Eksem

Det klias överallt. Har drömt om hästar inatt, att Kelly skenade iväg som satan med stackars mej på ryggen... Huuja.. Men det fick mej att inse hur mycket jag saknade dom där tiderna i Gölikläppen, med Alex och hela hennes familj. Jag önskar jag kunde åka tillbaka i tiden och uppleva allting en gång till.

Solen skiner riktigt ordentligt ute så jag inser nu att jag kommer få sådan otrolig ångest om jag inte går ut och går.. Men mitt stackars skavsår kommer nog inte riktigt klara av det.. Suck.
Ska gå in på smhi och kolla om de e samma kalasväder imorron igen.

JAG HATAR STOCKHOLM!!!

Igår trotsade jag utseendegudarna och begav mej till Gamla stan och träffade ville och några nära och kära till honom som satt på ett hak och käkade. Oxe fulla bordet. Ja och vinglas förstås. Förutom Ville satt den störigaste bögen i hela universum där han hade värre röst än Nanny Fine och gjorde ingenting annat än gnällde och gnatade hela kvällen. Skatan eller kråkan eller whatever han nu kaöllades, jag hade lust att göra fågelpaté av skrället. Helt plötsligt var ville en sån underbar och ognällig söt bög att jag nästan ville fria.
Saftshots och kökshanddukar senare så gick vi vidare till nästa skabbiga hak. Ett sånt där riktigt turkhak där man får en öl och en lina för en hundring i baren eller nåt förutom att det var inte ens turkar som jobbade där utan det var det fulaste och otrevligaste backslickäcklet i världshistorien.
Ville drog med mej på toa i vanlig ordning och helt plötsligt bankar äcklet på dörren. Vad tror han att jag ska suga av en homosexuell liten stackars kille??
Han bryter sej in mitt i Villes pissning och drar ut mej och vill se leg. Javisst fine, jag var ju inte ens full. Man brukar inte bli det av en öl en cider och saft.
Äcklet kollar på passet och säger " ÄR DU SÄKER PÅ ATT DET HÄR ÄR DU, DET HÄR SER UT SOM DIN STORASYSTER"

Jag hatar honom, det där äckliga haket och honom lite ännu mer.

Det här kommer gå fort.

Eftersom jag hatar att sitta vid johannes dator så ska jag rappa mej som satan. Jag är alltså nere i sthlm igen. Jag har en tand som ilar och skavsår som gör förbannat ont. Tog en ruggig långpromenad runt söder igår och kände mej mycket hälsosam. Så jag firade hälsan med att göra en grymt god hemmagjord pizza.
Imorron fyller Johannes gubbe och jag har planerat att göra en marängtårta. Mestadels till mej själv visserligen...

Nu ska jag ut på stan- igen och uträtta några brådskande ärenden. Kramis

Vart är Anne Sjödin??

Anne, vart är du? Jag behöver dej, och våran sedvanliga samtalsterapi.

Har just fyllt Mp3n till max. Visserligen kommer det bara ta typ två timmar från det att jag att mej på flyget tills jag är hemma hos Johannes, men fan det är ju så tråkigt utan lite ding tjong dunka dunka bang bang.

Jag har fått en hel del gjort som sagt idag och tro det eller ej, jag ångrar massagen mest av allt. Det ömmar i hela kroppen och det känns som om jag har tusental med småknäck som skulle behövas knackas bort.

Väl hemma skrämmer skitstöveln livet ur mej så jag till och med fällde en tår eller två. Men allt är bra gott folk, ingen orsak till oro alls. Tydligen... ??

Har packat allt jag kan tänkas behöva i över två veckors tid+ lite till. Johannes påminnde mej om att jag inte behövde ta med några underkläder eftersom jag mest skulle gå utan. Jag fick påminna honom tillbaka om att det är han som ska bära dom.

Försökte förgäves fixa namnen på alla musikfiler på datorn men jag orkar verkligen inte med det där skräpet.  Datorer och allt som hör till är inget annat än värdelöst crap egentligen. Tacka vet jag den gamla hederliga cdskivan. Men tack vara piratkopior så kostar ju skivorna skjortan nuförtiden. Lika bra att följa strömmen och göra som alla andra.

