Oh yeah Sibylla

Åt just frittar på Sibylla. En stor strips för 18:- och man fick typ max 18 frittar också. Blev inte mätt för fem öre så nu ska jag äta sega gamla chips som stått framme en vecka och kolla på tv. Körlektion imorron 11:20. Sköt fram den lite till en dubbellektion. Behövs verkligen. Hoppas det går bra... Är ju en helt ny stad att köra i så det kan ju bli lite nervöst faktiskt.

Orkar egentligen varken skriva eller bry mej.
Satte plåster med ballonger och rosetter på Bische. Jättetjusigt.

Krewkom

Är hemma hos momma och moffa i tryggheten igen och har bara gjort tre saker sen jag kom hem:
Sovit
Ätit
Skrikit på Ozzy. (men han är bra söt ändå!)

Rocky har dött. RIP min lilla råtta.

Ska köpa två par dojjor och minst två linnen imorron. Har även hittat lite byxor som kan vara aktuella. Men jag behöver ju egentligen bara långärmade tröjor.. Jag fattar inte, förra året var det inte kris på den fronten men nu är det värre än nånsin, ändå har jag kvar alla kläder från ifjol. Ja livet är bra knepigt.

Jag sitter mest bara och är dökär i min Bische och vill bara hem igen och ligga i hans varma famn och snusa på honom.
Nej, nu ska jag göra nåt.. annat... Ska gå en promenad med Ozzy sen om jag orkar.
Annars.. So long mina vänner!!

Jobb - intervju!

Jag ska på jobbintervju imorron!!!! jiiihaaa!!

Slötisdag.

Vaknade kvart över sju imorse och insåg att klockan inte hade ringt och att jag missat bussen. A´ttsingen också... Men det kändes ändå skönt att få vara med Bische..
Det är verkligen sant det där med att man inte vet vad man har förrän man förlorat det.. Och jag var nära att förlora och nu kan jag inte tänka mej livet utan honom. Det är annorlunda hur känslor fungerar. Men han kommer ändå att flytta till Östersund nu snart och jag kommer bli ensam kvar här..
Tungt.

Nu ska jag äta min dubbelnougat och slökika på tv samtidigt som jag läser Läckbergs nya bok Tyskungen.

Bullimikattjävel

Ja, hon har gjort det igen. Lucy hetsåt och spydde. En liten klump dregel å otuggad matt. Han spydde från skrivbordet bredvid mej nyss, mer bakom så man knappt kom åt det. Fick utsätta kroppen för enorm prestation för att få bort äcklet efter min bullimikatt.

Har sovit typ tre timmar inatt. Lagom och bra. Druckit mej mätt på vatten. Vill varken sova eller äta, vill att Bische ska komma hem, att han ska få trösta mej och att allt ska bli bra på något sätt.
Varför öppnar inte affärerna på bögstan tidigare än tio på en måndag? VET HUT!!!

Ska lägga mej och läsa förrförra veckans veckoryvyn som jag inte läst ännu. Ja förutom uppslaget om "Analsex- allt du behöver veta". Jag och Cicci blev väldigt missnöjda med det hela, ingenstans stog det om hur vidrigt, oskönt och äckligt det är.

Det gick otroligt segt att jobba igår, trots att det bara var fem timmar fick jag ändå lite gjort, putsade fönstren i mer än halva restaurangen, och jag ska säga att vid dansgolvet var det inte nådigt! SLUTA TA PÅ FÖNSTREN MEN KLETIGA HÄNDER!! Jag tror inte att ni gör det hemma!! Jag skulle bli helgalen om nån gjorde det hemma hos mej iaf.. För putsa fönster suger verkligen. Mina katter dreglar på mina fönster, och det syns verkligen.
Jag har fyllt i nå papper om bostadsbidrag och räknat via internet vad jag skulle kunna få. Det var en liten summa som kommer komma väl till pass kan jag säga!
Jag behöver nåt nytt i livet. Eller bara en pytteliten förändring. Ska nog gå och köpa nåt till mej själv.... Har bara några få dagar på mej att nyttja min välkomstrabatt på 50:- på MQ och jag skulle aldrig kunna leva med mig själv om jag inte tog tillvara på det!

