Jobbelijobbat

Började nio igår på Twain. Stog och såg dum och och lärde mej första timmen. Sen kom folk, det sa bara poff. Så en timmes bartryck, gick ju skitbra det ju! Jätteskoj...
Sen öppnade vi lilla baren och där var det ruggigt lugnt mest hela kvällen, men härligt med en liten mjukstart faktiskt. Sen dök jimmy upp. Det var lite skoj...
Sista halvtimmen kom grabbsen också. Slutade vid 03:30.
Blev så nöjd med dricksen så jag bjöd Johan och Putte på taxi hem.

Åt pyttipanna och sov.

Idag ska jag hem och bara slappa ett tag,sen måste jag ut och köra bil, hoppas moffa inte har så ont idag, tycker så himla synd om han.
JAG VILL HA EN SKÄRM.
Pusselipuss i ljumsken

HAHAHAHA

Inlägget jag skrev igår men som plötsligt försvann när datorn av nån okänd (hhrmm...) anledning stängdes av, hittade jag sparat här i bloggen! HAAh.. Men hur som helst. Idag är en ny dag med nya tag.

Sov som en prinsessa hela natten som vanligt, hade tydligen inte vaknat av varken telefon eller när Martin bankade och skrek utanför inatt.. Stackare.

Annars... Är det mycket som rivits upp som virvlar runt i skallen på mej. Men jag lyckas tygla mej.
Börjar trivas riktigt bra i mitt mysiga rum därnere nu.. Enda som fattas är en DATORSKÄRM. Om Elgiganten är öppet imorron ska jag fan åka dit å köpa mej en skärm. Givetvis av nån annans pengar eftersom jag inte har några..

Dagens låt: Ingen för jag HAR INGEN SKÄRM SÅ JAG KAN INTE LYSSNA PÅ MUSIK. Tystnad är härligt det också ibland.
Love peace and all the other shit!

DJ jenny är bättre än johan

Hej hej hallå, idag var jag uppe med tuppen.. om jag nu ens sov... åkte till stan och hade körlektion. Tydligen är jag värdelös på vänstersväng i rondell. Alltså.... hur kan man vara det?? aja.. proffsen vet.
Igår svor jag några ramsor över pappväggen i mitt rum där jag satte upp en hylla som Lucy hoppade upp på så den rasade ner i sängen. Med blomjord. I vitt, nybäddat. Tack Lucy....

Aja åter till idag. Efter körlektionen så gick jag till sjukan å åt wienerbröd med moffa. Men han ville inte ha och jag hade köpt tre. Jävligt tacksamt. Anita kom. Agneta hade klippt sej. Vi gick och hämtade bilen. Jag körde och fick kärringstopp på frösön. Starkt jobbat. Sov en timme sen åkte jag på sjukan igen och skjutsade moffa på rullstol.. Men han ville inte rejsa. BÅÅÅÅRING!

Efter det är allt ganska dimmigt men jag minns antons eviga tjat om KINDERÄGG. Han fick ett iaf. Då började tjatet om leksaker.
- Vad kostar den?
-20
-Kan inte jag fåååå... snälla snälla snälla....

Jag ska aldrig mer gå på leksaksaffär med en sexåring.

Makaroner å köttbullar men köttbullarna räckte inte till mej. Snabbmakaroner å kertchup. De e grejer de!
Putte ringde men jag svarade inte han blev nog lite ledsen men det var inte meningen, det är nämligen såhär att jag har skaffat ett spel på mobilen som jag e dödligt beroende av och ljudet på spelet e skithemskt... därför stänger jag av ljudet hela tiden... Sorry....

Vill ha!

Jag vill ha en pingvin. Säng vad ni vill men jag kommer att skaffa en alldeles egen pingvinpamilj.

image180

Daugava

Idag släppte Lasse sitt nya album. Och jag hade ingen aning, förrän idag. Vad har hänt med mej? Varför har jag ingen koll på allt det viktiga längre? Och varför försummar jag BÅDE Lars Winnerbäck, OCH Nemi??
Det är särpning nu alltså. Men grejen är ju att tills idag har jag inte ens haft ett eget rum. Nu har jag ett, med mina saker och möbler, men dessvärre utan säng så jag får vänta ett tag till med att flytta in där.
Hade kunnat slagit upp datorn nere och lyssnat på musik- om jag haft en dataskärm....

