Trå å å å å åhh kigt!

Det krävs att man ska nästan döende av tristess för att jag ska ta mej till att skriva här. Synd ändå att man inte tar sej mer tid än vad man gör. Tänker gång på gång på gång att jag ska göra ännu ett tappert försök att styra upp den här stackars bloggen, men det verkar döfött.

Efter ett par veckors ledigt med intensivt umgänge med den i särklass bästa pojkvännen på jorden, så är det nu bara en och en halv dags ledigt kvar sen börjar vardagen igen. Mindre Jörgen. Massa jobb. Börjar smått inse att det bara är n¨ågra månader vinter kvar, sen kommer våran. Vår= plusgrader och så småningom sommardäck, och där har vi ju ett litet problem. Jag har inga. Måste jobba och tjäna pengar och köpa fälgar. Och betala försäkringar.
Det är så förbannat dyrt att vara vuxen. Inser i samma veva att jag antagligen måste hitta ett nytt ställe att bo på så jag slipper köra bil till och från jobbet hela jävla tiden. Hälsosammare att kunna gå och om inte annat jävulskt mycket billigare, kör ju nästan slut på min lilla plutt bil.
Har dammsugit halva lägenheten idag, mer hann jag inte innan maten var klar och jag ledsnade. Dammsuga är ju så otroligt simpelt men ändå drar man sej verkligen för att göra det. Kanske ska trotsa min ovilja och ta tag i dom sista två rummen. Har ju ändå redan tråkigt så det blir ju inte värre direkt.

Har mailat på en kattunge idag som jag verkligen är sugen på, hoppas jag får den. Liten vit lurvig sak. Behöver ett energiknippe i mitt liv, och stackars Lucy behöver lite sällskap när jag är borta så mycket. Längtar dock inte efter sömnlösa nätter när katterna jagar varandra, nya klösmärken ÖVERALLT, på varenda möbel helst, och dubbelt så mycket bajs i lådan. Men i slutändan kommer det nog vara värt det.

Nä dags att göra nåt åt dagen, har inte ådstakommit mer än ett halvdammsuget hem och det skäms jag lite över faktiskt. Puss och kram till er alla där ute!

RSS 2.0