Lite sömn vore inte helt fel.

Har jobbat som en jävla gris senaste två dagarna och nu blir det en tredje. Men det ska nog gå som smort! När man vet att det e trevliga pengar som trillar in sen så är man ganska nöjd ändå.

Men jag tackar högre makter för att hamnfesten bara är en gång per år.

Är lite sådär småtrött sliten och ungrig så jag ska nog ta och fräscha upp mej lite sen ska jag ner på jobbet och äta den där grillbuffén. Igen.
Åh, förresten våran nya dessert heter "Choclate by death" coooooolt värre!

Mvh/ Hungrig

Ja, jag lever.

- Ville bara säga det

Lonely...

53846-74

Jag kan inte minnas när jag var så här ensam sist... Det gör ont men ändå inte på samma gång.

Slutet gott?

Nu är jag singel. Och bor ensam. Och det är bara så himla skumt...
Bische packade alla sina kläder och sånt och han åkte för typ en timme sen. En timme och jag vet fortfarande inte hur det känns egentligen. Borde städa men det känns som att jag bara hittar en massa saker som är hans överallt då och jag är inte redo för reaktionen jag skulle få då.
Har slängt ner lite saker i en låda. Men ändå. Jag behöver min Cicci....

Solen skiner och jag får ångest över att jag inte ens varit ute särskilt mycket idag. Men ändå.. Det är ju så stökigt och dammigt överallt. Och jag vill ha Cicci här men hon ska va med den där Tobias eller va fasen han heter. Hur kom han in i bilden?? GRRRrrr. Det värsta är att jag säkert kommer gilla honom också. Vart finns alla mina killkompisar nu helt plötsligt när man behöver dom?

Åkte MC igår med Edin, det va riktigt najs. Fast jag tror han var rädd att jag skulle bli åkrädd, så han mesade lite. Eller så var det för att jag va stel som en pinne och riskerade att vi skulle vurpa eller nåt!

Imorgon är det Midsommarafton. Jag har nog aldrig riktigt firat midsommar någon gång.. Inte vad jag kan minnas. Så därför måste jag festa så det räcker för flera år tillbaka imorron. Vi måste ju bara komma på VAD vi ska göra. Om det kommer regna blir man ju deprimerad!

En massa karatekids tågar förbi härute nu. Vilka hårdingar..

Senaste nytt från djungeltelefgrafen:

Katterna är nu kastrerade. Och jävligt drogade. Lucy börjar piggna till och vinglar runt på nedervåningen i jakt på att få hugga den som utsatt henne för detta hemska spektakel. Alice ligger mest å slöar. Hon har tryckt in nyllet in i en gardin och ligger där och tjurar just nu.
Kissarna har även blivit Öronmärkta och nu ska jag regga dom på riktigt. Känns lite mer humant än att ha en "vilkensomhelst" katt på nåt sätt...

Jag har införskaffat en helt otroligt bra body scrub från Apoteket med aprikos och mandel som är riktigt härlig att använda.. Man märker resultat efter första gången man använt skiten!
Imorgon är det fredag och livet känns som ett stort öppet landskap på nåt sätt. Jag känner att jag skulle ha roligt vad jag än gjorde, och så var det länge sedan jag kände.

Ska ner och läsa lite ur min bok nu innan Ghost Whisperer börjar. Och kl 23 ska jag kika på Beck- öga för öga. Fullbokat, jajjemensan.

Lucy, Alice, Ozzy

Det är mina djur. Och dom jagar varann tills dom smäller av. Alice gömmer sej i nåt mörkt avlägset hörn där ingen kommer åt henne och Lucy ska envisas med att vara där Ozzy är hela tiden enbart för att reta gallfeber på stackaren och slå han. Ja hon slår han verkligen.
Åkte bil hem igår, det var jätteskönt. Moffa vart impad på vrålåket jag kom med och katterna jamade hela vägen från Övik och hit.
Ikväll är det planerat att jag ska till Fanny och baka cookies och dricka saft och göra annat skoj som vi missat senaste åren.

