A walk down memorylane

Jag minns festerna på Krokom för massa år sen. När jag var typ mellan 13-16 när alla tuffa fordonare raggade på alla tjejer dom såg i denna gudsförgätna lilla byhåla. Och alla tjejer tyckte att fordonarna var lika häftiga fast det egentligen bara var ett gäng korkade småkillar som just fått hår på pungen och flyttat hemifrån till en skabbig etta i Krokom med en nyinköpt stereo och en gammal avlagd tv hemifrån. Hur som helst så just en av gårdarna, albertinavägen, var aningen värre än dom andra. Där var ungefär 60% fordonselever och på kvällarna dracks det folköl och stog och skreks på balkongerna.
Jag fick min första kyss, första dagen i åttan. Killen tyckte jag var kass på att hångla, ja men konstigt!!!! Men jag minns det som igår, en sån knepig känsla! Nu är man långt ifrån dom tiderna men ibland längtar man tillbaka till dom töntiga uttrycken och nötandet av Lasse-Stefanz låt "Orden som min mor sa". Hur man låg och hånglade dagarna i ändå i en säng och aldrig vågade ta steget längre. Hur man bara satt å larvade sej. Allt var så lätt.

Du finns inte

Den människan jag kände en gång i tiden finns inte längre. Jag måste fortsätta tro på det, jag bara måste.

I övrigt plågar tandvärken mej, fortfarande. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska ta mej till längre, när tandläkaren inte hittar vad det kan vara.

2 år har gått.

 Idag har varit en ganska fullt upp dag, har inte varit många minuter dötid, förrän nu på kvällen då jag börjat fundera och gjorde misstaget att ladda hem låten Whiskey Lullaby som Hanna på jobbet nämnde att hon älskade. Big misstake! Ville man inte börja stortjuta så ska man definitivt inte lyssna på den låten, snälla om ni har tid läs texten och försök att INTE känna er sorgsna...
Jag tänker i mitt stilla sinne på min kära Mamma som jag trots allt älskar och jag ber en stilla bön om att hon någon gång kommer bli lycklig, och är stark nog att aldrig lämna mej på det här sättet...

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night


He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby



The rumors flew but nobody know how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night


She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby


Ja, och i övrigt är det Robbans dödsdag idag, eller ja det som var idag. Känns lite sorgligt fortfarande inom mej, jag kommer ju alltid minnas valborg som den sorgligaste tiden på året just pga att han gick bort just då. Jag har det nog dock väldigt lätt jämfört med alla hans närmre vänner inklusive min mamma, och sen hans familj och hans tre barn. Jag tänker på er, och jag undrar precis som er hur detta hemska kunde få hända men man måste ju tänka från de ljusa sidorna. Att ha en sådan enorm dödslängtan och tvingas att leva i detta liv ändå, det är nog värre än att tvingas lämna alla sörjande vänner och familj och ta steget och gå vidare. Jag ska inte göra några jämförelser men jag vet inom mej att han har det bättre nu, tyvärr. Livet hade inte mer att ge Robban.
Lik förbannat tänker jag på de få stunderna vi hade han och jag, inte mycket jämfört med hans andra vänner, men ändå någonting som satte djupa spår. Hur han kunde förstå mej genom att känna min mamma så väl, och hur han alltid använde sin humor för att göra, åtminstone mej, på bra humör. Hur han skämtade om mej på alla vimmelbilder, hur han skickade fåniga sms och så vidare. Jag kommer alltid minnas första gången jag var i hans lägenhet och imponerande betraktade hans samling av krigsvärdesaker och cdskivor. Hur han lovade mamma att försöka hålla koll på mej under Sweden Rock 2004 och det var första gången han fick tag på mitt nr. Det är fyra år sen! Jag var för guds skull knappt byxmyndig men han hade nog bara partat sönder mej på roligaste sätt om vi hade setts. Jag minns också hur han köpte min första Metallica skiva till mej när han var på stan med mamma.
Visst kanske jag fäller en tår någon gång vid tanken på honom men jag vet att han säkert klämmer in en snabbtitt lite då och då och kollar hur jag har det och det får mej att le lite. Som folk säger, man kan gråta lite och det känns bättre, men en saknad försvinner aldrig.