Varför jag hatar måndagar:

Det är en känt fuktum att måndagar är den minst omtyckta veckodagen. Jag är precis som alla andra och känner likadant i det där läget. Förutom det att jag för tillfället inte har något jobb på måndagar och därför egentligen inte har så mycket att bäva inför. Men då slår det i sin tur aldrig fel att man måste göra sånna där saker som man avskyr att göra just på måndagen. Jag åker till stockholmo imorgon, och därför har jag tvingats tvätta menstrosor och svettiga sockar idag. Varit på ungdomsmottagningen och fått ppiller så jag kan ha safe sex när jag anländer i storstan, suttit i massagestolen på jobbet medans andra anna tränade, inte tätit någonting förutom onyttigheter, packa och duscha och i dusken raka av mej den nytillkomna busken och mina barriga ben.
Nu ska jag börja med packningen. Och jag vet hur det blev sist jag åkte ner, då hade jag alldeles för lite kläder med mej så imorron ska jag ta med mej min feta resväska och ta med mej allt ifrån hårtork till en trasig datorskärm och miljontals sockar och trosor.
image280

Har dessutom varit ut på Frösön idag och hälsat på mina kära små kusiner och spelat robot-buzz. Fett naaajz.
Stressade till bussen hem och gick förbi utanför subway och såg Richard steka runt bakom mack-disken. Haha.. sötis han är, står där och raggar hela dagarna =P


Muäh

Jag håller på att bli galen på det här datorskräpet. Man kan ju inte ens lyssna på musik längre eftersom fläkten i burken låter som ett flygplan som ska landa, eller möjligtvis håller på att explodera.
Har ganska nyligen bokat ett flyg ner till Stockholm på tisdag. Känns som en bra dag att resa på. Blir visserligen inte någon Lucy med på planet, har hört så många hemska skräckhistorier om att katters hjärnor sprängs av trycket och sånt och jag älskar min kisse lite för mycket för att utsätta henne för det faktiskt.
Om inte annat så kanske hon får huvudvärk och det vill jag inte heller, då får hon det ju faktiskt bättre här hemma. Fast jag kommer sakna henne....

Hursomhelst, flyget, fick jag till kanonpriset 199:- klart och betalt! Bara att sätta sej i sätet och susa över halva Sverige. Det sköna med flyg är att det blir så lite dötid. Man sätter sej och genomgår uppåt-proceduren. Sitter 40 min sen är det dags för neråt-proceduren. Fast det var bättre förr när man alltid fick en smörgås... Jag får förbereda mej med att äta mycket innan så jag slipper bli hungrid. Sen satsar jag nog på Arlanda express in till city terminalen jag orkar inte åka en fucking flygbuss som tar lika länge som flyget.

Har inte riktigt satt ett ord på hur jag egentligen mår idag, känner mej sjukligt lättiriiterad och bitchig. Jag är nog grymt svår att ha att göra med idag. Jag hatar allt och alla just nu. Fick för mej att Johannes la på i örat på mej också, fast han säkert inte alls gjorde det (när jag tänkte efter... precis i akt att skriva ett hat-sms) och blev helt galen och började näsan slita dun ur kudden. Försökte skriva ut den där jävla biljett bekräftelsen till flyget men allting strejkade och jag kunde ju bara inte begripa varför ingenting funkade. Då var det nästan så att skrivaren flög ut genom rutan. När jag sen tog tag i saken och kollade på skrivar displayen så stog det klart och tydligt att patronerna var slut. "Ja varför pep det inte rå" undrade jag i min egen ilska, men kom på att jag stängt av det där eviga pipandet.
Jag borde egentligen bara lägga mej under täcket och stänga ut omvärlden läsa en bok och sova. Men det är inte så lätt som det låter när man lider av tandvärk och huvudvärk som försöker ta kål på mej.

SKIT SKIT SKIT SKIT SKIT SKIT

Instruktioner

Ni ser den där raden under själva inlägget? Där det står "Kommentarer"?? Klicka på det ordet. Då kommer en ny sida upp med enbart inlägget ni just lästa och längre ner på sidan så fyller ni i vem ni är, och om ni väll länka till någon speciell sida, som exempelvis Er egen blogg. Sen fyller ni i kommentaren och skickar. Hur svårt var det egentligen? Av alla idioter som av nån dum onödig anledning läser min blogg varje dag tycker jag det är oerhört skumt att jag lik förbannat aldrig får några kommentarer. Skärpning!!!

Lonely road

Too much time thinking about all of my mistakes
My heart, my mind, my soul, my body aches
A hunger for, the loving arms of your embrace
I walk along the lonely road

image279

Kom nyligen hem ifrån jobbet. Har varit nån jävla rythm festival. Underligt att så många låtar som spelas under en kväll kan låta exakt likadant... Det var ändå ganska stort och seriöst, jag menar vi hade ju till och med vakter =P
Nu ska jag lägga mej med huvudet på kudden, katten under täcket och Through her eyes på repeat och försöka sova. Förhoppningsvis min näst sista natt ensam på ett bra tag...
God natt i natten!