Dagens Låt: Om du lämnade mig nu / Lars Winnerbäck
Dagens citat: The best thing about the future is that it only comes one day at a time. / Abraham Lincoln

Problem: Ozzy åt i Lucys kattlåda, sen bajsade han ner hela hallmattan. Plus att min säng fortfarande står på släpet...

Jobb: Fortfarande Lördag...

Ont: Fortfarande näsan. Nu är det mer som ett sår.

Tv-serie: Greys anathomy. Jävla idiot som puttade Meredith i vattnet!!!

Film: Ska försöka orkar kolla på Cocktail innan jag lägger mej

Person: Johan, om han laddar hem Lasse till mej <3

Dagens nära dödenupplevelse: När Lucy hoppade upp i mitt knä och jag skulle putta undan henne och fick hennes BAJS på handen. Blä

Bäst: Har äntligen flyttat in mina saker i huset! Jag har ännu en gång ett hem!
Sämst: Moffa kanske blir kvar över helgen på sjukhuset...

Släpat och burit

Har nästan fått in alla saker från släpet.. bara ett fåtal kartonger kvar! Och sängen då såklart.. Men jag är nöjd med min insats!

12 timmars sömn

Har sovit som en prinsessa här uppe i mitt barndomsrum. Vaknar inte av nånting!
För övrigt.. Ser dagen ut som en sån där dag då jag äntligen kan bara slappna av och inte göra ett skit. Solen skiner och jag skulle vilja passa på att ta en långpromenad. Synd att det inte finns någon här jag vill gå med.. Så det får väl bli Ozzy antar jag.

Att leva i ett mellanting, är litegrann som hösten. Hösten är ju ett mellanting, nåt som dom flesta inte gillar och då många mår väldigt dåligt.
Men ffs glöm inte höstdagar som ser ut som idag, då solen skiner och löven prasslar mysigt under fötterna. Man fryser inte, och ingen bangar på en fika med en stor kopp varmt te.

Status.

Dagens citat: Visst är det tråkigt att vara ensam, men det är det när man har ett förhållande också. / Lena PH

Dagens låt: Waterfalls med TLC

Ont: Näsan. Möjligtvis en innåtfinne

Problem: Jag bor i ett släp.

Jobb: Ja, på lördag...

Tv-serie: Utan tvekan Desperate housewives. Hur kan Carlos sätta på Edie??

Film: Har inte tid. Långtråkigt

Person: Jimmy, tack för att du lyssnar.

Dagens nära döden upplevelse: När jag var på sjukan idag och hälsade på moffa och gubben bredvid började tokblöda så dom tag bort han bandage och DÄR VAR SÅRET. Fan vad äckligt. Blod överallt.

Investering: Skor, snygga stövlar från Duffy. Hade inte kunnat leva utan dom.

Bäst: Ozzy drar inte i kopplet längre.
Sämst: Jag tjurade på Johan. Förlåt. Men jag är faktiskt tjej.

När man inte orkar...

Varför varför varför... Varför gör jag så här??

Jag pressar mej själv ända tills en motgång kommer, minsta lilla fjuttiga småsak, och jag dundrar rakt in i väggen. Jag orkar verkligen inte med en del saker, och till kategorin jobbiga saker hör följande:

- Att bli kallad sur när jag INTE är det, jag är bara realistisk och ärlig.
- Människor med grova personlighetsklyvningar.
- Att inte veta vad som händer.
- Att ha för många bollar i luften samtidigt.

Men för första gången i mitt liv tänker jag inte låta det här knäcka mej... Men ändå. Just nu vill jag bara luta huvudet mot någons axel och gråta tills det inte finns fler tårar att klämma ut. Det enda som ekar i mej just nu är bara : Jag orkar inte......

Vad hände?

Alltså, jag älskar Nemi.
Varför slutade jag läsa Nemi?? Jag begriper mej inte på mejsjälv ibland!!


image179

Detta är min mamma

Jag sitter och fikar på stan med Anna. Momma tvingades åka ut till Frösön för Anton hade öroninflammation. Moffa ligger nyopererad på sjukan. Ozzy hade inte fått gått ut sen 9 imorse. Klockan Närmade sej ett.. Stackars Ozzy, jag som egentligen borde ha stannat i stan och fått lite uträttat. Ringer mamma.