Baby boom

Det är mycket bäbisar överallt, sovandesj jollrandes, skrikandes, skrattandes och alla precis lika söta. Men förra veckan träffade jag lotten och hennes Angelina och hon var ju någonting utöver det vanliga. Toklycklig över allt och bara sååå himla söt!

image301

Sweden rock tribute

Ja en hel kväll tillägnad hårdrocken på Gamla Teatern i Östersund. Vad mer kan man säga? Det luktade svett i salongen, folk bajsade toaletterna fulla, ölen flödade och peruk hårtussar på golven.  Jag stängde 64an i elvatiden efter det blev det diskplock för min del, och fan vad jag plockade. Grabbarna hade sånt tryck i baren att dom hade hamnat lite efter med disken så det var nog väldigt uppskattat jobb jag gjorde.

Men efter tolv timmars arbete så blev det ett rum på Gamla Teatern för min del, och jag sov som en stock hela natten, eller ja det lilla som fanns kvar.

Nästa helg, tor- fre- lör är det Allt för Byn föreställningar på jobbet. Ska bli roligt att jobba då faktiskt. Känns som att det kommer bli en väldigt glädjefylld helg faktiskt. Sen så fick jag ju inte den saftigaste lönen den här månaden så lite extraknäck i baren eller a la carten gör mej absolut ingenting.
Har dock saknat min kisse lite. Har investerat i ett koppel till sötnosen nu så hon ska få vara ute mycket. Jag har varit riktigt dålig på sista tiden med att ta bilder med diggisen, vilket jag borde skämmas ganska ordentlig över. Bilddagboken står tom och runtomkring mej händer det massvis med saker. Så en smäll på fingrarna och så lovar jag att skärpa mej.

I Övrigt är det mesta som vanligt. Anna flyttar, och blir granne med min älskade älskade Desirée som jag saknar så det känns som att hjärtat vill brista ibland. Andra anna kommer tillbaka efter att ha avslutat säsongen i Åre och vi ska sola och träna och bli allänt snygga nu till sommaren. Spana på alla snygga killar som kommer fram på våren är också en av våra nya favorithobbys. Visserligen har vi båda en varsin karl som vi vårdar ömt, men att spana lite kan ju inte göra så mycket. I Slutändan vet jag ju redan vem det är jag vill vara med varje ledig stund, men det går inte just nu tyvärr.. :-(

Ska gå upp och spela yatzy med momma nu, hon verkar sakna det. Sen ska jag ta en mer än behövlig dusch. Måste verkligen byta sockar alltså. Jag var nästan självmordsbenägen imorse när jag insåg att jag skulle tvingas ta på mej samma sockar och skor som jag jobbade i igår. Blä 

Dead to me

Jag tror min framtand håller på att dö. Det gör pissont, tandis hittar inget på röntgen och voila så får jag äta mej hög på värktabletter. Kan jag inte bara få sövas och sen när jag vaknar är allt bra och alla tänder lagade och allt sånt? Det går ju för jag har gjort det förr :P

Förbannade apparat!!!

Jag blir så arg på min dator!!! Den bara brummar och trilskas! Jag ska ta mej fan köpa en jävla extern hårddisk imorron sen ska jag rensa hela jävla burken och göra om allt! Och spara all musik och annat viktigt på den externa jäveln. Jag blir så arg när elektroniska apparater inte kan fungera som dom ska! Kan världens alla tillverkare sluta göra saker som inte funkar ordentligt och kan alla fittjävlaskit trackers därute sluta jävlas med jordens befolkning och slute skicka ut virus och liknande ut i etern??? Vad fan får dom egentligen ut på det? Så underbart är det faktiskt inte med skadeglädje!!! FAR ÅT HELVETE!!!!!!!!!