Längtar efter min momma och moffa!!! <3

Why?

Hur mycket ska en människa orka?

07-05-27 kl. 05:04

Kom just hem från jobbet. Till en tom lägenhet (katterna räknas inte) och det var med blandade känslor kan jag säga! Skönt att ha lägenheten i samma städade skick som den var innan jag gick, skönt att inte behöva prata med Bische när han är stupfull och så fruktansvärt ensamt. Det jobbigaste med att ett förhållande tar slut är att man blir så ensam. Tid som man annars tillbringat i någons sällskap blir nu istället dötid

Ska stanna här i Övik tills på måndag, ska jobba imorgon är det tänkt. Jag hanna och Elfie. Vilket guldgäng, på mors dag och allt! Jag hoppas på att Elfie tar med sina flickor dit så jag får leka lite med dom! Det skulle göra mej på bra humör.
Men först innan jag ska jobba ska jag ner på stan och köpa lite grejer till  Bische, en bok och nån tidning och lite godis tänkte jag att han skulle få. Han har det jävligt tungt, och jag gör vad jag kan för att göra det lättare för honom.

Sitter och lyssnar på Band of horses och funderar på om man ska gå och lägga sej. Kramas med Lucy lite kanske...
Och så kommer ju Cicci hem imorron!
Lucy åt just upp en tuss av lillans hår.

OCH JAG STOG I BAREN IDAG!!!!!

I am overcome

Natten blev någonting väldigt annorlunda. Morgonen blev det skummaste jag varit med om och i fortsättningen kommer ingenting vara som vanligt igen...
Bische är inlags på psyk, han lade in sej själv inatt efter att ha fått psykbryt. Nu är det slut. Jag är inte sambo eller flickvän längre. Jag trodde det skulle kännas som en lättnad, men det känns som en liten svidande känsla i hjärtat och som om ett stort tomrum kommer att nalkas.
Men han behöver hjälp som inte jag kan ge honom. Även fast jag älskar honom, kan jag aldrig ge han någonting han inte vet vad det är ännu.

För att prata om någonting roligare. Det finns vissa grejer som är BIG NO NO på killar, här följer en liten lista:
1. Långa naglar. UUUUUww
2. Kalsonger med Y-front
3. Nördkompisar
4. Pungsvett
5. Kronisk dålig andedräkt
6. Lämna bajsspår i toaletten ( vad tror ni toaborsten är till för egentligen??)
7. Använda samma sockar hela veckan
8. Lukta svett (okej när man jobbar men annars- skaffa en deo)
9. Supa sej så full att man spyr och deckar varje gång före klockan 22
10. När ni vill låna pengar av eran tjej för att köpa snus, cigg, öl eller annat onödigt.

Hey- sånt där skrämmer oss!!!!

Wings of an angel

Det finns verkligen människor som jag saknar så att det gör ont. Människor som är änglar utan vingar och som vandrar på jorden med syftet att gör mej lycklig <3

Ska snart till jobbet och trycka i mej så mycket god mat som möjligt. En ny tjej börjar idag, det ska bli skoj! Ju fler desto bättre!

Jag skulle säkert kunna sitta här och döskriva i flera timmar men just nu känns det som om jag har lite för mycket som ska göras innan jag börjar jobba. Måste in på Åhléns och kika om dom säljer Toni&guys torrschampo, planera med hanna vad vi ska lägga i Ciccis goodiebag till studenten, lägga undan hennes seriösa present, mata mina CATS, tjata på Richard om mina 100 betydelselösa kronor, samt försöka hinna använda mina solglasögon så mycket som möjligt nu när solen äntligen är framme!

Jag funderar på att spela på Keno. Och bara hoppas på typ 17 mille eller nåt. Jag skulle ju inte sörja om jag vann direkt. Många problem skulle lösa sej på en gång!

NÄÄÄ. Nu ska jag göra nåt. Ja nånting.

Untold


don't go with your dreams untold
don't leave me on that old black road



Ambitiös.

