Sambuca+7,0or och Anne

Säger bara det! fortsättning följer..

Min min min dag!

Ja, idag är min födelsedag. Jag har satt på mej lösnaglar och varit hos doktorn. Bische körde mej och köpte korv till frukost sen upp på varvsberget i solen och jag fick min present, en jätte jättefin guldring med diamanter! hur tjusig som helst.. försökte nyss ta kort på den men utan någe bra resultat...
Och sen har jag köpt en tårta som ser heeeelt sjukt god ut! Alltså jag kan knappt hålla fingrarna i styr.. Ska ta kort och lägga in en bild sen innan vi äter upp den. Snart kommer Hanna hit också. Sen kommer kattis och jonas. Min fina Cissi som jag ville fira med är i sollefteå på tråkig praktik!

Imorron ska vi till Östersund och kika på Christer Halvarsson på Mark twain.

Sen på lördag ska jag och Anne ha en VÅRAN idag och dricka sambuca och bli fulla å ha skitkskoj på olearys i ösd..

Ingen vanlig onsdag

Ja idag är alltså det som jag alltid kommer att minnas som dagen jag klarade körkortsteoriprovet. Och fan vad skönt det känns! Det är nästan lite overkligt, jag var nyss nära på att sätta igång programmet och göra ett par test och "öva" men jag behöver inte göra det längre! Så obeskrivligt skönt. Det är för bra för att vara jag.
Efter teoriprovet (bische satt utanför och väntade hela tiden) så gick vi till Polishuset och jag gjorde ett pass. Grett då var det också avklarat. Såg väl inte riktigt skitsnyggt ut, men what a fuck...

Gick ner på stan. Satte in en förmögenhet på bisches konsto som vi betalade räkningar för sen.
Käkade tacos på Lilla Paris. Gick hem. Jag våldsvilade ett bra tag, var så himla trött! Vaknade inte förrän halv fyra. Då ringde jag Kattis och bestämde att jag skulle följa med dom och kika på ett hus i Kroksta som dom funderade på att köpa. Åkte på Coop och handlade sen hämtade dom upp mej där.
Huset var väl ingen tiopoängare direkt, men det var OKEJ. Men jag e nog lite för kräsen för att bo där.
Hem och slöade. Sov ett tag till på soffan. Vaknade till och åt lite chips vid tio och pratade med Gummi och kollade på Fråga Olle. Världens bästa program.

Teoriprovet..

JAG KLARADE DET!!!!! Behöver jag säga mer??

en dag kvar..

.. och inte utan att man e lite nervös!

Godmorgon solsken!

Sitter och väntar på att min älskade boyfriend (som klev upp tio imorse och gick och köpte färskt bröd och wienerbröd till mej) sen ska jag trippa ner på stan och ge cissi en liten present och dricka lite kaffe på UH.
Sen ska jag gå till Apotek shoppen i gallerian och köpa en kräm sen åka och storhandla... Eller, halvstorhandla. Antar att vi tar resten efter nästa helg.

Jobbade igår, som vanligt. Gick väl bra. 30+ är ju aldrig särskilt skoj.. Men marmeladorkestern röjde på scen och det gör de ju värt att orka jobba... Ikväll blir det andra bullar. Lite ýngre folk med lite mer respekt!
(shit vad gott brödet var..)

Jag har köpt en webcam och en ny mus. Men det finns ingen på msn som vill kolla på mej...=(

Memorie NO.13

Jag har dragit mej lite för att skriva in minne nummer 13, eftersom tretton är ett otursnummer. Eller näe, förlåt nu ljög jag. Det där var bara en dålig ursäkt. Jag har nog tappat minnet för jag kommer inte på några gamla saftiga. Eller jag kommer inte ens ihåg vilka jag HAR skrivit. För jag e helt enkelt för lat för att orka kolla.
Det är nog så många kommer ihåg mej. Som skitlat. Undrar hur många gånger jag lovat anne att komma till henne å prata skit äta hjärtegodis och lyssna på musik men jag har bangat ur och stannat hemma och legat och glott på nån gul vägg.

Ett jäkligt roligt minne som jag aldrig kommer glömma (även fast jag knappt kommer ihåg) Var den gången när jag Lotten och Anne var hemma hos mej och drack 7,0or jordgubbscider (som jag för övrigt inte dricker längre) och sen skulle vi in på stan och gå på The rock. Jag tror jag fick i mej fyra, sen femte tjyvblandade dom med turkisk peppar. Jag kommer inte ens ihåg om det va gott eller äckligt. Efter det skulle jag lägga mej i sängen och fisa eller nåt, och lyckades lägga mej så långt ut på sängkanten att jag dratt ner i golvet. Och det lyckades anne föreviga på en bild haha!
Efter det var jag tvungen att spy på toa. Men inte i toastolen utan i papperskorgen bredvid. Jag har ingen aning om varför. men kanske luktade det bajs i toastolen eller nåt..