- Hej, kan du gå upp och gå ut med Ozzy.
Mamma:
- Nej, jag hinner inte jag börjar jobba om tre timmar.

TRE TIMMAR MAMMA!!!!!! Latare och mer egoistisk människa får man fan leta efter!

Underligt

Det är så knepigt hur fort livet kan slungas bort ifrån en. Det är så många som drabbas, av bara en persons död, och nu har två unga killars liv hastigt flygit bort ifrån alla dom känner. Dom finns inte längre.
När nån dör är det första man känner ett enormt tomrum, ett ställe i hjärtat där man bevarat någon och som bara försvinner.
Jag känner inte grabbarna i olyckan i söndags morse, men jag ägnar en varm tanke till dem och deras nära och kära. Deras föräldrar och syskon som tvingas säga farväl alldeles för tidigt.
Det låter jävligt hemsk när man säger det, men allting blir bättre med tiden, det hemska sista minnet av att inse att någon är borta för alltid blir med tiden ett vackert minne av alla fina stunder man hade med personen.
Istället för att gråta varje gång man tänker tillbaka, så ler man tillslut. Men vägen dit är väldigt hård och gör väldigt ont....

Jag sitter här ensam framför datorn i Krokom för första natten på länge och funderar på hur stora förändringar jag har upplevt. Att gå från botten, till dit jag står nu, det är nästan så man borde få en medalj. Rena rama stordådet. För tre år sen, trodde jag att min framtid var förlorad, att jag skulle leva på socialbidrag och gå till psykologer resten av mitt liv, att jag skulle leva med någon som tryckte ner mej och att det var rättvist. Men nu vet jag så mycket bättre.

Men min väg var också lång och gjorde grymt ont. Alla nätter jag legat och gråtit mot väggen, alldeles utmattad efter att ha ansträngt mej för att inte momma och moffa ska få höra. Allt blod jag spillt, och alla hårda ord. Jag ville vara världens bästa men slutade som världens sämsta, bara för att jag inte kunde hantera alla andras problem samtidigt som jag hade mina egna...Jag var så himla svag och liten, och nu är jag stark.

Mina år i Järpen känns så långt borta, men dom har satt så djupa spår, speciellt av Dej. Jag försöker fortfarande finnas för dej när du behöver, men jag måste säga ifrån ibland. För hur mycket du än har förändrats, och hur många ggr du än bett om ursäkt, så förtjänar du fortfarande inte att jag älskar dej.

Men under mina tuffa väg har jag mött så många underbara människor som jag verkligen älskar, ni är mina vänner.... Utan er hade jag inte stått där jag står idag, på mina egna ben och starkare än någonsin.
Som Desirée, jag tror inte att du inser hur mycket du betyder för mej... Jag vet att vi är så långt ifrån varandra nu, och att vi hör av oss alldeles för sällan. Men någonstans känns det som att du vet att jag finns här för dej, så som jag vet att du skulle finnas för mej när jag behövde dej...
Och Annica, du har kommit så långt i livet, jag är så stolt över dej. När allt var mörkt och du höll på att falla, så fann du styrka någonstans och nu kan ingenting knäcka dej. Och du har din fina fina Sam...
Anna, hon som alltid finns där. Även när jag sviker henne så ger hon mej nya chanser, och lyfter upp mej. Jag kan aldrig ha tråkigt med Anna!
En annan som hittat sin väg tillbaka är Lotten, jag kan inte fatta att du verkligen ska ha en liten bäbis! Först tvivlade jag, men nu vet jag att du kommer bli en aldeles underbar mammsi! Jag ska hjälpa dej så gott jag kan, det lovar jag...
En sista vän som jag verkligen uppskattar just nu är Jimmy, tack så fruktansvärt mycket för all hjälp jag får av dej hela tiden... Jag kan inte förstå hur en så underbar kille inte kan hitta den perfekta underbara tjejen....
Johan och Richard ska också få sej en speciell rad... Johan för att du bryr dej så mycket om mej och gör mej glad.... Och Richard för att du bara är den du är, och får mej att skratta!

Tack för den!