Jag har varit sååå himla duktig idag, har sökt tre jobb, och jag har faktiskt blivit riktigt nöjd med mina ansökningar, jag är nog kanske proffs på att skriva sånna.
Fick lönen nu efter tolv, 4600. Ganska nöjd ändå med tanke på att jag jobbat typ 30 timmar den här månaden. Kanske man ska stanna ändå i helgen och jobba?? Det lääär ju bli bra dricks...
Tackade nej till en snybbe som ville ge mej 100 kronor i dricks igår för att jag var så söt. Jag tyckte inte att jag förtjänade dom, han skulle bara ångrat sej idag om jag hade tagit dom ju!
Men då gick han och gav dom till Louise istället. Vilket player asså.

Ja nog snackat om gammgubbar. Dom får man ju nog av..

Mamma fyller 40. Och jag känner lite tvång att köpa en present till henne, allså jag har egentligen inte ens råd att fisa typ, men ändå.. 40!! Hon blir ju gammal nu ju! Hon måste ju få nån snygg present som tröst över alla gråa hår och rynkor =P

Kollade på sjätte sinnet idag på tv. OMG vad bra den är!

Bäddade om sängen och överdoserade fyspray i sängen men lik förbannat tog sej Lucy dit och lämnade en skvätt vidrigt katturin på sängen. Jag är så himla less på det där nu. Om någon har ett tips som INTE innebär kastrering eller avlivning eller något plågeri av annan sort, snälla hjälp mej!!!!!!
image116

En låt som gör mej jävligt glad är Ne-yo - Becouse of you. Smaskens!

Ingen bio för mej idag

Hade förbokat biljetter till Pirates of the caribbean 3 idag men en viss person har inte ens kommit hem än så det bli nog ingen bio....
Ska gå till Hemköp och köpa nåt gott att göra till middag och en påse godis. Kolla på film sen ska jag ta mej en lång nattpromenad med mp3:n som sällskap

Har sprutat Fyspray fulla sängen så det luktar inte smaskens därinne men förhoppningsvis slutar Lucy kissa i sängen nu.

Tuttångest

Ja, i söndags var det personalfest för fulla kastruller. Började med ett intressant körande av go-kart. Jag vann självklart. Inte. Min gokart ville inte ens starta i andra heatet vilket resulterade i att jag pinsamt nog blev varvad. Jaja.. Shit happens.

Jag har sovit sen åtta ikväll och nu är jav vaken, och har ångest över ciccis kladd på mitt bröst där det står : "Ta mej så hårt du kan" och som börjar klias som fan nu.
Nu ska jag fortsätta läsa i den läskiga Ockult-boken jag köpt och sen lösa lite korsord i hopp om att john blund ska komma tillbaka. Annars är det bara att hålla ut och vara vaken hela natten, har lovat CC att uträtta ett ärende med henne tidigt nu på morgonen.

Sov sött alla därute!

En vanlig fredag

Jag ska jobba ikväll. Känns som att allt är som det ska då rå.. Håller på att göra mat, har bråkat med cammen så nu funkar den äntligen igen men diskmaskinshelvetet funkar inte och det göra mej så jävla irriterad. Och tro på fan att lucy pissade i sängen imorse igen. SUCK

Arg arg ilsk och förbannad

image115

Jag är så jävla arg. Jag hatar allt och alla. Lucy pissade just i sängen för fjärde gången den här veckan. Garderoben med sängkläderna håller på att falla isär och hyllorna vägrar sitta utan rasar. Kan folk lära sej bygga ordentliga garderober eller så man slipper sånt där.
Till råga på allt fick jag en spegel i skallen,

Waiting for a prommis in tha sunshine!

Jag och Biache traskade ganska nyligen ner på stan och hyrde och film och köpte glass. En alldeles för smaskig GB sandwich. Hyrde Beck - Flickan i jordkällaren. Najsigt värre.
Jag har ett nytt projekt på gång. Igen. Äntligen! Ska göra en notbok eller vad fan man ska kalla det åt Bische. Köpa en pärm och pimpa litte å så. Ja ni vet. Äntligen nåt att pyssla på med!
Det där med att skaffa en digitalkamera var kanske inte det bästa, alltså ingenting kan ju klå att ha en vanlig kamera med riktiga kort som man lämnar in och framkallar. Fatta känslan när man kollar igenom korten första gången och ser allt tokigt...