Through her eyes


She never really had a chance
On that fateful moonlight night
Sacrificed without a fight
A victim of her circumstances

Now that I`ve become aware
And I`ve exposed this tragedy
A sadness grows inside of me
It all seems so unfair

I`m learning all about my life
By looking through her eyes

Just beyond the churchyard gates
Where the grass is overgrown
I saw the writing on her stone
I felt like I would suffocate

In loving memory of our child
So innocent, eyes open wide
I felt so empty as I cried
Like part of me had died

And as her image
Wandered through my head
I wept just like a baby

As I lay awake in bed

And I know what it`s like
To lose someone you love
And this felt just the same

She wasn`t given any choice
Desperation stole her voice
I`ve been given so much more in life
I`ve got a son, I`ve got a wife

I had to suffer one last time
To grieve for her and say goodbye
Relieve the anguish of my past
To find out who I was at last

The door has opened wide
I`m turning with the tide
Looking through her eyes

Aj...

.. Saknaden är verkligen som värst på nätterna...

Jag har tänt lite ljus för att få till någon värma här hemma. Jag har ätit upp alla chips så jag känner mej helt spyfärdig. Jag har gjort lite på pusslet men det är så fucking boring att bygga på ett pussel man redan byggt en gång ganska nyligen. Så jag önskar mej ett nytt i födelsedagspresent. Jag har flätat håret. Jag har tvättat den lilla tvätt som fanns i tvättstugan och hängt den. Diskmaskinen är tömd och jag håller på att fylla upp den igen. Johannes är i sthlm och har somnat och jag har absolut ingenting kvar att göra.

Kollade på Nyckeln till frihet men upptäckte till min stora förlust att jag inte hade hela filmen hemma, tydligen så laddade jag hem nån kass variant som var i 3 delar. Och givetvis hade jag bara del 1 och 2. Grymt kasst eftersom jag verkligen är sugen på att se färdigt på skiten nu på direkten. Ska väl kolla på nån annan film istället då.
Nu sitter jag och lyssnar på massa hårdrock eftersom jag lovat min kära pojkvän att bli hårdrockare igen... Har ju en del att ta igen så att säga... Hade ju inte kommit så överdrivet långt i min hårdrocksfantasm. Idag är det faktiskt Stratovarius som klättrar mot toppen, som självklart pryds utav mina eviga favoriter Guns n roses och dom nya pärlorna Sonata Artica. Sen hur resten av favoriterna artar sej blir spännande att se.

Har fingervantar på mej för att inte frysa ihjäl. Jag hatar vintern!

good things

Imorgon kl 17 är jag på jobbet. Och njuter av det!!!!!!! För krokom har aldrig varit- och kommer aldrig att bli ett roligt ställe.

Missbedömning

Jag missmedomde mitt sjukdomstillstånd igår när jag tackade ja till att jobba. Så nu får man sitta hemma och rulla tummarna för sej själv istället! Måste måste måste jobba imorron. Ska INTE kliva upp och ta en dusch som får en att känna verklighetens baksidor. Jag mådde ju faktiskt prima tills den där duschen.
Katthår i näsan.

For my lover

image278

Nu börjar alla hjärtans dag lida emot sitt slut, och hela dagen har jag fått vara utan den jag verkligen tycker om. Känns som om mitt hjärta slår lite hårdare, lite oftare sen jag träffade dej gubben..
Och all saknad vi kommer gå igenom kommer göra ont men det kommer som sagt bara göra oss starkare. För en gångs skull kommer jag inte kunna få som jag vill, för jag vill inget hellre än att vara hos dej jämt, och det känns lite tungt men det gör mej nog mycket gott också.
Livet ska inte vara lätt jämt, för då är det lätt hänt att man ledsnar.....

Du är som solen bakom molnen, även fast jag inte kan se dej jämt så vet jag att du finns där hela tiden och värmer och ger mej energi.

Tack för att jag får chansen att leva mitt liv med någon som du ♥

Sweeney Todd

Har just kollat färdigt på Tim Burtons nya mörka mästerverk Sweeney Todd, som i grunden är en musikal från London..
Jag älskar Tim Burtons känsla för det mörka svarta, där huvudpersonerna alltid har tragiska bakgrunder och det är ett eller flera blodiga mord! Bäst av allt är ju givetvis att Johnny Depp nästan alltid är huvudperson i de filmerna också.... Men jag tror att jag hade gillat filmen bättre om jag fick se vad som hände efteråt med sjömannen och Johanna...

image277

Slemmigt

Har legat och dreglat på kudden hela natten eftersom jag inte kan sova med munnen stängd eftersom näsan är genomtäppt och envisas med att blöda hela jävla tiden om man snyter sej. Skit.
Vaknade när klockan ringde åtta imorse och hade feber som satan. Pissnödig, och upptäckte att jag pissade blod och det gjorde skitont. Välkommen urininfektion. Jävligt bra tajming.
Knarkade lite och drack massa vatten och lyckades på nåt mysteriskt sätt somna om.
Timmarna efter det är lite dimmiga, vet att moffa kutade upp och ner och pratade med mej en hel del, han var nog lite orolig.. Dom åkte till vålådalen, men innan det köpte han godis chips och glass till lilla mej =)

Sen låg jag och sov tills ville ringde och väckte mej vid två. Nu börjar jag må skit igen känner jag.