Efter det insåg Anne poch Pottan att jag inte var i tillstånd att gå på någon krog, så dom stack utan mej. Anne höll på att inte komma in på The rock, för just den kvällen, och bara den kvällen hade dom åldersgränsen 19 men alla andra som var 18 kom in utan problem. Shit jag hade vart skitsur om jag hade vart där!

Nångång efter att dom hade krogat klart vaknar jag av att de två störtar in genom min dörr och börjar gasta som satan.
Jag mådde hur bra som helst, kände mej som en prinsessa som sovit i 100 år och var skithungrig. Känner jag mej själv gjorde jag säkert pyttipanna efteråt.
Tydligen så hade min hemska ex försökt att få tag på mej under min 100åriga djupsömn utan att jag hade svarat och fått för sej att jag hade tagit självmord och tvingat Lotten att ta en taxi till Lugnvik och väcka mej. Grymt onödigt men men!

Hursomhelst har den kvällen lärt mej att jag inte ska dricka 7,0 or. Men det gör jag ändå, i smyg!


Nu, över till nutid. Jag sulle öppna idag, var hur laddad som helst att börja klockan tre men Daniel ringde nyss och sa att jag kunde börja 18 istället.. Ni anar inte vilken lättnad det är! Så jag ska fira min underbara lön med att ta med mej min loverboy på stan när han kommer hem och köpa en massa saker till mej själv och han! Han ska få ett par skitsnygga badbyxor som jag hittat på HM. Eftersom dom förmodligen inte sitter snyggt på mej hoppas jag på honom istället=)

Och fotkräm. Jag har jobbat sönder mina stackars äckliga fötter. Dom ser så hemsk ut att jag knappt klarar av att ta på mej själv sockarna.

ÅÅÅ en parfym vill jag ha. Ska önska mej en i födelsedagspresent. Har smygkikat lite på Make up stores parfym, den luktar verkligen mums!

Kamera!

Jag och min loverboy har just varit iväg och köpt den här fina kameran!

53846-90

Jag stormade igenom Östersund.

Fort gick det, all tid jag trodde mej ha fanns inte egentligen. Kom till Östersund halv tolv på måndag förmiddag. Hem till Krokom, äta en bit, byta om och sen ta bussen till stan igen för jag skulle leka med Lotten. Hon har ju fått shoppingmani och jag tog tillfället i akt och försökte packa på henne en jävla massa saker men hon var mer sugen på tevespel.. Haha... så typiskt henne alltså!
Medan vi stormade igenom Östersund i jakten på perfeka skorna (som inte fannas) så ringde givetvis jobbet och frågade om jag kunde jobba på Onsdag (igår alltså) och jag har INTE ekonomin att säga nej!
Kom hem ganska sent på måndagen till krokom och åt och sen somnade jag som en sten. Eller, jo först monterade jag momma och moffas nya byrå (som moffa sen ställde på min stortå så nu är jag minus en nagel...)

Tisdag
Upp med tuppen för då skulle det möbleras och donas. Sen startades jakten på den perfekta gardinen samt tömning av kåken på gamla fula möbler. Möblerna bankades sönder och kastades sen blev det ett febrilt letande efter gardiner. På domus tog tålamodet slut och jag tog ett par rea-gardiner som var billiga och gröna. Det visade sej onaturligt nog att dom blev helt perfekta!
Sen kom Anita & Peter och ungarna och käkade middag. Mommas köttbullar!! Klår det mesta=)
Innan dom ens hann åka så var det dags att kuta ner till mamma som skulle ha ett töntigt ljusparty. Men jag ville träffa mamma och Linus. Plågade mej igenom ljuspartyt utan att vara det minsta impad.
Fick panik och gick hem och kollade på Desperate Housewives och åt smörgåstårta istället.
Somnade som en sten även denna kväll.

Onsdag
Upp 05.55
Bussen gick sju. Framme 12. Hem och slappa. Duscha och jobba. Modo vann med 4-1!!! Kom hem vid ett-tiden och somnade som ett litet barn.

Djävulen bär prada

Jag har just kikat klart på Djävulen bär prada, och guises vilken bra film... En riktig tjejfilm, och det behövde jag. Tryckte visserligen i mej en chipspåse och en chokladbit under tiden vilket kanske inte är så himla hälsosamt, men what a fuck, är man sjuk så är man=P

Blir att ta tag i träningen efter att jag kommer hem hit till övik igen. Det är jättehemskt att träna ensam men man måste börja någon gång, jag kan inte fortsätta vara beroende av andra. Ska ändå försöka övertala bische att investera i gymkort han med så vi kan bli slimma och i badmode- form både två.. Men jag förväntar mej inte för mycket såvida inte blizzard går i konkurs...

För övrigt ser jag verkligen fram emot att få åka hem till Krokom en sväng och bli omhändertagen av momma, få retas med moffa, köra lite bil, leka med Anton och Tove, sakna Bische lite granna och tigga åt mej tre trosor för 99:- på lindex av momma..
Att få umgås och hata killar med Anna, skälla på Lotten för att hon blivit en megatoffel och kanske kanske våga mej till Järpen för att träffa min prinsessa Annica.
Slagga hos Anne och imitera Bara Bea repliker hela natten och fnittra år larviga saker som Kebey och skavsår och utslag och finnar.