Bische har kommit på att han ska lära sej Reason to cry på gitarr. Bra initiativ gubben!

Väntar på att fröken Sydhage ska komma så vi kan ta våran efterlängtade kvällsprommis.

Tvättar tredje täcket den här veckan som Lucy kissat på.
Och lakanet.

Vaknade upp imorse i full utstyrsel från gårdagens 80-tals partaj och tyckte det prasslade lite extra mycket innanför min Bh. Plockar upp det som prasslade som visade sej vara ett kontoutdrag från 4 maj från mitt konto. Alltså. Vad gjorde det kvittot i min Bh?? Jag bara undrar...

Spelade det där spelet när det är en massa pinnar staplade som man ska dra ur en ur stapeln och lägga längst upp. Den som gjorde att tornet rasade fick ta sej en slurk ren sprit.
Och tro på fan att jag va sämst av alla. Fick trycka i mej en jäkla massa Bacardi Razz som straff. Och jag ska säga er- det blir inge mer Razz för mej på ett tag.

Måste köpa en ny målarbok. Har snart målat ut den här...
Ja det var allt från mej. Tack och hej.

Ja och förresten, flygresan är pröjsad och klar! Yeiiiha!

Sååå 1980!

image114

Orkar inte vända på bilden. Men fan vad jag va snygg igår asså!!

Barnprogrammen man älskade..

Satt och funderade över vilka som var mina Favoritbarnprogram.
Här kommer en lista.
1. Pingu!! För han är ju så söt.image108
2. Bumbibjörnarnaimage107
3. Barbapappa.image109
4. Trolltider.image110
5. Trasdockorna.image111
6. Turtlesimage112
7. Teskedsgumman. Otecknat dock.image113

Man skulle ha haft..

Sånna här kvällar som sen blir nätter, följda av en morgon innan man kommer i säng, dom gångerna borde man ha haft en nattkompis som alltid också var vaken som man kunde gå till, snacka skit, dricka te kolla på gamla skitkassa skräckfilmer och bra vara med. Tolka mej inte fel, inget sexuellt ingår i denna kamratskap utan man bara underhåller varandra. Spela kort och yatzy skulle kunna vara alldeles perfekta sysselsättningar. Sen när solen börjar komma upp igen, allt på teven är sån skit att man bara spyr galla över det och när fåglarna börjar kvittra igen, ja då är det bara att sträcka på sej och ta en mysig promenad hem igen.
Min granne alkisgubben längst ner skulle garanterat vart vaken och hejjat på en när man kom hem.
Han har rullator btw. Han kanske har ms eller nåt och håller på att bli förlamad? Nä uscha jag är så hemsk mot folk.
Han är trevlig och gör inte en fluga förnär så jag har ingensting ont att säga om stackaren. Han är kanske bara så förbannat ensam....

Jason Mraz - The remedy (I don't worry)

Jag är så himla rastlös. Antingen är jag alkoholist och har abstinens efter en riktig dyngfylla eller så rör jag på mej för lite. Eller så kanske det är en blandning av både och. Alkohol är nog en drag. Som jag fått mersmak för..
Cicci har fått för sej att vi ska på plattan imorron på 60 talsdisco men jag och plattan går ju som inte ihop riktigt bra. Det är så himla mycke småbarn där.. Och inte en enda snygging man kan slösa ögontid på heller.
Vi får se hur vi gör. Men jag måste få göra nånting!

Den där nattprommisen skulle verkligen komma väl till pass just nu. Hanna skulle bränna sina kalorier på annat sätt så jag blev ännu en gång dumpad här i mitt bergsgaeträsk och fast i mitt lilla råtthål.


Kvällspromenad?

Åh, vad ska jag göra. Vill gå en kvällsprommis. Mestadels för att jag ätit så jävla mycke skräp idag. Ska fan ta en banan eller nåt. Och ringa hanna. Ja hon vill nog ta en prommis!
Eller så gör jag nåt annat. Har sån förbannad fantasibrist. Måste ham till Östersund och köpa en massa skoj pyssel!
Åh jag är så tankspridd.