"Du ska inte tro att du betyder nånting för mej, Jenny"

Tack Klas, tack.

unhappy

It's better to be unhappy alone than unhappy with someone

/ Marilyn Monroe

ÅÅH så trött

Senaste dagarna har varit så fullproppade av saker att göra att det är ett under att min hjärna inte har sprängts i småbitar än alltså...
I fredags flyttade jag alltså ur min lägenhet i Övik. Många blandade känslor, men nu är lägenheten iaf tom. Caldon ska ta längenheten, och det känns också bra för han förtjänar den så himla väl. Caldon är nog en utav dom bästa människorna som finns. Jag hade tur som fick ha honom som vän!
Hur som helst. På fredagen så kom Toffe och hjälpte till och körde ett släp. Som skulle tömmas på en gång vi kom till Krokom. I Mammas förråd. Men det gick relativt fort och smidigt måste jag säga.
Det andra släpet står fortfarande parkerat och orört, fullt med mina saker som jag inte har en susning om hur jag ska få plats med...

Sen åkte jag till stan och skulle så storslaget fira Andreas födelsedag men det vart mest mummel i soffan, kinderägg på macken sen slocknade jag. Lördag. Klev upp alldeles för sent, traskade ner på stan med Andreas, Johan stannade hemma och latade sej. Åt lite pasta sen skulle jag infinna mej på Mark Twain kl 15. Mötte Jimmy så jag slapp känna mej helt vilsen. Blev visad runt lite och ska jobba i lilla Baren där nästa lördag. JIIIHAAA!!

Sprang på Moa på stan, sen till Gamla Teatern. Fick hjälp rätt fort och bytte om. Jag och en trevlig tjej som heter Anna fick åka runt på hela stan och jaga ölfat. Och bära dom. Tunga as hell....
Sen jobba. Stog i Teaterbaren med en kille som heter Fredrik som var riktigt ruggigt duktig, men det var kul! Ordentligt bartryck nästan hela tiden. Tolv timmar senare slutade jag, och gick upp till Johan på körfältet och slocknade ännu en gång på momangen nästan. Igår, söndag. Sov ännu mer för länge, men min kropp orkade bara inte röra på sej.
Gjorde inte ett piss förrän vid halv sex tiden då vi gick till nån thairestaurang vid blå center och åt. Putte var också med, och det kändes som en liten frisk fläkt faktiskt!
En timme senare fick vi maten. GÖTT!!
Gick och köpte tre kinderägg på Ica innan vi gick hem till Johan och Martin igen. Sen hämtade moffa oss och han lämnades av på sjukan. Stackarn ligger på operationsbordet och blir skuren i just nu i denna stund. Hoppas det går bra...

Jag och Johan åkte hem hit till Krokom och mös spelade plockepinn (han vann) och kollade på Da Vanci Koden. Sov som en prinsessa och orsakade att Johan försov sej, men han kom i tid till jobbet ändå. Sen sov jag vidare, låg och drog mej i sängen ända till två...

Sen åt jag knäckebröd, och flytttade en massa möbler med momma. Tömde mitt gamla rum på övervåningen och håller på att flytta sakerna nerifrån dit just nu.. Eller vi gjorde men de va så jobbigt så nu har vi en paus. Ska kånka upp en säng till, tömma en garderob och ställa på altanen, flytta den andra och fylla med mina saker, bära in alla andra miljoner saker som tillhör mej från släpet och slutligen få hjälp av världens snällaste Johan att bära in min säng. Sen har jag ett eget rum igen! Målningen får helt enkelt bli ett senare projekt!

Förutom det har jag ju bara en miljard andra saker att stå i.. Plugga in Twains drinklista bland annat.... Och alla jävla whiskey och cognacs sorter. Vilket jävla projekt... Försökt fått tag på gamla teatern som jag skulle idag, utan särskilt bra resultat.
Skulle egentligen in till stan och promenera med Andreas, vi ska ju bli smala och vältränade, men jag hinner verkligen inte. Ska ta en promenix med Ozzy istället om jag hinner....
Nu står maten snart på bordet. Hur gott är inte det liksom? Har bara hunnit äta ett mål mat per dag senaste tre dagarna. Inte allt särskilt bra. men en knäckebrödmacka lite här och där har jag kunnat klämma in!

Annars... Är jag trött fortfarande i kroppen. Den är inte alls van det här tempot....

Lucy luktar pomfritt av nån konstig anledning. Kanske är nåt sånt som ligger bakom hennes plötsliga viktökning??