För övrigt har jag bokat två biljetter till Lars Winnerbäck 14 november så om nån är intresserad så....

Bara katterna kvar att packa

ÅÅÅ jag ska snart få åka hem hem hem till mitt underbara barndomshem med min underbara momma och moffa! Jag längtar hem så jag snart spricker!
Har egentligen inte så mycket att skriva i övrigt, har suttit i parken med Emelie och Anna och pratat killar sommar sol och väder, sen köpte jag lite skavsårsplåster och gick hem. Spännande liv man lever. Håller på och försöker komma på hur jag ska lyckas få med mej katterna.. Jaja det löser sej.

ÖM (örnsköldsviksmästerskap) i Kladdkaka

Har en kladdis ugnen. Var så jävla sugen på nå gött så jag övervägde mina två alternativ, 1. Gå på macken och 2. Baka nåt.
Och sen min dunderpromenad förut ikväll så var allt som innebar rörelse med skor inte nåt jag tänker ge mej in på!
Har körlektion i vanlig ordning imorron så kukskolan här nere. Hoppas den tredje läraren jag testar är bättre än den andra. Och det är endast bajs på teve som vanligt.

Efter hårt jobbande...

Inatt var verkligen extremt..  Det verkar som att värmen lockar ut alla grottmänniskor från vinteridet och alla vill samlas på Olearys uteservering och dricka tills dom smäller av.
Ska bli skönt att få en veckas ledighet snart och få åka hem till sköna Östersund.
Men först ska jag ta ett par lektioner på Bårmans imorron, sen jobba 6 timmar sen... Sen är det HEM som gäller. Längtar hem som bara den, saknar hela familjen så enormt mycket!

Nej nu ska jag dega vidare tills det börjar svalna lite då ska jag försöka få lite gjort, ska fortsätta med tvätten och fortsätta tvätta täcken som lillan kissar på hela tiden...

Lösnaglar

Jag har lösnaglar så jag kan typ inte skriva ordentligt. Ska iväg på jobbet snart. Varm, mensvärk, trött och allmänt jävlig.

Alldeles för mycket

Jag har just kämpat mej igenom att hänga tvätt med lösnaglar. Ingen lätt match när man inte är van. Långa naglar bör klassas som ett handikapp. För övrigt så ser naglarna allmänt grisrosa ut också.
Ska snart ta en promenix med Hanna i kvällssolen tänkte jag. Kika in på jobbet och käka glass kanske.. Ja vi får se. Det har blivit lite för mycket av det goda på sista tiden så efter helgen blir det mer promenader och mer hamlagad mat.
Måste ju ta av lösnaglarna innan jag kan börja planera matlagning annars kommer det slut väldigt väldigt olyckligt.

Imorron är det Ciccis stora dag, hennes student. Jag ska göra allt jag kan för att göra det till en av hennes bästa dagar. Hoppas på solsken som bara attan!  Tråkigt nog verkar inte studenten vara samma ståhej och skoj som det är hemma i östersund, men det kan jag lätt ändra på!

Puss å hej leverpastej

Bikinisäsong

Har adderat min kollektion med +1 bikini idag. Grymt nöjd är jag iaf..

image117

Sommaren är här

Det är alldeles för varmt för att sitta inne och skriva!

Guten tag

Uppe tidigare än vanligt, ska ner å köra på en ny körskola idag, här i Övik. Survolvo ska jag köra =P Moffa mobbade mej lite för det häromdan.  Om en kvart...

Köpte nya skor igår, skitsnygga. Dock inte dundersköna, men dom kan ju bli!
Ska ner på stan sen. Å köpa sockar. Bische ska väl fixa ett leg. Jaja, nog småtorrprat för idag.

Gamen:

- Hur lyckas man bli biten av en iller i örat??

RSS 2.0