Fett rätt!!!

Idag är jag hemma å bränner en skiva till lotten som vi ska poppa imorron... sen ska ja hem å fixa lite andra stuff!! hihi hemligheter!

inte mycket har hänt.. rätt dött faktiskt måste ja säga. förutom fest å krog i fredags å kramning igår. mer än så är inte officiellt!!!

Blåsor

jag har fått världens vidrigaste blåsor på handen. jag måste uppsöka läkare!! momma sa att de va molusker låter ju skitäckligt ju!!  blääää....
ska äta nåt vettigt. sen ska ja bränna en skiva återkommer med vidare information haha!!

still awake

snart kliver moffa upp. tragiskt. jag e vaken. ännu mer tragiskt. tredje natten med sömntablett kommer det bli. ännu värre! nope då e jag hellre vaken faktiskt och vänder tillbaka på dygnet
En natt med sorgsna sånger gör att man saknar dom bra sakerna i livet ännu mera!! Klas kom hem och var med mej... Det kommer inte hända. Du är du och jag är jag. Och båda har förändrats för mycke.I Love You

VIKTIGT!!

Lifehouse- you and me!!!

Vuxen är skit!!!

Jag hatar att vara vuxen. Jag har insett vad det innebär att stå på egna ben. Inga pengar. Inte ett jävla fittigt korvöre. Jag hatar livet!! ska sluta supa äta åka buss bajsa (toapapper är dyrt) och leva. Katterna kan få mat för dom 20 spänn man har kvar efter allt som ska betalas. SOCIALEN ÄR SKITSNÅLA JÄVLAR


bilder från i fredags!!

fredagsfredags2

två bilder sen krogen i fredags!!!

Big Brother!!

  • Vm i skitsnack.. pallar knappt att kolla.. det är ju värre än att gå högstadiet och bo på elevhem SAMTIDIGT!!!!!!
    Å alla har nån konstig tvångstanke å MÅSTE vara kär i nån annars dööööör dom! är det bara carina och therese som e normala på det stadiet? men dom lär väl snubbla dit dom också när som helst... Jag varnar er alla BLI INTE KÄR!!!! Det är sån jävla skit... Skaffa kompisar. Känn dom LÄÄÄÄÄÄNGE innan ni bestämmer om ni är kär eller inte.

    Träffade min gamla bästis en kille vi kallar han A, vi blev så glada när vi träffades. Fick härligaste kramen jag Någonsin fått! allt känndes så bra. Sen stängde krogen. Nästa dag var vi nyktra och ingen hörde av sej även fast vii fick varandras nya nummer!! hur kan glädjen vara så falsk? Jag skämms faktiskt lite...

    Jag får skit av ((X)) varje dag är så himla less. Ska man va tvungen att byta nummer för å slippa? Shit varje gång jag försöker försonas så är det bra typ i fem sekunder sen är allt skit igen.
    Och alla dom här jävla orsakerna som man måste ringa fasst man egentligen inte vill, typ - Kan jag få tillbaka min tröja etc.. Bajs är vad det är! Det mest omogna ordet jag kommer på.. bajs bajs bajs bajs. Linda skugge har lärt mej.

    Obs!!Läs Linda Skugges "Lilla Ångestboken" grymt viktig läsning för alla mellan 14-22. Antigen så blir man förberedd på vad som väntar skall, eller så känner man igen sej så grymt mycket att man lätt kommer över alla ungdoms- men som man har fått från skoltiden...

    Mina fovvosar just nu
  • Min Hundvalp Ozzy som ligger och tuggar på ett slemmigt ben så det blir äckligt klegg i hela sängen!!
  • Pärlor av glas. Så underbar! Love You Lisa!!
  • Alla ni som skickar sms eller slår en pling när ni tänker på mej! Puss!!
  • Samuel i BB. Man garvar ju varje gång han hörs eller syns... Min granne dessutom (känner han INTE)  ska fan styra upp vilda fester när han kommer tillbaka till sköna östersund å tvinga han att komma å dra skabbiga kommentarer hela tiden.. Typ "ska ni inte ha lite saft istället" HAHAHAHA
  • Alla som vågar STÅ PÅ SEJ jag önskar att jag en dag blir som er!!

Back in buisness!!