ååååå Kaffe!!!!!


Huvudvärk...

Har plågats av en sån förbannad huvudvärk hela dagen. Men nu är allt iaf packat å klart. Men sitter jag här längre så sprängs jag. Fick iaf träffa Caldon! Kändes bra...

Dejligt

Kom till Övik vid tolv idag, och har fått en del gjort sen dess. Jag och Momma har plockat på så nu är snart atta jävla prylar nerpackade i kartonger... Sen ska bara allt från väggarna skruvas ner också. Vilket jävla helvete vi kommer få då.. Momma har bökat på i köket hela dagen. Jag kan inte begripa att jag har så himla mycke grejer alltså!

Har bäddat i sängarna nu. Ska bli så förbannat skönt att ligga i min egen säng igen!
Har lagt in alla mina bilder från Kos-resan nu, men har ju inte fått de från Ciccis kamera än. Hon har ju lite grejer här också.
Hittade Bisches pass. Annorlunda.

Jag orkar egentligen inte...

Helst vill jag somna ikväll, och vakna om en vecka, då allt är färdigt. Jag har flyttat klart, städat ur lägenheten, fått ett jobb och ligger i Johans famn och bara njuter.

MEEEEEEEEEEEeeN. Så lätt är inte livet.

Väntar på Fanny

Fanny sitter i stan och äter Panini med sin loverboy. Och jag sitter här och väntar på henne. Min mens har lockat fram onda andar i min mun så jag har tandvärk överallt, roliga nyheter Jenny btw: Du SKA vara barnvakt imorron. Jippi. Jag studsar av glädje.

Ska trycka i mej ett par alvedon.

Måste köpa målarfärg fucking moffa e så seeeeg!!!!!

En sån där söndag...

Har just kört till stan en sväng och dumpat av Johan och hämtat upp min plånbok...
Idag 'är en sån där söndag som man kommer minnas sen, sam vanligt, har gjort vanliga saker men på något sätt sticker ändå dagen ut ur vardagen.
Johan kommer väl minnas det som dagen då har fick köra bil igen.. (hahaha)
Vi åkte till Landön och hälsade på. Jag blev lite avundsjuk på hans vita katt faktiskt.. Nu ska jag börja leta efter en vit liten kattunge tror jag.. Men då blir väl Momma och moffa galna.

Dessutom har vi spelat det oslagbara spelet UNO. Gick skitbra tills johan började läsa reglerna.

Har hittat Lucys gömställe, i min garderob på alla mina kläder. Jippi. Kommer vara lika hårig som henne varje gång jag byter om. Så jag försöker ta kläderna innan momma ens hunnit burit upp dom till garderoben.

Nu ska jag gå och ta en glass, krypa ner under täcket i soffan, spela spel på min mobil och zappa bland alla kanaler. Och sen ska jag kolla på Cold Case! Så jävla bra serie... Imorron har jag en rad uppdrag på listan, bland annat luncha med anna. Funderar på att köpa en burk me bullens pilsnerkorv och lite korvbröd och sitta hos henne och käka varmkorv och dricka kaffe... Och hämta mitt smink.
Hoppas på att få hinna träffa Hannah också imorron, är ju inte så ofta det händer...
Jaaa.aaa Vad ska jag göra mer? äh jag kommer säkert på nånting.
JO BOKA KÖRLEKTIONER!!! Får inte glömma det Jenny!!!!!

Jag saknar min dator....

Jag fattar bara inte...

Skelanimals??? Har jag missat nåt?
image178

Livet har sina goda stunder..

image173image174image169
image170image171image172
image175image176
image177

Fishermans death...

Jag var så full inatt att jag har en gigantisk minneslucka. Minns inte hur jag tog mej hem, när jag tog mej hem och jag tror minsann att minnesluckan innehåller en spya eller två också.. Den bör iaf göra det!

Jag ska aldrig mer shotta så mycket igen, man överskattar sin shotsförmåga när man har varit utomlands och druckit dom där fis-shotsen dom har där..

Ja nu ska jag fortsätta ha min bakisångest och försöka leva vidare med min minneslucka...

HATA GOLF!!!

Jag hatar golf, det borde avskaffas från jorden. Alla som spelar golf är TRÅKIGA, iaf medans dom spelar, dom har ingen humor och det enda dom egentligen har att leva på är "en bra sving". Hur patetiskt är inte det liksom??? Alla golfklubbor på jorden borde fatta eld och brinna upp, och varenda golfbana borde ruttna sönder.