Flashback

Rollergirl - Dear Jessie

Annars är allt som vanligt, jag skiter i mina möten och hela resten av min "att göra" lista över dagen. Ska hämta ut mina dödskallesängkläder från Jotex sen när bische kommer hem.
Sitter även och funderar på vad jag ska ge cissi i studenpresent. Men jag har ett par idéer faktiskt som skulle kunna funka.

image106

Kakmonster

Jag sitter här och äter upp Bisches kakor till frukost. Måste nog köpa nya åt han..
Måste ta och bege mej till sjukhuset snart. Eller jag ska va där om två timmar men jag är inte direkt sugen på att gå dom där förbannade backarna.

Ska sätta mej och ringa till halkkörningstjosan nu. Ack och ve.

Minnesvärda pics

53846-105
Asså, kolla brudens titts! Det är min Lotten det!

53846-104
En bild som nästan får mej att börja gråta av saknad....

53846-103
Precis som på den gamla goda tiden!

53846-102
Vi.

Nattsurfar

Dom få gångerna jag beställer saker från Internet är när jag sk nattsurfar. Jag har sovit för mycket och är inte det minsta trött eller ens sugen på att fösöka sover bredvid Bische som förmodligen är aldeles dyngblöt av svett, har knölat ihop lakanet till en orm som ligger i mitten och gnyr i sömnen och har dreglat en fläck lika stor som en tallrik på kudden.

Den här gången beställde jag Coctailguiden och letar febrilt efter en sån där jojo-kapsylöppnare. Men det verkar vara döfött... Man måste alltså sno en nånstans för att få en. Det suger ju verkligen!

Idag när jag gick ner på stan för att möta cicci funderade jag över hur jag ser ut i andras ögon, jag menar jag brukar kolla på folk å säga typ "fan va flottigt hår hon hade" eller "kolla in röven!", undrar vad folk viskade om mej idag? För viskar, det gör dom garanterat, det vore bara så himla kul att ha stålmannen-hörsel så man hörde allt. Fast då skulle man väl bli ett psykfall som aldrig var nöjd med sej själv istället.

Har laddat hem lite Band Of horses. Och dagens favoritlåt är ju såklart Jonas Gardells Aldrig ska jag sluta älska dig.

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Älska mig då


Skev verklighetsuppfattning

På söndag ska vi ha personalfest och köra gokart. Undrar hur många som inte kommer ha för hög promillehalt för det...
Jag har en speciell ringsignal när dom ringer från jobbet, den fulaste av alla förmodligen.
-Ja hej det e daniel. På söndag är det personalfest.
- Jaha, så jag behöver inte jobba då alltså?
- Nej du ska dricka massa sprit.
-Okej.
Svårövertalad...

Lucy har varit sådär jättedunder gullig hela dagen så jag börjar bli orolig att hon fått feber eller hjärnblödning eller nåt.
Idag har jag gjort nästan inte ett skit. Gick ner på stan och fikade med Cicci, Peppe och en kille med orange hår var där också. Vågade inte stanna ensam med dom sen när cicci skulle på jobbet så jag gick hem i regnet. Det är helt sjukt vad regn kan göra med ens humör. Jag blir jätteless på allt. Ingenting låter roligt (förutom gokart körningen på söndag) och jag är inte ett dugg hungrig. Duscha är nåt jag verkligen skulle behöva göra men jag är helt off.

Jag blir så less på våran diskmaskin. En sprojlans nu som inte ens kan käka upp diskmedlet och lämnar disken bara avsköljd efter att ha dragit massa el i drygt en timme. Vad är det för mening då att ha en diskmaskin när man ändå måste gnugga rent allting sen?
Och det är inte sådär dunderaktuellt att ringa en reparatör heller. Eller att lämna tillbaka den till affären eftersom den e köpt hemma i Krokom.

När bische pruppar stönar han alltid. Är det normalt?

Jag skulle behöva bädda rent i sängen men jag är inte ett dugg sugen på att göra minsta lilla ansträngning faktiskt. Hade tänkt att göra quesadillas och handlade alla viktiga ingredienser. Utom den viktigaste... Ost. ÅÅÅH vad less jag blev då! Ska ringa cicci och kolla om hon kan stjäla lite från jobbet. För jag e så himla sugen...
Har ju cheddarost sås men det är kanske inte riktigt samma sak.. Aja nog tjatat om mitt betydelselösa liv.