((stavas det så??)) är hemma och hämtar lite luft krafter å sånt där tjaffs.. Ska dessutom va hundvakt åt Ozzy imorron.
Momma å moffa är nördar och kollar på os som jag ger blanka fan i...
Idag fick jag pengar. Jippi!!
Men tre tusen gick raka vägen till moffa, Å femhundra till min Potta. Så då var det typ inget kvar till mej men det går ingen nöd på mej inte! bara man har mat i magen pengar på busskortet å sprit i skåpet kan man överleva utan pengar. Eller åtminstone EN bakispizza vill man ju kunna köpa...

På Möte idag med min nya handledare som ska leda mej framåt i livet. Finns en himla massa att välja på märkte jag. Lutar mot friskola + praktik på dagis. Hur underbart blir inte livet då?? Lite knapert med tid och pengar men tid har jag haft så det räckt nu ett bra tag!

Jag skulle ha tagit studenten för snart 265 dagar sen. hur värdelös är man inte då?? Orkar fan inte skriva de e så jääävla kallt och jag har ångest för att jag missade one tree hill idag, satt på bussen å maskade då.. Ska sticka en tröja eller nåt annat som tar tid å energi. Ska bli en sån där hemmanörd. Har blivit så jävla hemmakär i min lägenhet! får dödsångest om gårdagens tidning skräpar på bordet.. allt ska va så fiint!! har Kollat på en sängstomme och en bokhylla och beställt gardiner så nu ska de bli så fint! ska dessutom sätta upp en fondvägg. Inte mycket men det gör ju en del!!hjärta

En snabbis

Sitter och väntar på skjutsen men vi vet ju hur snabb den brukar vara... tio minuter tills den ska va här mmm jo visst va! har just kollat på en skitbra film på 1000 oh brother where art thou.

Down to the river pray


Känner mej lite trög, smutsig och jävlig. MSN är ett skitprogram!!!
  

Partykväll??

Sitter och ska bränna en kalasbra grisfest skiva och försöker hålla valpen borta från katterna. Han vägrar ge fan i dom!!! jävla jobbiga hund.. Har tillbringat all min tid på morgonen åt att skrika på hunden att han ska sluta gnälla å jaga katterna. Men han fattar ingenting.
Men tillbaka till det viktiga!
Skivan...
Har bara kommit till första låten... My humps med black eyed peas. Jag är så dålig på sån musik. Tänker bara på underbara underbara Lisa Ekdahl skivan Pärlor av Glas. Mmmmm  Me like!!lisaekdahl
Och dessutom släpper Lars Winnerbäck snart ett nytt album! Kan livet bli bättre? Yummy!!
Nä nu blir det förmodligen ett par dagars break eftersom jag ska till stan där det finns nada dator hemma hos mej! på återseende!!
ps... jag vill se ut som Lisa Ekdahl!!

Kan inte sova!!!!

                                                                           Blomma
Jag kan inte sova men jag vill vill vill vill!!!! snälla låt mej få sova utan lergigan inatt.......Kanske lika bra att vara vaken hela natten och sussa ett par timmar innan grisfesten? 7.0 or imorron ja dom vet ju vart dom ska eller hur anne?? Och Lotten är på.... Hoppas jag får roligt imorron, hoppas alla får roligt imorron!
Telefonen är tyst.. Vilken surprise.... Jag blev så ledsen idag när jag insåg att han verkligen blivit så ond och genomelak som jag trodde!!

♥ Känns som om hjärtat är brustet, som om jag har kärlekssorg fast jag inte har det... Brukar ni känna så ibland?

Show me something pretty....

Sångtexten.. så fin!
Here I am, where I’ve been
I’ve walked a hundred miles in tobacco skin,
And my clothes are worn & gritty.
And I know ugliness,
Now show me something pretty.
I was a dumb punk kid with nothing to lose
And too much weight for walking shoes.
I could have died from being boring.
As for loneliness,
She greets me every morning.

At the most I’m a glare,
I’m the hopeless son who’s hardly there.
I’m the open sign that’s always busted.
I’m the friend you need, but can’t be trusted.

At the most I’m a glare,
I’m the hopeless son who’s hardly there.
I’m the open sign that’s always busted.
I’m the friend you need, but can’t be trusted.

Here I am, where I’ve been
I’ve walked a hundred miles in tobacco skin,
And my clothes are worn & gritty.
And I know ugliness,
Now show me something pretty.

At the most I’m a glare,
I’m the hopeless son who’s hardly there.
I’m the open sign that’s always busted.
I’m the friend you need, but can’t be trusted.

At the most I’m a glare,
I’m the hopeless son who’s hardly there.
I’m the open sign that’s always busted.
I’m the friend you need, but can’t be trusted.


