod i ådrorna gör det inte mej till mindre barnbarn åt honom! Det känns jävligt gammaldags att bete sej sådär...

Ja men hur som helst, trevlig kväll till mej som är fast här med Ozzy ensam hela kvällen.

A f*cking mess..

I am the mess you chose

The closet you cannot close

The devil in you i suppose..

Nykörd;-P

Har just haft en rätt så lyckad körlektion, känner hur kortet närmar sej på riktigt den här gången!
är hos anna nu och ska duscha och så innan jag börjar jobba vid halv sex ungefär. Det kommer nog bli en riktigt lugn kväll ikväll.. Tur det för jag kan inte alls ölsortimentet!! Nej, tummen ur arslet- NU!!

Nu är det dags..

Kanske dags att knyta sej.. men jag har liksom inte gjort tillräckligt idag, eller ... Jag vet bara inte men jag känner en känsla i kroppen som säger att dagen inte blivit fulländad ännu..?

Imorgon är det dags för en körlektion och senare lite arbete... Vet inte riktigt vad jag ska syssla med däremellan, kanske flytta in en säng och säng till stan, man vet ju aldrig när någon får oväntat besök :-P
Snart kommer jag få en bunt med pengar som jag inte kommer behöva. En normal tanke då borde ju vara: Då sparar vi ! Men inte jag, utan mitt köpesbehov öker drastiskt i samma takt som stigande rikedom. Helt plötsligt har jag alltså fått för mej att jag måste till frissan, köpa en ny dator, sängram, göra akrylnaglar eller nåt, köpa ett ton med smink från make up store, osv. Och mitt uppe i det där ska jag försöka komma ihåg att jag är skyldig min morfar typ 50 000.

Jag kommer behöva söka hjälp för mitt lilla dilemma förr eller senare, men just nu är det lite småtomt på pengar tills vidare, och kanske lika bra det. Man kanske borde börja snåla lite här i livet, leva som en fattig student som bor kollektivt och bara äter nudlar och cyklar till skolan istf att ta bussen. Jag ska börja leva så ta me fan, undrar hur mycket pengar man skulle lyckas snåla ihop? Mitt första mål är körkortet, har väntat tillräckligt länge på det enligt min egen mening!!
Undrar om nån verkligen orkat läsa allt det här skitpladdret nu? Hoppas verkligen inte det, för jag har svårt att tänka mej att nån skulle få fram nåt begripligt.

So Long!

Smoothie och regnbåge

Inatt gjorde jag en lite udda sak, efter jobbet (dvs 03 inatt) tog jag en liten promenad alldeles själv genom Marielund a.ka Gräddhyllan i Östersund, kikade på mysiga hus och trädgårdar, lyssnade på musik och bara rensade tankarna fullständigt. Såg en soluppgång mot en nästan blå himmel( hade man inte kunnat tro idag då det varit mulet och regn hela dagen... ) och en regnbåge. Kom hem till Anna igen vid halv fem och somnade in som ett litet barn.  Hon tyckte antagligen att jag var helt dum i huvudet som hade vart ute och traskat all by my self.. !!



Sen nu ikväll, efter att ha varit i Ede på Farmors ålderdomshem på typ "familjekväll" och ätit hemmagjorda hamburgare och lyssnat på Offerdals spelmanslag, så har jag gjort en nyttig och riktigt smaskig hallonsmoothie;-) ganska bra för mej som är lite känslig mot laktos eftersom jag bytte ut vaniljyoghurten mot valio laktosfri yoghurt och florsocker...
Den smakade lika gott som den ser ut, tro mej!


Recept;
1dl Naturell Yoghurt från Valio
Drygt 1 msk florsocker
1 dl mjölk
1 dl frysta hallon
 Bara att brassa på med stavmixern tills hallonen gått sönder helt!

Anne Sjödin, en vän att sakna

Här kommer ett inlägg tillägnat Anne, det är inte första gången jag ger henne några väl fötjänta rader här, men det här är nog första gången jag verkligen säger hur jag faktiskt känner!

Jag saknar dej Anne, jag saknar att gå kvällspromenader, köpa godishjärtan på OKQ8, lyssna på Lisa Ekdahl och ha sambuca/7,0 fyllor. Att bara vara i närheten av dej fyller mej av ett sånt härligt lugn, och jag kan känna att det är bra. Allt är bra, kanske inte bäst men absolut inte sämst. Jag tror det är din härliga ärlighet jag tycker bäst om. Hur du försöker göra saker bättre genom allt helt enkelt berätta hur du känner, istället som många av oss andra som bara håller tyst och tror att saker och ting förändras av sej självt.
Du ger inte upp. Jag vet att din säsong i Åre var allt annat än en dans på rosor hela tiden, och jag är jävligt stolt över att du envisades med att stanna där och slita hela säsongen! Du förtjänar ett stort fång rosor och en egen stjärngalax för det. Jag hade aldrig klarat av det under dina omständigheter.

Jag är också riktigt glad för din skull när det gäller Jon makaron ;-) En toppenkille verkar det som, och det är exakt vad du förtjänar, någon som ser den för den underbara människan du är.