Min piercing i tungan är nu ett minne blott. Jäkla skit. Kostar ju bara en 500ring att göra om.

4-dagars

Är riktigt sliten i kroppen efter fyra dagars hårt arbete. Eller, i fredags stog jag i garderoben och det var en riktig höjdare, alla garderobare därute- ni har ett lyxjobb! Det gör jag mer än gärna om.

Har fått en infektion i min piercade tunga. Inte coolt.

Fredslilja

Jag har varit på jakt efter två fredsliljor här i stan hela dagen men dom är helt omöjliga att få tag på..
Jag skulle aldrig ha dödat dom jag hade.

Torr om händerna

Vad blir ditt namn baklänges? Ynnej

Har du gjort en snöängel i år? Oj, kanske. Har lite problem med minnet

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? Två nätter.
Platt eller lockigt hår? Vad jag föredrar eller vad jag har?

Är du kär i någon?  Uscha vill jag inte svara på

Vad gör du när det regnar? Öppnar fönstret och låter den friska regnluften komma in
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Ja
Vad har du för startsida på internet? blogg.se ofcourse

Vem ringde du senast? Cissi tror jag

Tycker du att sengångare är söta? Näe ser ut som näbbiga minibjörnar
Har du haft vattkoppor? Japp
Har du någon gång testat karate? nej, jag är nog inte tillräckligt kvick och vig för det
Vilken mobilringsignal? en skitstörig tjutsignal
Minimorötter eller pommes frites? POMMES!!
Första sporten du gick på? Basket
Vad längtar du mest till just nu? Resan till Kos!
Hur gammal har du tänkt bli? Kattkärring
När åt du senast en fiskbulle? Uscha
Vad drömde du inatt?
Att farmor dog...
Vilken tv-serie är bäst? Fråga Olle
Kan du gå ner i spagat? Ja lätt
Vad åt du senast? Natchochips med salsa
Höga eller låga strumpor? Låga

Vad är du mest rädd för i hela världen? Att bli ensam
Har du varit kär i en kändis? Leonardo Dicaprio såklart!

Läser du på baksidan av mjölkpaketen? Slutade med det för nå år sen
Röd, grön, blå eller gul mjölk? Ingen, men med drinkar, grön.

Vad har du för färg på ditt påslakan? Rosa och rosor.

Vad ska du döpa dina barn till? Isabella och Liam
Sommar eller snö? Sommar med snö
Bikini eller baddräkt? Parkas
Snyggaste läraren? Jan-ola
Är du mörkrädd? Nope
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? Haha, ja klas med zebramönster!
Riktig gran eller plastgran? Tyg
Tänt eller släckt när du ska sova? Släckt. Eller egentligen spelar det ingen roll.
Luktar dina fisar hallon? Nä tårta!
Godaste drickan till frukosten? Vatten. Alltid

Senast lästa bok? Minns inte

Vem kramade du senast? Lucy

Älskar du att sjunga? På fyllan, snapsvisor

Vill du bli president? Jag kommer bli
Har du spelat kille i en teater? Nä men en kossa
Duscha eller bada? Bada
Kan du ditt mobilnr utantill? yesss, busenkelt

Har du tråkigt? Ofta

Har du gråtit i skolan nån gång? Mmmm inlåst på toan

Stockholm city, Metro eller .SE? ÖÖÖÖÖÖh??

Hur tar du dig till skolan? Kryper

Har du någonsin sminkat dig som punkare? Ja
Sjunger du på toa? Näe inte vad jag vet

Vilken färg har din jacka? Svart eller grön

Använder du långkallingar? I nödfall

Är du höjdrädd? Nja kanske pyttelite

Vilket land vill du åka till? Nederländerna!
Vad var det senaste som fick dig att skratta? Min och cissis lek på fiket idag.
Vad ska du göra NU? Gå och köpa trisslott.


Förlåt min kära..

Jag är ledsen att sista dagen med mitt Gummi inte blev som jag hade tänkt mej. Det är bara så synd att det kan bli sådär fel ibland, och när det blir så har jag en tendens att bara sticka därifrån.
Förlåt min kära..