Jag hatar golf mer än jag hatar mens.

Och jag har ont i nacken.

Så jävla svensk fredag!

Min dagsplanering hade inte alltför många avvikelser faktiskt, men jag har dock INTE ringt och bokat några körlektioner... Får försöka ta mej in till Körskolan på måndag förmiddag och boka då. Det MÅSTE jag verkligen göra annars är det kört... (haha.. kört...)

Min dag såg ut som följande:
10:49 väcker Lucy mej. Hon kan inte bestämma sej för vilket ställe som ör mysigast och som ger henne ,est uppmärksamhet så hon väljer att lägga sej på mitt ansikte.
Jag kliver upp.
Sätter på datorn och kollar min mail. Har inte fått ett endaste intressant mail. Inte ens ett ointressant... Äter en Billys panpizza och karvar bort allt pålägg och ger till Ozzy och Lucy.
Upptäcker att halva jag är kritvit på min pepparkaksbruna hud. Får panik och smörjer in mej med kokos smör.
Stressar mej iordning och kör moffa in till stan, först till husvagns plejset i Torvalla och sen till nåt jävla bildels ställe på Brunflovägen. Hur jag än stog parkerad var jag i vägen och fick vänta i 20 minuter i bilen på att moffa skulle köpa typ en skruv.
Lars Winnerbäcks nya gick på repeat.
Åkte hem, pratade med Annica men det bröts.
Spelade uno med momma. Hur länge vi än spelar så har hon fortfarande inte förstått att en vanlig tvåa och en tvåa med plus på är två OLIKA kort, inte samma!!
Har skrivit två ansökninger, ett till Olearys och en till Mark Twain. Pratat med Lotten och övertalat henne att leka med mej ikväll. YESSSSSssss, tror faktiskt att jag lyckats!
nu är klockan 15:30, momma har redan börjat på middagen, jag e skitsugen på godis, fryser och är rastlös.
Det är röv- väder ute.
Nä, jag skriver väl mer sen om tillfälle ges! Tills dess, So long suckers!

En dag då ingenting hände...

Ja, idag har jag alltså gjort absolut ingenting. Och det känns så förbannat skönt, men nu börjar man ju få lite små ångest..
Dom som skulle hyra lägenheten backade ur. Varför vet jag inte alls... Antar att dom är allmänt dumma i huvudet bara, men en del är ju så... Inget att göra åt. Ska bara försöka hitta en ny hyresgäst nu då, kan ju blir lite halvsvårt att hitta nån bra bara!

Kom hem vid halv fem tiden, åt och så sen har jag degat i soffan tills nu. Har sovit lite också... begriper inte varför för nu kommer jag ju inte kunna sova inatt istället.. SMART jenny, jättesmart.
Imorgon blir det den stora jobbsökardagen. Ska även boka ett gäng körlektioner innan uppkörningen!

Alltså. Min dag imorron:
-Kliver upp någon gång mellan 10 och 12
-Äter en knäckebrödmacka med ost.
-Sätter igång datorn och kollar jobbannonser.
-Skriver ansökningar till alla jag kan tänka mej.
-Lägger mej i soffan och känner mej nöjd med mej själv.
-Får pengaångest.
-Kommer på att jag glömt ringa körskolan. Nu har dom Lunch.
-Äter en Billys panpizza, eller med lite tur får jag våfflor.
-Ringer körskolan. Bokar tre lektioner.
-Får "jag har blivit så tjock-ångest" och gör 50 situps och äter en morot.
-Går eventuellt ut med Ozzy beroende på vädret.
- Sen är jag uttråkad och gör allt för att hitta en vän som vill leka med mej.

Hur fortsättningen följer får vi veta imorron!
Nattinatti!

Babysitter Jenny

Ska åka och hämta mina kära små kusiner på förskola respektiva dagis.... Har saknat dom så himla mycket!!!