Önske-ångest

Såhär är det ju, att om typ en månad fyller lilla jag år. Och då har jag planerat att önska mej en ny mobiltelefon, inte för att jag EGENTLIGEN behöver en, men alla andra flashar ju med sina nya små apparater så jag vill ju också vara en i gänget liksom.. Har två favoriter som jag väljer emellan... Antingen den läckra rosa Ericson telefonen som matchar min kamera och mina pyjamasbyxor:

image275

Eller samsungtelefonen som är minst lika snygg, om inte snyggare, men får den en repa börjar man väl grina... Sen så älskar jag ju samsung, har alltid ogillar Ericson. Och den blir såklart i färgen Rubinröd isf... eller brons.. eller JAG VET INTE!!!!! Snacka om extrema ilandsproblem...

image276


Skidbacke

Hittade en bild från hur det ser ut ute i frösöbacken såhär under vm och all jävla läcker belysning som finns ute på stan. Johannes tyckte det var lite B, men för oss som inte ljusexperter så ser det ju rätt snyggt ut :P

image274

Prosit

Nu har verkligheten kommit ifatt mej, är snuvug och sådär allmänt dösjuk idag, imorse ville jag hellre offra diverse kroppsdelar än att åka och jobbA OCH till råga på allt så var det fucking storm ute. Städade tre slutstäd på en och en halv timme. Fick springa runt på halva hotellet ett ex antal gånger för att försöka hitta fönsterputs och tvål och allt vad fan det var.
Marie kom och skulle inspektera rummen jag hade städat. Knöliga kuddar, annars var det helt klart godkänt, kändes faktiskt härligt, hade inte orkat med en större motgång idag. Fick sluta till elva så jävla sjuk var jag. Kockarna behandlade mej som pesten av bacillrädslan och jag tröståt den absolut minsta semlan jag någonsin sett. Åkte hem och vred med i menssmörtor ett tag. Somnade vid tolv och sov till halv fyra. Måste ha svettats några liter under den tiden.

Vart är johannes när man är såhär sjuk och behöver kramar och ompyssling???

image273

hard rock life...

Jag lever... men bara knappt! två tunga arbetsdagar, ja och då menar jag riktigt tunga! jag har insett att det nog finns en liten gnutta morgonmänniska i mej. Men den gnuttan är inte så ihållig.. Imorgon kan jag nästan slå vad om att det ska krävas en smärre jordbävning eller orkestersymfoni för att få upp mej ur sänge. Men skam den som ger sej.

All night long

Sådär ja, inte en enda minuts sömn, ska åka in på jobbet, visa min snälla sida, sen kolla om man kan rymma efter lunch och sova hos anna sex timmar innan man ska iväg och börja nästa arbetspass. Jag menar, dom två som ska provjobba lär ju göra ett sjuhelvetes bra jobb dom här tre dagarna, så vad ska städet med mej till? Egentligen liksom? Finns ju större problem än att jag går hem vid lunch faktiskt...
Längtar som fan till den där underbara salladsbuffén! Ska hugga i mej en macka eller två nu när jag ska börja jobba också, har jag otur så måste jag ju ta bussen nu om en timme och sitta och nöta häcken lite extra en halvtimme innan jag ska börja knega.
Känns ruggigt drygt att ha lokalstäd dock.. Men what a fuck, det är ju bara att dammsuga lite, skrubba lite nerbajsade herrtoaletter och putsa lampetter. Eller nåt.
Orka trängas runt inne i italienarnas och ryssarnas rum bland skiiing-grupies och skidvalla, nej fan heller. Då ligger jag hellre på alla fyra uppe på läktaren och pillar tuggummi från trägolvet. Yeah right. Vilket jävla pissjobb.

Känns som att jag gått på uppåttjack hela natten och har energi till att kuta ett par varv runt ekvatorn men om ca 48 minuter kommer all min överskottenergi vara borta med vinden och jag står antingen ute och fryser häcken av mej och väntar på bussen, eller så kokar jag tevatten till moffa för att han ska vara snäll och köra mej in till stan.