Hade gjort vad som helst för att få vara hos min mormor och morfar några dagar till men jag kände att mitt förhållande höll på att rinna ut i sanden och jag var inte redo för det. Så nu är jag hemma och kämpar för att det som betyder någonting ska fortsätta.
Att det ibland ska vara så svårt att älska någon?
När det är menat att det ska vara lätt....

Vi har just hjälpts åt att städa badrummet och avloppet. Blä. Men nu är det fräscht som satan!
Nu ska vi fira med att gå på Statoil och köpa trisslott.

Alice är jobbig. Jag har ätit natchochips så jag har ont i halsen.

Vilken tokig helg det blev.

Sitter i krokom och orkar precis som vanligt inte skriva om hela helgen bravader. ´Men slutresultatet blev: Inga nya skor, ett förlorat skärp och för få timmar med Cissi.

Fyra timmars sömn

Jag klev givetvis upp tio för att ställa upp för min goda vän Anna som skulle ha hjälp att köpa skärp idag. In my ass, då her hon telefon på ljudlös så hon har missat min 46 samtal och jag kunde inte åka till stan. Och jag måste ändå vänta till Tolv när moffa kommer hem.
Och köra ska jag göra...
Nä dags att pinkelinka

En lista i natten..

- 10 FAVORITER
Färg:
Brun
Mat: Pizzasallad
Band:Guns n roses
Film: Eragon (känns som att allt bara upprepar sej nu..)
Bok: Once again, Camilla Läckberg
Sport: Åh, lätt hockey!
Årstid: Försommaren
Veckodag: Tisdag (Desperate housewives)
Glassmak: ÅÅÅH pecan nöt kola
Tid på dygnet: Jag är mest på G vid åtta på kvällen. Annars diggar jag 22.22

- 9 FÖR TILLFÄLLET:
Humör: Irri
Smak: Jävligt dålig
Kläder: Rosa trosor, svart behå och ett vitt linne. Och såklart piffade jag upp det hela med täcket.
Bakgrund: En svart labbe
Nagellack: Svart på tånaglarna...
Tid: 05:00
Omgivning: Kaos
Irritationsobjekt: Restaurangshefen.

- 6 HAR DU NÅGONSIN?
Dejtat någon av dina bästa vänner: Yesss
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej, inte sådär dunderallvarligt med fyllecell å grejer
Badat naken: Ja, med Cicci i söndags
Varit med på TV: Nä inte direkt
Kysst någon du inte känner: Ja, självklart!

- 3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Momma, Cicci och Bische
Du tycker om: Mina katter och Cicci och Bische. Fan det vart ju fyra. Äh lillan räknas inte.
Du inte gillar: Han hon och hon

- 2 VAL
Kaffe eller te: LATTE!!!
Vår eller höst: VÅR

- 1 ÖNSKAN: Att nånting ska gå bra nån jävla gång.


Det är sagt..

Att älvorna dansar om natten.
Gör dom det? ja det är nog allt utom älvor som danser i min skalle inatt.
Har försökt sova sen halv ett men det går alldeles åt helsike. Har löst typ 8752 soduko i hopp om att sömnen ska komma men utan något speciellt lyckat resultat.

Känns som att jag inte har koll på någonting.

Farmor har brytit nacken. Ja det låter skithemskt och det värsta är att det e alldeles sant. Hon ligger och är vimsig på en bår och begriper inte varför hon har en förbannat jobbig nackkrage på sej. I samma stund som hon ramlade och bröt den lyckades hon bli mer eller mindre senil. Visst, hon har alltid kallat mej för Anita eller Monica, men det är ju inte så skumt.. Vi ser ju likadana ut allihopa.
Hon har inte alls långt kvar, och det är faktiskt jätte tråkigt. Ett dödsfall är inte vad jag behöver just nu!
Men det finns en gnutta hopp och det håller jag mej fast vid. Kämpa på nu envisa gamling!

Och då när en ny död närmar sej min verklighet snurrar tankarna tillbaka till Robban. Och hur hårt han sårade min mamma och i sin tur mej. Jag vet inte om jag ska vara arg eller inte, för vem vet vilket helvete han hade kunnat dragit ner henne i om han fortsatt sitt liv? Eller så hade dom båda lyckats dra upp varandra och varit lyckliga nu.. Men sånt är det ingen som vet. Men jag tänker på dej... Som så många andra...