Tandvärk

Jag har drabbats av den hemska tandvärken, vill helst bara dö just nu. Men life goes on. Ska bädda sängen med vinröda porriga sidenlakan som ett litet plåster på såren.

Frukostflingan*

Den här helgen har det minasann blivit jobba av ska jag säga er. Frukost två dagar i rad samt en folkpartistlunch och sen en moderatmiddag igår. Jag trodde jag skulle kasta kantarellsoppan i fejjan på en gubbe som var ett riktigt pain in the ass. Jag önskar av hela min kropp och själ att jag aldrig någonsin behöver servera människan igen. Om en servitris går upp på scenen och läser upp hela middagen från punkt och pricka med viner och druvor och hela fadderullan så behöver han väl inte fråga en extra gång bara för att vara lite extra moderatisk?? Vad jag än kom med och skulle servera skulle han fråga och döma ut mej. Och med vinerna, hur svårt ska det vara att begripa ETT VITT ITALIENSKT OCH ETT RÖTT SPANSKT. FFS!!!!!

Sammanlagt 19 timmar, det är jag rätt stolt över faktiskt. Men det känns i kroppen, särskilt i mina veka armmuskler efter allt skinkskivand på skivmaskinen. Ajaj.
Idag fick jag träffa min kärlek några timmar innan han lämnade mej i norrland för att åka hem. Det känns liksom alltid jobbigt varje gång vi lämnar varann men änte på det där vråljobbiga sättet.. Sen är det tungt att leva utan varann några veckor men inte så tungt att man inte kan ha ett normalt liv. Jag tänker på dej hela tiden både medvetet och omedvetet älskling men ändå aldrig på ett sätt som gör mej riktigt ledsen.
Fast vissa dagar som är tyngre skulle nog ha underlättat om man fick komma hem och krypa in i din famn...

Sitter och har shuffle på hela mitt musikbibliotek, roligt att höra allt som finns faktiskt, typ förrförra sommarens hitdängor osv.
Nu ska jag trösta mej själv med att krypa ner med lucy i sängen och kolla på spännande thriller och hoppas att tandvärken är helt borta imorron och jag inte behöver gå till tandläkaren igen någonsin i mitt liv. Begriper inte hur inget hål kunde bli till tusentals på bara två månader... Obegripligt. Men jag har ju ett litet mörkt moln som förföljer mej nuförtiden så..

Igår

image300

Nu när jag skrev ordet IGÅR som rubriktext så fick jag snilleblixten att jag måste ju ha ett killnamn som backup ifall jag inte får tag på en tik när jag väl ska köpa en mops. Och jag är som dom flesta vet lite fantasifull när det gäller att stav med å i det svenska språket. Typ " Vad kul det skulle vara om orka stavades med Å istället (=ÅRKA)" osv. Alltså, det jag ska komma fram till är detta: Igor är mitt back-up namn ifall det blir en liten hanhund istället.

OBS! Kolla fläskarmen på bilden! OMG

Ny telefon

Fick min nya telefon med posten medans jag var i sthlm och igår när jag kom hem kunde jag knappt bärga mej för att få börja använda den. Självklart var skiten trasig redan innan jag ens fått chansen att använda den, och jag blev grymt besviken över den grymt fula knappsatsen. Var in på teliabutiken två ggr igår. Idag lämnade jag tillbaka fanskapet och tog en helt annan telefon, en billigare och säkert sämre men det skiter jag i. Fick dessutom välja tillbehör för 600:- så det blev ett par högtalare och ett större minneskort. Inget pjåkigt byte trots allt alltså. Och jag är väl nöjd.. Lite besviken över förlusten av spelen på min förra telefon men det går ju att köpa igen...
Så här har vi ett exemplar av nya pärlan:

image299

Skor, please

Jag har hittat två par skor på scorett som jag är sååå sugen på.. Båda kostar 299:- och egentligen har jag råd med båda.. men jag kommer inte direkt få en fet lön nästa månad.. men man måste ju ha nåt att stoppa fötterna i... Och när man fått skavsår av det ena paret måste man ju ta det andra.. och snart är det ju sommar och kjolsäsong.. Ja som ni förstår har jag ett tugnt val att göra.
Köpte en solros till Markus idag, fick 25 kronor rabatt! Då tycker man att man gjort ett kap =) Här har vi skorna...

image296
image298

Det lutar lite åt som blåa.. Men ack så snygga dom första ska vara till kjol eller klänning... Jag tror jag ska köpa en trisslott imorron, och vinner jag 10 000 så blir det båda =)

Shoppingsöndag

Idag ska jag ut och shoppa onödigheter, ja ni vet rysch pysch som man har lite överallt hemma. Ska köpa lite köksgeråd billigt åt momma, och en tvättkorg till min kärlek. Men tvättkorgen jag har kollat ut e så snygg så jag blir ju deprimerad och vill ha den själv.
ska ta på mej mina nya jeans nu.. Tjingeling och love to Gina Tricot

Stekar-kaffe-jobbet

Idag har jag jobbat sju timmar, och arbetet var att hälla kaffe. I en halvtimme. Resten av dagen har vart lite luddig, kört nån vagn hit eller dit, putsat lite bestick och glas, ja det vanliga på ett ställa som Berns. Dom dukade upp för en stor bankett när jag gick hem. Hade kunnat mörda för att få jobba på den istället. Fick erbjudandet om att stanna och jobba till två inatt, men 16 timmars arbete är lite för mycket till och med för mej. Jag hade liksom haft fyra timmar kvar nu om jag vart kvar! Smaskiga pengar i kassan, men jag måste tänka på hälsan också.

Nu ska jag fortsätta dega, har sovit en timme nu på kvällen för att bli av med mensvärken. Det är fan tragiskt att inte ens två pronaxen och en ipren ska funka alltså.

Slim djejney

Efter fyra dagar av skitande och spyande så är man lite lagom slim runt midjan, önskar jag hade en våg så man fick så vad den stog på för såhär lite lär det ju inte bli än på bra länge.
För övrigt är jag nere i den stora staden igen, myser med min pojkvän som tar så bra hand om mej. Kommer hem den 17e igen, tar tåget upp. Ska bli härligt att slippa sitta ensam på tåget för en gångs skull faktiskt!

Sitter och kollar på smörfilmen Åter till Cold Mountain och jag börjar bli hungrig. Igen. Har ju nästan mått bra idag, men inte tillräckligt för att följa med Ville och gänget till Torget för att fira villes mamma som fyller 50 idag. En yngre femtioåring finns inte säger jag bara! Kan inte fatta att hon är nästan tio år äldre än min mamma men beter sej som tio år yngre!

Färgade ju håret för typ två veckor sen. Nu är färgen åter igen brun och det svarta borta med vinden. Jag begriper inte hur ett hår kan vara så förbannat envist! Nu ska jag sörja vidare för den förlorade färgen och kanske till och med sno mej en kram av min kärlek.

Snart fyra dagar

Jag mår fortfarande åt helvete, snart fyra dagars magsjuka eller vad fan det är.. verkar onekligen som att det har med att jag slutat med medicinen att göra.. Fucking skit och helvete.