Hösten

Ja, jag vet inte om jag ska älska eller hata Hösten. Den är så förbannat vacker och luften känns så frisk, trots att det är ständigt mulet. Men tänk dom där få solstrålarna som glimtar fram ibland och speglas på dom blöta löven på backen. På hundarna som letar efter spännande små djur under lövhögarna. Träden som ser ut att frysa ihjäl när dom tappar sitt sommartäcke.
Du kan inte sitta i gräset, för du vet att det är blött trots att det inte regnat.
Och helt plötsligt kommer en sån där fin varm dag så du nästan tror att sommaren är på väg tillbaka.

Men samtidigt så tar hösten allt det gröna, varma och all sommarglädje ifrån oss. Vi börjar jobba. Det börjar bli mörkt alldeles för många timmar om dygnet. Och snart kan man inte ens ha sin hund lös i skogen för då blir det ihjälskjuten av nån manisk älgjägare.

Igår såg jag en jättesöt liten ekorre. Jag önskar jag kunde ha en tam ekorre hemma alltså! Det är ju ett så himla gulligt djur...

image168

Halkkörning

Yes, sitter här med morgongruset i ögonvrån och ska snart iväg och krocka bilar på halkkörningen... ska ladda kameran så ska moffa få knäppa lite glidarbilder på mej! Efter det så måste jag verkligen köpa en ny mascara på stan. Ska invänta Fanny när hon slutar vid tre och leka lite med henne!  Känns så otroligt bra att man ska flytta hem igen, till tryggheten, vännerna och familjen.

Lucy trivs som bara den här, och det verkar som att Momma Moffa och Ozzy också gillar att ha henne här. Ska köpa målarfärg nu innan helgen och måla om väggarna inne i rummet jag ska ha... Brun och metallic-turkos! Såg blandningen på en ljuslykta igår och bestämde mej på en gång!

Nej. Frukosten hägrar. Puss och kram skumbanan!!

Tänk vad man kan hitta...

Hittade igen en skiva med bilder från Ciccis och min kamera... Har typ inte sett dom ens. Så.. enjoy my last days in sweden, innan jag åkte alltså...

image161

image162
image163

image164

image165

image166

image167


Regnperiod

Överallt i världen finns något som vi kallar regnperiod. Men jag har aldrig nånsin hört talas om att Sveriga haft en. Men tydligen har dom det. För inte fan räcker det med skitväder en dag utan det ska vara flera veckor i sträck, tills man ledsnat och inte gör annat än ligger i soffan och kollar på teve och käkar flottiga godsaker.
Dom skyller på ozonlagret och växthuseffekten och annat skit, men ska jag vara helt ärlig så tror jag det är nån högre makt som testar oss, kollar hur mycket vi egentligen klarar av.

Lite bilder...

image146
en rejäl stänkare..
image147
Softar bland kuddarna på Harem
image148
Oskar och Yesi, första riktiga utekvällen
image149
Skolans bar.
image150
Richard, uppe bland molnen... uhhum.. RÖKmolnen
image151
Söt liten Moa...
image152
Kungen i baren!
image153
Olga
image154
Mojito a la Jonny
image155
Kungen på Kos, Peter.
image156
Richard och jag, vi är goda vänner...
image157
En puss
image158
Grattis Jonny, passed with honour!
image159
Lite lik är han faktiskt Ryan Philippe
image160
Kjetil. Sexig norsk som lämnade oss i slutet av augusti för att dra hem till Oslo.


Mer bilder kommer imorron, orkar inte sitta här och klicka längre!

Svenskt tangentbord, hallelulja!

Har kämpat hårt för att få till att lägga in lite bilder, (har ju bara drygt 600 st på min kamera) men ingen kabel verkar passa min eller mommas kamera, av nån skum anledning... Så ni får vänta tills ikväll så ska jag vålda in det på Berras dator. Nu njuter jag av att vara hemma, att lyssna på Rix fm och bli klampad på fötterna av Ozzy. Att momma rotar i min väska och tvättar alla kläder som är full av Banan likör. En flaska Pinsang passade på att läcka ut i väskan på hemresan.. Jippi. Ja hellre det än cognac kanske!