Johannes, min lilla  sweetie sitter på tåget och lyssnar på det där härliga åka-tåg-ljudet och gnussar näsan mot kudden som jag gnidit in min underbara lukt i, haha. Najsigt värre honey. Kommer att bli riktigt tunga dagar, börjar väl kanske inte riktigt på bästa möjliga sätt =P men jag är en ansvarslös liten snorunge som skiter i alla konsekvenser som allt mitt agerande kommer att resultera i. Jag måste ha nya skor att jobba i.

Tänkte dessutom sminka mej till luder nu när jag ska jobba, dels för att kollar jag mej i en spegel och jag är så gott som osminkad så känner jag mej ännu tröttare än vad jag egentligen skulle vara.
BTW- det finns dom som har det värre. Tänk er en kräksjuk ensamstående småbarnsmamma, med typ tre trotsiga pojkar i åldern 2-6 som ska ligga vaken och spy hela natten, upp me ungarna, mata och klä på. Det blir ju garanterat mer än ett gnäll på morgonen. Släpa iväg avkommorna till dagis/skola/övrigt om det till exempel skulle röra sej om ett efterblivet barn som ska på särskola. Efter det ska man hem, ta på sej en behå och inse att doktorn har en kötid på 786589236 timmar så dom åker på jobbet och sliter häcken av sej och spyr en gång i halvtimmen första 3 timmarna. Sen har dom glömt matlåda så det blir en knäckebrödmacka till lunch, sen jobba vidare. Hämta barnen på olika plejs, säger att det blir korv å mos till middag och garanterat 70% av barnen protesterar högt och ljuger ihop nån laban.lögn om att dom åt det på dagis.
Väl hemma vill alla ungarna prata i munnen på varann, kuta runt runt, göra illa sej, spela tv spel och få hjälp och mamman i fråga ska laga mat dammsuga diska, spy en sista gång för säkerhets skull, läsa posten sortera räkningarna, avbeställa nånting på internet och då laggar datorn ihop.
Kertchupen är slut när maten är klar så hon får gå till grannen och skämmas och be om kertchup. Ungarna grinar men äter väl nån tugga var. Sen visar det sej väl att bollibompa är inställt pga skidskytte vm eller golf sm eller nån annan riktigt sugit värdelös tävling. Ungarna grinar skiker och kastar radiostyrda bilar på varann. Mamman låser in sej på toa och grinar.
När barnen väl somnat vid åtta så måste mamman diska och torka bänken i köket, skriva en inköpslista och sen spyr hon igen. Av magsår.
två av tre barn får magsjuka den natten.

Som sagt- det finns dom som har det värre. Visst jag kanske har en sjuk syn på ensamstående mammor här i sverige men budskapet är detsamma- det finns dom som har det värre.

Han

Nu har han åkt hem, min kärlek...
Jag fick ett väldigt vackert halsband av honom i tidig alla- hjärtans dag present, eftersom vi inte kan vara med varandra då. Det kändes som att jag aldrig kommer kunna ge honom någonting så fint... =/
Men nu sitter han på tåget, och jag väntar på att min sömn ska slå till nu, onormalt vore det visserligen eftersom vi låg och sov till halv tre idag.
Så imorron när man ska jobba exakt hela dagen från sju på morgonen till tolv- ett på kvallen/natten. Kommer bli en sjuhelvetes dag men en förbannad massa cash i slutändan =)
En ordentligare uppdatering kanske kommer lite senare när jag klurat ut hur fan jag ska bli av med spyware program helvetet som förstör min datorfrid just nu!

Och till dej Sara. Snälla väx upp någon gång, det är ju bara pinsamt förstår du inte det?

En förbannad jävla massa kaffedrickande!

Vet inte hur många koppar kaffe jag druckit i eftermiddag egentligen.. fem tror jag. Och en av dom var en baileys-coffe. Vilket är ungefär en synonym till Sockerchock. Jag kommer aldrig somna.
Har ätit och ätit och ätit idag, och jag är så jävla sugen på att gå upp och smaska i mej en bit till utav smörgåstårtan. Den gjorde förresten succé också.
Dagen i korthet-
Jag vaknar när dessan ringer aptidigt imorse.. eller ja klockan var väl kanske halv elva. Hon gapade om pengar och i rena rama sömnen mumlade jag nåt till svars och ringde telefonbanken. Fick nästan en chock när jag hade över 3000 på kontot. Jag hade förväntat mej att det skulle börja med "tillgängligt belopp på kontot är minus..." som det oftast gör... Svarade på dessans sms och läste ett sms jag hade fått av ville halv sex imorse. "Ja nu har man sett allt, ring mej om du är vaken" No shit, varför i helvete skulle jag vara vaken då? Men det var ju en vänlig tanke.