Jag vet att det kanske verkar som om jag försöker undvika att umgås med dej nu när du varit hemma, och till en stor del är  det FALSKT, jag har haft en jävla massa att göra och knappt umgåtts med någon känns det som... Samt att mitt nya jobb känns så viktigt för mej just nu, jag vill verkligen bevisa att jag är bra på det jag gör!
Men till en väldigt liten del stämmer det att jag undvikit dej dom få gånger jag kunnat haft tid, men hur ska mitt hjärta klara av att binda ännu starkare vänskapsband med dej och sen försvinner du hem till Borlänge igen? Och lämnar mej här när jag kanske kan komma att behöva dej?
Jag vill verkligen inte behöva någon just nu, jag vill klara mej själv, men jag vet att en vän som du är svår att leva utan-...

En liten tanke

... Jag har sovit riktigt skönt nu inatt och idag, trots att dom satt fönster på övervåningen, borrandet och bankandet har nästan varit mer sövande faktiskt.

Men tanken jag babblade om i rubriken... Varför gör vi ibland saker som vi vet att vi inte egentligen vill göra? Som ta den där äckliga shoten, gå en promenad när man egentligen vill sitta inne, äter fisk fast vi tycker det är äckligt.. Ja varför gör vi sånna saker? I slutändan leder det ju oftast inte till nåt bra, och vi mår inte bättre av det. Jag tror svaret på varför är så enkelt som: Vi vågar inte säga ifrån!

Snart så...



Snart kan detta vara mitt ;-)

2 sad, 2 bad

När livet tar dessa oväntade vändningar lite då och då, så är jag ganska bra på att glömma bort det som är viktigast av allt,- att komma ihåg att vara lycklig. Jag borde ha lärt mej vid det här laget att man inte ska ta åt sej utav vad andra säger ibland, det skadar ens självförtroende alldeles för hårt. Det är inget fel att göra bort sej på fyllan, bara man kan skratta åt det i ett senare skede. Men att tro att alla som ger mej en liten gnutta omtanke vid tillfället, egentligen bryr sej om mej på riktigt och med tiden skulle kunna tycka om mej- det är fel.
Jag måste lära mej utnyttja andra på samma sätt som de utnyttjar mej. Och nu pratar jag inte om vänner utan om egentligen helt okända människor som vid tällfälle raggar på en på fyllan, råkar skicka ett sms som får mej att tro att dom egentligen bryr sej, eller ställer upp någon enstaka gång... Jag vet ju inom mej att dessa människor inte egentligen bryr sej om mej men ändå tänds alltid nytt hopp inom mej. Jag måste sluta tro på det där jävla hoppet!!!!

Jag tycker verkligen att det är otroligt skönt att få ta hand om mej själv lite nu, äntligen, efter så många år i en kantig skugga. Jag vill verkligen inte ha en pojkvän, eller liknande... Men lik förbannat kan jag inte låta bli att längta lite efter lite närhet.

Varför fungerar vi så? Jag begriper verkligen inte logiken i hur människans, och särskilt vi tjejers, hjärna funkar.

Just därför känns det skönt att få jobba ganska mycket nu närmsta tiden. Att inte hoppet ska komma ikapp, utan att jag lever med min vetskap om hur jag VET att jag egentligen vill ha det.

Blommor och bin

... Rabatter och myggbett...
Anna planterade äntligen lite blommor i blomlådorna på Pimp- balkongen. Rosa och vita, grymt tjusigt!


I övrigt, jag har jobbat en hel jävla del nu på sista tiden. Kommer kännas grymt bra när man börjar se resultatet på kontot den 25, som är alldeles för långt fram just nu! Man vill ju shoppa nya sommarkläder nu när det har vart finväder, sen nu när det blivit kyligare och regn så vill man ju ha en snygg regnjacka och nya "vanliga" skor.

Teaterträdgården på Gamla Teatern blev en succé på många sätt och vis, men ett helvete för mej. Jag tål inte blommorna som så fint planterats lite överallt där. Men ingen sorg i Östersund för jag jobbar gärna på Bishops istället.
I Fredags var min lediga dag, och det firades med att grilla hemma och mamma med karl kom hit. Jag gjorde massa goda drinkar, mestadels till mej själv :-P
Åkte sen till stan och umgicks lite med Tony, Hans, Anders, Angelika och Nicklas. Ja och lilla Pontus och den faktiskt ännu mindre hundvalpen med namnet som jag aldrig kan komma ihåg var där också..
Spelade kubb och drack alldeles för varma öl. Sen blev det en liten krogrunda på stan. Riktigt trevlig kväll.
Börjar bli utgång alldeles för ofta, är jag inte ledig blir det ta mej fan alltid efter jobbet ändå, haha! Men jag har vart jäkligt städad alla gåner, iaf enligt mej själv. Har knappt hunnit tagit mej tid att tänka eller ens duscha. Jag hade längtat efter en skön sovmorgon idag på min lediga dag, men inte då. Min kusin Tove kom hit rätt tidigt och satte sej i köket och gapade och lekte med alla högljudda leksaker. Ska försöka komma ihåg att slänga allt som kan låta tills nästa gång hon kommer. Efter det kom fönstersnubbarna och satte in alla fönster på nedre sidan huset, alltså- Jag har nytt fönster i mitt rum! Riktigt tjusigt blev det dessutom, jätte ljust och fräscht.
Imorron ska jag jobba igen, på Gamla Teatern på någon stor middag som dom ska ha. Kommer bli ett hårt tempo men det kommer nog gå bra, börjar först vid fem. Sen är jag förhoppningsvis ledig på onsdag, beror lite på vädret. Sen en lång helg från och med torsdag på Bishop. Hoppas på lite finväder igen så jag kan fortsätta bättra på brännan=)