Sista veckan på Kos var helt otrolig. Vädret blev aningen mildare, iaf på nätterna så man kunde äntligen sova utan att vara alldeles blöt när man vaknade. Vi bytte rum och fick ett underbart rum med konstant korsdrag, badkar och riktigt fräsch toalett. Man är ju skitpappersskadad nu och får för sej att kasta allt papper man torkat sej med i sopkorg, hoppas man börjar fatta snart att det är OKEJ att kasta ner det och spola igen!
Hur som helst. September-kursen, I LOVE YOU ALL! Uffe, underbarast i världen behövde lite lärarassistans deras första vecka så jag fick det stor uppdraget. Att göra någonting så roligt, och dessutom få betalt, det är helt sjukt.
Ni kommer bli så underbara bartenders mina små gullegrisar! En ordentligt blöt puss till er jag kom närmast, Anna, Robbin, Goliat. OMG vad ni kommer leva ett bra liv...

image145
Uppe från Vänster; Goliat, Philippe, UFFE, Daniel, Robbin
Linnéa, Desirée, Anna, Viktoria, Elin, Karin

Hittade inte igen bilden på våran grupp i Augusti, får försöka be Uffe maila skiten... Han är väl kanske inte den kvickaste på att uppdatera hemsidan!

Hur som helst, solen har gassat hela dagarna, kvällarna har varit trötta eller luddiga, Man får jobb vart man än ser och alla svenskar som hamnat på den underbara ön Kos, är i princip helt underbara allihopa.
På kvällarna hängde man på Grabbarnas/ Barfota och orkade man röjde man loss på Cactus.
Sov gjorde man ibland, isf i en hård säng i lägenhet på Orion.
Åt gjorde man Helst på Grabbarna Graus, och kvällarna ofrivilligt på Emilia ( eller så som vi kallar TYSKEN) Btw, varför pratar en grek tyska med svenskar? Jag fattar inte.
En sväng till den turkiska shoppingstaden Bodrum hann vi med en måndag. Jag shoppade inte så mycket blev några gummisnoddar, ett par shorts och en jätte fejk Billabong tröja som jag är kär i och tänker ha ett förhållande med... Cicci jobbade sista veckan som Beach girl på grabbarnas, kutade runt där i bikini och flörtade med fula killar så att Peter skulle bli nöjd.
Gratis sprit.
Dyrt fyllekäk (70 spänn på donken för en Big tasty)
Het sand.
Små affärer.
Alldeles för god mat
En sjysst solbränna som jag skulle börja gråta om den började flagna nu..
Och sist men inte minst, en riktigt snygg Tatuering!!!

Hemfärden var tung, gråt som ett litet barn i taxin till flyget och ville helst bara kasta mej ut och springa tillbaka till alla som lekte beach lekar på stranden, kasta mej in i volleyboll matchen, få grus i ögat och sen tvinga henke att göra fler jobbiga drinkar till mej.
Väl på flyget var det iskallt. Jag och cicci frös som galningar. När vi väl slutat frysa så blev det krångel med betalningen på taxfree varorna, fick inte betala på två olika kort. Men tack gode gud så löste det sej och jag fick min efterlängtade parfym och dom smarriga Fisherman shotsen!

Har sovit lite lustigt i natt, ville helst antingen hem till Krokom eller stanna i kos. och istället hamnade jag i en sned soffa i Upplands väsby. Men det gick bra! Stressade som satan väl på arlanda för det var sån förbannad kö till inrikes incheckningen. När vi väl kom fram visade det sej att min resväska vägde inte mindre än 40 kg!! Det är alltså dubbelt så mycket än tillåtet. Fick slita upp väskan och börja kasta så mycket kläder som möjligt i en säck som vi fick checka in också. Efter ett ha slängt omkring underkläder och diverse mitt i hallen så fick jag äntligen checka in. Och kön upp till att få gå till gaten var en mil lång och skulle ha tagit lätt en timme. Fick springa uppför trappan, ge Camilla en hastig tackkram och sen kuta vidare till gate 40, precis då fick man börja gå ombord. Fick dessutom en fönsterplats.

Och nu är äventyrset över, jag är hemma, banankläderna i tvättmaskinen, Lucy har blivit smällfet och jag ska lägga mej i soffan och zappa reda på den sämsta svenska serien jag kan hitta på teven.
Finns så många jag kommer sakna så hjärtat värker,
Men jag tänker på er....

"Ovan molnen lyser alltid solen. Även i Sverige."

Hemdags..

Sitter sista gangen pa ett av dom sega javla datorerna. Vi kan inte skriva ut vara hembiljetter sa vi blir val fast har fram till jul eller nat...

Jag far helt enkelt beratta om allt galenskap nar jag kommer hem...

RSS 2.0