Somnade om och vaknade när Mamma kom in och började gasta som en ylande räv. Kastade en kudde över huvudet och försökte somna om. Såg en strimma av oerhört solljus under persiennen. Somnade om. Vaknade klockan två igen av att dörren smällde igen och alla lämnde huset. Jag insåg att det var dags att kliva upp innan livet blev ÄNNU mer tragiskt. Då ringer telefonen. Jag springer typ halvnäck upp för trappen. Ena bröstet rymde från sin plats i behån. Svarar flåsande: - HALLÅ det är Jenny, skitarg lät jag eftersom jag såg att numret på displayen skvallrade om en eventuell telefonförsäljare.
"- Ja men hej Jenny, magnus här."
- ÖÖÖh, vilken magnus? Eller jaha hej??
- Jo tänkte fråga, Hör du mej T Y D L I G T? (Han sa ordet tydligt extra tydligt. Skitstörigt)
- ÖÖöööh Ja?
- Ja jag ringer ifrån ett bås.
-Jaha?
-Jo, Krokoms Transport? Har jag kommit rätt då?
- Ja du har kommit rätt men han är inte hemma just nu.
-Krokoms transport?
- Ja
- Har Krokoms transport ett mobil nummer?
- Ja
- Ja vad?
- Det spelar ingen roll för han är på sjukan. Ring efter fyra. Klick.

Jag hatar att svara i telefonen här hemma.

Duschade och momma och moffa kom hem. Kutade ner och gjorde mej startklar. Åt lunch vid tre. Sen middag fem igen, haha!
Efter sex kom Toffe med blommor och vi drack kaffe och åt smörgåstårta. En halvtimme senare kom tjocka släkten. Med inget annat än BLOMMOR i mängder. Jag tål fan inte en blommorna. Pratade om skit och åt mer tårta. Grannarna kommer. "Ja må han leva" och en whiskey.
Grannarna pratar om dom mystiska turkarna som gick förbi husen imorse. Grannarna går. Släkten går. Jag gör irish coffe till momma och moffa och vi går ner och kollar på rally och sen hockey. Nu sitter jag här. Grattis moffa!

Gubbens dag

Ja, idag är dagen han inte längtat efter, mopffa fyller 60 och det står fyra olika tårtor i kylen. Jag är så jäkla sugen på min smörgåstårta! Orkar inte skriva så mycke, är fortfarande i halvkoma efter att ha sovit för länge.

image272

Hunk säljes

Sorry ricky, inga bud ännu.... Så fortsätt toasta dina mackor... =P

Tjingeling!

Just hemkommen från jobbet, känns ju helt fantastiskt att ha jobbat på dagen för en gångs skull! Som normalt folk... Nästa vecka blir minst sagt en helvetesvecka... Har tagit på mej jobb i städet med tider från 06:30 på morgonen och sen sena natten.. Får se om jag klarar av det, men jag måste ju nästan...
Man måste lida lite ibland om man ska klara sej här i livet! En vecka hit eller dit... det finns dom som har det värre! Typ ensamstående småbarnsmammor!

Ja hur som helst har jag jobbat 14 timmar senaste dygnet och det är jag stolt över! Fick tillbaka min kamera igår med bilder från förre torsdagen. Lite småskojiga bilder... Massvis på annas söta ungar när dom leker i badet och blåser bubblor!

image271

Jobba... på en veckodag?

Ja, nu ska jag snart åka in på jobbet. Känns skönt att få jobba en veckodag för en gångs skull! saknar johannes...


Tjong bånge

Ska strax krypa ner i sängen och slå igång nån av alla osedda filmer jag har... Är lite orolig eftersom Lucy sovit hela dagen och hon helt garanterat kommer vakna, gå och bajsa och sen äta. När dom behoven är färdiga så kommer hon att få tuppjuck och krafsa på dörren och vill ut. När hon väl fått tillgång till resten av huset så kommer hon jaga bollar å kulor och gud vet vad och springa som en galning överallt och välta strykbordet, klösa på skinnsoffan och sen avsluta det hela med att gå och bajsa igen.

Mitt nästa problem är att komma på vilken film jag ska kika på.. För en del filmer vill jag ju lämna osedda tills min sötis kommer... Annars kommer jag garanterat ha sett alla som han också kommer vilja se, och de e så drygt å se samma film två gånger kort efter varandra.

Nervös inför imorron, vet ju inte om det blir så att jag ska jobba i 64:an själv eller om det är någon mer där.. Hatar den där fucking kassan! Och dela nota vill jag inte ens vara med om... Uscha. Var länge sen man jobbade med riktig a la carte... Det är ju så man borde skämmas egentligen...