Har säkert hört en miljon gånger idag. Ja jag blir nog vaken och printar hela natten. Jag önskar jag hade en diggis så jag kunde ta fina bilder på mina kissar!

Moffa kom hem med en låda Billys pizzor idag. Och pyttipanna. Och godis. Och biskvier. Älskar inte han mej? Vill han att jag ska bli mullig och senare fet? Ha massa finnar och sidfläsk? Lätt att låta bli sånt där då när hela frysen å skafferiet är fullt??!
Nä nu blir det fullkornspasta och potatis till middag och inget annat!!ωhat a fuck!!

If you leave don´t look back!




Jo... Kanske man ska försöka få nån reda på allting nu då.

Känner En grym och hård saknad efter någon jag är så arg på mej själv för att jag aldrig lärt mej att vara ensam!! Fy Jenny!!!
Vad ska det bli av mej nu egentligen? Jag har haft mycket tid till att fundera nu som jag inte haft förut..
När som helst vilken dag som helst kanske jag börjar skolan igen. Friskola? Vad innebär det egentligen? Jag bestämde mej innan jag visste jag hoppas det blir bra. Vet inte ens hur många poäng jag har kvar att läsa.
Sen då.. Då bär det av söderut!! Där man blir pekad på om man inte har en ful gåsjacka i kräkfärg eller senaste modellen av peaks wannabee fjällräven. Rena rama åre... Tro mej jag har bott där. Ett helvete var det, inte bara ÅRE utan ELEVHEM. Alla som bott på ett sånt vet nog vad jag menar.. Detta eviga skitsnacket och smygmobbningen.
Jag får pengar om en vecka. tror jag! Då ska jag betala tråkiga räkningar, har typ hundra stycken som ligger och väntar bland annat från fitt-tv-och radiotjänst Kiruna. Vilket jävla skitställe Kiruna måste vara. Sitter och tvingar folk betala massa teve licenser å skit. Det är för fan inte ens min lägenhet.
- Mina föräldrar har dött jag orkar inte det här just nu.
- Men nu är det såhär att jag kan lagen (in my ass) och jag skickar här en räkning till dej på 412 :-
BLÄÄÄÄÄÄÄäääääääää
Måste man skaffa hemligt nummer för att slippa alla jävla telefonförsäljare nu för tiden? sju gånger i veckan tror jag svd ringer och alla jävla naturprodukter och optimal telecom. Hade jag velat haft nåt av det hade jag väl skaffat mej det?
Jag vet att det är ont om jobb men snälla världen skaffa inte fler företag som säljer via telefoni? Snälla??
53846-14
Nu när man e singel ska man spendera mer pengar på sej själv. Det första jag ska köpa är nog lyxigt lambi toapapper istället för öb:s budget skräp om ger en skavsår. Men varje gång det kommer besök ska jag slita fram det där äckliga papperet och spara det sköna till mej själv hihihi!!
Jag vill egentligen skaffa en orm. Men nu jobbar ju ((X)) där jag tänkte köpa en så nu är ju den idén bränd!
53846-7

Esmeralda strosar runt överallt och är nyfiken. Min söta kissekatt. Måste fixa lite bilder på henne. Ska tvångslåna Annos kamera och ta fina bilder.
Ska ta å surfa reda på lite sjyssta bilder! Sen ska jag väl göra mitt bästa för att sova... Good luck...

Stilla natt..

53846-3


Ser ni vad stygg hon är min katt? hon fastnar aldrig på bild.. Man ser bara dom där spökögonen! Tror pottan har några sjyssta pics på henne. Min lill stumpa. Ska gå å leta reda på henne om ett tag och tvångsmysa med henne. Jag måste ju få min närhet någonstans...

Sex and the city nu. DÖDSVIKTIGT!! OBS!

Önskelista när jag fyller 20 och blir hagga:
1. Sex and the city dvd box
2. En egen dator!!!!!
3. Puppi (för er som inte känner mej ett slangord för valp.) Visst ozzy är as söt men han är sånt jävla vildskinn å stor å klumpg. vill ha en liten pjutt.
4. DILDO. Ja faktiskt. Jag smyger inte med att jag är ensam och kåt. Kanske inte jämt men det händer. Eller så är det bra att ha ifall om att. För one night stands kommer aldrig hända mej igen. ALDRIG. Nu när muttan e frisk och jag mår fint så vill jag inte riskera nåt.
5.Presentkort. Överallt, till allt, kläder bio mat vadsomhelst! Kan man köpa ett VIP kort till nån?