Men allt är annorlunda, och kommer aldrig bli detsamma. Det gör faktiskt lite ont.
Men en vacker dag kommer vi tillbaka till Östersund och då kommer allt att bli bättre än vad det varit!
Tills dess får jag undvika fjortis ansamlingar på Plattan med för låg promillehalt i blodet. Tungt att inte kunna ha roligt så samma sätt på Krogen som man alltid hade förut. Jag antar att det är bristen på Gummi som gör det. Livet är aldrig detsamma utan Dessan. Hon och jag liksom hör ihop, har ett osynligt obeskrivligt band emellan oss, och förr eller senare kommer våra vägar att korsas igen! Vi ska ju bli gamla, grå och rynkiga tillsammans!

Nu ska jag sluta vara sentimental och återigen prata om någonting annat. För ovanlighetens skull kan jag skriva några rader om min loverboy Bische, så han inte glömmer bort att jag älskar honom. Jag uppskattar verkligen allt du gör för mej, även om det inte verkar så. Love U.



Kvickis

Ja, jag lever. Fast jag e riktigt sjuk. Har varit en relativt spall helg, åkte aldrig till Östersund, utan jag åker själv imorron bitti istället... Kändes lite drygt att sitta och snora och hosta på en fullproppad buss idag när man kan ha en hel buss för sej själv imorron bitti istället.
So long! Ska kolla på Djävulen bär prada nu hade jag tänkt!

Ingen Lea..

Jag fick just veta att Lea inte kunde komma till Östersund i helgen.. Så himla trökigt! Hur ska jag klara mej nu då..

Sitter och drar ut på tiden tills momma och moffa kommer. Har ont i halsen och är bajsnödig. Och måste städa undan en massa och bädda sängen göra mej iordning så jag ser ut som folk. Bla bla bla...

Måndag och magsår

Jag har magsår. Och det e så jävla jobbigt. Jag har som en dov illamående göra-ont i magen och kroppen hela tiden. Tror dessutom att jag börjar bli sjuk för jag har jätteont i halsen. Det var ju ett tag sen man var ordentligt sjuk så det lär väl börjas nu då. Lagom till min lediga helg och Östersund! Har fått med mej Cissi på äventyret också.

Jag bor ju mittemot en av den här stans gymnasieskolor, och just nu sitter båda katterna och råglor på alla skolelever som står och väntar på bussarna och sparkar snöklumpar och röker. Gud vad jag inte längtar tillbaka till den tiden.
Men på nåt konstigt sätt känner jag mej inte ett dugg äldre än alla dom där, jag känner mej som att det var förra veckan jag hade exakt samma liv. Man började planera helgens fylla och pratade om vem som hade gjort bort sej i fyllan helgen innan. Man försökte fixa någon som kunde köpa ut, och man plockade fram cykeln och cyklade i slasket till Macken och köpte ut snus och cigg till alla.

Man liftade till Åre och fikade på Bubblan och tog Nabo-tåget hem vid 19- tiden. Och nästa dag låg jag hemma och sov till ztv hela dagen.

Jag kan inte förstå att det var mitt liv, men ändå känns det som om det var igår.

Hur kan allt vara så annorlunda? Jag bor inte ens i samma landskap längre. Jag har allt nu, ett jobb jag älskar, nya vänner som ställer upp, en familj hemma som älskar mej, två underbara gosiga katter som är dom bästa, en pojkvän som gör allt för mej och som jag älskar, ett fina och bättre hem än de flesta jag känner. Men ändå är jag inte nöjd.....

Kvick uppdatering

Ja, jag lever fortfarande. Knappt.
Snubblade nyss på en jävla sladdjävel och slog knät och tappade en skål i golvet som självklart gick sönder. Blir så himla less på min förbannade otur som förföljer mej!

På tisdag kommer momma och moffa och på onsdag ska vi till Sundsvall och Ikea och på kvällen ska vi på Hockey här i stan! Moffa kommer tycka det e kalas skoj!

Lägenheten börjar bli smått färdig-inbodd.
Och nu har även min soffa klivit premiär- nerspydd. Bische söp ner sin lillebrorsa i fredags. Och det får han definitivt inte göra om i mitt hem kan jag säga!

Kikar på Paradiset på fyran och ska försöka hålla mej till filmen för en gångs skull. Men 23.30 ikväll är det Scrubs som gäller!

Yeeeiha!

Sådärja...

Då var det färdigflyttat för den här gången. Och det kommer garanterat dröja innan jag gör om det kan jag säga! Hinner inte skriva så mycket så mycket mner, börjar jobba om två timmar och ska käka på jobbet innan., Så bye byee!!

1 mars. Då allt händer

Jag flyttar. Hemtelefonen är urkopplad och ikopplad så att säga men internet funkar fortfarande=)

Ett stor grattis till min tjej Lotten som fyller år idag!
Och till min nyfunna vän Emmelie som också fyller år!! Grattis grattis!

RSS 2.0