Till Richard

SEXIGASTE HUNKEN I STAN!!! BUDGIVNING FREDAG KL 21:45, NU SKA HAN SÄLJAS, PENGARNA GÅR SJÄLVKLART TILL VÄLGÖRANDE ÄNDAMÅL. BUDET BÖRJAR PÅ 29,90:-

image270

Anouk- kväll

Tycker så synd om min käre som sliter häcken av sej för att kunna åka till mej redan med nattåget på torsdag till fredag... Han har typ jobbat konstant hela dagen sen åtta imorse. Önskar jag kunde vara där och ge honom en bamsekram och bara visat hur mycket jag tycker om honom....
Har lyssnat på Anouk hela dagen, jag älskar hennes röst.. Sådär lagom whisky-hes och sexig, och låtarna är en lagom blandning av kärlek- depp- glädje och ilska.


image269

Annars har jag funderat lite över det där med smurfar, att dom är tre äpplen höga. Ja varför finns det ingen smurf i plast i naturlig storlek? Jag menar, bamse finns i naturlig storlek, likaså barbapappa. Varför ska dom stackars platssmurfarna vara sex centimeter höga och föreställa små pygmeér? Tycker oerhört synd om smurfarna faktiskt som får stå ut med den där mobbingen.


Hel och ren

Tog just en dusch, passade på medans dom eldade upp värmen i kåken, var ju svinkallt. Vem fan klarar av att kliva ut ur duschen till 17 grader?
Hur som helst ska jag jobba i 64:an imorron. Första gången och jag lär ju säkert bli själv, men det fixar jag nog utomordentligt!

Lilla Angelina

Jag fick just den sötaste bilden på min kompis Lottens lilla två-veckors bäbis. Jag trodde att ögonen skulle trilla ur skallen på mej, så söt är hon ju! Kolla bara!

image267

Jag hatar extremister

Jag hatar extremister, jag hatar moderat-extremister, kärleks-extremister (som jag själv visat mej vara) och alla andra äckliga extremister man kan komma på. Jag hatar djurrätts-extremisterna som förstör pälsaffären på hornsgatan en gång om dagen, och jag hatar gubben som har affären för att han är en ego-extremist och vägrar inse att det är nätbutik som gäller om man inte vill få dörrarna täckta av tjära och texten "Sluta mörda djur" på rutan stup i kvarten.
Vad är det för jävla fel på att bara vara neutral i det mesta? Visst vi har ju alla åsikter men vem fan bryr sej om man hatar säljakt, eller extrem-hatar säljakt? Vilket som så gör det ju ingen skillnad.

Jag hatar smurfextremister. Och nu talar jag faktiskt inte om mej själv, utan om dom på det där sunkiga kaféet i hornstull som hade köpt in varenda jävla plastsmurf dom kunde hitta, för att pallra upp dom på en list nästan uppe i taket så man ändå omöjligt kunde se vilken smurf som var vilket, bara en massa små blå-vita duttar.

Jag hatar skoter-extremister som tror att antalet kilometer på mätaren spelar nån roll när det är krig i afgantistan och barn dör i svält all over the world. Vem fan bryr sej om ni körde 6 mil eller 16 mil förra lördagen?
Eller alla jävla hypokondrik-extremister som bildar onödiga köer hos läkaren för att den knäpper till i tummen när dom vickar på ett speciellt sätt eller tror att lite ont i nacken (såkallat nackspärr) är ett dödligt virus som kommer utplåna jorden. Sånna som tror att et yttepyttelitet utslag på deras femåriga unge innebär allergi mot alla pälsdjur inklusive nötter, pollen och tomater. Chill out FFS!!! Hört talas om typ knott eller snöloppor?

Alla musik-extremister som tror sej veta allt allt allt om all musik i universum, huruvida motörheads trummis skulle ha haft hiv eller en vårta på tummen, vad är det egentligen? En fis i rymden? Jag orkar verkligen inte med fler fucking extremist- i-landsproblem just nu.

Juno

OBS!
Nya filmen Juno, om en 16 årig tjej som blir på smällen, är bara ett måste att se
- Bästa filmen jag sett på länge!

Dagens:

Slash nattens:

Skiva: Anouk - Who's your momma

Magsug: Dillchips!

Humör: Börjar nästan bli lite småkåt av över en vecka utan

Känsla: Saknad efter Johannes

Behov: Kuk och fet salva till mina torra händer.