Nä det var väl ungefär det mesta som hänt på sista tiden... Jobbar som sagt en hel del..

Trött som ett djur

Internet har legat nere ett par dagar nu, och jag har vart ledig. Det känns helt otroligt skönt. Idag har dom bytt fönster här hos mej, och det är helt otroligt stor skillnad! Det blev så ljust och fint....!

Har en del skoj att berätta, men jag orkar inte riktigt nu tänkte bara visa att jag faktiskt var vid liv fortfarande trots allt=)


Tuffa sommartider ('o')

Åh vilken härlig känsla man får i kroppen när man jobbat hårt ett tag... Och värre blir det! Men det är kul och jag trivs så fruktansvärt bra. Jag vet att det är ett jävla tjat om det här jobbet och allt, men vill bara försäkra herrskapet om att jag mår så förbannat bra bara.

I övrigt så var jag ju hundvakt idag. Hade varit aningen lättare om jag bara hade haft Love, men vem påstår att allt ska vara lätt jämt? Jag tror dessutom att min kropp har ställt om sej totalt till ett hälsosammare sätt. Jag klarar av att äta frukost när jag kliver upp, glufsar gärna frukt och är mer morgonpigg. Känns riktigt bra det också. Verkligheten lär väl komma ikapp till slut, men just nu är det kalasbra.

Åkte förbi Österäng innan vi åkte hem ikväll, och fan vad folk det var! Önskar verkligen jag hade tagit studenten och inte missat dessa underbara studentveckor ju! Men nu är det inte tid för ånger, utan tänk hur förbannat bra jag har det trots allt. Det enda som saknas i livet är en karl, och med tanke på hur jag lever just nu så är det nog lika bra, haha =)

Ska köra min extrasäng till Annas lägenhet imorgon, så jag har en backup om hennes andra halva sängen är upptagen :-P Ska köra dit lite annat smårafs också så jag inte känner att jag bara lever på henne för det är ganska jobbigt.. Ska försöka få ihop en peng att betala henne varje månad, eller om jag handlar maten. Det visar sej!

Nä nu ska jag sörja mitt munsår och sen kramas med Lucy lite!

massa jävla gnäll...

var så snäll så jag tog på mej att vara hundvakt åt totte, annas syrras hund idag. Han är väldigt gammal, och väldigt jobbig! och han gnäller hela tiden. Jag som såg fram emot en skön sovmorgon, men istället så har jag hållts vaken av en gnällande vit hund. Jobbigt....

Min enda önskan..

Det enda jag egentligen vill, som jag verkligen önskar, är att någon ska tycka om mej, längta efter mej och inte kunna vara utan mej.
Att det är min personlighet och närhet som någon längtar efter. Att det ska finnas någon som verkligen tycker om mej på riktigt. Jag behöver inte höra varje dag att jag är älskad, jag vill bara kunna känna det....

Det är min enda riktiga önskan. Och jag tror att det förklarar mitt beteende i vissa situationer väldigt väl...

Rosa peruk

Hittade en rosa peruk på vinden idag. Jag går runt hemma och deppar över att isen var slut när jag skulle krossa den och göra appletini med krossad is till fördrink nu före maten.

Men jag ska iaf göra goda kaffe-karlsson till oss till marängswischen!!!! Yummy!!!

Helt slut

Jag är så slut idag, har ont överallt, speciellt på blåsan mitt under högerfoten.. Samma fot som för övrigt varit stukad i en och en halv vecka... :-/
Och allt jag ville var en ordentlig natts sömn. Men vid tio börjades det kuta skrikande ungar, dörrar smäller och momma som gastar åt allt. Det möblerades på altanen alldeles utanför mitt fönster och hunden gnällde och kutade runt- Jag orkar inte med en till "mórgon" som denna!!! LÅT MEJ FÅ SOVA!! Det är ingen som springer ut och in ut min mosters lägenhet och skriker när hon jobbat nätter och behöver sova ut... Ge mej lite respekt, åtminstone en förmiddag i veckan FFS!!!

Nu är jag trött, katten har bajsat i lådan bredvid mej och skitit i att krafsa över, kan inte gå på högerfoten och jag vill bara äta glass med maräng och chokladsås framför teven och bara ligga där och småslumra resten av dagen.
Det förtjänar jag!!

Sleepy

Jag är så trött. jag har jobbat så hårt.. i flera dagar... nu är det dags för några dagars välförtjänt vila!

RSS 2.0