Omständigt

Jag kunde ju ha mått bättre... Ska göra soppa nu, så tjingeling

Zoloft+övervikt

Jag har äntligen begripit att min hunger, illamående och plötsliga vikt uppåt har med den där jävla medicinen att göra! Hade jag vetat hur illa det här skulle vara så hade jag aldrig aldrig slutat, och absolut aldrig börjat med dom här. Men i början var man väl så desperat att man kunde ha proppat i sej i princip vad som helst bara det fick en att må bättre! Nu har jag gått utan zoloft i snart tre veckor, mina läkare verkar ju inte bry sej om hur jag mår, ännu mindre vad jag stoppar i mej så dom har inte hört av sej alls även fast medicinen borde tagit slut för fyra månader sen. Jag kan ju nästan tacka min lyckliga stjärna för att jag varit så glömsk och bara tagit den ungefär varannan dag senaste 200 dagarna. Det gjorde ju i sin tur att det räckte lite längre.

Att må illa kan jag nästan leva med, jag menar hur många mår inte illa varje dag över olika saker? Sen att man blir smällhungrig på allt som är salt och efter det skiter ut allting lika fort, det är ju som ändå ett övergående problem som är ungefär som mjölkmage eller matförgiftning. Men att hela jorden snurrar till varje gång jag blinkar ibland, eller att inga kläder passar längre, det är faktiskt inte ett dugg roligt! Att vänsterhanden skakar så kraftigt emellanåt att jag måste sätta, eller lägga mej på den.
Att stå inne på en affär och få panik och ställa sej och andas djupa andetag mellan knäna och samtidit storgråta som en vansinnig... det är saker jag inte står ut med längre! När jag blir så irriterad på tärningarna när jag spelar yatzy att jag faktiskt öppnar ytterdörren och kastar ut tärningshelvetet i snön, och sen frenestiskt börjar storgråta över det...
Att få den där panik-paniken som kommer utan förvarning av ingen orsak är bland det värsta som kan hända. Ibland önskar jag att jag hade ett piller i fickan som jag kunde stoppa i mej när den kom som gjorde att det gick över ganska omgående. Istället ska dom där småattackerna driva mej till vansinne och förstöra hela dagen för mej och mina närmsta.
Vid minsta motgång släpper jag allt och flyr för att min viljestyrka har försvunnit helt. Jag är som en lam liten flicka i en problematisk situation.... Jag vet inte vad jag ska ta mej till, allting bara stannar till och jag springer iväg och gömmer mej och lastar av på någon annan stackare. Ibland känner jag att en sån som jag ska fan inte jobba med annat folk. Men samtidigt älskar jag mitt arbete.

Men åter till saken.. Sen den där fruktansvärde dunk-dunk-dunk hjärtklappningen som slår så hårt och ojämnt att jag är rädd att hjärtat ska flyga ut ur bröstkorgen på mej ibland. Att försöka sova med en vilopuls på 110 är inte så lätt som man kan tro. Att bara inte kunna slappna av hur trött man än är.
Jag tycker inte att unga ska behöva läsa skräckhistorier om utsättningproblem om deras mediciner som läkare skriver om som sockerpiller. Jag tycker läkare verkligen ska förvarna alla om vad som kan ske när man ska sluta med preparat som Zoloft och liknande, det kanske både visar hur stor procent som inte mår så dåligt som dom får det att låta, och sen hur många som verkligen mår så dåligt att de är villiga att stoppa i sej vad som helst- och gå igenom vilket helvete som helst bara allt går över tillslut och dom bara får må bra och kunna leva ett ordentligt liv som vanliga människor.

Mina läkare bryr sej fortfarande inte i mej och hur jag mår, sist jag berättade om att jag hade slut med medicin, vilken medicin det var och hur illa det fick mej att må så sa dom bara att dom var hjälplösa i den frågan och var tvungen att läsa gamla journaler. FÖR HELVETE, alla läkare har ju ett FASS i rummet stående i fönstret eller bokhyllan, Öppna boken och läs så ser ni fakta! Journaler kan inte ge er ett dugg fakta om hur jag mår utan min medicin. Men jag gav upp, la på telefonen och bestämde mej för att gå igenom detta helvete på egen hand och sedan äntligen bli fri från läkemedel och beroenden.

gå på stan med anna

Det gör man inte ofta alltså! Och det finns orsak, jag är helt slut i varenda kroppsdel. Undrar hur många ggr hon handlade på Hm?? Blev det fem kanske??
Nä imorgon bär det nog av till Åre och arbete i tre dagar med min kära Anne <3<3<3<3 Miss her!
Ska beställa lite bläckpatroner nu! Tjing!