Kändis: GO BRITTAN! Bara begravningen kvar nu,

Lårvåg

Åh jag visste inte att det kunde finnas så här lite att göra. Man blir verkligen uttråkad av att sitta själv en söndakväll, för det är bara värdelösa filmer på tv, förutom de man redan sett ett tiotal gånger, och just idag är det kallt dessutom.
Någon som fanns här och kunde värma mej skulle ju inte direkt vara helt fel.
Kan inte minnas att jag längtat så här mycket efter någon förut. Men tiden kommer förhoppningsvis rinna på skapligt fort, så snart är det fredag morgon och jag får hämta upp den underbaraste människan i världen på tågstationen.
Då ska vi åka hem, och krypa ner under täcket så det blir sådär varmt och skönt och bara ligga och hålla om varandra.... Johannes måste nog få sova några timmar också, man brukar liksom ha lite svårt med det när man åker tåg... =/

Och får jag välja ska vi inte stiga ur sängen på hela helgen! På sin höjd för att äta och utföra sina andra såkallade behov.
Kommer kännas så bra att få pussa på dom där mjuka varma läpparna igen! ♥

För övrigt har jag ju som sagt jobbat fredag-lördag och egentligen idag också, men det gick inga bussar in till stan. Fredagen gick väldigt smärtfritt, vi var bara tre stycken och en trerätters middag för 60 personer sen lite underhållning utav ständut blakk. Dessvärre fick gästerna mersmak för dans och fick för sej att vi skulle agera diskotek i teaterbaren, vilket vi inte alls var särskilt pigga på... Vi hade ju försväntat oss att STF skulle vara mestadels nykterister som direkt efter underhållningen skulle trava raken vägen hem till sängen, utan att ens rört sina vinglas. Men inte då! Och min buss gick hem 1:30, vilket innebar att stackars elin fick lämnas ensam att handskas med herrskapet.
Men hon överlevde tack och lov det också. Lördagen var ännu lättsammare så vi hade supé för 80 personer inne i teaterbaren och vi hade ca 12 gäster var. Alla gillade maten, och alla gillade föreställningen Hotell liggaren som vi hade efteråt. Och alla var mer eller mindre förfriskade då föreställningen var över. Men det var lugnt så jag tog 23:30 bussen hem.
Ja det var min enormt spännande helg.. Hur var era?

Hår- ångest

Har haft lite ångest över hur mycket jag låt Anna klippa och tunna ut mitt hår i torsdags, så jag tröstade mej själv med att beställa nytt mousse och en hårspray från Grooming.
Självklart Björn Axén.. Är de bästa hårstylingsprodukterna jag testat.. Kostade 193:- för båda inklusive frakten, tycke jag var ett helt okej pris, med tanke på att dom kostar 120:- styck på kicks!

image265

I brist på annat..

Tänkte uppdatera er om mitt yttert värdelösa liv. Sitter och lyssnar på Elton John och fryser som fan, de e ju för helvete över 15 minus ute, dvs jag kommer inte sätta arslet utanför dörren idag...
Så jag ska fördriva dagen med att kolla på smöriga kärleksfilmer, ska börja med The Heartbreak kid. Även fast jag hatar Ben Stiller och han har huvudrollen, btw har han blitt gråhårig??? Har han inte råd att färga skiten??

image264

Kanske lyxar till det med att bygga lite pussel sen och försöka lista ut till vilket pussel alla mina överblivna och upphittade bitar hör till... Har ju ett gäng, och alla ser likadana ut, typ som gräs och alla pussel har ju gräs, eller ja typ iaf! Nej fy fan vad jag är tråkig nu, är nästan så jag somnar av det jag själv skriver, dags för första smörrullen.

Sliten..

Jag bor inte direkt i metropolen, så därför gick inte en enda buss till jobbet idag, vilket resulterade i att jag är hemma och har sovit alldeles för länge, och har inte ens ångest över det!
Två kvällars jobb låter kanske inte så illa i andras öron, men jag blir fan sjukt sliten efter en hel helg...

Lucys nya hobby är uppenbarligen att bajsa mängder mej bajs hela tiden så jag ska rensa lådan innan hon bajsat över kanten.

Efter jobbet

Har just kommit hem, tidigare än planerat, och det känns riktigt skönt med tanke på att jag börjar jobba ett imorron.. Sen nalkas några dagar av grov lathet för att återhämta sej och komma tillbaka till livet.

Jag såg Någonting mycket konstigt på väg hem ifrån bussen. Mitt på vägen så låg ett par mörkgråa lovikka vantar. Och en meter ifrån, ett par identiska vita. Dom låg exakt lika, båda paren. Det var så skumt... Hur ofta tappar TVÅ vantarna samtidigt och att det är samma vante fast i olika utföranden? Riktigt skumt.. Hade jag haft kameran hade jag stannat och tagit kort.
Nu ska jag ta och äta lite pomfritt och filosofera vidare.

Hugs!

RSS 2.0