Och skitförbannad på restaurangchefen är jag också. Jag vill bara att han ska krypa på sina bara knän i glassplitter och be om förlåtelse. Inte ens då skulle jag nog förlåta honom. Han sjönk så lågt att han borde överväga om det verkligen är rätt jobb för honom.....
Och på köpet sårade han mej så fruktansvärt djupt. Jag har verkligen kämpat för att få mitt självförtroende till vad det var innan i måndags. Tack så jävla mycket för att du tryckte ner mej i botten igen. Tack tack. Hoppas du mår bra iaf.... Du kan ju ta ditt jävla schema och köra upp det i valfritt hål. Helst därbak.
Nä uscha jag är så himla grinig nu och tanken på det där gör mej bara mer förbannad.

Och nu när allt är som det är längtar jag efter dom som alltid förstått mej, alltid vetat vad som är bäst och som stöttat mej vilken väg jag än valt att gå. Jag saknar dom som kan se på mej på ett ögonblick att någonting är fel. Jag saknar dom som ringer eller skriver ibland att dom saknar mej och hoppas att allt är bra. Jag saknar sånna där hårda "jag har saknat dej"-kramar som nästan gör ont. Då man inte vill men måste släppa taget någon gång.

Och till råga på allt spelar dom bara grina låtar på kukradion.
Fuckfuckfuckfuckfuck. Fuck!!!!

Dryg bussresa.

Jag löste fan korsord hela bussturen! Förutom dom få minuterna det tog att läsa Veckorevyn. Står ju förbannat lite läsvärt där nuförtiden så jag skiter i att förnya min prenumeration. Dom kan dra nåt gammalt över sej. Ja som Ebba kanske....
Ingen kille borde klara av att ha med henne att göra... Dolce dolce dolce. Det skulle ju vara en bög isånnafall...
Varför ens köpa hennes bok? Finns det nån som vill vara som henne så tycker jag grymt synd om dom.
Ett fodral utan personlighet och utan brister. Toksmal blondin utan frisyr.
Nä uscha snart kommer det börja bubbla könsord ur mej...

Det känns som att jag har en hel del att överväga just nu, som att det där perfekta livet jag en gång hade flög iväg och ännu en gång blir livet kantigt och krokigt. Men det skiter jag i för nu ska jag gå och kolla på Girls of the playboy mansion!
(btw säg vad man vill om dom där brudarna, men dom e fan inte dumma, förstora boobsen, blek håret och spela dum så vips får man bo i en miljarders villa och träffa kändisar och tjäna kosing. Inte fan behöver dom ligga med gubbkrället heller. Vilka jävla hårda brudar! Rock on!!!)

Vilken trött Onsdag..

Har i vanlig ordning köpt en chokladmuffins, en färdig macka och en korsordstidning och ska om en och en halv timme sätta mej på bussen till Östersund.
Jag ser mycket fram emot körlektionerna, jag har ju inte ens två månader kvar innan jag ska vara helt 100% redo. Och jag är en sån som inte ger sej minsann!
Känns väldigt jobbigt att jag ska jobba i helgen efter det som hände i måndags kväll. Jag skulle kunna göra vad som helst för att slippa.. Men jag måste...

Snart kommer Hanna och jag bische och hon ska till Max och käka den där hamburgaren som är på reklamen som ser sådär snuskigt god ut!!

Två blommor har dött. Katterna sover. Allt är som vanligt, men ändå inte....

Vilken tokig söndag det blev...

Följt av en ännu tokigare måndag och nu en tisdag.
Jag har sovit nästan hela dagen eftersom jag låg och var ledsen hela natten. Fucking jävla skitjobb, jag bli så less på hur folk beter sej på fyllan. Visst, man är ärlig då men är man restaurangchef så kanske det är smartare att bara hålla tyst om sina åsikter....

Vart en burgare på MC klubben imorse. Allt var bara så tokigt.
Eller allt är fortfarande ganska tokigt...

Imorron åker jag till Östersund och mitt hemland. Där trivs jag nog ändå bäst.


RSS 2.0