Inget dricksvatten

Idag har dom borrat och grävt och donat på här i backen så vi har haft antingen inget vatten alls, eller alldeles bajsbrunt! Inge vidare trevligt om jag får säga min mening. Det första jag gjorde imorse när jag klivit upp strax före tio var att ställa mej i duschen, för att mötas av den fjuttigaste dusch strålen någonsin i världshistorien. Jag totalvägrade att färdigställa duschsessionen och steppade ut och protesterade högljutt. Mina protester fungerade dock och i eftermiddag när morfar plockade upp mej och momma på stan låg det en påsa med nytt duschmunstycke och slang i baksätet! Enbart för att komma hem till inget vatten, och senare brunt vatten. Jag har alltdå ännu inte duschat färdigt, trots att det till och med är en helt ny med säkert dunderbra sprut i!!  (misstolkas rätt, tack)

Hur kommer det sej att jag och alla mina vänner alltid tänker i sexuella banor när det kommer till ordvitsar och liknande? snusk snusk och åter ännu mera snusk! Jag måste vara ett galet sexfreak som bara går runt och anmärker på allt. Pömsig, sätta på teven, bilen tänder inte, osv. Jag blir galen på mej själv.

Hur som helst såg min födelsedag ut som följer;
Vaknade i en kall husvagn, alldeles för tidigt med en varm gosig hund bredvid mej. Ruggigt som fan att hoppa ut ur det varma täcket och klä på sej, men det funkade. Åt lute frukost och öppnade presenterna. Fick massa fina saker, ett ängaspel av fanny, presentkort på HM av momma och moffa, sjal och halsband av mamma, drinkbok av Johannes mamma och janne, sen massvis av fina saker av den bästa pojkvännen i världen. Hur kunde jag klaga över att jag inte fick några kärleksförklaringar? Jag har ju honom! Han är MIN och ingen annans kap. Min min min =) Jag fick ju en film sedan tidigare, en parfym DKNY be delicious (love it) en laktrits mint och choklad bok, och ett underbart body-shop kit i smaken Jordgubb i en fin hjärtelåda! Han känner mej så väl, alla presenter var perfekta!
Sen fick jag ju av min moster och små kusiner några goda cider, ett par orangea fjädrar och 500:-
Sedan plockade Fanny och Pärtan upp mej och vi åkjte vill Åre och kikade lite i sportaffärerna, sen plockade Andra anna upp mej och vi åkte på en skitrolig skotertur upp på Renfjället. Lite småmulet väder och blåst som satan uppe på fjället, men i övrigt en perfekt dag.
Senare mot kvällen samlades vi ett gäng, (inklusive min mamma) och åt på Eastern Palace. Senare en liten förfest hos Anders och till slut en trött Jenny som fick skjuts hem utav Tony. Såå snäll han är!

image295

Äntligen fungerar skiten

Bloggen har inte funkat så bra för mej senaste dagarna, därav inga uppdateringar. Dessutom har man ju blivit lite äldre och lite latare också. Jag hade en underbar födelsedag med skoteråkning i årefjällen, och thaimat på kvällen med några nära och kära. Nu är jag just hemkommen efter ett par timmar på stan. Har skaffat mej ett par nya täckbyxor och nya jobbskor.
Mer kommer i efterhand, jag ska tvinga moffa att skruva upp den nya duschen nu, så man kan ta sej en dusch innan jag åker till stan igen med anna. Vi ska äta romantisk middag.

RSS 2.0