Ska kolla på det här avsnittet nu även fasst jag sett det en mille gånger. Men jag slutar aldrig älska sex and the city!!

YO!!

Idag har vart en ovanligt torr dag. Men så är det väl när man är hemma hos sin mormor och morfar men det är väl inte så stor skillnad från Lungan..=/
Saknar Anne!!


Anne



Saknar vänner över huvudtaget. Saknar T. Fattar inte vad som hände.. Long gone friend liksom... Eller om vi ens hann bli vänner. Varför detta eviga ljugande om han bara vart ärlig från första början hade vi kunnat vara vänner nu. Men varför ödsla tid på en lögnare?? Vet inte!!! Vad är det för fel innanför mitt lilla pannben?
Varför fastnar man alltid för människor som är dålig för en? Och varför i hela helvetet kan man inte få dom ur sitt huvud?
OCH VARFÖR STÖR JAG MEJ PÅ TJEJER SOM ÄR SNYGGARE ÄN MEJ??
Jag skämms över det!! känns så himla pinsamt att erkänna! Hata mej snälla!! Snälla gör det gör då vet jag att det är fel.

Lyssnar på kanske universums underbaraste låt.. den har gått på repeat hela dagen. Something pretty. Nå soundtrack från Oc. Men snälla ladda in hem den. Jag vill vara the one and only som älskar låten. Nåt måste man ju få ha ifred.
BLÄÄÄÄÄ känner mej som sveriges tråkigaste människa.. Cityakuten på television!! jag återkommer med mej löjliga funderingar sen!!

Gladis

Är som trött fast ändå inte... vill INTE äta sömnis inatt. Jag kan klara mej själv.. eller? jag tänker för mycket idag. Jag känner mej glad som kom in på skolan men ack vilken chock att bara börja tokplugga på en gång? och detta ångestladdade körkort!! ska ta å köra lite imorron hade jag tänkt. Är nog inte kär idag heller. Jo kanske i Lucy. Tycker ni det är fel att favorisera en katt om man har två? jag menar den ena har jag haft sen hon va bebi och i över ett år nu.. Den andra kissen kom exet hem med på fyllan en natt för några månader sen. Hon är skitknepig, bits ibland när man gosar med henne, skitförbannad blir hon och kutar iväg men hon verkar inte ha ont nånstans?
Skum katt. Men svartingen är min favvo hur orättvist det än låter!

Sitter och softar ooch lyssnar på nå soundtrack från oc. Kollade på tragiska BB... Är det bara jag som tycker att jessica växt upp ca tio år på två veckor? Wiierd. Jag skulle nog kanske också försöka tro att jag va en annan om jag hamnade där. Fatta pressen att bli filmad 24-7 och att typ en mille folk ska skaffa en uppfattning av en? Nä du tack! Lever hellre mitt numera singel liv i min underbara wonderful lägenhet med kissekatterna och den splojrans nya widescreen teven! Om nån vill ha en totalt värdelös teve ring mej!!

Hur beter man sej när man är singel egentligen? skulle vilja dyka in i en totalvild debatt om det just nu. Heta tips snälla!
Det här är ju jobbigare än jag trodde. Pressen att han ((X))ligger å myser å mår gott gör ju inte saken bättre. Tänk om jag hade en sexig granne som man kunde krypa ner hos när man va ensam?
Neee min granne kallas Näsan och har universums gnekigaste säng!! Jag hör för fan när han vickar på lilltån i sömnen! Min andre granne har sveriges dyraste hemmabio anläggning som han gärna använder för att kolla på basfria filmer som sagan om ringen, alien vs preditor, världarnas krig osv. HA! Men jag klår båda med hästlängder för jag har tvättmaskin!! Hehe! när dom jävlas med mej genom att göka eller kika på Basrulle så kan jag straffa dom med att köra på centrifugeringen tolv på natten sug på den ni!

Nej sova? det är för töntar. Skämms över att jag sitter å tittar på mobilen och hoppas att datorn börjar få störningar. Lär ju aldrig hända! Ska åka till Götet hitta en snygg backslick snubbe med tvättbräda och ha en vrålhet natt sen ska jag åka hem igen och vara nöjd i en månad. Kommentera mej!! hjälp mej i detta fetstora bloggträsket!!

Gladis


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!



vad mer än så kan man säga?? här kommer det bli deppigt, glatt, party och tårar!

RSS 2.0